- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
sziasztok!
na megvettem a TX3-mat. nagyon király a cucc
viszont lenne egy apró problémám, az alaplapom Q-fan-ja hiába van bekapcsolva, 2000-2200-zal tekeri a hűtőventijét, ami a teljes fordulatszám kb 55%-a. kikapcsolva a Q-fant 2900-zal megy, és levettem szoftverből 45%-ra ami kb 1800-as fordulat.a hűtési teljesítmény a szenzorok szerint nem romlott, ugyanannyi fokos a proc mint amikor előtte az alaplap tekerte gyorsabban.
a probléma az, hogy a ventinek 2000-nél jön meg a hangja, tehát ez a 10%-kal nagyobb fordulat hang szempontjából pont számít.
kérdésem hogy lehet e valahol állítani az alaplapon (?) hogy a Q-fan mennyire szabályozza a ventit. esetleg van valami értelmes szoftver amivel ezt könnyen lehet álllítgatni, és a beállítást megjegyzi, és együtt tud indulni a windowssal?
az ASUS gyári PC-Probéja ilyen szempontból szar, most a SpeedFan nevű progival vettem lejjebb, de ez is elég fura egy progi, menteni nem lehet vele pl, az meg hogy minden bekapcsnál állítgatni kelljen az elég tré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest