- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Igen a legend alatti az, csak vezetni tudtam de ahogy kijöttem a boxba a többiek annyival gyorsabbak voltak hogy az 5. helyre visszacsúsztam vagy valami hasonlóra és utolérni már nem tudtam őket, de professionalon sima ügy az egész .
Aztán jött Kína ahol rosszul lőttem be a váltót ami még a kisebb baj, és a gumikopás ami a kanyargós részeken pár mp-vel lelassított és meg is előztek .
Még egy dolog, a többiek olyan szinten gyorsabbak nálam legendtől kezdve, mintha mindenhol drs+kers kombóval jönnének, volt ilyen nálad vagy másnál ?
Gumi témához, ahol 5 kört kell bírnod, ott 3, de legjobb esetben 4-et bírsz és cumi van, ugyanez van a kapott szettnél is .
Mindezt billel .
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest