Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Igazából nekem fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás. Én tegnap túltöltött autóval indultam, és kb. 2-3 kör után úgy elfogyott a gumi, hogy az valami hihetetlen, és akkor még menjek vele 10 kört... Nem értem azóta sem mi miatt volt ez, mert 25%-os futamon mindig kibír a lágy 7-8 kört, de most egyszerűen elfogyott 2 kör után... Azért lehetett, mert hogy nehezebb az autó, és ennyire érződne?
Nekem is ez most a problémám, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, mert ez nagyon csúnya volt tegnap...
Új hozzászólás Aktív témák

- Playstation 5 Pro 2TB - 2év garancia - 2 joystick - joystick töltő
- Új Liectroux N7S-U robotporszívó
- Új Narwal Flow önürítős felmosós dokkolós robotporszívó
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Elden Ring PS5 játék
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest