Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő