Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs