Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
willike71
üzenetére
Ez részben igaz. Én a 2. évadomban kaptam év közben lehetőséget, hogy átmenjek a Caterham-től a Toro Rosso-hoz, amit elfogadtam, aztán pedig a 3. évadomban szintén év közben jött ajánlat a Sauber-hez. Ott szintén rögtön át is ültem, majd 4-5 Sauber-es verseny után, mivel jobban álltam Massa ellen a rivális harcban, kaptam egy Ferrari-s ajánlatot is. Az már valóban arra szólt, hogy maradtam a Sauber-nél és csak a 4. évad kezdetén ülhettem át a Ferrari-ba.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest