-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psiku
csendes tag
Sziasztok!
Én is új vagyok az F1 2012 világában. Szeretnék majd veletek játszani, vegyetek fel légyszíves a csoportba. Örülök, hogy rátaláltam a fórumra, olvasgatom amikor csak tudom. Némelyik feltöltött videó, kicsit megijeszt, nagyon brutál ahogyan egyesek tolják. Kormánnyal fogom tolni, logitech formula force ex. Egyenlőre sajnos még állítgatom, mert nem találtam meg a tökéletes beállítást. Egyenesben picit rángat a kormány, csak ellenkormányzással tudok egyenesen haladni. Erre van valami ötlet, beállítás.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest