- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Olvasgattam a véleményeteket. Többnyire egyet értek, sok olyan dolog van, amit megcsinálhatnának a fejlesztők még, hogy igazán jó legyen az F1 sorozat.
Első körben mindjárt az engine-t kell kihajítani az ablakon, mert a GRID-hez lehet, hogy jó volt, de az F1-hez már csak nem sikerül igazán jóra összehozni, hiába fejlesztgetik tovább az alapokat. Tehát kellene csinálniuk egy teljesen új engine-t arra kihegyezve, hogy ne csak árkád irányban lehessen jó, hanem némi szimuláció is kerülhessen bele. Persze nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt, ez biztos.
A GP4-hez hasonlítással nem értek egyet. Szerintem egy ilyen játéknak nem csak fizikában, de grafikában és aktualitásban is helyt kell állnia. A Geoff Crammond nevével fémjelzett fizika nagyon szerethető és jó volt, viszont grafikailag nem volt épp toppon, illetve a jogok hiánya miatt 3 évvel el volt maradva aktualitásban. Jó, tudom, utóbbin segítenek a mod-ok, de most maradjunk a moddolatlan játéknál.
Tehát az Codi F1 sorozata elvileg többet nyújt, de ez minket vérbeli szimulációt szerető játékosokat nem vigasztal. Megoldás az lenne, ha Geoff srácot felvenné a Codi és elkezdenék a melót gőzerővel. Ez esetben az F1 2016 talán már jó lehetne, addig meg körözgetnénk a GRID klón F1-ekkel.
Mindezek ellenére jó ez a játék, jókat lehet versenyezni benne, és ami a fő, hogy a sokunk által szeretett és aktuális Forma 1 világába ültetve, sőt mindezt nagyon jól megvalósított grafikán. Azt a tézist én nem tudom elfogadni, miszerint a jó grafika nem számít, mert igenis számít. Ha nem így lenne, valszeg GP2-vel autóznánk még mindig, Doom-al fps-eznénk és Dune 2-vel vagy Warcraft 1-el stratégiáznánk és még sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Wise (ex-TransferWise)
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest