Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan mind begombázunk?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hát kösz srácok a segítségeket,eddig játszottam azzal,hogy semmit nem volt szabad sehová bedugni vagy csapogatni
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)