Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, remélem tud valaki megoldást a problémámra.
Tegnap megérkezett hozzám az elő Jézuska és meglepett egy DFGT-vel, ez életem első kormánya, és egyelőre több nehézségbe is ütközöm. Korábban joy-jal játszottam a játékot, de így egyelőre többet vagyok a sóderágyban, mint a pályán
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.Ha valamelyikőtök volna szíves használható alapbeállításokkal szolgálni igazán hálás lennék.

Új hozzászólás Aktív témák

- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.