Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem, vettem egy Speed Wheel 5 Pro-t, írták páran, hogy nekik is olyan van. Kérdésem az lenne, hogy a játékban milyen beállitásokat kell megadni, hogy normálisan használható legyen a kormány, mert nekem egyszerűen nagyon érzékeny, a fino kanyarokat óvatosan be lehet venni, de pl egy hirtelen kanyarátmenet már nagyon pocsékul néz ki a kormánnyal, ki csúszok egyböl. Illetve a másik, hogy sokat szívtam a kormánnyal mert Windows 8 volt feltéve, és nincs hozzá 8as driver. Ezután kénytelen vtam visszatenni a win7-et, itt a driver jó volt viszont a játélba semmiféle ff vagy erővisszahatás/vibrálás nem volt. Aztán nagynehezen eljutottam odáig, hogy rendszergazadként inditottam az F1-et, és ugy már jo volt. Csak mondom az irányitás "érzékeny" nagyon. Most elsősorba tehát ez érdekelne.
Illetve a controlsnál az override-ot be kell állítani a steerling wheel-re?

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok!