- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rolly Dy07 #2521 üzenetére
És a FF (nem FireFox
) meg egyéb beállításokat is megtartja attól függetlenül, hogy átvált keyboardra?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2502 üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is már, hihetetlen...
Úgy tettem, hogy billel indítottam a játékot, de most nézem, hogy a legútóbbi carrier versenyemet nem mentette el, pedig utána még nyomtam 2 single versenyt csak úgy.
Akkor most fel merül bennem a kérdés, hogy mi a ferde **** van ezzel a játékkal, és miért nem volt képes menteni? (van egy tippem, előrementem törökországból, spanyolba, de a pályán már nem mentem. Ez volt a gond? Mert azóta sz**at -
válasz
Rolly Dy07 #2502 üzenetére
És minden egyes játéknál állítsam be a kormányt?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2185 üzenetére
a péntek szinte biztosra vehető, sztem a szombat is. addig begyakorlok néhány ázsiai pályát, h ott is tudjak menni. india, suzuka.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2122 üzenetére
Milyen időket mentek és milyen pályán?
Magic Griplevel Editor v2.0 az utolsó tesztelési fázisába lépett, most már csak azon dolgozunk hogy kizárólag PH! usereknek működjön
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2122 üzenetére
Motiont meg Vixent és Tomit kérdezd, hogy a csúszkának van-e ilyen opciója
Amúgy ez tényleg szopás, mert elvileg egy futam végére ha felteszed a lágy gumit, akkor pl a 2010-ben bekapcsolt szimekkel gyönyörű szép köröket lehetett futni. Itt meg nekem az jön le abból, amit elmondtok, hogy ahhoz, hogy a végén gyors legyél, a táv felét majdnem a legszegényebb keverékkel (persze kis túlzással) megtenned. Jól értem
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2114 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
Mi van veled mostanában? Alig látlak live-on... lehet nagyon ellentétesen mozgunk
No de két hét múlva szabin vagyok, kisebbik lány bölcsődébe szokik, ami annyit jelent, hogy készenlétben kell lennem itthon, és rohanni ha gáz van (gyalog 2 perc), azaz non-stop F1 lesz -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1974 üzenetére
Nem fogok kiakadni, de nem hiszem el, hogy jobbak.
Miért ne lehetnének jobbak nálad? Csak azok lehetnek jobbak nálad, akik itt vannak, mások nem?
Kicsit mintha magas lovon ülnél. . . -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1876 üzenetére
Figyelj. Csak szimplán jobbak nálad.
Most ezért nem kell kiakadni. -
fagy53
nagyúr
válasz
"Bár nem vagyok elragadtatva a nem valós időktől." - igen, hát ehhez itt hozzá kell szoknod!
Biztosan észrevetted, hogy nemcsak hogy "megengedőbb" a progi, de más, könnyebb az irányítás is. Egyre kevésbé viselkedik az autó valóságosként, ami a sikerélmény szempontjából előnyös, de távolodunk a realitásoktól....
Hacsak valami csoda nem történik, én a következő, F1 2012-öt kihagyom. A 15k egyelőre elég, olyan nagy változás pláne pozitív irányban nem várható, bár tévednék!
-
Trihorn
tag
válasz
Hát attól én sem.. Az üzemanyag fogyást már meg sem említem. Reméljük a patch mindent orvosolni fog!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sajnos minden pályán hasonló a helyzet
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1874 üzenetére
Wings:10-10
Brakes: 49-51 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:130 2:157 3:182 4:209 5:235 6:268 7:312
Camber: -3.5 -1.2
Toe: 0.11 0.41 -
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #1864 üzenetére
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #1858 üzenetére
Mindjárt lecsekkolom mit lehet menni GP-ben..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1858 üzenetére
Biztos hogy csalnak?
Elég erős az 1:11-es idő, de lehet menni annyit GP-ben -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1645 üzenetére
Mester, köszönöm a post-ot.
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #1611 üzenetére
Szevasz Rolly..! Pont rád gondoltam a múltkor, hogy mennyire fog neked tetszeni az irányítás..
Remélem zúzuk majd együtt is, mint csapattársak, ugyan olyan kocsival..
Az előbb mentem Monzában egy full sim GP-t, 1.17.7 kemény gumival időmérőn, Motion_Blur setupjával.. A második éppen, hogy csak be tudott férni 1:20 alá, hatalmas volt az öröm..
Mumble megy még? Szoktatok fent lenni? -
jozsi252
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1268 üzenetére
Igen tudom hogy annyit, de 300-400 fok nemtúlsok kicsit?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1197 üzenetére
Én is úgy megyek, lehet félreértetted. Pont ezért kérdeztem, hogy mi lehet, mert Melbourne-ben simán róttam a köröket és a szimuláció be volt kapcsolva. Tehát van érzékem hozzá. A setup volt a bűnös, sokat kellett rajta állítgatni, aztán meg Trihorn is felrakta a sajátját, amivel segített még pluszban.
-
predator00
tag
válasz
Rolly Dy07 #1100 üzenetére
minden szimuláció be volt kapcsolva
-
válasz
Rolly Dy07 #805 üzenetére
Nekem ugyanezt mondták a Pólus Centerben lévő MM-ben. Telefonon hívom őket, hogy van-e. Válasz: nincs, holnap jelenik meg....
-
anulu
félisten
válasz
Rolly Dy07 #704 üzenetére
egyelőre csak USA-ban
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #627 üzenetére
És egy dolog még jó lenne. Éles eszű Pepi (
) komámnak jutott eszébe, hogy jó lenne valami egyszerűbb, gyorsabb belső cheat felület, amit mindenki láthat, alá GRID
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #563 üzenetére
Nem feltétlen azt kell nézni. Gondolom azért volt ilyen a vezetési stílus, hogy kijöjjenek a különbségek a fokozatok között egy kör alatt. Ha csak ott előzne, ahol tisztán tud, akkor nem érne sokat ez a videó.
Segítségekkel ment (gondolom) + nem is vezetett jól és mégsem láttam azt, hogy a legend odacsapna neki. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #563 üzenetére
Milyen összefüggés van az idiótaság és a konzolos játékosok között?
Nem értem. . . -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #548 üzenetére
Egyébként ez nem multi videó. . .
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #522 üzenetére
Ezek ilyen profilok.
Legtöbbször csak crossfire-höz valók. Nagyon ritka, amikor egy gpu-s rendszerhez kell. Ez most ilyen.
Lehet vele a cf hatásfokát és hibákat javítani. -
snoopy
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #504 üzenetére
Valahogy így, igen.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #460 üzenetére
Első hsz-ben is le van írva.
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #201 üzenetére
NFS meg sem érdemli hogy róla beszéljenek .
(#202) pcguru1 itt van a megjelenés [link] és igen
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #187 üzenetére
Rolly itt van ez a videó. 16 és 36 mpnél látni a zászlós embereket a pálya szélén!
Sajnos a kör fordulatszám mérő nem is lesz benne a játékban.
Viszont az új cockpit nézet nagyon jól néz ki! Nem a realitásáról lesz híres de jól használható. Ha ilyen lesz én tuti áttérek erre mert nagyon hangulatos! -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #193 üzenetére
Mármint úgy értettem, hogy nem aktívan látszódik. Azt akartam érzékeltetni vele, hogy nem használható.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #191 üzenetére
Nem látszódik a kers mellett a drs jelzés. Lehet, hogy nincs ebben a verzióban. Ezek a videók meg valószínű arról a régebbi bemutatóról vannak. Nem tudok róla, hogy azóta lettek volna újabb bemutatók. Ott pedig még sok minden nem volt engedélyezve a játékban.
Egyébként olvasd el a belinkelt cikkeket, hogy mik lesznek a játékban.
Meg valamikor augusztus végén jön a következő fejelsztői videó, ahol már több mindent lehet látni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Én se értem hogy miért ilyen balf*szokat engednek oda..
-
pcguru1
őstag
válasz
Az igaz hogy a srác elég béna volt töbször ujra kezdte a versenyt,de legalább az már biztos hogy kers lesz
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #132 üzenetére
Majd kiderül. Én csak az interjúból idéztem.
Maga a beállítási lehetőségek ugyanazok azt láttam egy videóban de ne feledkezz meg a kers és a drs mellett a pirelli gumikról és a teljesen átírt felfüggesztésről. Valami olyat is rebesgettek h idén nagyobb lesz a különbség a különböző autók között is. Már kíváncsian várom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged