Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H NVIDIA T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- S21 256/8 dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest