Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest