Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Én tegnap raktam fel az 5.11-est innen:
[link]
Tökéletesen megy minden vele (X700/256MB). A Control Center-hez természetesen kell a Microfos .NET Framework installja, még az SP2 megléte mellett is fel kellett külön raknom, de innentől már ment a CC is rendesen.
Vigyázz, ha a magyar nyelvű CC-t töltöd le (multilanguage version), az egy kicsivel régebbi verziót rak fel, ha jól láttam. Érdemesebb az angol nyelvű eredetit felrakni.
Érdekes egyébként, hogy ugye eredetileg azt ember azt gondolja, hogy a ''Catalyst Mobility 5.11 for Windows XP''-t kellene felrakni, erről a címről:
[link]
Ez az oldal azonban mindössze egy driver letöltő kis segédprogramot (Installation Verification Software) tartalmaz, ami tulajdonképpen mást nem csinál, minthogy letölti az ATI honlapjáról a sima XP-s 5.11-es drivert+CC-t. Tartalmaz egy INSTAL gombot is, amit megnyomva fel is tudod installálni a drivert, de ennyi...én más különbséget nem tapasztaltam. Úgyhogy nincs itt külön mobil driver véleményem szerint. A jó öreg Catalyst megy fel erre is szépen a CC-vel és kész, annál is inkább, mivel simán kezeli a notikba szerelt ATI-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Sun Fire X4200 M2-2x AMD Opteron 2218 2.60GHz-32GB- no HDD
- Allied Telesyn AT-MCR12 (12 x AT-MC102XL)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs