Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz Szmuki #698 üzenetére

Én tegnap raktam fel az 5.11-est innen:
    [link]

Tökéletesen megy minden vele (X700/256MB). A Control Center-hez természetesen kell a Microfos .NET Framework installja, még az SP2 megléte mellett is fel kellett külön raknom, de innentől már ment a CC is rendesen.

Vigyázz, ha a magyar nyelvű CC-t töltöd le (multilanguage version), az egy kicsivel régebbi verziót rak fel, ha jól láttam. Érdemesebb az angol nyelvű eredetit felrakni.

Érdekes egyébként, hogy ugye eredetileg azt ember azt gondolja, hogy a ''Catalyst Mobility 5.11 for Windows XP''-t kellene felrakni, erről a címről:

[link]

Ez az oldal azonban mindössze egy driver letöltő kis segédprogramot (Installation Verification Software) tartalmaz, ami tulajdonképpen mást nem csinál, minthogy letölti az ATI honlapjáról a sima XP-s 5.11-es drivert+CC-t. Tartalmaz egy INSTAL gombot is, amit megnyomva fel is tudod installálni a drivert, de ennyi...én más különbséget nem tapasztaltam. Úgyhogy nincs itt külön mobil driver véleményem szerint. A jó öreg Catalyst megy fel erre is szépen a CC-vel és kész, annál is inkább, mivel simán kezeli a notikba szerelt ATI-kat.

Új hozzászólás Aktív témák