Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
Szerintem a beszélgetés értelmetlen vitába fullad
1.) A Clevo ebből a modellből legyártott vagy hétszázezer darabot, ebből mi eladtunk vagy kétezret, meg szerintem az alba is minimum. Én is láttam egy jó párat, elhihetet. sem pro sem kontra nem tudok mit mondani a kategóriájában (mobil atomerőmű) képviselt különböző gyártók által elkövetett noteszekhez képest. csak hogy tényszerűen vitatkozzam. a noteszek háza ún. hőre keményedő műanyagból készülnek. ezeka műanyagok sok száz fok felett olvadnak.
2.) Választ szeretnél. Épp múltkor leveleztem a ASUS tulajdonossal. Neki 4 hónap alatt 3 DVD írója szart be. Mi a magyarázat? A nagy számok törvénye kombinálva egy felhasználó piszok nagy pechjével. Ennyi.
A legvégén te is megadtad a választ. köszi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robogó, kismotor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Sun Fire X4200 M2-2x AMD Opteron 2218 2.60GHz-32GB- no HDD
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs