-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye CCNA ra készülök, és a vizsgák azok hogy vannak? Azaz úgy értem milyen sűrűn vannak? Olyan 2-3 havonta szokott lenni vizsga? Csak mert jelenleg úgy tervezem, hogy reggeltől estig semmi dolgom szóval napi 4-5 órában tanulva szeretném ősz végéig megszerezni a megfelelő tudást és vizsgázni, persze ez mind bebukik ha nem lesz ősz végén vizsga időpont.
Szóval érdekelne, hogy mégis mennyire ritkák a vizsgák? A vue.com ot nézegettem de kicsit még kínai nekem mert nem tudom pontosan hogyan működik. Meg a másik kérdés, hogy mennyire előre kell lefoglalni vizsga időpontot? Csak mert most én lefoglalom mondjuk X időpontra, de egyre közeledve hozzá kiderül, hogy én addig meg nem tanulom, akkor az kicsit kínos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest