- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
zsolti.22 #7275 üzenetére
zsolti.22: Ment üzi.
crok, Hedgehanter, Cyber_Bird: Igen, ez a szomorú, hogy attól még, mert valakinek nincs diplomája, még remek szakember lehet. Viszont volt egy pozitív tapasztalatom ilyen téren, amikor tavaly nyáron jelentkeztem Cisco-s melóra. Hirdetésben ott is írva volt, hogy kell a fősuli, nem érdekelt, beadtam. Viszont behívtak tesztet írni. Kb. 25 ember egy teremben, mindenki ugyanazokat a kérdéseket kapta és volt 1-2 ember, aki az első 5 percben azt mondta, hogy "oké, hagyjuk abba, nem megy". Szerintem semmi magic nem volt benne, OSPF, kis Firewall, kis QOS, mit jelent ez a konzolüzenet, ilyesmi Az QOS és FW témákhoz sokat nem tudtam írni, igaz, de így is 4. legjobb tesztet össze tudtam hozni. Be is hívtak csak ott bukott el a dolog, hogy nekik azonnal kellett az ember én meg csak 2 hónap után tudtam volna menni. Egy szóval jó ez a teszt dolog, inkább ezt kellene force-olni, nem pedig a HR-es szemléletet, hogy "Nincs diploma? Akkor CV kuka! Következő!"
Viszont olyan nekem is volt, hogy egy adott munkára rámondták, hogy mégsem engem választanak. Pár hónapra rá meg megkeresnek, de akkor már nem volt aktuális. Pár nappal később ugyanarra melóra még vagy háromszor megkerestek, különböző "fejvadász cégektől"Vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest