- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
zsolti.22 #7275 üzenetére
zsolti.22: Ment üzi.
crok, Hedgehanter, Cyber_Bird: Igen, ez a szomorú, hogy attól még, mert valakinek nincs diplomája, még remek szakember lehet. Viszont volt egy pozitív tapasztalatom ilyen téren, amikor tavaly nyáron jelentkeztem Cisco-s melóra. Hirdetésben ott is írva volt, hogy kell a fősuli, nem érdekelt, beadtam. Viszont behívtak tesztet írni. Kb. 25 ember egy teremben, mindenki ugyanazokat a kérdéseket kapta és volt 1-2 ember, aki az első 5 percben azt mondta, hogy "oké, hagyjuk abba, nem megy". Szerintem semmi magic nem volt benne, OSPF, kis Firewall, kis QOS, mit jelent ez a konzolüzenet, ilyesmi Az QOS és FW témákhoz sokat nem tudtam írni, igaz, de így is 4. legjobb tesztet össze tudtam hozni. Be is hívtak csak ott bukott el a dolog, hogy nekik azonnal kellett az ember én meg csak 2 hónap után tudtam volna menni. Egy szóval jó ez a teszt dolog, inkább ezt kellene force-olni, nem pedig a HR-es szemléletet, hogy "Nincs diploma? Akkor CV kuka! Következő!"
Viszont olyan nekem is volt, hogy egy adott munkára rámondták, hogy mégsem engem választanak. Pár hónapra rá meg megkeresnek, de akkor már nem volt aktuális. Pár nappal később ugyanarra melóra még vagy háromszor megkerestek, különböző "fejvadász cégektől"Vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest