-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, meg lehet, bármilyen CCNP vagy magasabb szintű vizsgával. Én már leellenőriztem, és 2016 december 11. a lejárata az enyémnek, tehát pont 3 évvel meghosszabbodott a vizsga napjához képest. PDF-ben ki is küldettem magamnak a certificate-et.
FecoGee: Köszönöm a tippet, ezt nem tudtam!
Igen, sokat segített volna, ha korábban már ismerkedtem volna a felülettel. Akkor nem ott kellett volna rájönnöm, hogyan is működik.
Mondjuk egy CCIE-re azért jobban rákészülnék, az kicsit többe is kerül, meg gondolom sokkal nehezebb. Legközelebb alaposabban utánajárok, hogy mi nyilvános az adott vizsgából, és mi nem. Most le akarok még tenni voice, esetleg még security vizsgákat, hamarosan ugyanis távozni szándékozom Németországba/Ausztriába, előtte még kicsit tuningolom magamat. Lehet, hogy haverom voice-os állását megcsípném (ő megy Svájcba, és beajánl engem), csak én voice-szal viszonylag keveset foglalkozom, inkább switching van itthon a melóhelyen, meg kis routing. De hát mint tudjuk, minden munka betanított munka, olyan még nem volt, hogy valamit ne tudjak megtanulni.
weiss: Zseniális, ezt loptam. Kocka kollégáknak ezt fogom körbeküldeni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest