Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L@cEE***

csendes tag

válasz mycso #1106 üzenetére

de van f1 már nyomtam továbbot az új procival és winben minden ok, de azért nem árt ha újratelepítem mert nekem azt mondták hogy az xp hardverfüggő. Na szóval az volt a probléma a biossal hogy ha bementem akkor ha menteni akarom a változásokat nem reagált. semmire még vissza se lehetett vonni a mentés parancsot, kinvolt az ablak hogy menteni akarom e az adatokat és onnantól kész, nem reagál a bios. de aztán egy winflash programot letöltöttem a DFI.com-ról és a legújabb bios frissítést. nyomtam a winflashben egy update bios-t és rátallóztam a legújabb frissítésre. Végzett vele jöhetett a gép restart és bementem a bios-ba az új procival és már tudtam menteni. (próbáltam régebbi frissítéseket is) pl aminél az volt hogy: Description: To enhance the support for Celeron D CPU at FSB533 with 0.09-Micro technology.
    de ezekkel sem működött azt gondoltam talán a legfrissebb(Description: Updated CPU-ID of Celeron D CPU on ''D0'' and ''E0'' stepping.) segít. (azért gondoltam mert nekem ez még sok hogy D0 meg E0 na meg angolul amit nem nagyon kenek:)) és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel:D. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival:) :C :C :))

Új hozzászólás Aktív témák