Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #9497 üzenetére
Én adom nagyon, élem ezt a karaktert.
Jó a TAQ-56 meg az MP7 variáns is.
-
KaitouP
nagyúr
PlayStation játékosok:
Jött egy ficsi, ingyenes Combat Pack, az alábbi nyalánkságokkal:
Trailer: [link]
-
Franklin
addikt
válasz
markknight #9493 üzenetére
Köszi, nekem nincs és nem is lesz
legalábbis amíg a DMZ ingyenes.
Nyilván azoknak szólt, akiknek nincs meg.
-
Franklin
addikt
[link] Ingyenes a multi mától 26-ig.
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #9482 üzenetére
Nincs stat Core -ban sem, tegnap kipróbáltam.
Jokert kezdtem el húzni (már csak ez, no meg az RPG van hátra)Ö, és itt jobban adja a 10 v 10 moshpit játékban, mint HC -n 6 v 6 -ban (nagyobb a "népsűrűség")
Egyébként vicc, hogy HC -n a dilokvens mellett robbanó Strela-P lövedék pl tízből hétszer nem halálos (újratöltés alatt meg ugye akár szabadidős programot is be lehet tervezni - háromszor leszednek) A két killről halál nélkül már ne is beszéljünk
Öröm volt letenni ezt a fegyvert.
#9489Tsebacsi: Sniper kicsit másként működik, főleg amíg alapon van és nem lehet ADS -re gyúrni. Érdemes megkeresni, honnan lehet nagyobb területet belátni, utána jellemzően (ha lehet) egy gyors szemlével fel kell mérni, hol az ellen. Ha kb megvan, előbb érdemes célzásra emelni a fegyvert, és utána kinézni. Később, ha már jó az ADS, mehet a quickscope is. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Nyilván futás közben ez bajos - de a sniper nagy céltávcsővel nem is a rush -ban erős. -
válasz
markknight #9488 üzenetére
A BP amit ad nagyon lassú, és emiatt baromi lassan lehet vele haladni, legalábbis én küzdök, mi a titkod?
-
markknight
veterán
Ez az új Sniper nagyon király, meg jól is néz ki
(legfontosabb) Öröm lövöldözni vele.
-
H14
csendes tag
Warzoneban sem számolja a KD-t egyébként! ami mégnagyobb gond, h a wineket sem....
más:
kettő sniper kell még az orionhoz! ezeket hagytam a végére, mert a jelenlegi fegyverrendszerben a sniper és a sniperhasználat tönkreteszi mind a multit, mind a Wzt! nonszensz, h egy konténerben dekkoló ipsét megrakétázil, és meg sem törik! egy shotival 5 méterről kettő három lövés is kell vkibe! ezzel a carral meg halál kétezer méterre is! vicc!de nem emiatt irok! vaznev és sniper a loadout jelenleg, fegyverváltáskor kapok pajzsot is.... szinte mindig ...! szóval vaznevről váltanék, nem a sniper lesz a kezemben, hanem pajzs! fegyverváltás ilyenkor, vissza vaznevre és megint váltás, na akkor megkaphatom a snipert! fordítva ugyanez! sniperről ( mert közelít vki) váltanék, akkor pajzsom lesz, megnyomom a váltást, visszakapom a snipert, és megint váltva lehet csak vaznevem!" kedves" a játék
más tapasztalt ilyen bugot? ( kipróbáltam, mindegy milyen szettel megyek , mondjuk ar + shoti, ugyanez van... )
-
markknight
veterán
Nekem D-pad le
Egy hét alatt csak leesett, hogy lehet ilyet is.. köszi!
-
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #9483 üzenetére
N betűt kell megnyomni PC-n. Konzolom nem tudom mit kell nyomni, de a lényeg, hogy ki-be kapcsolható.
-
Dave567
addikt
válasz
markknight #9483 üzenetére
N betű ha jól tudom.
-
markknight
veterán
Lehet láma kérdés, de eddig is ki lehetett kapcsolni az új esti pályán a night visiont?
Most van egy tooltip, hogy kapcsoljam ki.
-
Rocco27
csendes tag
Fény az alagút végén: Modern Warfare II - Infinity Ward Trello Board
Remélem ebből már lesz játék estére. -
Linem
senior tag
válasz
nanamii_o #9477 üzenetére
Én néha azért beírtam ezt-azt, szóval emiatt még érthető volt a figyelmeztetés, de hogy a nevemmel mi volt a gond... Mindenesetre megváltoztattam azt is, a chat-et pedig kikapcsoltam végleg. Egyébként is csak idegesített.
Nyilván morálisan én sem tartom elfogadhatónak ezeket a figyelmeztetéseket, de inkább alkalmazkodom, mert szeretek COD-ozni, és ilyen kis dolgok miatt nem akarok repülni. -
nanamii_o
tag
update: Kaptam most egy újabb értesítést,hogy a magatartásom sérti a kódexüket és ha legközelebb is elkövetem( a nagy semmit mert sosem chatelek) akkor intézkedni fognak.
Én sem fogom megváltoztatni a nevem. Beléptem meccs után a social menübe és reportoltam minden lehetséges opcióra a kis k*csögöket. Engem lassan k*basznak a semmiért más csalók meg játszanak tovább de jó..
-
lowzor
veterán
válasz
nanamii_o #9473 üzenetére
Én pár napja kaptam, hogy offensive chat-ért reportoltak, miközben a büdös életben nem írtam a chatbe, és a voice chat is le van tiltva. Ma meg a nevem miatt reportoltak (ugyanaz a nevem a játékban is, mint itt), és jött is az üzenet, hogy változtassam meg a nevem most (biztos, hogy nem fogom). Szánalmas, hogy minden Jóskapista reportolgathat, és semmi felülvizsgálat nincs, hanem az összeset jóváhagyják.
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #9474 üzenetére
Core -ban sincs? Vagy te is csak a HC -t tolod?
HC -n kb 5 - 6 napja semmi stat számítás nincs.
Végül is, amikor indult a játék, akkor is bő két - három hétig nem volt semmilyen stat - és látták vala, hogy így is játszanak a játékkal
Ergo a stat -ok készítésére használt csapat átirányítható skin gyártásra -
Dave567
addikt
MOSTMÁR NEM LESZ EBBE SZARBA k/d VAGY MI A KURV@ ANYJUK VAN????
-
nanamii_o
tag
Sziasztok! Ez a játék nagyon király! Az éven nem játszottam vele csak tavaly. Gondoltam megyek egy ranked meccset. Első meccsen kaptam 2db értesítést,hogy reportoltak a nevem miatt és változtassam meg + reportoltak offensive chat miatt(soha nem chatelek). Ez egy kész vicc..
-
Rocco27
csendes tag
válasz
KaitouP #9467 üzenetére
Néhány forró topik, ahol a hibajelenségrről szó van:
BeenoxCODPC Twitterje: [link]
AMD fórumon: [link]
Steam fórumon: [link]
Reddit topik: [link]Ezeken kívül még sok más fórumban, vagy ugyanazon a platformon de párhuzamosan más topikban is megy a "sírás", de csak ezeket kezdtem el követni én magam is, mivel Vega64 tulajként engem is érint a majd 1 hete tartó kényszerszünet S3 startja óta.
Úgy mint mások, én is küldtem be sok reportot (CoD és AMD felé), hátha hamarabb történik valami.Ami nagyon érdekessé teszi az egészet, hogy a játékosok kb 95% AMD Vega (integrált vagy dvga) felhasználó, de vannak néhányan akik nVidia tulajként is ezzel a hibával szenvednek.
-
Spizzi
tag
A 2042-őt inkább hagyjuk... Egyébként nekem az MWII-ben is van egy kis mobilos beütés, valszeg a HUD, grafika (bugos fények és árnyékok, már ahol egyáltalán vannak) és ezek a CSGO arab terrorista AI-k miatt, nem kifejezetten lett kedvencem főleg az MW2019 lejátszott 3000 órája után de még így is jobb mint bármi egyéb.
Kíváncsi vagyok milyen lesz az idei rész, igaz, hogy MWII folytatás de bízom benne, hogy inkább az MW2019 szellemi örököse lesz és ezzel a grafikával kezdenek valamit, mert nem létezik, hogy 2023-ban egy 70 eurós piacvezető játékban fél évvel a megjelenése után, tehát a játék effektív életciklusának felén túl még mindig így néz ki a render egy high end PC-n max grafikán: [link]
-
Én igy voltam a BF sorozattal vagy 15 évig, rá sem bírtam nézni más online shooterekre.
Egészen amíg meg nem jelent a BF2042 nevű szánalmas foshalom, azután tértem vissza ide.
Múltkor csináltam egy videót, de csak az Icue Murals teszt miatt, nem lényeg a gameplay, nem is én játszottam, hanem a kisebbik lányom.
Visszanézve döbbentem rá, hogy mennyivel élvezetesebb a CoD.
Ez az új BF inkább hasonlít valaki free kínai mobilos játékra, a hangok, a mozgás, tényleg gagyi hulladéknak tűnik a CoD után.Szerk.: itt a videó.
-
Spizzi
tag
Pontosan. Nálam az MW2019 után kezdődött ez, hogy egyszerűen képtelen vagyok cod-on kívűl más shooter-el játszani. Az ott bemutatkozott mozgás, vagyis inkább annak súlya, érzed, hogy a karakterednek van tömege és a lépései valódi lépések, éppúgy mint maga a gunplay ami miatt főleg nem tudok más játékkal játszani mert egy suta, előző évezredi valaminek érződik minden az MW2019, Vanguard és MWII mellett.
Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy a realitása vagy megfelelő kibalanszolása, hanem csak szimplán maga az érzet, brutálisan eltalált játékmotor lett az IW 8.x, most az MWII alatt ketyegő IW 9.0-át egy picit visszalépésnek érzem, az MWII olyan "videojátékosabb" az MW2019-hez képest mind grafikailag mind érzetre de ettől függetlenül is minden más egyéb konkurens lövöldén felül áll.
-
lowzor
veterán
Hát...
Nem próbáltam ki, de videók alapján egy IW-s cod azért fényévekkel előrébb tart."mit sem érnének ha szar lenne a mozgás stb. De szerencsére nem az. A régi klasszikus cod-okat idézi nekem"
Ez nekem inkább hátrány, mint előny. Egy retro cod-al én már nem is tudnék játszani, mert annyira bugyuta lenne egy MW2019-hez vagy MW2-höz képest.
-
kill_switch
senior tag
válasz
markknight #9453 üzenetére
Pedig nagyon jó az Xdefiant-ba lövöldözni, van olyan súlya lövéseknek majdnem mint a valorantba, vagy a fortiba.
-
markknight
veterán
Grafika is sokkal jobb mint MW2 esetében
LOL [link]
Egyáltalán nem releváns a véleményed, mivel láthatóan fogalmad nincs a mostani COD-ról, csak jöttél téríteniCsatolok neked screenshotot a két játékról, szerintem külön nem kell kifejteni melyik melyik.
-
Deck
titán
Kis Xdefiant. Cod fanatikusok ne is olvassák tovább...
Kíváncsiságból kipróbáltuk, miért ne alapon és kellemes csalódás (Vanguard óta csak kipróbálom az új részeket, mert egyikkel sincs kedvem játszani pár percnél többet...) Egyszerű, letisztult, nincs sbmm, van map szavazás, végre csak only mp (nincs felesleges kampány, br hülyeség stb) több a bétába a map mint a mw2-be mikor megjelent...Évente se kerül 27k-ba... (grafika sokkal jobb mint a mw2 esetében) Na de ezek mit sem érnének ha szar lenne a mozgás stb. De szerencsére nem az. A régi klasszikus cod-okat idézi nekem, mikor fun volt játszani és nem mint manapság a sok probléma és a $$$$. Nagyon drukkolok a játéknak és maradunk is nála. Nagyon ráférne a cod-ra egy rivális, mert jelenleg bármit is csinálnak akkor is veszik... Peace
-
piero86
aktív tag
Sziasztok.
Legutóbbi frissítés óta nem lehet egérrel görgetni a mapot Warzoneban. Mármint görgővel zoomolni. Valaki tudja mit kellene visszaállítani? Nem jöttem rá. -
kiezTe90
senior tag
Ha valakinek lenne kedve dmz-t nyomni egy profi játékossal, na az ne jelöljön be. De ha valakinek van kedve csak játszani az írjon. Nem vagyok profi, de vannak jó pillanataim. Akivel eddig nyomtam, ideggörcsöt kapott és nem játszik többet. (Hiszti az van
)
-
GAbre
veterán
Arra van 5let,hogy dmz küldetéseket,hogy tudok csinálni?
Pl.: Crownban se tudok feljebb lépni,mert 5 kéne.
4 kész.
Még 2ő van.
Hogy golden ticket,és arm traning.
21 keycard és fegyver extract kéne.
Lehet mind2őt megcsináltam már,de utóbbit pár napja.
De nincs kész.
Keycardot is csinálom,akár simán kimentem,semmi.
Kidobom felveszem:beszürkül.Kimentem semmi.
És ugyanott vagyok,mit előtte tierekben így meg nem lehet feljebb lépni,ha több küldetés is ilyenbugos :S -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #9441 üzenetére
Az ebben a részben lett volna esedékes, de eddig jól van
#9440markknight: Erre a zeneszámra speciel igaz, a Soundtrack -en fel is van tüntetve az eredeti szerző és előadó (akkor már nevesítsük, Denez Prigent jegyzi, Lisa Gerrardal adják elő), de Zimmer mindig is szorosan dolgozott együtt más zeneszerzőkkel és előadókkal a projektjeiben (főleg, hogy a filmzenék jellemzően nem egy - egy zeneszámról szólnak)
Egyrészt ez a szememben semmit nem von le sem ennek a zeneszámnak az érdemeiből, sem Zimmer zenei zsenijéből, vagy akár az MW2 zeneiségéből
Én kifejezetten szeretem a műveit, anno nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ő csinál zenét az MW2 -höz. Azóta sem volt szerencsénk olyan minőségű zenei betétekhez. -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #9421 üzenetére
Hasonlóan érzek ezzel kapcsolatban.
Volt szerencsém kétszer is élőben hallgatni a koncertjét Budapesten - zenei zseni ez az emberAz eredeti MW2 -höz sokat tett a zenéje is, hogy olyan (jó) lett, amilyen lett.
#9420Linem:Ilyen az emberi természet. No meg azért hagy helyet a szituáció is egy kis zsörtölődésnek
Egyébként épp a fent említett MW2 nekem úgy volt jó, ahogy volt. Tény, hogy a végére (2019 -ig toltam) már nagyon kevés játékos maradt, és azok között már valóban bőven akadt csaló és moddolt játék is, de ezzel együtt is számomra az volt az etalon.
#9424Plag: Én konkrétan nem hittem a szememnek, amikor meghalt, többször végigjátszottam azt a részt, hátha másképp is ki lehet jönni a szituból. Az bizony döbbenet volt. De talán ez is kellett, hogy olyan erős legyen a sztori, amilyen lett.
#9429bager13: Köszi az infót! Gondolkozom, hogy megveszem PS -re is, és kipróbálom a különbséget, de a kontrollert nem erőltetném (próbáltam már korábbi COD verzióval, nem lehetetlen, de nagy visszaesés lenne, biztosan rengeteget bénáznék hónapokig)
#9434Tsebacsi: Már megörültem, hogy újra van Shipment, de látom, csak végre kaptál egyet a "körforgóból". Ezen a pályán azért, ahogy fentebb is írták, sűrűn előfordul ilyesmi - kicsi pálya, sok játékos, statisztikailag is indokolt. Az elmúlt hetekben fegyverhúzásra használtam én is - nem egyszer épp a puskacsövem előtt bukkant fel a delikvens (arról nem is beszélve, hogy én mennyiszer bukkantam fel más puskacsöve előtt)
-
markknight
veterán
válasz
Tsebacsi #9436 üzenetére
Jaja, amúgy ez régi jelenség csak most volt olyan bolygó együttállás, hogy beszívtad. Hehe
Én meg olyan erős ellenfeleket kapok Season 3 óta, hogy csak szégyenkezek. A gránátot mindig beszopom, mert olyan jó a vizuális visszajelzés, hogy folyton rászaladok, claymore, akna, meg minden amit akarsz, repülök. Így is összerakom az első helyet általában a tabellán, de ilyen sokat még nem döglöttem soha. Kemény
-
válasz
markknight #9435 üzenetére
Értem én, de eddig volt sokat 24/7 shipment és az ilyen baromi ritka volt...
-
markknight
veterán
válasz
Tsebacsi #9434 üzenetére
Itt ugye főleg az a baj, hogy kicsi a pálya és össze-vissza rohangál mindenki és mivel a játék okosan váltogatja a spawn pozikat, ezért néha megzavarodik. Egy tucat fury killem született úgy, hogy ledobott engem, majd abban a pillanatban elém vágott még egymás mellé 4-5 ellenfelet oldalról. Én meg csak annyit csináltam, hogy lőttem.. mindenki feküdt.
-
Végre van egy shipment bazmeg és erre úgy spawnoltat hogy ellenfél elé mindenkit, bzmeg... kabré szar ez az egész.
-
markknight
veterán
Ezt a baromságot Warzoneba, hogy pisztolyból kell 4-5 lövés, de ütésből elég kettő, hogy valaki feküdjön..
-
BITBOYS
addikt
válasz
markknight #9430 üzenetére
FJX Imperium az nem csipa?
-
BITBOYS
addikt
Érdekes volt az új csipát megszerezni.
Felvettem dmz-ben egy játékostól és kihoztam. Nézem a csipák között, hogy feloldva, pedig nem szedtem ki bp-ből, most is ott pihen. -
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #9425 üzenetére
Úgy, hogy ez egy reboot, és nem követték az eredeti storyline-t (úgy kb. alig)
-
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #9423 üzenetére
Én akkor kedveltem meg a Ghost karaktert, amikor régen az MW2-vel játszottam. Nagyon szerettem azt a játékot mind a kampány, mind a multi módot. Szerintem az volt az eddig legjobban sikerült COD. És ugye amikor a kampányt végigjátszottad, akkor ugye a végén megölték a Ghostot. Konkrétan megdöbbentem. Szóval nekem onnan van a karakter szeretete, meg az egész kinézet a halálfejes maszkkal nagyon bejön.
-
markknight
veterán
válasz
BandiHUN #9418 üzenetére
Ha nem játszol a kampánnyal, akkor persze, hogy nem kedveled Ghostot meg a többi karaktert
Jó, én nem vagyok különösebb rajongója a figuráknak, de jó, hogy vannak ilyen arcok a szériába, mert karakterek által kedvelünk meg dolgokat. Gaz, Soap, Farah. Nagyon örülök, hogy bekerültek a BP-be.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #9419 üzenetére
Ha meg már Hans Zimmer, akkor felvetül sokakban a kérdés, hogy WTF, miért emlegetik annyiszor a veterán CoD rajongók ezt a faszit?
Hát ezért: [link]
Az egy dolog, hogy ez a film miről szól. Az egy másik, hogy mi a valóság, ahogy az is, hogy mi a politikai érdek. De nekem ez a zenei mű minden egyes alkalommal amikor meghallom, azt meséli el, hogy a háború az emberiség tragédiája, melynek győztese soha sincs, csak értékes életek vesznek oda egy értelmetlen ok miatt.
Nagy szó volt anno Hans Zimmer felkérése egy Call of Duty játékhoz, és nem mondom hogy nagyobb alkotást komponált mint a Sólyom Végveszélybenhez, de öröm- és egyben szívfacsaró - volt hallgatni.
-
Acheron
őstag
válasz
BandiHUN #9418 üzenetére
Azért a COD nem ilyen gyermeteg skinekkel spékelt lövöldének indult - a mainstream sajnos nagyon elvitte, nem jó irányba. Senki sem vár tőle realisztikus élményt (a realizmust én kizárólag a látványra értettem fentebb), ez sosem volt egy harci szimulátor program, de ezek a gyermeteg ökörségek azért negyon illúziórombolóak.
Pl épp az imént, milyen skin jön szembe... "atletikatrikó", suhogós térd -futónaci, neonzöld futócipő, tükrös napszemüveg... Nem győztem pusztítani, ahol láttam... Atajparasztságnakízléstelenségnek is vannak határai...
Btw - Ha az eredeti MW2 single -t nem toltad ki, nem is fogod érteni miért olyan jelentős karakter sokaknak Simon Riley (Ghost)És ha már zene - az MW2 Hans Zimmer zenéinél azóta sem volt jobb.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Acheron #9417 üzenetére
Nem kell az embereknek ennél nagyobb komolyság codba... ottvannak a komolyabb vetélytársak, rainbow six siege, arma sorozat, stb... ellenpéldának meg ott mondjuk a fortnite, ami még komolytalanabb, de sokkal sikeresebb a fiataloknál... na ott mehetsz Darth Waderrel fénykarddal is, +sorolhatnám...
Aki akar, most is komolykodhat. Nomeg ott a ranked, szerencsére mostmár az sem csak a s&d-ről szól, bőven jó lőni annyira nem tudóknak is.Egyébként megvenni semmit nem kell, ami nem olyan. De pl. át kell állni arra, mekkora poén egy nyulat fejen durrantani vagy kivégezni
Én vadászom az ilyet néha. De tény, van, akinek az is sok, ha máson látja. Engem mondjuk pl. inkább zavar ez a Ghost-fanatizmus. Én nem játszok single-t a world at war óta, nem köt le, nem tudok holmi karaktereket fanatizálni, se zenében, se filmben amúgy.
Én inkább valami szerverkeresőt hiányolok+hogy akár a gépe bekapcsolva tartása árán hosztolhasson az ember publikus lobbit, úgy, hogy el lehessen nevezni+saját szabályrendszer, és lenne kereső. Akár xp nélkül is. Custom game most is van, nem tartana sokból megoldani, sok ember gépe amúgyis megy. Nekem hiányzik a knife only, crouch only, rifle only, stb. játékok régről.Olyan semmilyenek ezek az unásig ismert módok. Ugyanott a pontok, ugyanott a spawn... semmi nem változik évek óta, véletlenül sincs valami random. FFA pl. jó dolog, de általában nem akar találni lobbit. Lehet rá kéne próbálnom a Rebirth-re?
De oda meg csapat kéne. Annyira komolyan meg nem is akarom, hogy fix csapat, "muszáj" játszás minden nap.
-
Acheron
őstag
válasz
bager13 #9414 üzenetére
Egér - billentyű is cserélve lett kontrollerre, vagy az maradt változatlan?
#9416nutella1: Bizony, nagyon egészséges lenne egy - két versenytárs, talán valóban a játékélmény innovációja felé tolná el az üzleti modelleket, mintsem az eye candy factor -ra.
De még ez sem igaz teljesen, mert a látvány igenis számít - de inkább a realizmus felé mennék, mint a nem egyszer blőd skinek, és valóságtól elrugaszkodott kill animációk (találat után pixelekre eső emberek,felszálló neon halálfejek, megcifrázott pentagrammák...)
Mondjuk egy UE5 motorral hajtott COD -ot megnéznék... -
nutella1
őstag
válasz
markknight #9415 üzenetére
Megnéztem Youtube-on én is, ez tényleg egyértelműen valamilyen gyengébb COD koppintás. De dicséretes, hogy feltűnt valamiféle konkurencia. Őszintén szólva, azért hosszútávon szurkolok nekik.
-
markknight
veterán
Közvetlenül nem kapcsolódik a topichoz, de kipróbáltam ezt az Xdefiantot. Most a csapból is ez a játék folyik, mondván majd lenyomja a COD-ot, meg új zsánert teremt, meg megoldja a világ problémáit. Hallottuk ezt már sok játékról a múltban, mind ment a kukába. Most az Ubisoft ismét gondolt egy merészet, hogy na majd most ők megmutatják
Összességében a gém egy Black Ops Copy, de abból is olyan mintha valami olcsó kínai fejlesztő gárda rakta volna össze. Egyediséget én abban a 20 percben nem láttam, konkrétan egy átskinezett COD-ról beszélünk. Mobilfronton ez nagy divat, pl: Critical Strike
vagy Free Fire, de konzolon ilyen pofátlan másolást én még nem láttam két nagy kiadó közt, az Activision helyében perelnék. Node, gunplay nincs, az animációk nagyon bénák, a hangok meg a UI körítés rendben van, szokásos Ubisoft minőség. Nem tudom mit láttak azok a táltos playerek akik istenítik, de 20 percnél többet nem tudtam belerakni, főleg úgy, hogy előtte MW 2-ztem.
Innen a topikból én senkinek nem ajánlom, de koca, multiplayert életében nem játszó embereknek még jó lehet ingyen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #9394 üzenetére
Én is kaptam pár napja, offensive language cuccal együtt, de végül is totál valószínű mikor nem is kommunikálok semmi úton, de arra azért van eszük, hogy bal felső sarokban a mikrofon ikon ott világítson, mintha nem tudnék róla hogy ki van kapcsolva.
-
Tomko78
őstag
Most DMZ-ben ha megvan a 7/7 Waepon Case kihozatal , akkor többet már nem add semmit ha kihozom ? mert ma is kihoztam meg már párat az utóbbi időkben , és semmit sem kaptam érte
-
nutella1
őstag
Megérkezett a frissítés, ahol a Bundle-ok között már szerepel a Ghost Pack. Néhányan kerestétek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #9399 üzenetére
EBR-14 dettó nekem ma. Tegnap "szokásos" 1 hit bármire bármennyiről HC-n(erős barrel+fmj lőszer), ma meg basszus sorozat hit only 50 méteren, fele embert csak karcoltam.
Túl jól ment tegnap...
Csaló amúgy van bőven. Én legalábbis nem tudok mi mást mondani arra, aki 50+ killt lő, miközben a többieknek egy számjegyű van, ez már túlzás lenne sbmm-nek, a résztvevőket nézve sem hitvány csapatban. Nem az volt, hogy banhullám jön? Nem is pc-sek általában, xbox. De pl. ps-es csalót még nem láttam sose...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync