Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10899 üzenetére
Akkor biztos jobban tudod, hogy én előfizető vagyok-e vagy sem.
Miért mondanám, hogy nem vagyok előfizető? Mi okom lenne rá?
-
nutella1
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10897 üzenetére
Nincs Prime előfizetèsem.
-
Deck
titán
Ezek a rózsaszín effektek stb undorító
-
Az anyját, mekkora frissítések jövögetnek
-
Deck
titán
Látom mindenkinél minden rendben
-
nutella1
őstag
De, komolyan, ez most megint mi?
-
H14
csendes tag
nálam xboxon 130gigás meglepi van!
-
nutella1
őstag
Na, ezek a nyomorékok megint elbaxtak valamit, Win11-en a mostani frissítés után nem akar elindulni a játék.
-
Deck
titán
válasz
kill_switch #10881 üzenetére
-
Deck
titán
Fenn a játék de egyfolytában jön egy frissítés 1.0.24. ami 60GB. Leszedtem de újra jelzi... Biztos nem fogom a végtelenségig töltögetni de nagyon zavar és semmit se találok rá. Minden egyes belépésnél is egyből elindul a letöltése. Az összes többi COD résznél is volt valami szar a frissítésekkel...
(PS)
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #10878 üzenetére
Az még hagyján, hogy véletlen beugranak elém lövés közben, de még utána ő áll bosszút rajtam.
Nekem mindig is a saját csapattársaimmal volt és van gondom. Az enemy teamre soha nem panaszkodom. Ha jobbak tőlünk, akkor ez van, de hogy a saját társaim hányszor megszívattak már, az hihetetlen. Szinte minden meccsen van olyan, hogy nem tudok tőle lőni, vagy ott táncol előttem jobbra-balra. Ha lövök arra pár figyelmeztetőt, akkor szokott forogni, hogy honnan jött, és észre veszi magát.Szerintem HC módban alapvető dolog, hogy kerüljük a csapattársak pozícióit, környékét, útvonalait, és nem mászunk egymás nyakára, de ezek mind hülyék..
Ez van.
-
Acheron
őstag
válasz
lowzor #10877 üzenetére
Fejessel játszom, abban kell szóljon a zene (már ha szól, én úgy szeretem, ha ingame csak diszkréten van jelen, pont a mozgások hangjai miatt)
Más: HC Shipmenten ma egész szürreális meccsem volt - akárhányszor az ellenfélre emeltem a fegyvert, 2 - 3, de néha négy csapattársam is úgy ugrott be elém, mintha fizetnék őket érte. Néha szinte berepültek. Én még életemben ennyi TK -t nem lőttem, mint most egy meccs alatt, szinte nem lehetett úgy elsütni a fegyvert, hogy valaki ne rohanjon / ugorjon / repüljön a tűzvonalba...Ellenben többször lőttek ki úgy, hogy nem tudtam lőni a saját csapattárstól. Csoda, hogy csak 2 kill mínuszban zártam.
Nem egy meccset lenyomtam már HC Shipmenten, de ilyen intenzív bemozgással még sosem találkoztam... Remélem egyhamar nem is fogok... -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #10873 üzenetére
Én még gondolkodok, mert bár ma meghallgattam az albumról jópár témát (libabőrös is lettem a legtöbbnél
), de a játékban szinte csak olyan módokban szól, amiben én nem nagyon játszok: Multi Core, DMZ, Warzone. Multi HC pont nem, legalábbis a leírás szerint.
De azért így is nagy a csábítás, végül is Core módban is el lehet balgálni ideig - óráig... -
nutella1
őstag
Megvettem CP-re ezt a Hans Zimmer MW2 music pack-ot. Így legalább hangulatos, egyértelműen jobb a feeling.
-
Deck
titán
válasz
kill_switch #10869 üzenetére
Lara-t várom. De amúgy borzalom.
-
kill_switch
senior tag
Season 6 megerősítve.
Lelkileg remélem mindenki felkészül az új bundle-ökre, lesz itt hipp hopp nyuszi pack, 21 Savage, Tomb Raider, fűjeti, de még orángután is.
Teljes infó a Reloaded-ről. -
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #10860 üzenetére
Mire lehet tokent szerezni? Én semmit nem kaptam semmire, csak egy free háttér várt a maintenance után. Pedig jó lett volna kicsit előremenni a 31%-ról...
Az eventre kaptam, azt tudom, 1-1 skipet. De ennyi.
Sikerült 1 óra gémmel 1 szintet tolniElég nevetséges. A BF-ben xp-re +heti feladatok megcsinálgatására megy a bp, 71-ig el is jutottam, pedig 3 hónapos, de ebből 2 hetet játszottam csak. Ráadásul sokféle feladat van, élesztgetéssel, supporttal is lehet haladni ott, sikerült már top 1-nek lenni 6 killel+dobott 3 szintet a bp-n ez a 22 perces kör
-
BandiHUN
veterán
Ja, meg lehetne oldani, de pont a codos zenék a jók, és nem kell tökölni. Én kiválogattam, amik tetszenek, hozzá se nyúltam utána. Ha saját playlist menne, tuti azt csesztetném mindig
Nomeg váltogatta magától a zenéket, léptetett képernyőváltásokkor, ezt nem tudja egy külső player, hogy kör elején induljon pont egy új track, stb. Itt meg ritkán ülök járműbe/sima multit nem is érinti a war track gyalogosan.
-
Acheron
őstag
Hmm, ma találkoztsm egy 4 órás Hans Zimmer music pack -al (MW2, 2009 zenéi) 1400 pötty, de ezen komolyan elgondolkodtam. Nekem az a rész volt (most is) az etalon, nem utolsósorban a zenének köszönhetően...
Alszok rá ehyet, de ezt lehet behúzom, főleg, ha átvihető a következőbe. -
nutella1
őstag
Ingyenes csomag a patkányskin után: [link]
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #10855 üzenetére
Pont azon filóztunk mi is, de már megvolt 6x, és nem akartuk, hogy lássanak a playerek.
-
shotika
őstag
válasz
Tomko78 #10848 üzenetére
Ashika kemény hely, de a tüzes shoti inkább a Building 21-ben op. Én be is tiltanám azon. Van rajta két DMZ-s küldi, amivel egyelőre nem tudtunk túljutni, és baromi idegesítő, hogy állandóan olyan teambe futunk bele, akik ezekkel jönnek.
Egyébként lassan készen vagyok majdnem minden DMZ küldivel, már csak a nagyon nehezek (pl tegyél 3 trackert 3 különböző exfill helire, amit az enemy hívott le, majd menj ki final exfillel - mindezt egy kör alatt) vannak hátra.
A jelenlegi uccsót nagyon élveztem. Be kellett menni Koshi complex-be Al Mazran, azon belül keresni egy Rad detectort, majd bemenni az Alfa szektorba (ide csak Car Battery + Jumper Cabellel tudtunk bejutni), ott a Rad detectorral kellett random kódokat random elhelyezett táblákról leolvasni és azzal bemenni egy lezárt részre. Onnan el kellett hozni egy diamond drillt, majd ugyanúgy Koshin belül átszaladtunk a Factory részre (oda szintén kulcs kell), ott el kellett jutni a 2 bossig (Rhino és Sniper), őket megölni, és a Diamond Drillel kinyitni egy széfet, majd még exfillelni
Mindezt 30 percen belül.
Meg lehet csinálni 2 kört alatt is, csak ahhoz Secure backpack kell a diamond drill miatt. Azzal is próbáltuk, de 2. körben Mazrán többször is belefutottunk elég erős teamekbe, és odalett. Meg hát a Secure backpacket össze is kell még rakni...
-
nutella1
őstag
Miért ad be Battle Pass Token-eket random, saját magától a játék? 15min-30-45-1 hour, mindegyiket? Már nem először veszem észre.
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #10843 üzenetére
Most én multit már hanyagolom , dmz-ben a vondelre álltam rá , kínai 6 klán szinte sosincs , mert itt annyira zegg zugos alig találnak rád , gondolom ezért nem szeretik
viszont ez a KV shoti tüzes skulóval valami szörnyű
sajnos a csapat rossz emberrel került szembe egyiket sajna sikerült 2x levadásznom , igaz segített a 3 uav radar is
itt vondelen legalább lehet küldetést is csinálni meg emberre vadászni , nem az mint ashikán hogy napi 4-5 kínai hallhatatlan klánba futsz bele és mp alatt levadásznak
-
Linem
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a blokkolt játékosokkal miért rak be egy lobbyba?
Ez az eleje óta így van.Se üzenet, vagy valami, mint az előző részekben.
-
-
-
nutella1
őstag
válasz
shotika #10838 üzenetére
Az a baj, hogy az a "6-8 perces sima multi meccs", ami istenigazából 10 perc, volna a játék lényege. Lehet bővíteni a multiplayert, persze, amivel jelenleg a Battle Royal és a DMZ szolgál. Próbálkozni újdonságokkal, amiért sosem kár, hátha bejön. Csakhogy, ezek a játékmódok még mindig nem érik el a classic multiplayer szintjét. Azt, amiről valójában a COD szól. Maximum szórakoztatók. Belekapnak ebbe-abba, de valójában ők sem tudják igazából mit szeretnének. ..és itt lép életbe, hogy kifulladásig tolhatod a Shipmentet meg a Shoot House-t, mert azon kívül nincsenek, csak néhányat kivéve, jobbára ötlettelen pályák.
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #10837 üzenetére
Én is a klasszik érából vagyok. Szerintem a megszokott multi része nem fejlődik már érdemben évek óta. Oké, a mozgás, a gunplay és megannyi kis apróság terén már jobbak mint annak idején, de engem már nem köt le egy 6-8 perces sima multi meccs.
A Battle Royalt fárasztónak tartom, viszont a DMZ-ben már ott tud tartani a játék. Az, akár több pályán is átívelő, egyre nehezedő küldetésekben találtam meg azt a potenciált, amit mind a multiból, mind pedig a konkurenciából hiányolok.
És pont emiatt gondban is vagyok, hogy megvegyem-e az új epizódot. A kampányokat ugyan mindig el kezdem, de évek óta azokat se fejezem be. A multi meg csak ideig óráig köt le, illetve az amúgy is rövid meccsek között tele van felesleges időhúzó animációval és kiírással.
A fegyverhúzás mondjuk gyorsabb multiban, de tekintve, hogy egyébként is csak azokkal játszom, amik megtetszenek, így igazából nem motivál, hogy mindent kimaxoljak. A 0-24-ig shipment amúgy is már csak elégeti a kedvem játéktól.Én is szerettem anno a CoD 1-2-4-es időkben a bérelhető dedikált szerveres meccseket és hogy folyamatosan fejlesztettem magam, jókat játszottunk, dumálgattunk és közben csomó embert megismertünk. Ezek jórésze most átkerült nálam a DMZ-be. Sokszor meccs közben dumáljuk meg hogy kivel mi történt aznap, vagy ki milyen újdonságot talált a játékban stb.
-
nutella1
őstag
válasz
Dave567 #10836 üzenetére
Volt, hogy 0-24 fennmaradtunk. Ismerős. Nálam több ezer óra ment mindegyikbe. S még akkor is többen toltuk, klánszerűen, mint amikor még előtte server választás volt. Hihetetlen egyébként, hogy ezt mások nem értik. Meg az is, hogy közben felnőtt egy generáció, akiknek ez a mostani semmiség tetszik. Abba nem gondolnak bele, hogy régen volt amit ez a játék valóban elért (különben nem létezhetne maga a cím), s ma már csak van, amire a korábbiakból büszke lehet. Nem volt battle pass, meg egyéb haszontalan hiábavalóságok, macska meg batyus bőrnadrágos skin, csak maga a Nagybetűs játék.
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #10835 üzenetére
2010 után a COD már halott volt, legalább is számunkra, a többi csíra meg nem érdekel.
A 2-re most így fájó szívvel gondolok vissza, 1300 órával.
Egyszerű játékmenet volt, még is oda tudtam ragadni a gép elé, hogy nyomjam.
A Coop-ot barátommal vittem végig, éjszakákon át nyomtuk, hatalmas játékélmény volt. -
nutella1
őstag
Éééés, már meg is jött a lag, visszaszívtam.
-
nutella1
őstag
Ezt a játékot ahányszor frissítik, annyiféle történés. Most megint megvan a fix 144 FPS 4k-n, multiban, mindenhol. Droppok, lag nélkül. Utoljára ilyen majdnem 2 hónapja fordult elő. Vicc ez az egész.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Valamit el allithattam,mert a jatekban a hangokat midnenhonnan hallom, hiaba tettem stereora a windowsban, valamiert nem hallani merrol jonnek a hangok,mint ha kozeprol jonennek, valami otlet hogy lehet megoldani?
-
Acheron
őstag
Steam -en megint nem megy a játék, jó, hogy pár hozzászólással ezelőtt írtam hogy csekély a gondok száma...
Csekély, de ha van, az nagyon fáj, merthogy ellehetetleníti a játékot öt percre - egy órára, mikor hogy tartja kedve...
Sebaj, addig, míg összeszedi magát, megnézem a Battleneten a DMZ- t, az még úgy ahogy élhető... -
Deck
titán
Van itt aki válaszolna nekem pár noob kezdő kérdésre a WZ-al, DMZ-vel kapcsolatban? Nem akarom itt terhelni a hc arcokat vele
(semennyire se érdekeltek ezek a játékmódok eddig, only mp volt)
-
Tomko78
őstag
válasz
kill_switch #10822 üzenetére
VPN-t a battle net nem kedveli , nekem mindig cirkuszólt miatta , ha véletlenül bekapcsolva maradt
-
Deck
titán
válasz
kill_switch #10818 üzenetére
Akár
-
Szellem.
nagyúr
Lenne egy statisztikai jellegű de fontos kérdésem:
Aki PC.-n játszik, kik azok akik Windows 11 és kik akik Windows 10-en játszanak ezzel a gémmel? Csak baromira érdekel, kiknek van vele több gondja e két operációs rendszer alatt. -
gubisadam
aktív tag
egyetértek, gyűlölöm h indítás után ellenőrzi hogy volt update majd restart....nincs lassu gépem de régen azt szerettem hogy volt 20 percem, belépek, lövölde majd megyek, most valamikor 10p mire be tudok normálisan lépni.... az is vicc hogy a single game a multibol indul, majd kilépve átlép a single-be...vicc
-
csibe1
addikt
válasz
BandiHUN #10797 üzenetére
Újraraktam az Afterburnert, Win10; de ha elindítom az Afterburnert be se tölt a játék.
"A beállításokban, ahol állítod a max fps-t, alatta le lehet nyitni egy menüt, és be lehet állítani amenü és a ki alt-tabolási max fps-t.."
Az addig okés, de attól még nem kéne a menüben 60fps-nél feltolni a hőfokot.
Érdekes pohár
Saját? -
s.bala31
őstag
Az miért van hogy szinte csak kontrolleresek vannak a lobbyban (legalábbis mostanában nekem ez tűnt fel) platformtól függetlenül? Eddig nem igazán figyeltem erre csak mostanában szoktam megnézni hogy milyen ellenfelekkel kerülök össze. Eddig ugye mindig az volt a mantra, hogy a bill+egér kombóval könnyebb fps-t tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!