Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
markknight #8688 üzenetére
Én úgy szereztem meg az alap m13b-t, hogy Ashikán az egyik lelott playernél az volt. Mikor exfilleltem vele, a vegen kiirta h unlockolta
-
törölt tag
Double XP eventnek nem az lenne a lényege hogy mindenre dupla xp legyen????? Miért csak a rankra van dupla xp? (PS5)
-
Linem
senior tag
válasz
markknight #8688 üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor szerintem ezt így nem fogja elfogadni.
Bár a DMZ eddig nekem kimaradt, ezért is vettem meg inkább. Próbáld ki.
Szerencsére a Hardcore nem free.
Attól féltem, hogy a dedósok elrontják majd a duplaxp hétvégét, de így minden ok.
-
markknight
veterán
Köszi nektek!
Linem: Nem, igazából nincs jelentősége az alapnak.
Akkor mi történik ha felrakom magamra a speckó blueprintes változatot DMZ-be és úgy szökök meg?
-
NY_A
őstag
válasz
markknight #8685 üzenetére
Ha megveszed akkor az alap nem lesz meg, viszont ugyan úgy kitudod húzni és olyanra állítod amilyenre akarod. Nekem is így van meg.
Lassú voltam.
-
Linem
senior tag
válasz
markknight #8685 üzenetére
Én így vettem meg, és az alapfegyvert nem kaptam meg, csak a Fox One blueprintes változatot, de ettől függetlenül így már ugyanúgy ki tudtam orionozni, mint a többi fegyvert. Neked mindenképp az alapfegyver kellene?
-
markknight
veterán
Valaki tudna segíteni a noob m13b-s kérdésemben?
Redditen sincs egyértelmű tény.
-
protegum
aktív tag
válasz
laceszgamer #8682 üzenetére
Tegnap mentünk egy kör dmz-t. Úgy vettük észre, hogy a botokat beleszámolta az event-be.
-
Acheron
őstag
válasz
laceszgamer #8682 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem számolja, legalábbis nem 1:1 -ben.
Camo húzásnál próbáltam anno, de miután nem számolt semmit, inkább hagytam. -
laceszgamer
addikt
válasz
tomas9320 #8680 üzenetére
Gondolom hiányzott a fantázia, pedig még nem is kellett volna annyira megerőltetniük magukat. Sniperrel elhetett volna one shot kill, shotival hipfire kill, pistollal a poén kedvéért akimbo, assaulttal simán kill csak kicsit több és így tovább.
Sniperes meleltt tuti a késsel, ráadásul hátulról amit legjobban fogok még utélni, shipmenten azt is le lehetne azért pár kör alatt darálni de így.Azon gondolkodom még megpróbálni a nagy 64-es mapokon ahol vannak botok is, csak kérdés vajon a botokat számolja-e killként a challange-hoz.
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #8674 üzenetére
Egyénként és sem értem miért nem raknak be mindent HC-ba is, mint ami Core-ban van, majd a polgár eldönti mivel is akar nyomulni. Ezt a WZ-nál sem értettem, hogy miért nincs minden egyszerre, miért variálják folyton.
Amúgy nekem HC-ban jobban adja, mint normálban, sokkal jobban tudok érvényesülni. HC-hoz szerintem nem kell nagy skill, kell egy nulla közeli recoil-os fegyver, meg némi reflex és az nyer, aki előbb lő.
-
NY_A
őstag
"Abban azért nem vagyok biztos, hogy kevesen tolják Hc módban, mert hát valamiért csak berakták. Ha nem lenne rá igény, akkor nem teszik be"
Én gyakorlatilag csak ezt nyomom multiban. Ha nem lenne benne nem játszanék vele, illetve nagyon keveset.
"Alig van olyan meccs, amikor nem lőnek le legalább kétszer a társaim, vagy éppen nem ugrik be elém az egyik társam, és én lövöm le véletlen."
Ilyen velem is előfordul. A kedvencem, mikor nekiáll megbosszulni. Olyan szívesen pofánb@$znám az ilyet. Szerinte direkt lövöm le? Vagy nem tudom mit kell csinálni?
-
csabiks
senior tag
Tegnap kipróbáltam az új mapot, hát mit mondjak.. túl nagy, folyamatos 140ping amit fel se fogok miért, a meccs végén bezártam az egész játékot a pics@ba..
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #8675 üzenetére
Tegnap már nekem is bedobta. Örültem is neki, hogy újra át kell kattintanom minden alkalommal.
#8671 Acheron A sniper longshothoz kell a távolság. Talán 50-60 méter körül van ebben a részben? Az más kérdés, hogy erre létrehozhatnának külön módokat, és azon csinálhatnák a snipert húzók, és ne 6v6 mapokon.
#8672 nutella1, #8673 marknight Abban azért nem vagyok biztos, hogy kevesen tolják Hc módban, mert hát valamiért csak berakták. Ha nem lenne rá igény, akkor nem teszik be. Ezért lenne jó látni, hogy mennyien vagyunk, és miért tesznek különbséget a 24/7-ben. Most nincs időm utánanézni, de szerintem biztos rákérdezett már náluk valaki erre a twitteren. Talán ott megválaszolták már.
#8674 nutella1 Én is először a skillt hoztam volna fel példának, de azért vannak ott is bénázások bőven. Alig van olyan meccs, amikor nem lőnek le legalább kétszer a társaim, vagy éppen nem ugrik be elém az egyik társam, és én lövöm le véletlen. Vagy a társaim gránátja elég sűrűn a fejemen köt ki, és persze a saját csapatra hívott kill streak-ek is nagyon jól szoktak jönni, amikor mindenki meneküljön ki merre lát.
-
Acheron
őstag
Visszatatért a határátkelő.
Remek kis átlövő pálya...
Viszont Shipment megint pihenőn...
Valahogy nem érzik, mi kellene a népnek... -
nutella1
őstag
válasz
markknight #8673 üzenetére
Egyáltalán nem, reflex kérdése, inkább a tudásé és a tapasztalaté, mint az ellenkezője. Core-ban minden tehetségtelen is ellövöldözik. A normal Core-módban játszók gyakorlatilag eredménytelenek Hardcore-on. Megy a nagy pislogás, amikor egy tölténytől bedobják a törölközőt.
-
markknight
veterán
Valszeg kevesen nyomják igen. Nekem maga a játékmód tetszik, hogy ha megcsap a szele valaminek már attól is meghalsz, de ez a UI szivatás, hogy nem látod mennyi töltényed van meg hogy mennyi gránát stb.. Nemtom, értelmetlen, ezért nem játszok vele én sem. Ez nem hardcoreság, hanem felesleges szenyózás
-
nutella1
őstag
Nyilván kevesebben, ha szándékosan kényszerítenek a Core-ra, mellé a Shipment meg a Shoothouse only Rookie mód.
#8671: A Core mód eleve azért létezik igen, hogy boldog-boldogtalannak sikerélménye legyen. Ilyen szempontból inkább élvez elsőbbséget. A Hardcore csak nekünk való, akik nem ma kezdtük a "szakmát", ugyebár.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #8667 üzenetére
+1
A Core és HardCore módokban minimum illene ugyanannyi lehetőséget biztosítani, tekintettel, hogy a "hozzáértőbb" játékos réteg inkább HC -ban játszana (ha lehetne), mintsem a Core mód "nyócezergolyótpumpáljunkbelemígmegdöglik" , kezdőknek való okosságaival bíbelődjönA HC mód tiszta: tudsz lőni, avagy nem. Szevasz. Nincs ilyen "permeteztek a világba a nagytáras golyóköpködőmmel, hátha beleszalad vaklaki" feeling. Még a nyomorult pisztolyokkal is egy lövés - egy halál. Mióta van HC, leginkább ott leledzek magam is, talán csak a kés és a pajzs gold miatt megyek vissza Core módra.
#8670Linem: Longshot -ot szinte bármelyik pályán lehet lőni, pisztollyal, shotival még, a Shipmenten is. Még sniperhez is kismillió pálya található, nem kell az ilyen "múzeum" méretű semmi map, ahol tényleg alig találsz ellenfelet, mégha végig rush -olod is.
#8673markknight: Ezek (töltény, gránáét, egyebek szintje) pont olyanok, mint a fegyvertől független crosshair: ahol lehet, kapcsolom ki ezeket. Tudom, hogy ez nem egy Arma, de ne már, hogy sosemvolt szálkeresztekre, meg lőszer kijelzésre hagyatkozzunk - kezdőként biztosan sokat segít, de egy gyakorlott játékosnak inkább zavaró, de legalábbis jelentősen degradálja a kihívás szintjét.
#8674nutella1: +1 -
Linem
senior tag
válasz
markknight #8663 üzenetére
A long shot challengek miatt raknak be nagyobb pályákat is, hogy minden játékmódban legyen elég távolság ezeket is maxolni. Eddig már van 4 pálya, amit átkattintok én is, mert ezekben nincs értelme folyamatosan futkorászni, de ez így volt az előző részeknél is mindig. A nagypályákat kerültem. Pontosan ezért szeretik nagyon sokan a 24/7 kispályákat, mert azon legalább lehet haladni mindennel. Nem kell enemyt keresgélni.
Csak hát ugye a HC ebben a részben mindig kimarad minden ilyenből.Nem értem, hogy miért döntöttek így. Megnéznék egy statisztikát, hogy mennyien játszanak core és Hc módokat. Lehet azért nem rakják be, mert túl kevesen játszanak HC módban?
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #8668 üzenetére
Az meg a totálisan felesleges kategória. Vmelyik tehetséges biztos látott benne potenciált. Hátha külső nézetből is megfog valakit a játék. FPS-ben külső nézet.. Eleve hiteltelen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
nutella1 #8664 üzenetére
Amúgy fegyverskinek még oké, bár hozzáteszem ott sem tudom mikor van az embernek ideje nézegetni játék közben, vagy legalábbis ha arra koncentrál akkor nem biztos, hogy sok sikerélménye lesz.
De a karakter skinek... kb csak a menüben látja az ember, azon kívül meg, jó tudom van 3rd wiev-es játékmód, de kétlem, hogy azt pár fun körnél tovább tolnák az emberek huzamosabban. -
nutella1
őstag
Na, az ultragáz, igen! Nem tudom honnan veszik, hogy a Core mód megfelel mindenkinek.? Ez miért prioritás? Miért kell abból kiindulni, hogy a többség úgy is csak casual player és elég a Core mód? Mi a jó fenének van HC, ha kevesebb mindenhez lehet hozzáférni 6vs6-ban? A Shipmentet meg a Shoothouse-t is a legtöbbször csak Core-on teszik be. Miért? Engem nem érdekel a Core, semennyire sem. És még rengeteg másik játékost sem. így a lehetőségek elég korlátozottak. Alap dolog kellene legyen, hogy minden ugyanúgy elérhető Hardcore-on.
-
nutella1
őstag
válasz
markknight #8663 üzenetére
Itt nem is ezzel az új 1 darab pályával van a probléma, hanem, hogy nincs mellé még másik 3-4. Úgy fog működni ez a dolog, hogy amikorra megjelenik az új COD, ez is úgy lesz mellette a legvégére egy teljes játék. Mint ahogy már a legelején, tartalommal ki kellett volna adni. A sok hulladék, fizetős skin meg csingilingi butaságok elveszik a befektetett energiát. A pénz abból jön, nem az új map-okból. Szánalom.
-
markknight
veterán
Az új pály hangulatos, de ezzel is az a bajom, hogy túl nagy. Van medence, felső, alsó szint, rohangálok mint a mérgezett egér, de sehol senki.
Ha veszek egy olyan bundlet amiben van M13B akkor az alap fegyvert is megkapom? Vagy csak azt a variánst?
-
laceszgamer
addikt
Új event challange-ok eltűnnek szezon végén vagy ezek megmaradnak? Mert így ebben az egy hónapban meg fogok őszülni az 50 sniper headshottal, amúgy is utálok sniperkedni, nemhogy még headshotokra gyúrni, shipmenten talán még okés lenne, de az meg ugye pont nincs msot fix playlist-ben.
-
nutella1
őstag
Ez a Himmelmatt pálya nem egy nagy was ist das.
-
Land
veterán
Ranked majd season 3-mal resetelődik vagy folytatódik tovább az addig elért szint?
-
lowzor
veterán
válasz
laceszgamer #8649 üzenetére
Akkor annál is skippelés lesz, mint a Valderasnál. A fene sem akar 1 órát kóvályogni, mire találkozik valakivel egy gyorsnak eladott multiplayer játékban. Elfelejtették, hogy 6v6-ra kéne a pályákat tervezni?
-
Szellem.
nagyúr
válasz
DrTechnoid #8643 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
A Himmelmatt Expo nem rossz egyébként, a hangulata király, a levél design átlagos, de itt is azért érzem, hogy elérhető a 6v6-nál több player.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #8645 üzenetére
Korábban jött.
A Store még nem frissült (markknightnak mondom), a Shredder meg majd március 21-én jön.
-
Valaki egy 2019-es Shipment-re?
Szerencsére már itt steam-en is meg lehet venni ha valakinek esetleg nem elég egyszer egy példányban. GEEEEEEEEEEEEEEEEZ
-
KaitouP
nagyúr
Elindult a Season 2 Reloaded!
-
Linem
senior tag
Akkor a rank miatt nem is kell aggódni. Ha az egyik szezonban lemaradok vele, akkor a következőben behozhatom. Csak a BP legyen kész. Ez így nem is annyira vészes.
-
tomas9320
tag
Nem resetelődik a rankod,ugyanúgy megy tovább.
Mondjuk az elég dühítő,hogy kilépnek ranked meccs alatt és a rendszer nem pótolja őket.Számomra érthetetlen ez.Max kárpótolná őket a game,ha veszítenek,vagy nem von le semmit ha később adja a rendszer hozzá őket. Másik,hogy,szinte azonnal újraéled az ember sima meccs alatt,ranked alatt meg azért várni kell,ezzel is csak veszít az ember. -
shotika
őstag
Hogy szomorodna meg, aki kitalálta DMZ-ben a Pathfinder missiont... Ráadásul nagy nehezen 16 visit meglett a 17-ből erre lefagy a game...
-
-
Linem
senior tag
válasz
laceszgamer #8632 üzenetére
Nekem csak 240. Most bepakoltam az UAV-t, COUNTER UAV-t is, hogy hozza az XP-t folyamatosan. A daily challengeket sem csináltam meg az utóbbi időkben, most már azokat is pótolom naponta.
Eddig ilyen gondom nem volt, hogy a rank ennyire beragadt volna.. nah mindegy, majd dolgozom rajta, van még hátra kb. 1 hónapomKöszi a tanácsokat.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #8631 üzenetére
Nekem így rémlik, de azért nem 100% - rövidesen meglátjuk.
-
laceszgamer
addikt
Score/minute hogy alakul? Nekem az 811-en áll jelenleg all time statisztikában.
Meg apró kis trükkök, pl decoy gránát is jól adja a pontot, a körzetében valakit ölnek abból fixen jön, de sokat használok mortal strike-ot is miközben benn vagyok zónán belül, szintn jól adja a pontot, aztán ha bejön akkor lehívok egy vtolt is. Legkisebbnek meg általában sima uav vagy ha olyan kedvem van akkor szeretetcsomagot, néha egész jó dolgokat ad, egyszer vagy kétszer nyitottam juggernautot is belőle, chopper gunner pl viszont elég gyakran kijön belőle. -
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #8629 üzenetére
A frissítés élesedésével egyidőben (18:00 óra) már vásárolható kellene, hogy legyen.
-
markknight
veterán
Shredder meg Ghost az update után lesz vásárolható? Hogy szokott menni a store update?
-
KaitouP
nagyúr
PlayStationön már megy a pre-load - 13 GB
-
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #8626 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nincs Plunder, amikor volt róla szó.
-
bager13
aktív tag
válasz
markknight #8623 üzenetére
2 ranked alatt kaptam egy token-t (20-25 perc), egy hosszú (25 perc) WZ körre meg alig többet, mint felet.
Szóval nálam a multi tolja jobban a BP-t. -
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #8623 üzenetére
Konkrétan egy erős DMZ-vel megvan másfél- kettő szint. És ez bosszantó amikor az ember pénzt adott a multi és társaiért.
Az MW 2019 utolsó szezonjai és CW az konkrétan Plunderrel lett megcsinálva, mert a társaimmal összeszedtünk egy valag pénzt és lvl-ben 3 szint megvolt egy meccs alatt. -
markknight
veterán
A Warzone ad jó sokat, sajna multiba csak a szüttyögés megy.
De az Infinity Wardot se értem. A fizető ügyfelek alig kapnak ilyen 80/90 killre xpt, de Warzone 20 perc lootolásra majd nulla killes halálra majdnem egy egész tokent kapsz. Itt is gondolom az volt a szemlélet, hogy a free playereket megtartsák, akik meg már megvették le vannak szarva. Nekik mindegy. Röhej
-
Linem
senior tag
válasz
laceszgamer #8608 üzenetére
Tegnap óta kivettem a TDM-et, csak DOM és HP maradt bent. Egyelőre még nem annyira látványos, hogy gyorsabban haladna, de meglátjuk hosszabb távon. Az tény, hogy eddig legtöbbször TDM meccseket dobált be. Viszont ettől függetlenül a BP különbség akkor is érthetetlen.
-
törölt tag
Season 2 Reloaded introduces inverted flash grenades to MW2 and WZ2
ezt este játszó shipment játékosok imádni fogják
-
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #8618 üzenetére
Bocs, de mit nem vettél meg?
-
Szellem.
nagyúr
válasz
markknight #8616 üzenetére
Ja, tegnap fejeztem be én is.
Szerintem jóval lassabban ment mind a BP, mind a Lvl szintek fejlődése mint az előző szezonban. -
markknight
veterán
Sikerült saját magamhoz képest rekord idő alatt végeznem a BP-vel, pedig azt gondoltam szoros lesz ez a rövidebb szezon.
-
Franklin
addikt
DMZ az ilyen Vadnyugat, mindenki magának találja ki a feladatokat.
Mi pl. mindig rákérdezünk proxy chatben, ha összefutunk vkivel, hogy friendly-e, ha nem válaszol, vagy elkezd lőni, akkor mi is lövünk.
Ha barátságos playerekkel futunk össze, volt hogy magyarokkal is, olyankor bevesszük a csapatba, vagy segítünk neki küldizni. Vagy csak simán nem lövünk a másikra és megy mindenki tovább.
De nem kell lenézni azt sem, aki playerekre vadászik, lehet pont ez a küldije, vagy dog tag-ekre hajt, egy high exfil streak playernél akár 50e dolláros dogtag is lehet.
Nekem nagyon bejön a DMZ, előtte soha nem codoztam, most meg 20 nap alatt beletettem 60 órát, tetszik ez a "Tarkov-light" játékmód
-
Mr X
veterán
válasz
Nem biztos, hogy segítene. Mostanság csak DMZ-urk, de ott is tele van vérpistikékkel, akik a contract-ok helyett a többi player levadászásával szórakoznak, pedig egy ember leszedése 100 XP-t ad.
-
bager13
aktív tag
válasz
A jutamalamazási rendszer egy érdekes kérdés. Én is azt vallom, hogy pl. egy Dom-ben, aki pontot véd, foglal vagy eközben szerez kill-t, annak nagyobb mértékben szórja a játék. Tegyük fel, aki nem csak hentelni megy fel, hanem a csapattal összedolgozva a pontokktól távol szerzi a kill-eket, hogy ezzel megakadályozza, hogy az ellen a pontokra jusson az miért érdemelne kevesebb jutalmat. Nem olyan egyszerű kérdés ez...
Nyilván minden nem is fog tetszeni mindenkinek és azzal sincs baj, hogy ezt szóvá is teszi.
De mikor napi szinten csak ezt tolja és olyat kér számon a játékon, amilyen sohasem lesz és nem is kell lennie, mert akkor már nem CoD-nak hívnák.
Számon kérni a játék alapvető mechanikáját és a felépítését, működését, ami a CoD 1 óta változatlan.
Ezek az emberek teljesen rossz topicban vannak.
Teljesen egyértelmű, hogy gyökeresen soha nem fog megváltozni a CoD abba az irányba, ahogy ők szeretnék.
Van egy bevált recept, üzletpolitika a fejlesztők ezt követik, némi apróbb változtatásokkal, de mélyebben nem is fognak és nem is akarnak belenyúlni.Az ilyen hozzászólások, hogy " CoD 4 óta ugyanaz a grafika","évről-évre ugyanaz csak más skinnel" teljesen kiverik nálam a biztosítékot.
Nem hiszem el, hogy nem érzékeli a különbséget, nem látja, hogy az animációk hogyan változtak és stb... Van ezer toutube videó, vagy indítsa el egymás után a kettőt.
Na ők vagy agyilag zoknik vagy szándékosan csak provokálni akarnak.#8610
Azért nem 5 pálya és 6 operátor van alapból, de szerintem te is tudtad, mielőtt megvetted, hogy az érkező operátorok fele fizetős lesz. Ez a modell megy évek óta, nem azt mondom, hogy rendben van ez így, de ezt mindenki tudta előre. -
Szellem.
nagyúr
válasz
laceszgamer #8602 üzenetére
Mennyi most a maximum prestige Rank? 450 vagy 500??
-
markknight
veterán
-
nutella1
őstag
válasz
Neki nem ez, csak a beleállás a lényeg. Így teljesen nem érdekes mit válaszolsz. Keresi a lehetőséget, lyukat, hol és mikor tud belekötni a semmibe/valakibe/valamibe. Így irreveláns mindenféle megállapítás, válasz. Nem mérlegel, nem választ, csak elfogadja az elé tárt valóságot. Független attól, az mekkora szemét is a maga valójában.
-
laceszgamer
addikt
válasz
bager13 #8603 üzenetére
Tudom voltak mindig is, de így érzésre azért tényleg kevesebb volt, lehetne amúgy úgy is ellensúlyozni, hogy a jutalmazási rendszert nem object based játékmódokban jobban a feladatok felé tolni, bár hozzá kell tenni, Linem-nek előbb írtam választ, gondolom azért érdeklődött, hogy miként lettem gyorsabban 450 mint BP teljesítve lenne, nos igazából itt is ennyi a titok, hogy a pontokat támadva / védve nagyon adja, átlag meccsen 7-8k is összejön, de ha picit aktívabb az ellenfél és páran szintén rámennek a győzelemre akkor ki lehet fogni ennél többet is, volt hogy már 16k-t sikerült egy körben összeszedegetni.
Amúgy a sok negatív kommentre szerintem annyi is lehet a magyarázat, hogy általában az ember azt írja ki magából ami nem tetszik, a pozitív oldalon meg csak élvezi a játékot.
-
Linem
senior tag
válasz
laceszgamer #8602 üzenetére
Melyik játékmódokban játszol?
Már úgy értve, amit az előző hozzászólásodban írtál, hogy csak Hardpoint és Domination? Normál módban? Vagy HC? -
bager13
aktív tag
válasz
laceszgamer #8595 üzenetére
Lehet kevesebb kill vadász játékos lenne a feladat orientált módokban, ha úgy lehetne választani játékmódot, ahogy te említed, de hidd el mindig volt és lesz is, aki csak azért is olyanom megy és tojik a feladatra és csak hentel.
A menürendszer valóban néhol zavaró, de ez nem olyan eget rengető negatívum.
Ez tényleg ízlés kérdése, nekem speciel van, ami nagyon megjön(jobban, mint pár ikonikus CoD map) , de olyan is, amit nem tartok jól átgondoltnak.
Nyilván nem hibátlan, mert olyan játék nincs is.
Én is elvagyok vele, hozza azt a CoD érzést, amiért a CoD-al játszom.Egyébként nagyon korrektül megfogalmaztad, köszi.
Jó játékot!#8596
Akiknek nem elég a gyenge nívó és a középszerűség, azok nem Coddal játszottak/játszanak. A CoD mindig is egy populáris, bugyuta, középszerű lövölde volt és lesz is örökre, pont ezért is ilyen népszerű. Remélem nem kell elmagyarázzam, hogy milyen üzleti megfontolásból van ez így.
Aki nem erre vágyik, az nagyon rossz helyen keresgél... -
Linem
senior tag
Rankból van bőven 450-es is a meccseken, de a többség még csak 300 után jár. Furcsa, hogy most kivételesen nálam sem emelkedik eléggé. Előzőleg megszoktam, hogy általában mire kész vagyok a BP-vel, addigra a maximum rank-ot is elérem, de most még a 450-ig kellene legalább 100, miközben a BP kész.
Nyilván nem nagy gond, ha nem érném el, csak feltűnt, hogy eddig nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció