Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Mèg mindig nem làtni sehol, hogy mikor van vège a BP-nek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
csibe1 #10793 üzenetére
A beállításokban, ahol állítod a max fps-t, alatta le lehet nyitni egy menüt, és be lehet állítani amenü és a ki alt-tabolási max fps-t...
Afterburnerrel sincs semmi gond, de beállítható a játékbeállításokban, hogy kitegye az órát, stb, ehhez nem feltétlenül kell segédprogram.Lehet érdemes újrarakni az Afterburnert. Nekem is az utolsó van fent, nem mai, mégsincs gondom, több játékban se, amikre panaszkodnak. Frissen tettem fel kedden, mert lett új proci, ki is raktam csomó adatot a kedvenc játékokat optimalizálni, minden rendben ment, oc-t is belőttem. Mondjuk op az w10, nem 11.Nvidia kari, legfrissebb driver, stb.
-
Acheron
őstag
válasz
prannk #10788 üzenetére
Egyszerűen megszerezheted: 25 mounted (letámasztott fegyverrel elvégzett) operator killre van szükséged bármely Assault Rifle fegyverrel (Multi vagy DMZ)
DMZ -ben figyelni kell arra, hogy operator kill -ről van szó, vagyis a botok lelövése nem számít bele, csak "élő" játékosoké.
#10789Linem: Beakadás volt, de más jellegű, jó ideig az előző napra vonatkozó napi feladatokat mutatta (amiket tegnapelőtt már megcsináltam - furán ismerősek is voltak...), de alaphelyzetbe állítva, vagyis mintha nem lenne teljesítve.
Azután egyszer csak átváltott a valódi tegnapra jutó napi feladatokra, és onnantól elkezdte számolni. Így végül meglett a napi feladatokért járó XP mennyiség is. Érdekes bug volt, ilyet még nem láttam, de szerencsére sem jelentős, sem tartós nem volt. -
csibe1
addikt
Amúgy egyre jobb ez a Battlenet kliens. Tegnap negyedszerre volt hajlandó betölteni az MW2019-et.
Közben rájöttem, hogy elindítottam az MSI Afterburnert...
Amíg az futott (hiába csak az időt jelzi ki mostanában nálam), addig nem töltött be a játék.
Menjenek ám valamerre, ilyen egy szutyok bandát, erre van idő; de a bugokat meg a csítereket kiszórni arra nincs.Az optimalizálásnak nevezett akármi (már ha tisztában vannak a fogalommal ennél a retek cégnél) meg megint érdekes.
A játék szoftvere szerint 38 fokon van a kártya betöltéskor, aztán a játék menüjében meg szépen felmegy 68 fokra!
Minek, mitől? Előmelegíti a kártyát?
Nem is játszottam egy percet sem; ha nem mozdulok a menüben semerre akkor is ez van!
Ez egyre szánalmasabb meg gagyibb lesz, és még fizessünk is érte... -
Linem
senior tag
válasz
Acheron #10785 üzenetére
Előfordul még a Bonus XP beakadása, de egyre ritkábban. Az utóbbi két szezonban már csak olyan volt, hogy hiába volt scavenger perkem, mégsem számolta a killeket. Viszont ott volt a másik bónusz feladat. Azt már számolta. Sokszor van úgy, hogy a szimpatikusabb feladatott választom a kettő közül.
Szóval nem tudom, hogy próbáltad-e, de ha az első feladattal nem számol semmit, ilyenkor mindig engedte nálam a másik feladattal megoldani a 20000 XP-t. -
prannk
őstag
Valaki ledobja nekem a Tempus razorback ot dmz én? Vagy hol lehet megtalálni?
-
nessh
tag
válasz
Tomko78 #10783 üzenetére
Már uninstalláltam a játékot, battlenet, mindent. Reinstall után sem jó. Ja és a Cold War-nál is ez van. Nyitottam ticketet az activisionnál, kérték hogy tegyek fel videót amin látszik a gond... Remélem kitalálnak vmit mert így gáz. Level 1, prestige 69-en vagyok, nem tudok így unlockolni cuccokat sem...
-
Acheron
őstag
BP -t adogat, de a napi feladatok azok teljesen behaltak (multi), sem a Battle Riffle killeket, sem a headshotokat nem számolja (utóbboi azért viccess, mer pont készen lett egy Sniper headshot challenge, azt kiírta, hogy kész, de a napi küldik headshot résznél továbbra is nullán áll a számláló). Mindegy, ma ezek szerint ugrik a 27500 Xp.
Btw, tegnapra is jutott egy aranyos sztori. Az egyik nyert meccsen kifejezetten jól ment a játék, de feltűnt, hogy elég sokszor kaptam puskavégre ugyanazt a játékost, kifejezetten sokszor sikerült ledarálni.
A következő meccsben kicsit vátozott a leosztás, de ugyanez a játékostárs épp úgy az ellenfél csapatának a tagja volt. Gyakorlatilag az egész meccs alatt csak az ő fegyvere előtt álltam, volt, hogy háromszor respawnoltam zsinórban előtte - folyamatosan kiszedett, esés - kelés volt, pont úgy, ahogy egy meccsel korábban én aprítottam őt.
Skill Based Matchmaking, mi?
Ugyanaz a játékos egyszer noob, egyszer meg félisten - öt perc eltéréssel. Ugyan... -
prannk
őstag
Hali. Tempus razor fegyver feloldáshoz mi kell? Nem vágom annyira a dmz ét
-
nessh
tag
Na, ma kicsit játszottam és valójában semmilyen xp-t nem ad. Se weapon, se battlepass, semmit. Se a dmz, se mwii multi... Tök jó...
-
Spizzi
tag
válasz
szepsy #10780 üzenetére
Szia.
Tudtommal nincs de szívesen elmagyarázom.
Alapvetően csak CP-ért tudod megvenni (1100 db), a CP pedig igazi pénzért vehető. Összesen 110 tárgyat tudsz feloldani, 5-öt azonnal megkapsz az elején ahogy megvetted, 5-öt a végén ha kész az egész, a köztes 100 db feloldásához pedig játszani kell a játékkal, igazából ennyi. Itt fontos megemlíteni, hogy a nem kapsz több Battle Pass XP-ét ha jó vagy a meccsen vagy ilyesmi, pusztán csak a játékban eltöltött idő számít. Ha szintet léptél a Battle Passba akkor automatikusan kapsz 1 Tokent amit arra váltasz be amire akarsz és az a cél, hogy ebből gyűjts ki 100 darabot a szezon lejártáig. 20 zóna van, zónánként 5 tárgy. Ha egy zónát teljesen feloldottál akkor nyitja meg a szomszédos zónákat is.
Ha 100%-ra teljesítetted a Pass-t akkor visszakapsz 1400 CP-t, tehát ingyen (újabb valós pénz befizetése nélkül) tudod majd megvenni a következőt is, ráadásul még +300-ba is leszel amiből pedig a shopban tudsz venni opcionális tárgyakat. (Természetesen 300 CP-ért még semmi nincs, le kell tolni legalább 4-5 szezont, hogy valami értelmes, egyedi csomagot tudj venni magadnak.)
Egy szezon átlagosan 45-60 napig tart, tehát könnyen kiszámolható, hogy a biztonságos befejezéshez napi 2 Tokent ki kell farmolni, ami legjobb esetben is napi 1 óra játékot jelent. (DMZ esetében, ha csak sima 5 perces TDM-eket mész ahol több a töltőképernyő mint maga a játék akkor jelentősen több.)
-
szepsy
senior tag
Hali.
Van valami videó vagy leírás, hogy működik a battlepass része a játéknak?
-
Linem
senior tag
válasz
tomas9320 #10776 üzenetére
Ez nem dupla xp hétvége volt, hanem event dupla xp. Az általában 1 napig szokott tartani. Illetve ezt hivatalosan is lehetett olvasni, hogy 17.-én MW3 event dupla xp lesz.
Persze az igaz, hogy kevés információ van a dupla xp hétvégékről. Például több helyen is leírták, hogy augusztus 10-13, van ahol augusztus 12-13 volt jelezve, de hivatalosan nem volt megerősítve, és nem is volt semmi.Ezért muszáj BP Tier skipeket vásárolni azoknak, akik nem tudják időben befejezni. Sokan megveszik a Blackcellt is, azok nyilván nem fognak bent hagyni cuccokat. Tehát inkább még ráfizetnek. Szóval ez a pénzről is szól. "Ha nem játszol, és emiatt lemaradsz, akkor fizess."
Egyébként most elég gyorsan számolta a BP-t. Én múlt héten kész lettem vele. Korábban, mint az előző szezonokban, de nem játszottam több időt. Család, munka, egyetem, sport mellett ennyi időm jut erre a hobbira. Viszont aki többet tud játszani, mint én, azok pár nap alatt lenyomták a BP-t.
-
tomas9320
tag
Tényleg egy napos volt a double xp-s hétvége? Most lett volna időm rá, el is ment a kedvem tőle
-
-
bager13
aktív tag
És sem értettem soha ezt az átverős dolgot... Pont a CoD az a játék ahol tudod, hogy mit kapsz a pénzedért.
Azt meg mindenkinek szíve joga eldönetni, hogy szerinte ér e az ennyit ammennyit kínál és kérnek érte vagy sem.
Nekem semmi bajom nincs azzal, aki nem veszi meg mert szerinte lehúzás, ugyanazt adják el évről-évre és stb.. -
Spizzi
tag
válasz
BandiHUN #10758 üzenetére
"de a Vanguardnál kb. minden jobb."
Kivéve a CW. Számomra az a durva, hogy valakinek az jobban tetszik. Igazi igénytelen szemét, 2010-es arcade shooter színvonalon (mai szemmel természetesen), de hát mit várunk az IW 4 motortól ami a 2010-es Black Ops I alatt is volt. A Vanguard legalább a nulláról írt és mai napig iparági No. 1 IW 8-ra épült ami az MW2019 alatt debütált. Ja, meg nem volt benne olyan revolver amibe 12 töltény volt de a forgótárba csak 6 férőhely vizuálisan.De komolyan, ajánlom figyelmetekbe ezeket a kis rövid 1 perces videókat:
-
NY_A
őstag
Nekem fegyver skin kioldásnál volt már viszonylag régen, hogy volt amit nem számolt, legalábbis nem jegyezte. De aztán mikor elértem a kitűzött célt akkor beadta. Tehát a játék rögzítette, csak nekem nem írta a többihez. Hátha itt is ez a gond, és csak egy kb fél éves bugba futottál bele.
-
csabiks
senior tag
1 nap után le is lövik a dupla xp-t
úgy voltam vele majd hétvégén megnyomom, de már meg is szűnt. pffff
-
GAbre
veterán
?Milyen missionre gondolsz?
Nálam is bugos volt néha anno. Engedd el,csinálj másikat.Akkor nem tudok mit mondani,tök felesleges szerintem az ilyesmit jelenteni.Nem fognak vele foglalkozni,mire mégis,már season 5 vagy valami,akkor meg már újra 0-ról mész...
Várj,próbáld később újra őket.Sajnos csak ennyit tudok mondani -
nessh
tag
Sziasztok,
DMZ-t játszik valaki? Ha igen mondja már meg hogy miért nem tudom csinálni a mission-öket
Egyszerűen hiába csinálom meg, nem jegyzi... -
BandiHUN
veterán
válasz
vigyori78 #10756 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz ez, pláne a Vanguardhoz képest, de még a Cold Warhoz is, főleg hogy ez utóbbit csak a jobb bp xp miatt toltam Nuketownon jobbára a Vanguard mellett... de a Vanguardnál kb. minden jobb.
Ebben kifejezetten jók a tűzharcok, mozgások, fegyverekben vannak eltérések+sokat dob a tune, mindenre lehet találni-felszerelni fegyót, könnyű húzni-haladni, a HC pedig mindigis mostohagyerek volt, mert ott sokkal jobban lehet mindent húzni, ha elkerülöd a halálokat/tudsz idomulni. Valahol jogos is, hogy úgymond van egy alap "nehézség", ne lehessen már nagyon tápolni. Ígyis pl. most is van HC Shipment. Pár kör kigoldozni egy fegyót. Pisztolyokat simán fel lehet mindet tolni platinára egy ilyen hétvégén nulláról pl.
Nem tudom, mi hiányzik még.
Vagy pl. ott van a DMZ, Resurgence, aki több nettó játékidőt akar a BP miatt. Ott az Invasion botokat öldösni, seperc felhúzni az összes snipert. És még a BP-t is viszi, mert hosszú kör.Mégis, mi kell még?
Na jó, egy HC Shoothouse, de az már tényleg durva lenne longshotok miatt. -
vigyori78
őstag
Modern Warfare (2019) volt utoljára pörgős és normális game, meg egy kicsit talán utána a Cold War.
Azóta a Vanguard-ból csinálnak új játékot és már csak a pénzre mennek sajnos.
Meg csak átvernek mint ezzel a játékkal is. ( A Modern Warfare (2019) folytatása lesz hát semmi köze hozzá, Tier1 az meg egy vicc volt, reklamáltak az emberek azt átnevezték Hardcore-ra de minden maradtStb... ) Pénz, pénz, pénz, már csak ennyi a Cod
-
GAbre
veterán
Eléggé csalódva léptem be és nyomtam kicsit ma újfent :S
Azt már elnézem,hogy állandóan belépésnél volt update,vagy ha nincs,restartot kérhet játék,mert miért ne.(Gondolom lehetetlen megoldani ezt,mert 1 játékban se láttam se régen se mostanában ilyet...)
Azt is még elnézem,hogy eddig is az 1xű menüről volt híres a játék(szarkazmus),de most még tovább kavarták seasonban.
Hogy minél jobban költsél pénzt,mert hogy fullos legyen battlepass,azt már nem lehet megoldani cod pontokból 1 ideje,de jó igaz kicsit menőbb cuccokat is ad.De,hogy nem lehet kilépni,ha vége a meccsnek,nem lehet játékot bezárni(tudom alt+f4...),CSAKIS menübe kiugrani,és amikor kilépsz akkor is battlepass-t kell nézned,hogy hogy áll!
Szóval belépéskor is még pöcs*lsz,kilépéskor is.És még csak beállítás sincs ezek hide-olására!Vagy legalább 1x jönne fel 1 nap,vagy valami,nem minden indításkor kell...
HOL VANNAK a régi cod pörgös élmények?
Belépsz,játszol és csak ennyi!
Értem én,hogy más a világ,de hogy minden reklámot belenyomnak a képedbe úgy érzem itt már sok.
Megveszel 1 teljes árú játékot,és minden +al szuggerálnak,hogy vegyél mindent IS!
Most is meccsek után rendeld elő új codot felugrik és felugrik.
Egyre többször mondom,hogy nem fogok játszani,de úgy érzem az új részt már nem fogom nyomni,mert undorítónak tartom ezt a reklámpolitikát,amit itt megengednek maguknak.
Legalább azoknak, akik meg is vették a "teljes értékű" játékot.Jah bocs,az is csak akkor teljes már,ha megveszed a season pass teljes verzióját... -
Spizzi
tag
Na M13C feloldva/maxra húzva, hát ez sem lett az év fegyvere. Kisebb fire rate és nagyobb szórás mint a B, viszont könnyebb és gyorsabb az ADS, SMG helyett tudom elképzelni valami sniper vagy marksman mellett csak.
-
nutella1
őstag
Èn most a Duna deltàban vagyok, ìgy hàl isten tàvol van tőlem ez a feltehetően felülmùlhatatlan event.
-
Acheron
őstag
válasz
ImpersonatoR #10747 üzenetére
A leírás szerint :"... While moving through the underground facility, Konni agents may drop their Burner Phones. Keep your head on a swivel to intercept enemy communications… And maybe figure out why they are here defending this lab underneath Al Mazrah..."
Vagyis az eldobott rádiókat kell felvenni és lehallgatni (elfogni) az ellenséges kommunikációt.
#10749NY_A: Bingo -
NY_A
őstag
válasz
Én csak sejtem. Amikor a barlangból ki kellett hozni a tartályokat találtam a földön egy rádiót amit felvettem, és elindítottam. Ekkor valami történt de már nem tudom megmondani mi. Szerintem az egy ellenséges botból esett ki, és lehallgattam vele a kommunikációjukat. Gondolom ebből kell 5.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Ez engem is èrdekel. Amugy azt hittem bonyolultabb event.
-
Mi az a "intersept 5 radio transmission" ?
Vagyis hogy lehet megcsinálni ?
-
Szellem.
nagyúr
Sejtettem higy az új fegyver meg az event WZ-s lesz. Kapjak be.
-
lowzor
veterán
Double XP van mindenre, most kell pörgetni a BP-t.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
kill_switch #10739 üzenetére
Pedig nem látom sehol sem a BP visszaszámlálót. Eddig minden alkalommal a bal felső sarokban ott volt.
Nekem is az a gyanúm, hogy akkor itt kakukk-hello. -
BITBOYS
addikt
Áhoj, jöttem sírni de most egy másik perspektívából..
Annyira pro lettem az utolsó két-három játékban, hogy már szinte csodálatraméltó és kétségbeejtő egyben
Most én szedek ki mindenkit is szinte minden helyzetben szinte bármivel és engem nem tudnak lelőni mert pont marad egy hajszálnyi életem a szemtől szembe harcokban. Teljesen mindegy, hogy engem kezdenek hátbalőni, megfordulok és 2-3 skulóval már fekszik is az ellen.
Csipával olyanokat lövök, hogy én sem vagyok biztos a találatban de beadja.
Ennek, ebben a formában nem sok értelme van. Legalább is nagyon nem szimpatikus, mert biztosra veszem, hogy lecsalóznak. Négy meccset toltam, az elsőbe szétkaptak folyamatosan ez real, de a következőkben érezhetően megváltozott valami és szinte lagmentesen száguldok végig a pályán az előzmények fényében. Szóval dobott egy csontot nekem a játék.. hű de izgalmas, ja nem...inkább kiléptem és megyek filmet nézni
Köszönöm a figyelmet -
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Ez az utolsó szezon? Csak mert sehol sem látom kiírva, hogy mikor van vége a BP-nek.
-
Linem
senior tag
Ismét van HC Shipment.
-
csibe1
addikt
válasz
BandiHUN #10717 üzenetére
"Már ígyis a 2042 pörög, egy éve vettem 5ezeré' de méltatlanul volt hanyagolva..."
Azért nem kevés idő kellett a "játéknak", hogy kikerüljön a béta előtti állapotból.
Abszolút nem a BF sorozat jutott róla eszembe, hiába védték nagy bőszen a topikjában.
Ez nem BF, ez egy vicc; ott se tudnak mit kezdeni magukkal; vagy csak elfelejtettek játékot fejleszteni...
Kb. úgy nézett ki amikor kiadták, mint akik még egyetlen BF-et se láttak menet közben; aztán nekiálltak valamit csinálni. (csak éppen minek)
Szóval itt lett teli a hócipőm; menjen fizetős bétateszternek akármelyik céghez az aki a világra pottyantotta őket... -
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #10726 üzenetére
Valamit vàrunk, persze, hogy ne olyan emberek mondjàk meg, nekünk mi tetsszen, akik nèhàny ève bohòckodnak, vagy nem is jàtszanak, csak ritkàn a jàtèkkal.
Elvileg az összes classic pàlya felùjìtott vàltozata benne lesz, màs pozitìvumra nem igen szàmìtok.
-
nutella1
őstag
válasz
kill_switch #10722 üzenetére
Senki nem vàr semmifèle megvàltàst az ùj rèsztől, ebben ordas nagyot tèvedsz. Akinek egy jàtèktòl függ a boldogsága vagy az önbecsûlèse, nyugodtan keressen szakembert magànak. Jelen formàjàban az egèsz COD egy nagy rakat kaki, ès teljesen mindegy, hogy a Warzone-t vagy a multit nèzzûk. Az elengedès es a gagyi kategória irànyàba tart ez a szèria, elèg masszìv lèptekkel ràadàsul. A kezdetektől idàig sikerûlt a showbiznisz legmèlyebb bugyràra taszìtani ezt a sorozatot, ès mèg mindig van tovàbb.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kill_switch #10723 üzenetére
És most kezdéskor sem lesz katonásdi, mert ami ehhez jön, az átkerül a mw3-ba, ahogy írták
-
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #10722 üzenetére
Ja, és azt el felejtettem, hogy skinek is lesznek a következő részbe. Nagyon színesek, nagyon csúnyák és nagyon nem háborúba illők.
Csak azért mondom, hogy ne legyen túl nagy a meglepődés majd. -
kill_switch
senior tag
válasz
nutella1 #10721 üzenetére
Az a COD multi amit ti kerestek, már elég régen nem létezik. A multit sokan már csak azért veszik meg, hogy ne a Warzone-ban kelljen fegyvert húzni meg skinezni, mert ott örökkévalóság +2 év mire megvan amit akarsz. Miután elfogy a fegyver húzás, esetleg skinezés, az emberek nagy része kukázza a multit, mert lehet, hogy valakit szórakoztat, hogy szkriptelt meccsekhez asszisztálnak bábuként (#esbéememrulz), de valószínűleg többen szeretnek aktív szereplői és befolyásolói lenni a játéknak amivel játszanak. Tetszik vagy sem, de ennyi a multi már évek óta. A befizetett prémium élmény.
Ezt lehet, hogy számokkal nem lehet igazolni, mert nem adják ki (vajon miért), de elég sokat elárul a lobbiban töltött idő, amíg a játék próbálja összekaparni a bábukat a sakktáblához.
Az előző reloaded frissítésnél gondoltam ránézek a rankedre, mi folyik ott, vannak ott is jó skinek fegyverre, hát 13 perc lobbizás után, inkább úgy döntöttem, hogy hasznosabban is el tudom tölteni az időmet. Nem talált meccset... RANKEDBE!Ránéztem Twitch-en, hogy PC-seknél mi a helyzet, de náluk sem volt sokkal viccesebb a sztori. Úgyhogy azok a skinek ott maradnak.
De csak, hogy ne menjek olyan messzire, mikor legutóbb bent volt a 24/shoothouse, oda se tudtam bejutni percekig, pedig csak a 2 új fegyverre akartam letudni a longshotokat.
Sajnos ez van. Nincs konkurencia, úgyhogy előre is jó étvágyat a következő részhez, amitől megint, ki tudja miért, a megváltást várjátok. Én is meg fogom venni, mert érdekel a kampány, elbohóckodok majd multiban is, amíg a fegyvereket intézem, de nincsenek nagy elvárásaim. Főleg, hogy ez gyakorlatilag a mostani rész DLC-jeként indult, csak még köpködtek hozzá valamit, hogy több legyen.
Szerencsére a GVH-s alzás megtámogatással még 20K-ba sem fog fájni a játék.
A Warzone mint BF-re hajazó katyvasz hasonlatot még próbálom értelmezni, de semmi közös pontot nem találok a két játék között.Kb olyan, mintha egy dirt rally-t hasonlítanál egy F1-hez. Végülis mindkettőbe ótókkal kő menni.
-
nutella1
őstag
Pedig tetszik-nem tetszik, a Multiplayer valóban a "COD" lenne (ha foglalkoznának vele, ahogy azt előzőleg mindig is tették), a Warzone pedig " valami BF-re hajazó katyvasz-maszlag, ami hasonlítani szeretne a COD-ra is, ám látszólag ingyé' ". A kettőnek nulla köze van egymáshoz, csak egy cím alatt fut. Számomra olyan, mint amikor terelik a nyájat a legelőről a sivatag felé, egy új Las Vegas. Dől a lé. Szó se róla, remek ötlet.
-
Acheron
őstag
Nem -e?
#10691Mr X:"...nem veszed figyelembe, mennyien játszanak a klasszik multival (az eladott példányokhoz képest) és mennyien a Warzone-nal... "
Multi: alma
WZ: körte
#10696Mr X: "...Ha nem létezne WZ, a CoD multi kb. halott lenne mára. Rétegigény lett a 6v6 a BR-hez képest...."
Multi: alma
WZ, BR: körte
A "képest" szó kettő vagy több dolog közötti reláció kifejezésére használatos, tehát egyik mértékét viszonyítjuk a másikhoz, a mérték pedig ez esetben a játékosszám.
Ha nem a WZ -hoz hasonlítjuk, akkor mihez képest játszák egyre kevesebben a multit?
Önmagához viszonyítva? Abszolút játékosszámban? Az egyes részek Classic Multiplayer száma mutat olyan mértékben csökkenő számokat, ami igazolja hogy rétegigény lett?
No és főleg, hol érhetők el számszerűen ezek a statisztikák?
Merthogy a Sony, Activision, Microsoft, Blizzard nem tett ilyenek közzé hivatalosan.
A Steam úgy ahogy mér, de mivel az MW2019 óta ez az első rész a Steam -en, nehéz lenne egymás mellé rakni őket (főleg, hogy nem igazán választják szét az MW és a classic multi számait)
Azt pedig, hogy egy játék megjelenésekor a legnagyobb a játékosszám, és utána folyamatosan csökken, talánm ne kérjük számon, ilyen egy termék életciklusa.
A WZ ide keverése sem indokolt, mert annak a tematikája folyamatosan változik, az aktuális COD játéknak megfelelően frissül, így ez sem hasonlítható.
Nem kizárrt, hogy igazad van, és a klasszik multit tényleg egyre kevesebben játszák. De ha ennyire sarkos az állítás, nem ártana megtámogatni pár tény adattal.
No mindegy is, én elengedtem, tőlem akár csökkenhet is az érdeklődés globálisan, de én magam továbbra is ezt a játék módot kedvelem, várom. A BR egy pillanatig nem érdekel, a DMZ majd igen, ha a saját loadout mindig elérhető lesz az első perctől, a Plunder néha jöhet, azzal el lehet bohóckodni néhanapján.
Nagypályás cuccnak ott a GW és az Invasion, ott is el lehet szórakozni, ha olyanra vágyik az ember. (ezek a gondolatok persze szigorúan szubjektív magánvélemények)
De ezzel együtt, ha valakinek a BR adja, ám legyen, szíve joga. Senkitől sem vitatnám el, hogy azt játsza, amihez leginkább kedve van.
Ha nem gond, részemről a csökkenő játékosszám szál zárva, nem szeretném tovább offolni a topikot.
#10717LorenzoHUN: Azt nem gondolom, hogy a free player a lenézett. Az igenis jó dolog, hogy sokan olyanok is hozzáférnek egy játékhoz, amihez lehet, nem férhetnének hozzá körülményeikből adódóan.
Ellenben ha van "prémium verzió", akkor lehessen is érezni a különbséget, különben sajnos valahol igaza van azoknak a rettentően bosszantó alakoknak, akik free hétvégeken a fórumokon szétfikázzák a multit, hogy mennyire sz@r, mennyire nem ér plusz pénzt. -
Mr X
veterán
válasz
BandiHUN #10717 üzenetére
Megvettem én is, ráadásul a Vault Edition-t. Az első időszakben jól elvoltam a multival, aztán már unalmas lett. Ettől még nem fikázom le a WZ-t, sem a sima multit. A fejlesztőket igen, a sok folyton visszatérő bug javítására, rendes szerverek beüzemelésére futotta volna a rekordbevételekből.
MW3 max nagyon akciósan lesz vétel nálam, semmiképp sem megjelenéskor. Meglátjuk, azzal a résszel hajlandóak lesznek-e foglalkozni.
-
BandiHUN
veterán
Szerintem ilyenben mindig az van, hogy a multisok fizettek...és ők nem kapják meg, amit vártak, míg a warzone-al törődnek. Nomeg maga hogy a free player lenézett.
Mondjuk én pl. nem nézem le a free-t, mert ÉN vagyok, aki megette a maszlagot, és megvette. Annak volt esze/önuralma. Én idén fogok ide eljutni, hogy nem veszem meg ezt a déelcét nemhogy 70,de 30 júróért sem.Már ígyis a 2042 pörög, egy éve vettem 5ezeré' de méltatlanul volt hanyagolva...
-
Mr X
veterán
válasz
Acheron #10704 üzenetére
Nem is hoztam képbe, hogy többen játszanak WZ-t, mint multit. Azt írtam, hogy a multit játsszák egyre kevesebben. Ez pedig elvitathatatlan. Részben a WZ miatt, részben a multi minősége miatt. Nem hasonlítottam össze a két játékmód felhasználószámát, nem tudom, ez honnan jött.
nutella1:
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted miben gagyibb a WZ, mint a multi, vagy fordítva, miben jobb a klasszik multi. Nem a terelés érdekel.
-
BandiHUN
veterán
Lehetett ott bármilyen okosság, ez csak a net, sose tudni, ki miféle igazán...
Én a Razer Centralt is használtam, használom, sőt még egy "makró" is van, az egyik oldalgombra rá van téve az F5, hogy kényelmesebb legyen netezni
No meg az ominózus dolgok óta csend van, senkinek nem volt ilyesmi gondja, gondolom lement az 1 hét, oldódtak a tévesek, mentek a levesbe, aki olyan...
Egyébként kb. minden triggerelhet anticheatet, ami virágbolti, akár pl. mert valami keylogger vagy ilyesmi települ kéretlenül. Én nem vagyok paranoiás, 10-es k/d-ket se lövök soha, shipmenten is beérem 60 killel, a warzone-ben meg még csak nem is jártam, annyira hidegen hagy.Viszont mindenem legál.
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #10708 üzenetére
Ja, én nem így értettem, hogy a multi játék teljes árát ki kelljen fizetni az ingyenes warzone miatt. Hanem inkább abból indultam ki, hogy a Microsoft nem igazán szokott ingyen adni szoftvereket. Erre találták ki a game passt.
Például, ha x-box exkluzív lenne a játék, akkor elveszítik a sony játékosbázist. Viszont jóval többet tudnak majd eladni az x-boxból konkurencia nélkül.
Erre gondoltam, hogy semmi sincs kizárva. Lehet semmihez sem nyúlnak hozzá, marad így minden, és csak annyi változik, hogy nekik megy a pénz onnantól. Viszont az is lehet, hogy szeretnének változtatni sok mindenen, ami szerintük indokolt. Persze ez csak elmélkedés, de azért kíváncsi leszek, hogy mi a tervük. -
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #10708 üzenetére
Az ingyenesség lényege alapvetően az, hogy minnél több emberhez jusson el, így maximalizálni lehet a "fizető" játékosok számát.
Nem tudom milyen arányszám ez, de kíváncsi lennék rá, hogy 100 emberből, aki telepíti, abból hány százalék vásáról játékon belül később... de biztos jó az arány...
Az aki meg mindent is ingyen akar, az nem hiszem, hogy egy petákot is elköltene a WZ-ban.Így hogy már egy bejáratot cím, a fizetőssé tétele lehet, hogy nem csökkentené a bevételt, csak az inyenélőket szórná ki, de lehet, hogy rosszul gondolom...
-
nutella1
őstag
válasz
csibe1 #10707 üzenetére
100%, hogy ingyenes marad a Warzone, fizetőssé tétele teljességgel ki van zárva, épp a megemlített dolgok miatt. "Jóska-Pista" nem fog 30-40K-t kifizetni egy játékért, ő ingyen akar szórakozni, ez mára elvárás. Ott aztán, hogy mennyi pénzt szór el, játékon belül, már megint más kérdés. Látszólag ingyé' volt, miközben többszörösét elkölti, és itt ez a lényeg, a tudat.
-
csibe1
addikt
"Bár nehéz megjósolni, hogy akarnak-e változatni bármin is, de szerintem nem lesz ingyenes, hanem a game pass része lesz."
Első változtatásnak jó lenne ráfeküdni az optimalizálásra, meg az MSI Afterburner engedélyezésére, mert néha azért jó lenne nyomon követni az fps ingadozását játék közbe.
Mostanában meg max az órát teszi ki.
Aztán ha már be vannak építve a dolgok játékba (fps, packet loss stb.) akkor lehessen már testre szabni a szíüket, mert alapból beolvad a háttérbe.
Nincs is ezzel gond, de ha ki szeretném emelni az fps számlálót, hogy ne szürke hanem zöld vagy narancssárga legyen; akkor ezt menüből meg tudjam oldani.Szerintem meg a Warzone megmarad ingyenesnek, mert ez a legfőbb vonzereje.
A mézesmadzag, ami 200-300 millió dollárt hoz évente a bluprintekből, skinekből.
Szerinted kihagyják a lehetőséget ha ennyi pénzt be tudnak szedni évente?Persze a teljes játék hoz majdnem vagy akár többet is, mint 1 milliárd dollár minden megjelenéskor; de a plusz 20-30% sem az a bevétel ami ne jönne jönne jól csak úgy, sokkal kevesebb befektetett munkával.
A bugok meg egyebek nem lényeg, csalók nincsenek blablablabla... -
allin00
csendes tag
Üdv! Dmzben tapasztalt valaki olyat, hogy az ellenséget nem tudom felszedni?Hiába kéri a segítséget nem engedi a segítséget.
-
Acheron
őstag
Nem szeretnék hosszas vitába bonyolódni erről, de továbbra is úgy vélem, alma és körte összehasonlítása történik épp. Hogyan lehetne összehasonlítani egy ingyenes hozzáférésű játék játékosbázisát egy fizetős (és nem is alacsony árkategóriájú) játék játékosbázisával (akár ha attól el is tekintünk, hogy utóbbi játékosbázis egy jó része szintén része az előbbinek.)
A bemeneti adatok jók, de a következtetésed rossz: nem azért vannak sokkal többen a WZ -ban vagy BR -ban, mert a multira nincs igény, hanem mert egyszerűen sokkal szélesebb réteg számára elérhető - lévén ingyenes.
Erről korrekt adatot abban az egy esetben kapnánk, ha a WZ, DMZ stb szintén csak akkor lenne elérhető, ha a játékos megveszi a játékot teljes áron. Ez esetben egymás mellé lehetne tenni, hogy x játékos tolja a WZ -t, és y a multit.
Biztos lehetsz benne, hogy nem látnál olyan aránytalanságot, ami alapján most azt gondolod, hogy a multira nincs igény. -
zozimoto
aktív tag
válasz
inteltunder #10700 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával