Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #10399 üzenetére
Igen, van már mindenféle nagyfejű állat benne.
Nekem tetszik, mert sokkal könnyebben látszik már messziről is a feje. Elég sűrűn van a bónusz challengek között fejtalálat. Szóval ezek csak jól jönnek. A villogó, foszforeszkáló öltözetek szintén nagyon jól jönnek. Ha nem akarnám meglátni, akkor is kiszúrja a szemem a pálya másik végéről is. Tökéletes a találatokhoz. A másik kedvencem a nagyobb termetű operátorok, ezeket is sokkal könnyebb eltalálni. A fenti dolgok miatt örülök, hogy sokan használják ezeket az operátorokat. Szóval nem értem, hogy mi a baj ezzel, ha a segítségünkre van?
Persze a filozófiai részét értem, hogy ez egy háborús játék, és nincs sok közük a tematikához, de ettől még berakták őket. Változik a világ, változnak az igények. Lehet nosztalgiázni, sztorizgatni a múltról, és folyamatosan ismételgetni a "bezzeg az én időmben" szónoklatot, de ettől még nem fog változni semmi.
Egyébként egyértelmű, hogy miért teszik bele ezeket a COD-ba is az utóbbi években. Azért mert van egy-két másik nagyon sikeres BR játék, a Fortnite és az Apex. Ahonnan ezzel is próbálnak átcsalogatni játékosbázist. Kell a pénz nekik.Viszont érdemes megjegyezni, hogy ez egyáltalán nem MW2 sajátosság. Ha valaki nem emlékezne, bizony ez a jelenség ott volt már az egekig magasztalt MW2019-ben is, amiben volt hiénám, hollóm, kutyám, stb., az operátorokról nem is szólva. A CW is tele volt neon villogó operátorral. A vanguardban godzilla, terminátor. Szóval azóta eltelt 4 év. Úgy gondolnám, hogy ezeken már túllépett mindenki, és elengedte.
-
Acheron
őstag
válasz
Tomko78 #10391 üzenetére
Én imádom a macskákat, ilyen vöröspofájú körmös cicogár kettő is van itthon (az egyik szegénykém golyót is kapott nemrég, csoda, hogy túlélte - hogy száradna le a keze, aki macskákra lövöldöz), de ebben a játékban nem érzem poénosnak a jelenlétüket.
Tényleg nem lenne baj ezzel sem, ha van rá igény - csak lenne egy kapcsoló, hogy ha nem akarsz nyulat - patkányt - macskát - tiritarka bohócokat látni a játékban, akkor ne kelljen velük találkoznod. Aki meg erre izgul, ám szórakozzon a magafajtájával.
A minap megint sikerült szintet lépni - a shipmenten egy lelőtt ellenfélen egy méretes kék (!) rajzfilmes hörcsög (vagy mi a búbánat) vigyorgott szembe velem... Többször is...
Teljes agybaj...
#10397Szellem.: Adaptív ellenfelek, secperc alatt átlátnak tajtad és onnan már ők irányítanak, ezt már elmagyarázták korábban. Olyan, hogy SBMM nem létezik, eretnekség a szót szájra venni is...
Az ilyen kd -hez sincs semmi köze az SBMM -nek, nyilván csak a véletlen műve, hogy a görbe onnantól, hogy a KD aránytól föggetlenül csak a fegyverek kihúzására koncentrálsz, egy vízszintes egyeneshez korrelál... Áhhh, SBMM, ugyanmár, lárifári...
-
-
csibe1
addikt
válasz
nutella1 #10385 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel!
Sajnos ez van mostanság a játékfejlesztőknél-kiadóknál; egy pénzharácsoló iparág lett belőle.
Az élmény csak pillanatnyi lett; hamar gyorsan ide mindent - persze jó pénzért; aztán az optimalizálás meg egyebek már nem számít miután kicsengetted a kasszánál.
Ha esetleg valami gondod van - már ha érdekli őket - (saját hibából vagy mert a kiadó tett róla): fizess érte.
Vegyél újabb, erősebb gépet, mert hát az optimalizálás, tesztelés az új szitokszó; még a végén keresztre feszítenek a kiadó székháza előtt, mert megemlítetted.
Fizess minden újabb csilivili haszontalan vacakért, mert kell a pénz!
Mire, meg kinek; nincs meg a pénz az új repcsire, szigetre a fejeseknek?Az az egy szerencséje ennek a mocsok, tróger, szemétláda bandának, hogy a CoD4-5 óta nincsenek bérelt szerverek, mert az MW2019 után bezárhatták volna a boltot!
Valaki említette, hogy a CoD összes eddigi része, mindig rekordot döntött eladásban, sosem volt veszteséges.
Az lehet, de szerintem meg szaporodtak az igénytelen vérpistikék akik anyuci pénzén vették meg a játékot meg a skineket.
A csalásokat gyártó cégekről meg ne is beszéljünk, mert azok is nagyon sokat kaszálnak. (a "nagyon jól játszó streamerek" által is) -
BITBOYS
addikt
Összefoglalva pár dolog, ami főleg ennél a játéknál számít:
Memória: Minél gyorsabb (MHz) illetve kisebb (Cas) értékek. Szerintem ide már elengedhetetlen a 32GB dual kit.
Processzor: Itt a Ring bus sebesség(MHz) adja meg az igazi lökést, ezt érdemes minél magasabbra felküzdeni.
Videokártya: Itt nincs nagy varázslat, tuning a jól bevált módszerrel de ésszerűen. Voltot minimalizálni teljesítmény veszteség nélkül.
192bites memória bussal rendelkező kártyáknál mindenképp érdemes tuningolni a memóriát, mivel sávszélességet nem tudsz nyerni, de sebességet igen.
Mivel konzolra tesztelik/készül, ezért érdemes átgondolni milyen hardver van jelenleg a mai konzolokban, nem kérdés.. AMD
Tehát adott esetben jól jöhet az AMD féle dinamikus megoldása(i), amit a driverben lehet kapcsolni. Itt pl a Radeon boost, ami nálam jelenleg be van kapcsolva. Észrevételem alapján megfelelően működik, szépen optimalizál, latency csökkent, fps emelkedett. Felbontás nálam a monitor natív beállítása, 1440p-n van.
VRR nálam ki van kapcsolva, elviekben ez növeli a latencyt.
Ezek saját tapasztalatok, gondolatok, és nem okoskodásnak szántam
Ja igen, Szerintem -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #10383 üzenetére
Az ember egy naiv állapotában biztos azt hinné, minél előrébb haladunk az időben, a játékipar úgy csillog épp a legfényesebben. Tehát, mindig a jelenben élné legszebb napjait. Persze ez nincs így, de ez volna normális. Aztán úgy tartják egyesek: szimpla nosztalgia. Fenéket. Kár, hogy ahhoz az állapothoz kell hozzászokni, azon dilemmázunk, hogy vajon a következő évben már megint mekkora maszlagot fognak kiadni, mennyire vernek át. Komoly, hogy a vásárló csak addig fontos, amíg ki nem fizeti a vételárat, utána meg jelentéktelen, nevetséges The Boys szösszenetekkel zsúfolják tele magát a játékot (nyilván pénzt kaptak érte). Ez a "legfontosabb", a menő, a trendi, valakik szerint. Nem értem. Nyilván az egyszerűbb verzió, így könnyen profitálni. .és még nem is fut normálisan.
Kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a 2019-es Modern Warfare csak egy tévedés volt, amit nem is úgy akartak összehozni, csak véletlenül sikerült.
-
válasz
Szellem. #10383 üzenetére
Ez sztem azért van, mert szeptemberben jön egy spinoff a story szálba, és lassan a szezon 4 is ki jön a sorazatból. Kell nekik egy kis reklám. Egyébként, aki nem látta, annak: ez az egyik legidegbetegebb (és néha undorító) szuperhősös sorozat, amit valaha láttam. Ennek ellenére néztem persze. Biztos érdeke valakinek, hogy itt-ott megjelenjen 1-2 hős...
-
csabiks
senior tag
Holnaptól dupla xp mindenre, legalább kitudom pörgetni a battlepasst
-
laragirl83
őstag
Naaaah, tegnapi frissítés nekem helyrehozta gamet, előkerültek elveszett framek
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #10371 üzenetére
Nem a kliensen van a probléma. Nincs az az isten, hogy ilyen konfig mellett szaggasson a cucc (32 GB 3600MHz RAM, AMD 5800X3D proci és RX7900 (Nitro) VGA), korábbi tapasztalatok szerint ez egyértelmű szerver lag - valamit igen komolyan elbazseváltak coding oldalon...
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
A shaders optimization minden első indításnàl megtörténik. Ez mással is így van vagy valami beállítás kérdése?
-
nutella1
őstag
válasz
gjung44 #10369 üzenetére
Igen, azt én is észrevettem, hogy bizonyos pályákon nem, vagy csak kevéssé fordulnak elő fps ingadozások. Vagy nem annyira látványosan, de attól még jelen van. Viszont például Shipmenten, G-Sync mellett 30 FPS-nyi zuhanások vannak-fel-le. Miközben eddig fix-en tartotta a 120-at, 120 hz-en, 4k-n, ultra beállítások mellett. A legnagyobb vicc, hogy bármilyen grafikai beállításon változtatok, tegyük fel lebutítom low-ra, alacsonyabb felbontásra, etc., a jelenség ugyanez. Tehát lényegében nem sikerült még javítani ezt a hibát a season 4 megjelenése után. Annyit mindössze, hogy nem akad és szaggat. Ráadásul azt kommunikálják, hogy minden frissítés publikálása előtt az adott frissítést tesztelik. Lóxart. Azt biztos tesztelnek.
-
Pepe78
őstag
nekem i7-10700 + 6700xt
megy szépen, pedig nekem is katasztrófa volt. -
Pepe78
őstag
Achtung!
A mai frissítés óta gpu usage - 95-99% ismét !!
BR Solo-ban biztosan így van. -
Acheron
őstag
Nos, egy hét kihagyás után elég fura érzéseket generál a játék...
egyrészt jól érezhető, hogy valami nem stimmel a háttérben. Az FPS sem kerek ( A fixált 144 helyett ugrál 110 és 144 köztött), de még ha 100 fölötti FPS van is, röcög a játék (multi) itt - ott, érezhetően szerver oldalon van megfogva valami miatt.
Emellett egyszer csak sok új barátom lett - először csak egy, nap végére hat - olyan csókák, akikről életemben nem hallottam...
Vannak bajok... -
Norbi14
senior tag
Még mindig játszhatatlan...amikor 140 fpst ir akkor is olyan mintha kb 30 lenne...vicc
-
nutella1
őstag
Azt az original műfogsort: [link]
-
Most nyomtam egy kicsit megint, kint a menüben 100-120 fps, bent meg 30-55 akadozva, laggolva, grrr......
-
Tomko78
őstag
válasz
Meggyi001 #10326 üzenetére
Azért a 3060 TI meg a 5700 Xt nem egy kategória hőtermelés terén
most FSR mellet azért nekem is 55 fok körül megy a vga #10327 nutella1 : ezért gondolok arra hogy közre játszik a hardver téma ebben az fps esésben , mondjuk az lenne az igazi más mit mond akinek AMD cpu és AMD vga van annak van e teljesítmény csökkenés
-
nutella1
őstag
-
Nálam is 30 fok van a szobában, de attól még nem megy feljebb a vga hője 52-55-nél. Az meg tökéletes. (Farcry 6 - 100 feletti fps fhd) Ennyinek kéne lenni a warzone-nak is, fene essen bele. Csak jön valami frissítés rá.
Kattints a képre a nagyobb változathoz
Na jó, hazudtam, 29.7, hűlt valamitől......keresek is kesztyűt, sálat
-
markknight
veterán
Kis érdekesség:
Activision has confirmed that Modern Warfare 2 weapons, bundles, and operators will carry over into Call of Duty 2023, which is widely expected to be called Modern Warfare 3.
-
Helló all.Ha nem a legjobb helyen kérdezem bocsi érte. Ma jött meg a új gépem:
Asrock B550m steel legend
2*8 GB 3200 mhz ram
Ryzen 7 5800x
Msi 3060 ti 8GBDe ha jól olvasok vissza pár oldalt, nem véletlenül laggol, ugrál össze vissza a játék?
Még a fix 60 fps-t se tudom tartani basic-en sem. El lett cseszve valami? -
BITBOYS
addikt
válasz
nutella1 #10310 üzenetére
Legyen igazatok
Kicsit belepiszkáltam a játék lelkébe, mert valamiért a 6-os helyett nálam 4 volt gyárilag beállítva.
i5-10600k
Eddig a megállapítás max annyi, hogy továbbra sem fagy ki a játék// Thread count for handling the job queue
RendererWorkerCount:0.0 = "6" // -1 to 16 -
BITBOYS
addikt
válasz
laragirl83 #10308 üzenetére
Van erről valami pontosabb infó? Link vagy valami..
Hol olvastad? -
Pepe78
őstag
Sziasztok! Szerintetek próbálnak még javítani valamit a "mesterek"? A néhol 50%-ra beeső GPU használatot nem tudom megszokni..
-
lowzor
veterán
válasz
nutella1 #10302 üzenetére
Lehet, hogy vissza kéne szoknom core-ra, ha ezt a fost még valaha nyomni akarom, mert olyan szinten le van építve a HC, hogy már semmi kedvem nyomni. Csak a Pelayo, Black Gold, Alboran hulladékokra akar rakni mindig. 35% van kész a BP-ből, és van még 15 napom a maradékra, ha nem akarom, hogy kárba menjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!