Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
bager13 #11198 üzenetére
MW II színekben max nov. 2 -ig tart nálam, egy bétányi szünettel, így rövid.
Másnak lehet hosszabb, de MW III érdekelteknek ez ennyi.
WZ nekem irreleváns, számomra az egy vakvágány, néhány ritka kivételtől (Plunder?) eltekintve nem része a játéknak - nyilván ízlések és pofonok.
Azért a 1400 CP -t kiforgatom belőle addig, of course. -
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #11197 üzenetére
70 nap van rá, nyilván közben lesznek MWIII események, de, ha a warzone-t nézzük, akkor teljes season.
És lehet rosszul emlékszem, de tavaly is így volt és, ha áz új résszel játszottál, akkor is adta a BP-t, csak az unlockolt dolgokat nem tudtad használni. De mivel itt továbbvihetőek... -
Acheron
őstag
válasz
Qtya72 #11195 üzenetére
Én még csak most tudok ránézni (játszani talán kicsit később), de eddig minden rendben.
Ez a halloween időszak az egyetlen, amikor el tudom fogadni a "jelmezes" operátorokat - viszont ez most nem is sikerült rosszul ezzel a Spawn témával.
Viszont nekem a kedvencem (kövezzetek meg), de a Hellsinges Alucard lesz (régi jó kis animék...) - kíváncsi vagyok, CP -s vagy küldetéses skin lesz - ezt viszont lehet beszerzem, ha már Halloween...
#11196hitchins: Uccsó és rövid - tekintsünk rá ilyen szűrőn...
Ez is ad 300 CP -t pluszban, ha végigtolja valaki - hajrá -
hitchins
őstag
Azta k…a. Ez aztan battlepass
Ez komoly? Gondolom igen, mert viccnek nagyon sz.r lenne. -
Qtya72
aktív tag
Fantasztikus lett a frissítés, amint csatlakozna a játékhoz, hiba üzenet nélkűl kidob az asztalra.
-
Linem
senior tag
A Koro village pályán még a saját lábnyomom is látszik a hóban. Fontosak a részletek.
A másik pálya a La casa pedig igazi campelő pálya. -
Dave567
addikt
Nyami, 52gb, csak úgy pörög lefelé, átírták a játékot megint.
-
Dave567
addikt
válasz
kill_switch #11191 üzenetére
Jahhh semmi.
De tuti az.
A játék legyen rendben, utánna jöhet a grafika, sajnos egyik sincsen. -
Acheron
őstag
A kövezkező időszak menetrendje.
Ez alapján azoknak, akik tervezik az új részre váltást valóban rövid lesz a Season 6.
Nov.2 -án indul az MW III Campaign (early access), és a köztes időben is van egy 5 -10 napos multi béta (PS: 10.06 - 10.16, PC, XBox 10.12 - 10.16).
Pörgetni kell kicsit, ha legalább a BP CP -kat ki akarja forgatni az egyszeri user. -
Spizzi
tag
Újraraktam a gépet teljes merevlemez formázással, visszatöltöm a játékot erre ez fogad. Most komolyan, kb. egy hetet hagytam ki és az emlékeimben az van meg, hogy azért ettől jóval jobban kellene kinéznie a játéknak. Max grafikán van teljesen.
Arról nem is beszélve, hogy menetközben mikor már bent vagyok akkor kezdi el kirajzolni a textúrák magasabb részletességű verzióit, eddig ilyen gondom sem volt. Nálatok is ilyen most mert megint jött valami csoda patch vagy magamnál keressem a probléma okát?
-
nutella1
őstag
Újabb Prime Gaming Bundle: [link]
-
Acheron
őstag
válasz
BioNiCMaN #11184 üzenetére
Pontosan, épp ebben rejlik a népszerűsége: itt a legnagyobb a népsűrűség, ergo itt a leggyorsabb killeket összeszedni majdnem bármely kihívás kategóriában.
Az meg már csak extra és hab a tortán, hogy a HC Shipment csak a pontokat ontja, de nem jelenik meg a lejátszott meccsek között - ergo ha valaki kényes a K/D arányára, itt bármit következmények nélkül kihúzhat maxra. Ezzel mondjuk az orion és egyéb kihívások kb értékülket is veszítették (OK, OK, hogy már rég megvan - node most bárkienk meglehet kvázi "ingyé") -
Acheron
őstag
válasz
BioNiCMaN #11181 üzenetére
A video is pont ezt mutatja: néha - néha megvan a 38 méter, de igen kevés helyen. Ezért kár szenvedni Shipmenten - bármenlyik HC pályán normál játékkal, mindenféle kempelés nélkül hozhatók a longshotok pár meccsen belül. A Shipment meg jó gyakorlatilag bármi más feladat elvégzésére.
-
highness
tag
válasz
laceszgamer #11178 üzenetére
Nagy részét hc-n csináltam végül. Néhányat a tető penthause pályán multiban. Atlőttem a folyosón. 😆 Végül ez is meglett. Eddig nem sok hasonlót szereztem meg, de láttam, hogy kevés hiányzik, így rámenten.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Acheron #11179 üzenetére
Tegnap ránéztem a méregetős optikával (nem tudom mi a neve, eddig sose használtam) pont 38m amit sikerült lemérnem vele, tehát megoldható, csak türelem kell hozzá. Szerintem, ha letesz egy falat a sarokban és rááll az célravezető lehet, de nem szenvednék azzal, hogy csak longokra játszak. (Engem pont nem érdekeltek a long-ok, én nyerni akarok nem hátul kempelni, érdekes módon így is rég készen van az Orion.)
-
Acheron
őstag
válasz
markknight #11174 üzenetére
Én ezeket már elengedtem. a hétköznapi élet is tele van
idiótákkalfelűnési viszketegségben szenvedőkkel, itt legalább messziről látszik rajtuk...
Hasznos lenne ama gomb, amivel kikapcsolható lenne, hogy az ilyen bazári skinekkel egy lobbiba tegye a rendszer a hagyományos, military skineket, de ilyen nyilván nem lesz, az exibichionizmusban nagy pénz van...
#11173nutella1:
#11168highness: Ahogy már írták fentebb, HC -n majdnem bárhol (ritka kivétel, de épp erre a Shipment a legkevésbé megfelelő)
#11169BioNiCMaN: Extrém ritkán fogsz ott olyan helyet találni, ami 38m+ távolságú lövéseket tesz lehetővé (link) -
laceszgamer
addikt
válasz
highness #11168 üzenetére
Csináld HC-n, én ott csináltam meg, igazából annyi a lényeg, hogy akár egyetlen golyó is elég, mert amúgy az benne a nehézség, hogy oké messze a célpont, de normál módokban azért kell pár találat, ha nem fejre megy.
Amúgy nekem nem is nagy map volt amin meglett javarészt, Showdown-on, egyik sarokba beköltöztem, aztán a két másik sarkot figyeltem, a táv megvolt bőven a longshot-hoz és ha egyszer találtam általában a kill is megvolt. Egy meccsen belül majdnem meglett mind, pár darab hiányzott, ami kövi körre maradt. -
Szellem.
nagyúr
válasz
Nizony, ebbe az irányba ment el ez a játék. Szomorú, de ez van.
Amig megveszik és folyik be belőle a zsé, addig ez lesz. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Ebből van pénz...
-
markknight
veterán
Gyerekek, mi zajlik ebben a játékban? Most látom, hogy jön Skeletor, Ash Williams meg SPAWN! Sőt még a Diablóból az az ördög kislány is. Felnéztem a storeba és ilyen majom, cica, patkány, tigris fejű skineket találtam. Ez valami hihetetlen
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
kill_switch #11170 üzenetére
Mint a Marksmannak, BR-nek és AR-nek is.
-
nutella1
őstag
Azért a végére még megcsináltam ezt is:
-
highness
tag
Tegnap este Twitchen lehetett szerezni MW3 béta kodot, ha pár órán át nézted a streamet. Valaki megkapta már tőletek? Nekem azt írta, hogy jogosult vagyok rá, de a kód nem jött meg.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
bager13 #11156 üzenetére
Szerintem pont annyira nem fogja őket érdekelni, mint a dupla XP tokenek időtartama, ami nem a nettó játékidőt, hanem a bruttót (menüben töltöttet is) számolja... (Olyan jó, amikor már hatodszor lépek ki a talált játékból mert egyfolytában az éjszakai pályát akarja rám erőltetni, amit kifejezetten rühellek.)
-
bager13
aktív tag
válasz
Spizzi #11151 üzenetére
Értem mit mondasz, ilyen megközelítésből tényleg úgy lenne egálban, ha a multi kapna 1.5-ös szorzót, mivel ott sokkal több az elveszett idő.
Hogy érdekük e a jövőben ilyen kompenzációt bevezetni, az egy nagyon jó kérdés. Ha kedvezni akarnak a "fizető" játékosoknak, akkor mindenképpen, ha a potenciális "skinfelvásárlókat" akarják bevonzani, akkor semmiképpen.
-
-
Deck
titán
Kár, hogy nincs a játékba a külső nézetes mód... Csak privátba. Pedig jobban bejön, mint a klasszikus belső nézet
Simán elférne. Remélem lesz a MW3-ba.
-
Spizzi
tag
válasz
bager13 #11149 üzenetére
Persze, de pontosan ez a probléma.
Vegyünk alapul 20 perc gameplay-t.
Válasszuk mondjuk a TDM-et. Elindítjuk a meccskeresést, talál meccset, töltőképernyő, elindul a meccs: ez kb. 1.5 perc. Ezután a meccs tart 5 percig, és a végén last kill cam, nem tudsz kilépni még stb. kb. +30 sec időpocsékolás = össz. 2 perc semmittevés / meccs.
Tehát: 2+5 / 2+5 / 2+5: már meg is van a bruttó 20 perc bőven, de ebből nettó 15 perc csak a "hasznos idő" amire bármiféle jutalmat ad a játék.
Ezzel szemben a DMZ-be bemész, ugyanúgy megvan a másfél-két perc betöltés de utána 20-25 perc tiszta gameplay következik. Magyarán 20 percnek max a 10%-a veszik kárba, nem a 30-40%-a.
És akkor még csak a BP XP-ről beszéltünk, hagyományos prestige XP-ről inkább nem is érdemes, mikor Vondelen egy átlag kör alatt 100-150 AI killem van és mindegyikre jár a full 100XP jutalom. 100-150 player kill nekem max 4-5-6 TDM alkalmával HA összegyűlik, persze biztos vannak tőlem ügyesebb játékosok de az rajtam nem segít. Kinyitsz egy Stronghold-ot +250, Fortress +500, POI felfedezés egyesével +250 (egy meccs alatt pl. Vondelen simán belehet járni az egészet és van vagy 10 db POI), ládanyitogatások +100/db stbstbstb...
Szóval szerintem a korrekt jutalmazási rendszer az lenne, hogy hagyományos multiba lenne egy örökös 1.5 XP szorzó mindenre, prestige-hez és BP-hez is. Kb. úgy tudna egálban maradni a multiplayerbe bruttó belefektetett idő a Warzone-al szemben.
-
Tomko78
őstag
Amúgy nem 19-ig tart a free ?
-
bager13
aktív tag
-
nutella1
őstag
A Lachmann Shroud-ot csak akkor lehet feloldani, ha a BP végigvitele után megvenném a Blackcell-t? Szorgalmasan próbálgatnám gyűjtögetni a hipfire kill-eket smg-vel, de nem számol semmit. Jav: már rájöttem, kell még 15 melee kill előtte.
-
koti199204
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem volna hogy megvettem a Modern Warfare Remastered kiadását és multiban 90Fps többet nem akar engedni. Erre van valami megoldás hogy tudjak fps állítani ?
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #11144 üzenetére
Ugyanez megvolt tegnap Shipmenten is. Mint az őrült, úgy adogadta az XP-t. 1020-ról, pikk-pakk elértem az 1050-es szintet. A BP is ugyanilyen gyorsan haladt. Viszont Classic 6vs6 multiban ugyanez felejtős. A gondom csak az ("gond" erős idézőjelben, mert alapvetően lexarom), hogy bármelyik más játékmódnál jobban kedvelem. S ha szintet szeretnék lépni, szépen el is felejthetem. Ez szándékos lépés, úgy gondolom. Így szeretnének leszoktatni, módszeresen de biztosan a Classic multiplayerről. Tóduljon a nép a Warzone-ba. Szvsz.
-
Spizzi
tag
válasz
Szellem. #11144 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem, hogy amikor pl. szezon start van és az első 2-3 hétben mikor jobban megnyomom a játékot és napi szinten el van indítva akkor a hagyományos prestige szintek mintha lassabban mennének felfelé játszott időarányosan mint amikor már csak 10-15 nap van hátra belőle és 2 naponta lépek csak be pár körre.
Az pedig, hogy a WZ/Plunder/DMZ több XP-t ad a BP-hez meg a Prestige-hez is nekem sem szimpatikus, konkrétan ha nem lenne olyan mákom, hogy tetszik a DMZ akkor szerintem egy szezon se lett volna befejezve tavaly október óta, úgy hogy csak a sima classic multit nyomom TDM, SD, Cyber Attack.
Azt azért remélem, hogy az MWIII-ban picit korrigálnak a fejlődési sebességeken és a fizetős multi nem úgy lesz kezelve mint egy fekélyes seb. Ha véletlen mégis akkor most is lesz személy szerint nekem egy kiskapu mint ami most a DMZ volt... szerintem tuti favorit lesz nálam az open world zombi, alapból imádtam mindig is a zombi módot de így DMZ-szerű openworld-be pedig pláne. És mint tudjuk már időtlen idők óta a zombi a codokban a legjobb XP farm, mert zombinként ad annyi XP-t az ölésért mintha egy rendes hús-vér enemy player lenne, a többi, openworld jellegéből adódó számtalan felvehető mellékküldetésről nem is beszélve.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #11140 üzenetére
Ezt abszolút meg tudom erősíteni. CW-nél vettem észre, hogy egy haverom, akivel rendszeresen játszottunk, abszolút alattunk teljesített és jobban ment neki a BP és a Prestige szint. Azt hittük ennyi a duplaxp-je, meg hekkeli a rendszert, és egy élő videóban mutatta meg mennyit haladt neki a szintjei. Ez sajnos egy valós probléma, hogy nem mindenkinek egyformán számolja el.
Tegnapi nem érdekes fejleménye: Plunder haverokkal, és a közel 20 perces party után 2,5-3 szint prestige szint fejlődés. De 2 a minimum. Jelenleg jobban megéri játszani az ingyenes részével az MW2-nek, ha gyorsan akar fejlődni az ember.
Kérdés: Miért fizettem akkor a multi és társaiért? -
-
lowzor
veterán
A szemcsésedést a fegyverekről valamelyik beállítással el lehet tűntetni? Elég zavaró néhány fegyónál.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #11134 üzenetére
Pontosan. De így legalább ösztönöz. Ellenkezőképp, a szinte póklépésben, majdnem hátrafelé haladás, kicsit sem. Ennyire talán eddig egyik COD részben sem szabták el a haladást. Vagy legalább minden hét végén, vagy második hét végén lehetne mindenre dupla XP. Nem fogok leülni néhány szintlépés végett, kerek, egész napokra a gép elé. Dologtalanoknak, lustáknak, munkanélkülieknek tutira megy, én ezt nem tudom összehozni.
-
Acheron
őstag
válasz
kill_switch #11133 üzenetére
Nekem így is jó
A WZ -ban lehet némi átfedés, gondolom. De az engem nem érint.
Egy biztos, én nov 10 -től az új részt tolom, az MWII -t egyelőre zárom, ahogy anno a 2019 -et is (igaz, azt három évig toltam, mert a CW és a Vanguard nem volt bejövős.)
Prestige max nem lesz meg, de ez nem is izgat, az eddigi fegyverek ki lesznek maxolva és camozva, a KD > 1 és kb ennyi.
Btw fegyverhúzás - a HC Shipment megint (még mindig) nem számol KD -t, nem jelenik meg a statisztikában egy ilyen meccs sem. Ha valaki jó értelemben véve ész nélkül akar fegyvert húzni, ott megteheti. (XP -t adja rendesen)
Mondjuk én sajnálom, hogy nem számít bele, tegnap őrült jól adta a Lachman Shroud és a Daemon, ahogy számoltam, bőven 100 fölött lett volna a K a D -hez képest. De mondjuk HC shipmenten ugyanez fordítva sem nagy csoda
Ma még kimaxolom a jégcsákányt is, azután jöhetnek a S6 újdonságai...#11127nutella1: +1
De akkor nem lennének annyira odaszögezve az user -ek. Ez egész biztosan ki van számolva, hogy mia az az idő, amit átlag gamer rá tud szánni, és az alatt épp meglehet, ha rá is szánja. Ilyesmi kiszámolására jut erőforrás -
-
Acheron
őstag
válasz
bager13 #11113 üzenetére
November 10 az a december 10
-
nutella1
őstag
Egyébként, nem lenne értelmesebb, az ilyen léptékű haladás? De most, őszintén. Nem ez lenne a normális? Talán még játszanék is, minden hátránya ellenére a játékkal. Ha nincs, csak ez a jelenlegi formájában fenntartott jutalmazási rendszer, elég hamar elengedi az ember. Nekem nincs időm 0-24 gép előtt üldögélni, napi 4-5-6 órákat sem. Hál' Isten van családom, életünk/életem.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a GPU-t (6700XT) 98-99%-on hajtja, a CPU-t (5700X) pedig csak 3-7%-on? Felbontás 1440p.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia