- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #9798 üzenetére
Nálam majd nem minden kör végén .
-
nutella1
őstag
-
csákány.
aktív tag
válasz
kill_switch #9792 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. A plunder, azért jó(azon kívül, hogy folyamatosan vissza tudsz jönni), mert ha akarod szinze TDM, ha akarod, akkor lopakodós pénzgyűjtögetős módban is lehet nyerni. Amúgy a toronyházat bevédve is lehet nyerni, mert nem egyszer volt olyan, hogy már egy csomó pénzzel felmentünk oda, és mivel be voltunk jelölve a térképen, mindenki el akarta szedni a lóvénkat, és ha elég ügyes a csapat, akkor a folyamatos támadásokat visszaverve, a visszajövő enemy-ktől elszedve a lóvét, a környéket kitakarítva meg lehetett nyerni a kört!
Ui: persze voltak olyanok is-ahogy mondtad, akik távolról snipereztek-végigcampelték a partyt, és az istenért se mentek bele közelharcba, na azok tényleg vittek oda fel tábori ágyat meg grillt, aztán megsütötték a kis kolbászkájukat két lövés között -
markknight
veterán
válasz
laceszgamer #9793 üzenetére
Azokat én is rühellem, valamiért csak a killeket meg a headshotokat láttam, de van ilyen mounted szarság is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
markknight #9790 üzenetére
Hát nálam pl a longshot-os dolgok kifejezetten utáltak mivel alapvetően jobb szeretem a kisebb mapokat, és a pörgős stílust, a távolról sniperkedés nem az én világom, na meg a szúrj le hátulról rész.... jó ez nyilván egyszerűbb kis mapokon, csak valahogy nekem nem adja a feelinget ez a késelősdi.
Bár alapvetően amit főként hiányolok az a fantázia, mármint, hogy legalább lennének mások mint először.
-
kill_switch
senior tag
válasz
BITBOYS #9791 üzenetére
A két bites embereket nehéz megtanítani olvasni, pedig már a töltő képernyőn ott van, hogy mit kéne csinálni. Plunder-be is ugyanez megy és már WZ1-nél is ez volt. Ugranak a torony ház tetejére és sniperrel pötyögtetnek. Szaladnak az ajtókhoz és dobálják le az aknát, mert nehogy már fel menj hozzájuk, aztán az egész meccs arról szól nekik, hogy 3-4 percenként tudnak lőni egyet (már ha eltalálják). Hatalmas élmény lehet.
Igazi botok.
-
BITBOYS
addikt
válasz
protegum #9789 üzenetére
Pár napja két magyar br streamer beugrott dmz-be, hogy megnézzék milyen. Azt se tudták mit kell pontosan csinálni, csak killre mentek. Gyakorlatilag percek alatt kiirtották a lobbyt, kihozták az m13-at majd azzal a konklúzióval távoztak, hogy ez a gyenge játékosoknak való.
Egójuk kiütötte a plafont, annyira kielégült fejük volt, hogy nézni is kellemetlen volt. -
markknight
veterán
válasz
laceszgamer #9788 üzenetére
Jó ez, ezek a legjobbak. Én az ilyen támaszkodós, fekvős, jógázós szaroktól már agybajt kapok.
Pont az ilyeneket vezetném át Fortnite-ba meg Apex-be is. Menj és ölj! Amúgy is összeszeded ezeket a free dolgokat, ha meg élvezed is közbe az hab a tortán. Nem ezek az elcsépelt ugorj le ide-meg oda típusú idődet ellopó trash küldetések.
-
protegum
aktív tag
válasz
Tomko78 #9763 üzenetére
Jelenleg maximum 6 embert enged a DMZ. Elvileg, ha egy időben indítják a match making-et, sokszor egy pályára dobja be a team-élet. Sokan próbálnak együtt bemenni egy szerverre. Ilyenkor látszik, ahogy chat-be írogatnak. Ha sikerül, akkor legalább lehet küldiket csinálni, mert sokan vannak akik kempelik exfil pontokat vagy a küldetésekhez kapcsolódó helyeket. Csak azt nem értem az ilyenek miért nem BR-t játszanak. Esetleg nem elég tökösek hozzá.
-
laceszgamer
addikt
Na megint " fantáziadús " challangeok jönnek majd a camokért....
Assault Rifles: Get 250 Operator Kills
Battle Rifles: Get 30 Headshot Operator Kills
SMGs: Get 3 Operator Kills Without Dying 30 times
Shotguns - Get 30 Hipfire Operator Kills
LMGs: Get 50 Operator Kills While Mounted
Marksman Rifles: Get 25 Longshot Operator Kills
Sniper Rifles - Get 30 Longshot Operator Kills
Sidearms: Get 50 Operator Kills
Launcher - Get 40 Operator Kills
Melee - Get 30 Operator Kills from Behind -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #9760 üzenetére
Jelen helyzetben még mindig ott a leggyorsabb bármit is kihúzni, camo challenge -eket teljesíteni. Értelmetlennek semmiképp nem nevezném. Nagy daráló tud lenni, ha épp olyan lobbi áll össze (a másik lehetőséget meg sem említem, mi miatt lehet
), de ugyanúgy vannak teljesen élhető és jól játszható meccsek. Mostanság napi fél - egy órám van játszani, de egy - két fegyó minden nap kipörög a headshotokkal a core Shipmenten is.
Más pályán ez nem menne ennyi idő alatt (talán még Shoothouse, de ott is bajosabb.)
#9770lowzor: Attól tartok, mire újra lesz HC Shipment, már minden ki lesz húzva...
És nem azért, mert olyan rohadt gyorsan húzom a fegyókat -
kill_switch
senior tag
válasz
Tsebacsi #9765 üzenetére
Leginkább HC-ba értelmetlen, mint ahogy mindig is az volt, pláne mikor elkezdődnek a killstreak esők, respawn respawn hátán. Igazából az egész HC értelmetlen ebbe a részbe, mert teljesen jó core-ba is a TTK, nem olyan mint a korábbi részekben. És mivel a játék belenyúl a hitreg-be, mikor egy marksman-ből nem elég HC-n egy lövés, de többször volt, hogy SMG-ből is vagy 3 hit kellett mire feküdt az ember, onnantól teljesen értelmetlenné is vált az egész HC.
-
Mr X
veterán
válasz
nutella1 #9760 üzenetére
Miért kellene megszüntetni? Nem elfér? Inkább arról kellene leszoktatni a fejlesztőket, hogy ki-be pakolgatnak játékmódokat. Nem értem, miért nem lehet megoldani, hogy ott legyen minden, külön Shipment 24/7, SH 24/7, plusz a WZ összes játékmódja egytől négy fős módig.
-
nutella1
őstag
Én Shipmenten teljes egészében megszüntetném a Core-t. Értelmetlen. Továbbra sem értem, miért akkora segg@arcok, hogy nem teszik be HC-n a Shipmentet és a Shoothouse-t, 24/7. Ha már seasononként 1-2 más haszontalan map-okra futja. Gyönyört okoz nekik?
-
protegum
aktív tag
válasz
Tomko78 #9758 üzenetére
Ha egy csöppet visszamegyek az időben, olyan egy-két évtizedet, természetes volt, hogy sok ember akik ugyanazt a játékot tolták egyszer csak összefogtak és egy idő után "klánokba" tömörültek. Aztán egyre több ilyen klán lett és servereket béreltek majd war-okat indítottak pusztán szórakozásból és közösségeket hozták létre. Aztán az aranykornak vége lett, a nagy stúdióknak elegük lett, hogy ezek a játékos közösségek sokszor jogos kritikákkal merészelték illetni a bughalmazokat amiket a nagyközönség elé, mint koncot odahajítottak. Emellett a fiatalok körében elterjedt ama szokás, hogy játék helyett inkább nézték mások hogyan játszanak. A közösségeket szétverték, ripacsokat támogatták és ma már csodálkozunk, ha esetleg régi barátok ugyan azzal a játékkal próbálnak játszani és ha többen vannak mint négy, mint amit a rendszer engedélyez. Sajnos furcsa egy idegen világ ez.
-
turho
addikt
Nekem ez is bug. A menü jobban melegíti a VGA-t, mintha bármelyik pályán játszok
-
-
BITBOYS
addikt
-
SipiBcs
őstag
Másnál sincs kapcsolat a szerverekkel?
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #9744 üzenetére
A hozzászólásom lényege az SBMM és a k/d volt, amit cáfoltam, mert a jó k/d-val is bedob botok közé elég sűrűn.
A másik része az csak ilyen játéki piszkálódás, mint ahogy a hangulatjelek is mutatták, mert már tényleg jó ideje launcherezel.Nem gondoltam, hogy ennyire komolyan veszed. Nincs ebben semmi ragozni való, és rúgózni sem kell rajta, de ha nem esett le, ez humor volt.
Egyébként az elején Tier1 shipment, shoot house pályákon tényleg kész lett pillanatok alatt az összes. Ja, és akkor még volt egy rakás weapon dupla xp-m is. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #9743 üzenetére
Nem vitatom, szeretem a kést és a pajzsot, jól lehet vele haladni, mindkettő platina már egy ideje. Anno a 2019 -ben is kifejezetten élveztem ezt a kettőt, főleg a kést (és a Kali stick -et), mert kb instant ölt, míg core pályán lőfegyverből többet is be kellett kapni a halálhoz. Így core -on valóban gyorsan kihúzhatók. Pajzs még HC -ben is - kevesebb ütés kell vele.
#9745nutella1: No igen.
Meg azon pl, hogy kb 3 hét (és nem 2 hónap) után lett meg a platina szint mindre, amiből egy hétig nem volt Shipment. De felesleges ezen rúgózni, mindenki úgy superman itt, ahogy akar
Szóval én dobtam a támát. -
nutella1
őstag
válasz
Acheron #9742 üzenetére
Egyébként tényleg a legkönnyebb szintezésre, és a leggyorsabb a kés és a pajzs. Bármilyen hihetetlen. Könnyebb mint akármelyik lőfegyver. Mikor annak kellene a legnehezebbnek lennie, nem? Vicces. Nem is kell hozzá ügyesség. Mész és kaszabolsz. Azért agyatlan kihívás. "Pillanatok" alatt sikerült, gyorsan. Viszont a launcherekkel egész biztosan nem lett kész egy délután a néggyel. Camouflage.
-
Acheron
őstag
Életszerű
Szerintem engedd el a témát.
Itt mind együtt örülünk veled, hogy ilyen ügyes vagy, és ezt el is tudtad mondani
Legyen ez a zárszó, továbbiakra nincs válasz ebben a témakörben - bármi más, a játékkal kapcsolatos természetesen jöhet
Egyelőre a Charlieintel, mint jellemzően jól informáltnak tekinthető forrás is csak utal rá, hogy valószínűleg a Season 3 Realoaded frissítésével érkezik, május 10 -én vagy 17 -én. -
laceszgamer
addikt
A szerverek ma tényleg ennyira vacakoltak? Megjelenés ót nem láttam ennyi packet vurst feliratot mint ma.
A másik bug meg, végre örültem, hogy az utolso trophy-s cuccot, az 1000-rest is megvehetem, összejött a trophy, erre nézem, hogy a második adagból 3 le van zárva, egy loading screen, egy fegyo skin meg egy tier skip token... holott elvileg megvoltam, mert a 15 unlockos reward is meg van nyitva, az emg ugye nem elhetne 3 lezárttal, de most megint farmolhatok ki még 180 tokent asszem :S
-
-
Sziasztok! A fegyver amit használok 20/20 as szintű, miért nem enged még se pl egy level 5 dolgot rárakni?
-
-
-FLY->
őstag
Másnál is vannak extrém laggok? Van, hogy megáll mindenki a pályán, meg vagy 3x dobom el azt az egy gránátot, stb...
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #9730 üzenetére
Semmi köze a k/d-hoz, ugyanis engem is betesz ilyen lobbykba. Az imént is egész sorozatlobbyt kaptam ilyenekből. Mikor mit dob a gép. Az egyikben van kemény ellenfél, a másikban nincs. Változó. A csapatok túlnyomó részében 1 jó játékos viszi a többieket. Ez ilyen.
A másik, hogy mit össze nem szenvedsz azokkal a launcherekkel.Az elején egy délután alatt kész lettem a néggyel, te meg már 2 hónapja csinálod.
Add ide, majd én megoldom neked 2 meccs alatt.
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #9729 üzenetére
Meg kell hagyni, a sokat szapult SBMM segít ilyen helyzetben - a mission impossible küldetésben annyira legatyásodik a KD, hogy előbb utóbb betesz olyan lobbikba, ahol gyakorlatilag olyan fura egyének vannak, akiknek kb úgy kell kivenni a nyálat a szájából...
Kényelmesen lődözget valamerre, amíg odasétálok mellé és tarkónvágom egy launcherrel... Még ilyet... -
Acheron
őstag
Közben megvan, miért csapkodnak a launcherekkel az emberkék.
Tegnap meglett mind az 51 alap fegyó platinája (nem választottam a könnyebb utat, hogy bármelyik 51 fegyveré jó) Viszont a launchereknél a polyatomic feltétel a 10 - 15 double kill, vagyis pár másodpercen belül kétszer kell ölni. Nos, ez RPG -vel viszonylag gyorsan meglett - nagyot durran. Valószínűleg a JOKER -el is hamar meglesz, mivel azzal nem ritka a triple - quad kill sem egy - egy lövésre. De pl a Strela-P egy hihetetlen szutyok launcher, ha nem direct hit lövi vele telibe az ellent,. akkor nem öl, double killt szimpla rakétával elérni kb lottó ötös kategória. Ennél az sem játszik, hogy egy kill után újratölt, majd a jöhet a következő, mert az újratöltési idő messze túl van a double kill időhatárán. Marad a melee kill a launcherrel - ha szerencséje van az embernek, akkor két ellenfelet is sikerül agyoncsapni vele a double kill időhatáron belül. Húsz perc alatt egy ilyen double killt már sikerült összeszedni (15 kell...) (a K/D arányról ne beszéljünk, mert sírás lesz
)
Háát, hosszú menet lesz. Pila gondolom ugyanez
HC Shipment 24/7 sokat segíthetne - de az ugye nincs... -
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Valami egyetemes megoldás van arra, hogy random teljesen kifagy a játék? Load, meccs elején vagy épp a legvégén megfagy úgy, hogy csak a reset segít. Újratelepítés után 2-3 napig gond nélkül megy, aztán kezdődik a fagyássorozat. Ma 5 warzone meccsből 5-ször fagyizott, a legjobb az volt, amikor már csak 3-man voltunk és épp daráltam az utolsó kettőt.... -
Dave567
addikt
Hogy a rákba lehet az, hogy a srácnak ugrál a latency-e?
23-999 -
-
protegum
aktív tag
Nekem a legelső cod volt ezenkívül az utolsó amivel sokat játszottam. Annak is a BAS módja, emlékszem jó kis közösség alakult ki akkoriban. Cod 2 idejében már bf 2 ment. Csak hát évek óta nincs élvezhető bf, így megpróbálkoztam ezzel. Hátha a ground war hozza a BAS mód érzetét, de a pánscélosok ebben pattognak, mintha nem lenne tömegűk, de ez igaz az összes járműre. Eddig egy nagy csalódás nekem. Szinte csak azért játsszuk, mert nincs más. Ha valamit kijavítanak jön a következő bug. Most épp a kör végi fekete képernyő a csúcs. Az apróbbakat már megszoktam pl. a challenges hibák sorozata már fel se húz.
-
csákány.
aktív tag
Off:
EltaláltadValójában tényleg csak az SSD megy át a régi gépből az újba, minden egyéb alkatrésze új. De az az igazság, hogy mindenképp szeretnék friss telepítést csinálni, mert a w10-em már elég régi, megjelenéskor telepítettem, majd ssd méret növeléskor klónoztam a mostanira, szóval friss rendszert szeretnék(bár tényleg hibamentesen működik jelenleg is). És asszem' kipróbálom a w11-et
Köszönöm a segítséget! -
TheProb
veterán
válasz
markknight #9719 üzenetére
Én is ezzel a "taktikkal" voltam kénytelen letolni a missiont, de bíztam benne, hogy megjelenés óta sikerült erre valami megoldást találni...
-
Linem
senior tag
válasz
csákány. #9716 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy a net miatt próbálnád meg ezzel a módszerrel.
Az új gépben nem használnád tovább a jelenlegi SSD-t? mert akkor elég lenne a win10-ről egy update, és akkor marad minden úgy ahogy most van telepítve. A többi új hardvert pedig felismeri, és megoldja a win11, azokkal nem lenne gondja. -
TheProb
veterán
Erre a bugra talált valaki megoldást?
-
csákány.
aktív tag
Köszönöm a segítséget
A második kérdésnél természetesen én sem csak a Warzone mappára golndoltam, hanem a kérdésem pont arra irányult, hogy miket kellene átpakolni, ha meg szeretném úszni a letöltést(mert sajnos a netem nem éppen "combos") - ha egyáltalán van ilyen lehetőség. Bár jobban belegondolva, oprendszer váltás miatt mégis csak jobb lenne letöltenem újra. -
shotika
őstag
válasz
DrTechnoid #9710 üzenetére
Miért lenne benne Terminal? Egy fél mp-nyi mozdulattal ki tudod deríteni, hogy milyen mapok elérhetők.
-
Linem
senior tag
válasz
csákány. #9713 üzenetére
Az első kérdésre a választ biztosra tudom, mert mióta megjelent a win11, azóta ugyanúgy tökéletesen futott az összes COD. Szóval semmi probléma, anomália nincs nálam.
A második kérdésedre már nehezebben tudok válaszolni, mert még nem próbáltam ilyet. Majd valaki megválaszolja, aki oldotta már meg így előzőleg, de nem csak a warzone mappa érintett a telepítésnél, és a fájlok tárolásánál. Szóval, hogy a battle.net, vagy a steam mit tud kezdeni egy átmásolt mappával.
Logikusan belegondolva szerintem installáláskor újra le akarná tölteni, de ahogy írtam, nem próbáltam még ilyet.
-
csákány.
aktív tag
Új gépet építek, és lenne két kérdésem:
-Windows 11-ben gondolkodok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e bármi probléma, anomália a W11 és a Warzone 2+COD viszonylatában?
-Az új gépre át lehet-e vinni a Warzone mappát, hogy ne kelljen letölteni újra az egész játékot? -
Üdv mindenkinek , szokásos , párhavonta feltett körkérdésemmel érkezem, tehát van már Terminal a játékban, vagy nincs ? Ugyanis ha nincs , nem akarom ezt az x száz gigát feltenni. Meg a másik kérdés , ha nincs , akkor miért nincs még? Ha jól emléxem meg is volt lebegtetve az infó még a tavalyi megjelenés előtt hogy akár az is jöhet a mapok közé.
-
markknight
veterán
válasz
laragirl83 #9708 üzenetére
Sokat úgysem fogsz vele játszani.. meg senki se
-
nutella1
őstag
Lockwood 300. A leggyökérebb fegyver. Most maxoltam ki. Soha az életben többet.
-
Fasza az új plunder csak nem adott semennyi trofit
Ktsg! A tier skip ment, csak rá kellett nyitni egyet, hogy akkor veszek, mégse, és már ott volt a +1.
Csak az összes loadoutom régi... Plusz nem számolta a victus-os killeket, az a fegyó még nem maxos nekem, legalábbis nem volt fegyver xp számolás a végén... -
Spizzi
tag
válasz
nutella1 #9701 üzenetére
Van a trófea gyűjtögetős event. Három sorból áll a jutalmak listája és a harmadik sor ma nyílt meg. Tartalmaz 1 tier skip itemet a sor... Nos mikor beváltottad a trófeákat, hogy megkapd a trófeát nem vonta le de a tier skippet megadta... Nem is ez benne a poén, hanem hogyha ki és majd újra beléptél az event fülre megint kitudtad oldani a tier skipet... Magyarán végtelenül tudtad farmolni a Battle Pass tokeneket amiket azonnal be is tudtál váltani, illetve ha elérted a százas szintet utána is stackelte ami valószínű, hogy átmegy a kövi szezonra is, legalábbis a hivatalos álláspont az az, hogy az el nem költött tokenek ami 100-on felül vannak átkerülnek....persze ha nem veszik el addig.
Én bízom benne, hogy nem veszik el, júniusba kezdődik a season 4, francnak van kedve nyáron a coddal szenvedni de mégis jól esne ha kész lenne majd a Pass.
-
nutella1
őstag
válasz
markknight #9700 üzenetére
Azt látom, de mi van vele? Hogyan pörgette több ezer ember végig a season 3-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest