Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #8595 üzenetére
Előfordul, hogy akadnak akiknek elég a gyenge nívó, vagy a középszerűség. El kell fogadni, nah.
-
laceszgamer
addikt
válasz
bager13 #8590 üzenetére
Mondjuk mert sok az olyan döntés amivel inkább kárt okoznak mint hasznot.... Személy szerint nekem pl hardpoint a kedvencem amióta létezik a játékmód, aztán domimation a tdm-et viszont nem kedvelem.
De... Ugye kitalálták ezt a csodás megoldást, hogy neked kell testre szabni, hogy quickplay alatt hova dobjon, de le merem fogadni, hogy az emberek döntő része tesz rá magasról, csak rányom, aztán hurrá lehet lövöldözni. A vége meg az, hogy a 6vs6 menetben 2-3 ember foglalkozik a feladattal jó esetben, a többi ész nélkül futkos körbe, hogy menjen a kill mintha csak tdm-ben lenne.
Régen legalább lehetett játékmódot választani közvetlen, aztán jobbára azért olyanok kerültek oda, akik tényleg azt akartak játszani, akik meg csak lőni azok mentek közvetlen tdm-re vagy free for all-ra.Vagy az egész menü rendszer, tény, hogy egy fokkal jobb mint elején, de még mindig a kelleténél jobban túl van bonyolítva, pl hogy camo challange-okat meglessem végig kell zongorázni mintha egy loadout-ot akarnék szerkeszteni, aztán gunsmith és ott rá camo részre, hogy csak meg tudjam nézni, mi a feladat, biztos nagy munka lett volna valami egyszerűbb megoldást behozni pl egy camo menüt, ahol simán fel lett volna sorolva az összes fegyver aztán simán ráhúzza az ember az egeret / kontrollert és írja mik vannak hozzá.
Vagy ott a calling card rész, bár nem nagyon izgat, az alap van még benn emblem meg card is, de ott is így ömlesztve az egész... már 10 éve képesek voltak rá, hogy külön pontokba szedjék pl a scorestreakekkel kapcsolatosakat, fegyverekkel kapcsolatosakat stb. Itt meg tényleg ömlesztve, bónuszként ha MW2-ből nézem ott a warzone/dmz dolgok is. Igen tuti azokra vagyok kíváncsi, és véletlen sem azt a játékrészt indítanám ha azt akarnám nézni.Aztán ott az izlések és pofonok rész, nyilván nem lehet ezt megfogni, hogy mi kell ahhoz, hogy egy map igazán eltalált legyen, de a sima 6v6 mapok közül pl valahogy egy sincs oylan amire azt mondanám, hogy húha, és erre még évek múlva is emlékezni fogunk. Ha most pl az eredeti mw2-re gondolok vissza ott kapásból 4 mapot tudok amit nem csak én de úgy overall a közösség a mai napig felemleget. De előtte és utána is voltak azért mapok amik úgymond közönségsikerek lettek, de itt az új " saját " mapjai közül azért eddig egy sem lett akkora durranás, a célnak megfelelnek de nem több.
De egy szó mint száz, én is beletettem már pár száz órát, de ez nem egyenlő azzal, hogy hibátlan a játék, elvagyok vele, kikapcsolódásnak jó, de inkább mondjuk úgy alternatíva sincs nagyon, na meg a vanguardon kívül az előző pár részt pl ki is hagytam, csak ugye jött mw2-nél hogy 2 évre tervezik, gondoltam akkor legalább ez tartósabb lesz, nem kell " kötelezően " költözni mert kiürül az új rész megjelenésével, de ugye azóta kiderült, hogy ez is a szokott menetrend szerint fog haladni.
-
Dave567
addikt
-
Másnál is megjelentek új grafikai beállítások, amik eddig nem voltak?
-
bager13
aktív tag
Komolyan nem értek itt pár embert...olvasva ezt a sok sírást... Tényleg nem értem miért játszik valaki egy játékkal, ha csak bosszúságot okoz neki, és nem tetszik neki, amit kap.
Az mondjuk más kérdés, hogy a COD régen is ugyanez a butyuta lövölde volt, maximum az emlékek szépültek meg. Nem is értem, hogy emberek mit várnak ettől s játéktól meg úgy an blokk a COD-tól...
-
markknight
veterán
válasz
markknight #8586 üzenetére
Ja, én ezt valamiért úgy értelmeztem, hogy jönnek az ügyeskedők és mi lepődünk meg, hogy mennyivel pörgősebb lesz a multi általuk.
-
Linem
senior tag
A Himmelmatt Expo igazi camper pálya.
-
BITBOYS
addikt
válasz
markknight #8582 üzenetére
Csak nehogy rossz vége legyen az ilyen kijelentésnek
Lehet fegyvert húzni ingyé.. -
markknight
veterán
Jee! Free access! Lehet darálni a sok kis noobot, muhaha
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #8578 üzenetére
Régi trükk pedig, de sebaj, majd jobban figyelsz legközelebb.
-
markknight
veterán
Én hülye képes voltam külön CP-t venni, holott vannak bundle-ök amik ugyanazért az árért adnak 1100 CP-t és még skineket, blueprinteket is. Ne járjatok így, ha még ezeket nem húztátok be de coinok kellenek, akkor ne külön vegyétek hanem valamelyik csomag részeként.
-
Linem
senior tag
válasz
csabiks #8576 üzenetére
Értem. Én mindig csak egy fegyvert preferálok, amivel éppen legjobban megy számomra a darálás. Úgy értve, hogy közelre-távolra is tökéletes, és alacsony a ricoilja. Nem szeretem váltogatni, mert régebben mindig olyankor kaptam be a golyókat, amikor variáltam, hogy melyikkel szedjem le az enemyt.
TDM meccseken nem mindig jelent gondot a kevés lőszer, mert előbb lelőnek, mint kifogyna, de erre is van megoldás. Field upgrage-nek munitions box és trophy system van berakva, mikor melyikre van szükségem."A pajzsnak is megvan a helye mondjuk egy s&d-n, de hogy a pajzzsal ülni a sarokba miért jó 25ezerért azt nem fogom megérteni…"
Nem kell megértened, csak játsszál.Engem is zavarna ezer dolog mások játékstílusában, de akkor is úgy fognak játszani, ahogy szeretnének. Tudom, hogy nincs ráhatásom. Ahogy neked sincs senki máséra. Persze lehet rajta mérgelődni, csak nincs sok értelme.
-
csabiks
senior tag
Én ha kevés a lőszerem azonnal a másodlagos fegyverre váltok és azzal ölök, de ez már reflex szerűen megy.
A pajzsnak is megvan a helye mondjuk egy s&d-n, de hogy a pajzzsal ülni a sarokba miért jó 25ezerért azt nem fogom megérteni…
Egyébként sticky gránáttal jutalmazom az ilyen lámákat, más nagyon nem használ 😅Már csak 1 fegyver hiányzik a passból, azt hittem nem lesznek meg, de csak összejött
-
Linem
senior tag
válasz
csabiks #8563 üzenetére
Gondolom, hogy nem csak téged. Viszont egyszerű a magyarázat. Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de például én soha nem használok a meccseken másodlagos fegyvert. Mindig csak egy fegyverrel játszom. Ezért másodlagosnak olyat kell berakni, aminek van értelme is, ha már a helyet foglalja. A Shield milliószor mentette meg már az életem, amikor a társaimban megbíztam, hogy ott vannak a hátam mögött, vagy mellettem, és figyelnek, de nem.
Amikor még orionoztam, akkor nekem is célszerűbb volt váltogatnom a fegyvereket, de azóta már nem kell másodlagos, hanem csak darálok a meccseken egy fegyverrel. Ennyi a története. -
Köszi-köszi, az az.
Na azon toltam pár 100 órát annak idején, úgy érzem, hogy az jobb játék volt minden szempontból, mint ez.Markknight: nekem az nincs meg, a 2009-es MW2 volt az utolsó CoD, amit megvettem....meg most ezt.
-
csabiks
senior tag
Egyébként én szeretem a shipmentet egyik kedvenc pályám, de annyi klasszikust áthozhatnának még, pl a crash hatalmas kedvencem volt, vagy a rust, ezek igen jó kis pályák sztem.
-
BITBOYS
addikt
válasz
markknight #8560 üzenetére
Nálad a freesync be van kapcsolva? Milyen monitort használsz?
-
BITBOYS
addikt
válasz
markknight #8558 üzenetére
Nálam (XSX) 100%-on van, monitoron freesync kikapcsolva. Hónapok óta így használom és minden ok.
-
markknight
veterán
A Fidelity CAS nálatok be van lőve? Én most felnyomtam 85-re és elég éles lett a játék PS5-ön.
-
válasz
Dave567 #8548 üzenetére
Milyen konfig amúgy, az adatlapodon nem látom...
Bár, ha jobban meggondolom, annyira nem lényeges, mert furcsa dolgokat csinál a játék.
Pár napig nem volt monitorom, kénytelen voltam egy 4K tévén játszani (16:9-ben, senkinek nem kívánom), gondoltam leveszem ultráról kicsit a beállításokat....low-n kevesebb fps volt, mint high-on.
-
-
lowzor
veterán
válasz
markknight #8539 üzenetére
Tényleg szar, a bétás verzió mintha jobb lett volna, de az sem volt a kedvencem.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
nutella1 #8536 üzenetére
Ez nem pontos, mert nem AMD-re van kitalálva.
Van a listában az AMD és nVidia-ra is megoldás.
Ha valakinek vacak az fps-e, akkor a Fidelity-vel elég sokat tud rátenni vagy az nVdia megoldásával, vagy az AMD-vel. Le kell venni a render resolutiont 80%-ra, a fenti 3 megoldást alkalmazni, és beállítani a %-ot. 30-40 fps-t rá lehet tenni úgy, hogy felskálázza a felbontást az adott 100%-ra. -
markknight
veterán
-
lowzor
veterán
Ezt a Valderast hogy az istenben gondolták 6v6-ra? 1 órát kell kóvályogni, mire találkozik valakivel az ember, és mindig előbb telik le az idő, minthogy a score limitet elérnénk.
-
Rem-X
senior tag
-
Dave567
addikt
A NAT mire van nektek állítva? OPEN vagy MODERATE?
-
_NCT
addikt
Nekem R7 5600x 32gb ram 6700 xt és ugyanez. Igaz a grafikai beállításokat 4k-ban extreme-re tettem, csak az élsimítást vágtam vissza, korábban 50-70 fps-ről leugrott 45-55 fps-re. Jah és csomó mikro és rendes lag. Az Activision-nél is előre mennek, nem hátra, de legalább a csicsás lila lövedékek szépen világítanak.
F*szért nem csinálnak egy retro módot az ilyen vén f@szoknak mint én, ahol ezek a b-zi csicsás dolgok nincsenek?
-
törölt tag
válasz
markknight #8520 üzenetére
Csak a rankot viszi, nem sok értelme van, 450-es ranknál ha jól emlékszem kapsz egy blueprintet, addig (50 szintenként) csak ilyen gagyi küldetéseket dob amikből calling card-ot tudsz szerezni.
-
markknight
veterán
Amúgy van ilyen sima XP tokenem. Ez a Battle Passt is magában foglalja? Önmagában mi értelme? Csak a rankomat viszi?
-
LackoMester
addikt
Csak gondoltam szólok, kijött az új AMD 23.3.1 frissités, és lám, lám, újra előjött az FPS, játszhatóvá vált a játék. Köszi
( RX 6700XT, csak az MW2- nél van - volt gond
)
-
törölt tag
válasz
markknight #8516 üzenetére
Én már nem lepődnék meg rajta.. Szerintem azért tolták el a duplaxp-t jövőhétre, hogy “playlist update“ címszóval kivegyék a shipment 24/7-et, hiszen úgy is jön az új map, aztán nesze nektek dupla xp
Ne legyen igazam.
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok! Srácok lenne egy nagyon dühítő jelenségem és hátha tudjátok az okát... R5 5600, 32GB RAM és 6800-as VGA ami a gépben van. A játék tökéletesen fut multiban 165 fps-sel, viszont totálisan random módon ilyen egészen parányi mikrolagok zavarnak be... pont cska annyira hogy idegesítő legyen, mert totál észrevehető... minden megpróbáltam már. Nem számít milyen grafikai beállítások mellett játszom, az eredmény ugyanaz... legfrissebb driver van fenn...
-
törölt tag
válasz
Szellem. #8511 üzenetére
Mától lett volna, de valamiért a nagyokosok eltolták jövőhétre
pedig jól elterveztem hogy múlthéten meg a mostani hét elején semmit nem játszok és majd bepótolom a mostani hétvégén shipmenten, erre nem kibasznak az emberrel
gondolom majd jövőhéten kiveszik előtte azért a shipmentet, nehogy már jó legyen a játékosoknak… szarházi banda
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #8511 üzenetére
Milyen sűrűn csapatják ezeket a dupla XP-ket, nem?
Ezeknek ennyi eszük nincs, hogy legalább minden második hétvégén betoljanak egyet. De Rilódid Szízon Tú az lesz ám, vigyázzá'!
Eddig azt hittem, hogy a zeneipar viszi a prímet a válogatás válogatásának a válogatásával. De nem. Reloaded, érted..
-
Szellem.
nagyúr
Mátol van DuplaXp?
-
nutella1
őstag
Ha csak a Longshot van vissza Marksman Rifle-eknél, de nem számol semmit, olyankor mi a helyzet?
-
nutella1
őstag
válasz
markknight #8503 üzenetére
Ez így a semmiből ugrott be? Ugye nem fizetős okosság lesz, mert akkor már tényleg sikeresen kimaxolnák a rókabőrről az újabb rókabőr lehetőséget..
-
markknight
veterán
Jövőhéten Reloaded! Királyság! [link]
Lesz Farah skin, meg Zúzó meg ingyenségek stb. -
Ryoo
senior tag
válasz
viperabácsi #8498 üzenetére
Be bizony, nekem is az van, és sajnos nem is tudok váltani, mert nincs más a házban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro