Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Az Activisionek kell a pénz lóvéra. Ha elveszti a bázist csökken a bevétel.
Ez nem a felhasználókról és a játékról szól, hanem elsősorban a pénzről. Értem én, hogy nem nonprofit cégről beszélünk, de a játékosokat semmibe venni, meg szembe köpni, nem túl elegáns üzleti modell. -
Szellem.
nagyúr
Röviden erre gondoltam én is. Elég régi motoros vagyok, hogy lássam a nyilvánvalót.
És a legszomorúbb, hogy ezek eladják magukat a streamer csatornákon, mint profi játékost.
Hány olyan nagy nevű streamerről derült ki, hogy csal mint az állat! Mindenki istenítette őket, aztán jött a bukás. -
omfgk
veterán
válasz
Szellem. #6986 üzenetére
Simán csak a radart nézi.
Sima UAV aztán Advanced UAV a Nuke előtt.
Szóval folyamatosan lát mindenkit. Mire elmenne az UAV már ott a másik.És az elején még Ghost sincs szóval nem is tehet ellene senki semmit.
Nem csal.És legalább nem titkolja ,hogy ez reverse boost lobby.
Mondjuk ez látszik is. -
Szellem.
nagyúr
válasz
Casanova* #6980 üzenetére
Csípem az ilyen videókat. Főleg úgy, hogy közben mutatja a készítő fejét, aki jó sokszor félrenéz a másik monitorra. Pont odamegy ahol az ellenfél van, az ellenfél pont a pofájába tart, pont nem lő, stb.. Nézd meg az ember fejét, ott sincs a figyelme játékban.
Inkább hagyjuk.... -
Land
veterán
A polyhoz headshot kell nem longshot. Arra jó a shipment is.
-
nutella1
őstag
válasz
kiezTe90 #6975 üzenetére
Minden fegyvernek megvan a saját hatótávolsága. Nyilván nem tudsz összehozni Shipmenten longshotot pl. Assault vagy Marksman Rifle-re, ne is próbálkozz vele. Pisztollyal simán lehet, csak kempelned kell hozzá valamelyik sarokban, a pálya túloldala felé nézve, legtávolabb az ellenféltől. Nem olyan nehéz az.
-
-
Kobe
veterán
mondjuk két dolgot nem értek, 1, ha emgvan az 51 poly, akkor mit kell kiorionozni? automatikusan emgadja, nincs más feltétele a camonak
2, Shipmenten hogyna lehet gyorsan haladni, pl longshotokkal, amikor aze gész pálya nicns olyan hosszú hogy a longshot "méreteibe" beleférjen ? -
Linem
senior tag
Szuper. Ma kész lett az 51 polyatomic. Shipment tier1-ben gyorsan ment. A pajzsot és pár kedvenc fegyverem már ma kiOrionozom.
-
aerosmith
őstag
pc tolom majdnem minden nap DZt, 2 fős teamhez csatlakoznék harmadiknak.
PM pls. -
Casanova*
veterán
A6 szektorban fizetős a fegyó. 30 euro
-
Casanova*
veterán
a bas-p fegyót hogy tudom feloldani? valami seasont ír.
-
Linem
senior tag
Elsősorban inkább minden visszajelzés érdekelne, főleg a meccs szempontjából. Nekem ez fontos információ lenne, mert már megszoktam, hogy ezt is figyelem. Mindig is volt HC-ban. Most miért nem lehet? Vagy éppen a TK miatt, hogy titokban maradjon?
Az a baj, hogy azért nagyjából a spawn után is sejthető, hogy ki volt az, ha nem szalad el gyorsan a pozíciójából. Nem egyszer keveredtem mostanában is ilyen harcba, de ugye a szokásos 2-2 TK után lezárjuk a vitát és megnyugszunk, mert onnan nincs tovább, és mindketten játszunk, mintha mi sem történt volna.
Nem kell ide report.
Egyébként többségben én is békésen nyugtázom a TK-t, és továbblépek, mert előfordul, hogy megijedt, és emiatt hirtelen lőtt le. Ilyenkor még nevetek is. Vagy a másik, ha a fegyvere elé rohanok miközben mást akart lelőni, akkor is elfogadható. Ez van, elbénáztam. Viszont amikor csinálok valamilyen challenget, közben a társam csak úgy rám néz oldalról, és nem érdekli, hogy kékítek, aztán kezdhetek mindent elölről miatta. Azért az ilyen idiótákat megcirógatom 1-2 golyóval. Nem ölöm meg, csak ránézek, és a közelébe lövök, hogy tudja mindent láttam.
de sajnos időnként előfordul, hogy mégis lelövöm
Főleg amikor aznap már századszor lőnek le a társaim, és betelik a pohár.
(Ilyenkor a szokásos 2-2 TK meccset lejátsszuk egymás között, és megyünk tovább.)
Persze, ha ez fordítva történik, és én lövök le véletlen valakit, akkor próbálok ártatlanul elsomfordálni a tett helyszínéről.
Aztán mégis beazonosít, és kapom a viszontkillt. Ez van. A HC mindig is erről szólt.
-
lowzor
veterán
Mit számít, hogy kiírja-e, hogy lelőtted Kunta Kintét, akit nem is ismersz? Ha nem lesz látod, hogy csapattárs lőtt le, az csak jó, mert nem idegeskedsz rajta. Plusz így legalább kevesebbszer reportolnak a Pistikék, akik mindenkit csalónak hisznek, mert nem tudják, hogy ki lőtte le őket.
-
Takax12
csendes tag
Sziasztok!
Dec elején az ingyenes hétvégén kipróbáltam a Steam-en keresztül telepítve, és bejött, igaz korlátozva volt, de tetszett. Letelt az ingyenes hétvége, és a Warzone-t azóta is játszom. Nemrég láttam, hogy a Battle.net oldalról is ingyen le lehet tölteni a Warzone-t.
Van értelme onnan letöltenem és felraknom, vagy a Steam-os verziónál nem ad többet? -
BandiHUN
veterán
Érdekes, nekem a world at var óta HC only ment, ott még üzemeltettem is Reality+Zombi szervert is... de most ez a rész az, ahol nem szisztematikus haladással, de végre megvannak a kulcs kiegek, és tényleg élvezem a normált is minden fegyverrel... De valóban, a Tier1 szerintem szórakoztatóbb tud lenni, hogy öl a fejes, erősebb fegyóval a felső test is, nem kell vérprofin lőni, ha kicsit taktikus az ember, átlagban többet lehet ölni(és persze halni...), kicsit szórakoztatóbb. Igaz aztán a simában teljesen fura, hogy nincs csapatsebzés, átlőhetsz a csapattárson, nem öli csak az ellenséget a gránát... mondjuk emiatt is fura visszamenni, beidegződik a Tier1. Jó mindkettő, most, hogy van Shipment mindkettőn, kánaán van.
Viszont szerintem Tier1-ben baromi nehéz point blankot csinálni, legalább úgy, mint longshotot normálban. -
nutella1
őstag
Nekem nem kell magyarázni, valóban nem rossz, ám nem is az igazi, messze van a HC-tól. Viszont, szerintem nem, mivel a játékosok 90%-ka csak longshot-ot játszik Tier 1-en, és nem a játékmód lényegét. Önmagában az is egy nagy vicc, hogy nincs HC. Tier 1 jó kempelésre, semmi egyéb másra.
-
nutella1
őstag
Fegyverhúzáshoz, egyértelműen Shoothouse és Shipment. Longshot-hoz: Tier 1. Már én is mindjárt végzek mindennel, szisztematikusan haladva. Az a gond, hogy a normál Core, még ha nem is annyira gáz, azért elkelne egy értelmes Hardcore, nem ez a Tier 1. DMZ-k és egyéb dolgok full hidegen hagynak, egyedül 6 Vs 6.
-
prannk
őstag
válasz
craftsman01 #6951 üzenetére
Oké. Én a gyerek miatt nem tudok annyira este voice chatelni. Mert felkel
-
nutella1
őstag
Néhány napja csak HC-n, azaz Tier 1-en játszom( Mi a fax az a Tier 1, kinek jutott eszébe ez a csökött elnevezés?). Mindenki kizárólag Longshot-ra megy. Velem együtt, persze..
Vicc.
-
craftsman01
senior tag
Dobjatok azonosíttót és este felveszlek titeket. Oké.
-
ЯΞD
senior tag
DMZ-re én is keresek állandó társaságot akik napi szinten tolják. Egy a lényeg valamilyen voice chat legyen...
-
prannk
őstag
válasz
craftsman01 #6947 üzenetére
Oké. Én eltudok jutni a sárgaruhás emberig. Csak kell bele 2 tár hogy meghaljon. Én meg 3 golyótól meghalok.
Nekem ps4 van az nem gond ugye? Jó az időpont nekem -
BandiHUN
veterán
Nem tudom, mennyire új dolog, de a The naughty list mellett ottvan a Tier1 Shipment...
Ha csak én nem láttam eddig, sry, ma volt egy playlist update, kidobott, akkor vettem észre, daráltam is egy jót pár bénább fegyverrel, shotival...
-
prannk
őstag
Hali. Van itt valaki aki nagy dmz és?
Egy menetbe segítene megszerezni az m13 at. Egyedül elég nehéz -
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #6940 üzenetére
Á nem tudom 2-3 mapot pörget nekem , és az már unalmas valahogy mw 2019 jobban megcsinálták hogy minden map legyen ne 1-2 erőltessen , DMZ-ben meg mostanában azt csinálom minél messzebb elmenni a kimenekítési pontra úgy hogy minél kevesebb embert ölsz meg
de néha így is belefutok olyan boot elit csoportba úgy levadásznak , még a rendes userek sem képesek néha , ezek a bootok valami brutálisak kell beléjük fél de sokszor egy tár de nagyon pontosan is tudnak lőni , bezzeg a sima bootokat könnyű lelőni míg meg nem jön az elit csapat na akkor már van iszkiri , volt mikor rám jött vagy 12 elit boot , le is vadásztak esélyem sem volt
usereknek adok esélyt mert ilyen szép sapiban megyek
-
Kobe
veterán
Hmmm
steam integrity check eltunt az M13B amit korabban unlockoltam
Fasza….megint le van zarva
-
Tomko78
őstag
válasz
craftsman01 #6938 üzenetére
Multi unalmas , ez a rész elég hamar unalmas lett , még jó hogy van dmz mert már ment volna az uninstal
-
Tomko78
őstag
válasz
craftsman01 #6936 üzenetére
-
craftsman01
senior tag
Shipment,4 vadászgép 2 heli 1 bombázó. És ez 1 körön belül,nem örült az ellen
-
Kobe
veterán
En shipmenten epp a shotikat golfozom…..edesfaxom, halalkomolyan ekkora szivas meg a pajzs sem volt olyan bugosak a shotik
1 meterrol nem hogy nem halalos de talalatot sem jelez be
ellensegnel kozel vagy, nyomod a lovest, felig leereszti a csovet de nem lo hanem feluton visszarantja
1m rol nem halalos de 20 rol headshotot ad bemar azt hittem az egerem kezd megnyekkenni, de csak ennel a gamenel csinal ilyeneket
-
geckowize
őstag
válasz
kill_switch #6925 üzenetére
Minden olyan fegyver kell, ami a játék megjelenésekor bent volt.
Nem, ez MW2019-ben volt utoljára így.
soo277:
Base: különböző challengek fegyverenként, mindegyik fegyvernek 4 féle van, feloldás után minden fegyveren használható
Gold: egy fegyver 4 base camoját megcsinálod, feloldódik a challenge és megcsinálod
Platinum: egy fegyverkategóriában (Assault, SMG, stb.) megszerzel annyi goldot, amennyivel a játék kijött (Assault: 8, Battle: 4, SMG: 8, Shotgun: 4, LMG: 6, Marksman: 6, Sniper: 4, Handgun: 5, Launcher: 4, Melee: 2), ezután megnyílik a challenge és megcsinálod
Polyatomic: 51 platinum teljesítése esetén nyílik meg a challenge és megscinálod
Orion: 51 polyatomic teljesítése esetén egyből megkapod, nincs külön challenge
Aki szeret pipálgatni, annak itt az általam csinált camo nyomkövető google táblázat:
Modern Warfare II Camo Challenge Tracker Template -
tretyak
aktív tag
válasz
kill_switch #6925 üzenetére
Szerencsére már nem így van(korábbi részekben volt ez a csak a megjelenéskor bent lévő számít rendszer), bármelyik 51 fegyver jó
, így ki lehet váltani a kés/pajzs párost és a launcherekből is néhányat. -
Casanova*
veterán
Sracok! Mikor tesznek be uj mapokat? Hany uj map lesz?
-
soo277
őstag
válasz
kill_switch #6918 üzenetére
Da nugy nem csak 51 kell pl aranyból?,aztán így tovább,vagyis valamit nem muszály kifullozni,?
-
válasz
kill_switch #6921 üzenetére
Elkezdtem amúgy, csak multiba számolja gondolom, coop nem játszik.
-
válasz
kill_switch #6918 üzenetére
Omg!
Hát ez soha nem lesz meg.
Mindenesetre grat hozzá és köszi. -
kill_switch
senior tag
Hát, gyakorlatilag minden alapfegyvernél minden skin challenge-et teljesíteni kell, ez az utolsó megszerezhető skin az orion. Minden fegyvernek van 4 alap skin challenge, plusz azon felül az arany, platina, polyatomic és végül a képen látható orion. A fegyverenként megszerezhető 4 alap skin global skin ahogy mondod, tehát ha megvan 1, akkor azt onnantól bármelyik fegyverre teheted, kivétel az arany, platina és polyatomic, azokat mindet meg kell csinálni minden alapfegyvernél egyesével. Annyi könnyítés van, mint a korábbi részeknél is, hogy csak az alap fegyvereket kell végigcsinálni, az utólag szezononként bepakoltakat nem (jelenleg a: BASP, M13, Victus XMR és a Chimera már nem számít bele). De természetesen az utólag berakott fegyvereket is végig kell csinálni, ha azokon is használni szeretnéd a skin-t.
Az extra skinek lépcsőzetesen nyílnak, tehát ha feloldottad az adott fegyver mind a 4 skinjét, akkor utána kezdheted az aranyat. Ha az adott kategórián belül megvan minden arany (pl, összes pisztoly), akkor abban a kategóriában kezdheted a platinát. Ha minden alapfegyveren megvan a platina (összes kaszt), akkor kezdheted mindegyiknél a polyatomic-ot egyesével és ha azt is sikerül mindegyiken feloldani, akkor automatikusan minden alapfegyverre megnyílik az orion, az már nem kér külön challenge-et. -
válasz
kill_switch #6825 üzenetére
Ez jól néz ki, mi is kell hozzá pontosan?
Az elején vagyok még csak, nem néztem.
Amúgy global skinek vannak, bármilyen fegyverre rá lehet rakni az unlockoltakat vagy fegyverspecifikusak? -
kiezTe90
senior tag
válasz
craftsman01 #6897 üzenetére
És azt nem figyelted meg, hogy az sbmm hány kör után kezd el szivatni? Mert nem hiszem, hogy olyan 15-20 kört enged “profi” ként menni. Vagy néha megint mész egy bot kört?
-
Casanova*
veterán
már kétszer kidobott a szerver mikor egymás után lehívtam a vtolt. 8 kill után megöletem magam,aztán megint 8 kill,vtol. ismét megint és kidob a szerver. hihetetlen,hogy nem darálhatok jókat. többször ellenőriztem és szerencsére nincs sb. néha botlobbit kapok,akkor megy a dara. még jó,hogy nem új fiókot csináltam,az öreg fiók jóval biztonságosabb.
-
-
omfgk
veterán
Kis update az ügyben, az utókornak (előzmény ott amire most válaszolok).
OTP vissza is utalta a pénzt (pontosabban törölte az eredeti vásárlást).Dec 9-én felhívtam az OTP-t, kértem egy ilyen chargeback-et, elmondtam mi a bajom...
Ügyfélszolgálatos egész jól értette a dolgot, végén vissza is olvasta ,hogy miként is foglalta ő össze írásban a problémámat (4-5 sorban).2 nappal később már volt is fent egy jegyzőkönyv az internetes felületen.
Na ott már húztam a számat egy kicsit, mert a viszonylag érthető 4-5 sorból lett egy 1 soros panasz. Gondolom az OTP-nél sem szeretnek olvasni, így minden panaszt inkább bedobnak egy már előre meghatározott opcióba/fiókba.
Itt már csak az volt ,hogy az ügyfél internetes vásárlás után nem azt kapta/nem kapta meg amit rendelt.De nem volt belőle gond, mert nem csak engem szart le az Activision (dec 6 óta áll a ticket a supportnál és nincs válasz) hanem az OTP-nek se válaszoltak
Volt elvileg egy 15 és egy 30 napos kivizsgálási határidő. Nem tudom ,hogy a 30 nap mikor érvényes (otp felületén nincs leírás, csak telefonon említették), de most amikor felhívtak és rákérdeztem, mondták ,hogy azért sztornózták az eredeti utalást mert nem érték el a másik felet.Gondolom 30 napon belül elbírálják, de ahhoz ,hogy haladjon is valamerre a dolog, féltávnál már nem lenne rossz elérni az eladót is. Na ez nem sikerült.
60 milliárd euróért nem jár support (ha jól emlékszem ilyen összegekkel dobálóztak az Activision felvásárlása kapcsán).
Az csak 100 milliárd felett van. Akkor is pakisztáni csókákkal. Nicht hablaty english.ui :
https://support.activision.com/ban-appealItt még mindig azt írja ,hogy review alatt állok. De a chargeback után szerintem kapok egy account ban-t a battlenet-en.
Csak az MW2019 volt rajta még, szóval ezzel nem okoznak gondot.
Ha valaki steam-re vette meg és ott van a fél élete, na az már gond lehet. -
Norbi8712
kezdő
válasz
zozika84 #6900 üzenetére
Tudom, hogy különbség van, de mégis egy kis plussz. Vagy van, ami engedett, van ami nem? Szabályos, vagy nem? Egyszerű, eldöntendő kérdés.
Ezért is írtam, hogy a kommunikáció hiányzik.
Csak a szoftver meglétét nézik, azt érzékelik, és azért is rábaszol, mert te nem makrózol, csak mondjuk az egér világításán állítottál?
Egyáltalán tiltott a makró teljes használata? -
BandiHUN
veterán
válasz
zozika84 #6900 üzenetére
Jaja, nem feltétlen kell a makró... de pl. akkor mi van az A4Tech jellemzően hardveresen duplabalklikk gombokkal mondjuk+jópár egéren van ilyen... vagy eleve többgombos egerek? Az miatt is izguljon az ember, mert ezekre a gombokra +funkciót tesz be? Vagyha hamár duplázó gomb, mi van, ha az egérgörgőre teszi a lövést, és úgy osztja a halált pl. pisztollyal, semi-auto fegyverrel?
Ez pl. minek számít?Egyébként a makró remekül szűrhető lenne bárminél, mert a mozgásfolyamat és a tüzelés gépi, azonos időkkel, és mincs olyan ember, aki pl. 10ms-es közökkel lő, irányít, megint lő, stb.
De más esetben, ha valaki rögzít pl. olyan makrót, ami menübelépés, loadout, majd adott slot kiválasztása, mint ahogy MMO-kban is sokszor bonyolultabb cselekvéseket rögzítenek így, az minek számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Szólánc.
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával