Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
markknight #7399 üzenetére
Én még nem tapasztaltam PC-n egérrel
-
markknight
veterán
Elég furcsa az aim assist a játékban, nerfelhették? (az utolsó MW-vel játszottam hosszabban legutóbb a CW-t meg a Vanguardot kihagytam)
-
Mr X
veterán
válasz
Casanova* #7396 üzenetére
Fura, a gyengébb egeresek meg folyamatosan a kontrollereseket szidják az aim assist miatt.
Van, akinek ezzel megy jobban, van, akinek azzal. Bár én xbox-on játszom, de a MW2 miatt vettem billentyűt és egeret, kontrollerrel egyszerűen nem tudom letartani a recoil-t, távolra nem találok el semmit.
-
Casanova*
veterán
[#1 Billentyűzetjátékosok vs. kontrolleres profik 10 000 dollárért]
bill játékosok: strahfe, handler, jolt. kontrolleresek: futives, bams, crimsix, faze pamaj,stb...
strahfe nagyon ügyes volt.kbm játékosok bizonyítják,hogy jobbak,mint a kontrolleresek. ez azért van,mert a kbm-eseknek sokkal gyorsabb a mozgásuk. ez nagyon sokat számít.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #7394 üzenetére
Jó öreg ősmagyar taktikával nyomogattam az X-et mint a hülye, erre elindult a letöltés.. lejött a base game, most játékon belül már a különböző pakkokat el tudtam kezdeni letölteni. Agyrém
-
markknight
veterán
PS5-re behúztam most a játékot viszont az a problémám, hogy nem engedi letölteni. Folyamatosan azt dobja ki, hogy a szerver nem elérhető és cseszik elindítani a letöltést. Próbáltam store oldalról, remote playen mindenhogy, nem szedi le. A konzolt újraindítottam, netet szintén, de nem megy. Internet van, PS-en is van net.
Valaki találkozott hasonlóval?
-
Kobe
veterán
DMz vel voltam igy. Az meg egy agyfelbaszos szarhulladek.
ugye bebuggolva eltunt korabban az M13am, sebaj bemegyek erte megint, tegnap vitt csak ra a lelek.
Chemistet elcsapni nem lehet, igy alapbol ujra szopo kiszedni azt ami mar megvolt (thanks activision)
Szepen korbejarsz, felszedsz revive packokat, radiation blockert, pajzsot, snipert, hogy golyoallo legyel mint az allat, korbetancolod a radiation zonet, szepen kicsalod az osszes botot, ledaralod oket, kicsalod a chemistet es elkezded sniperral megkuldeni.
Majd amikor mennel be hogy a kegyelemdofest megadd beki, nincs sehol. Se hulla, se fegyo, se barki mas a radiation zoneban. Tok ures. Az osszes blockerem ellottem, centirol centire vegigneztem merre jart a chemist amikor lottem hatha eldobta, semmi.
Es ezt 3x egymas utan 3 korben eljatszotta ez a szarfos, szepen pavatanc legvegen eltunik a chemist ugy hogy fel kperccel elotte meg lott rad -
Deck
titán
Rengeteg régebbi multis map-nak alapnak kéne lennie mikor jön az új rész. Ehelyett van 10 és kapunk 1 év alatt még 10-et max, aminek a fele legalább senkit se érdekel... Persze még egy Shipment, Shoothouse sincs egyből és örülni kell annak, hogy egyáltalán beteszik frissítéssel. Mintha, ez valami nagy szám lenne. Persze ez mellé mehet a full price ár minden évbe és kezdődik elölről az egész. (szerintem egyből megvan nekik az összes multiplayer map de nem adják egybe oda) Igen, lehet most 2 évente lesz új kiadás de akkor meg lesz fizetős dlc. A sztori mód sose érdekelt engem, se a Warzone. És mégis fizessek full price árat a sima multiplayerért és a pár map-ért...
Már réges rég ingyenesnek kéne lennie a játéknak és fizetős skinekkel stb fenntartania magát. De megértem őket elnézve mennyien veszik meg így is minden évben.$$$
-
nutella1
őstag
Igen, de amikor mást nem csinál az ember csak 1 pályán folyamat fegyvert húz, baromi unalmas, egysíkú tud lenni a játék. Ezért nem értem, hogy miért nem lehet legalább 2-3-4 hasonló, kisebb pálya erre a célra.? Ezzel azt érik el, hogy a játékosok zömét betömörítik erre az egyetlen map-ra. S ezt művelik évek óta, nulla változatosság.
-
-
Mr X
veterán
El nem tudom képzelni, mi élvezetet talál bárki ebben a Shipment-ben. Agyatlan darálás. Max fegyver szintezésre látom értelmét.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
Nos, ez most megint mi a lópikulára volt jó? Beteszik néhány napra a Shoothouse-t, most meg visszarakják újra a Shipmentet. Persze Shoothouse sehol. Nagyon gáz.
-
BITBOYS
addikt
Nem engedik.. egyre többen csatlakoznak [link]
-
Casanova*
veterán
válasz
gyuribácsi88 #7369 üzenetére
Ezzel egyetertek veled! Azota sokat fejlodiott a technologia,lehet trukkozni egyeb programokkal. Es ezt kihasznaljak az emberek.
-
Régi szép idők, mikor elindítottuk a játékot, feltettük a fejest, és játszottunk, nem volt semmi 3rd party program, nem volt 20 féle gadget meg thermal scope, csak egy stg44 vagy egy kar98, és egy dolog számított, az hogy ki lő jobban, ma meg már ...
Nem boomerkedni akarok, de régen az online fps játékok szórakoztatóak voltak, ma inkább idegesítőek.
Mindenki azt keresi, hogyan, miként, milyen harmadik féltől származó programmal tudna előnyre szert tenni a másikkal szemben, lépéshangok 100 méterről, látási viszonyok kristálytisztán 1000 méterről (reshade).
És közben mindenki meg van győződve róla, hogy marha jó játékos, aztán ha eltéved egy versenyre, ami nem online zajlik, akkor kiderül, hogy tulajdonképpen egy átlagos kanapé player.
-
Casanova*
veterán
válasz
viperabácsi #7365 üzenetére
Dehogy! 😁 ez biztos nem. Ez csak szabalyozza a hangokat. Nem.nyul bele a jatek adataiba.
-
Casanova*
veterán
[Sound Lock is an effective sound output level limiter for PC's] ez egy nagyon jó cucc! a léptek hangját durván fel lehet erősíteni. a halk zajokat fel hangosítani, a hangos zajokat pedig csökkenteni lehet. 100 méterről is lehet hallani a lépteket. meg hallani lehet mikor szedik a bombát sd-ben. ez nagyon hasznos program.
[link] így kell beállítani!
-
nutella1
őstag
válasz
Casanova* #7362 üzenetére
Ez általános jelenség. Ugyanezzel a tömény unalommal állok neki minden egyes nap. Nem feldob a játék, hanem lehúz, komolyan mondom, nem is tudom minek szórakozom vele. Kapufa az egész. Jó játékos vagyok, de ez így emészthetetlen. Nem nézem meg, nem érdekel. Maga a system fos.
-
Casanova*
veterán
válasz
nutella1 #7361 üzenetére
ne is mondd! ilyenkor szívat az sbmm. ma is telibe lőttem az enemyt. erre megfordul és azonnal meghalok. visszanéztem a killcamot. borzasztó aimja volt,alig talált el és ő lőtt le. hihetetlen! ez így nem igazságos. vicc!
[Modern Warfare II has SKILL BASED DAMAGE! (This Game is 100% Rigged)]
6:08-tól nézd! ez durva! (pajzsos) -
nutella1
őstag
-
válasz
viperabácsi #7350 üzenetére
Célozva kell ölni! (scope-ba vagy a célkeresztbe nézve)
-
válasz
viperabácsi #7350 üzenetére
While aiming down...lefele célozz.
-
viperabácsi
addikt
Hi ! Mit kell csinálni while ads kill -nél ?
-
hitchins
őstag
válasz
petymeg #7346 üzenetére
Ezeken mar nem is akadok fenn.
Nekem ma csak ugy eltuntek a cuccaim.
Ugy tett be a jatekba, hogy eltunt a nagy hatizsakom minden benne levo cuccal, + a mellenyem, radasul meg minden fegyverem is. Ott altam ures kezzel, zsebbel.Aztan meggondolta magat a jatek. 5 perc mulva talaltam egy medium backpaket az egyik szekrenyben es ahogy felvettem hipp-hopp benne volt az egyik fegyverem.
Mondjuk minden mast igy is buktam.Emellett mostanaban azt jatsza meg, hogy csata kozben egyszeruen eltunik a fegyverem es ott allok ures kezzel fel percig.
-
petymeg
addikt
DMZ-ben egyre gyakrabban tapasztalom, hogy lootolásnál nem tudok semmit felvenni. Nyomom az F-et és ha megmozdítom az egeret eltűnnek a felvehető holmik. Ki lehet ezt valahogy javítani?
-
csibe1
addikt
Az túl sokba lenne nekik...
Ahogy olvasgatom itt a topikot egyre inkább az jön le, hogy ez az "MW2019Light+RPG+fene se tudja mi ez verzió", és ráadásnak fizetős bétateszt.Ez valahol nagyon szomorú, mert most is kiderült, hogy mindig van lejjebb; és még mindig el lehet adni a selejtet, mert újabb, és blablablabla...
A számok meg őket igazolják sajnos, x milliárd légy ugye nem tévedhet...
-
-
lowzor
veterán
válasz
planbmokus #7323 üzenetére
Szerintem is rohadt élvezetes a Tier 1, miután megszokja az ember.
-
Kobe
veterán
válasz
nanamii_o #7336 üzenetére
Nyilvan azert irtam be, mert itt is thermal scope esete all fenn
full fuston, sima AR-rel, scope nelkul vagy vmi nonthermal reflex optival szepen lekovet jobbrol balra ahogy a fustben / fal mogott szaladgalsz. A celzas falon / fuston at vegig a sarga “You” cimkere tapad mint legy a legypapirra.
Volt olyan shoothouse aminek a vegere 6bol 2en maradtunk mert tobbiek is eluntak.
Mar mar pofatlan modon. Az egy dolog hogy csicska cheaterek, de ahogy a jatekstilusbol visszanezed, full telibeszarjak hogy lebuknak e vagy sem. Kb ennyire elrettento a ricochet, le se szarja hanyan riportoljak -
nanamii_o
tag
válasz
nutella1 #7337 üzenetére
En csak a longshotok miatt hasznalom,mert nekem igy egyszerubb eszrevenni oket tavolrol. De baszki olyan emberekkel talalkozok..olyan szinten tokelyre fejlesztik a kempelest,hogy konkretan majdnem a maprol kimegy es maga ele teszi azt a kis kihajthato fedezeket. Jokat szorakozok.
-
Kobe
veterán
Learazas volt a viragboltban?
az azert nice amikor 6os csapatbol 4en pofatlan WHznak (fuston at lo, stb) -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem, amit MW2 enged alapból, lásd a korábbi screenshotom.
-
Mentolka
senior tag
A víz alatt nem lehet lőni?
-
nutella1
őstag
válasz
planbmokus #7323 üzenetére
Nekem az effect-ek hiànyoznak belőle, amùgy tènyleg szokhatò.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #7316 üzenetére
A Call of Duty játákok Campaign módja mindig ilyen rövid - és nem is kell tőle többet remélni, mint egy 3-4 órás akciófilm.
-
soo277
őstag
válasz
st3v3np3t3r #7316 üzenetére
Nekem a single,sok helyen inkább idegesítő volt,de amugy tetszettek az újítások benne
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
laragirl83 #7291 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy mikorra stabalizilják a játékot annyira, hogy 1.5-2óra után ne faggyon ki , ha online game megy(solo módban egyszer sem fagyott ki!)... meg mikor teszik bele a rejoin funkciót, pl. ha elmegy a net vagy kifagy a játék, vissza lehessen csatlakozni a csapathoz... engem a leges leginkább ez idegesít a játékban, az nem, hogy a NPC falon át közlekedik, mint ha nem is lenne fal
(solo módban volt rá példa nem egyszer)...
Na meg persze a sok-sok cheatert is kitehetnék egy életre és akkor még jobb lenne a játékélmény... -
st3v3np3t3r
nagyúr
napost emberek... kijátszottam a kampány módot... hát, nem volt rossz,de annyia jó sem, véleményem szerint rohadt rövid és a legkönnyebb játékmód is viszonylag nehézkes némely küldik esetén. összességében aki aktívan tudja tolni reggeltől estig annak szerintem 1 nap
végigjátszani
-
Mr X
veterán
válasz
radi8tor #7305 üzenetére
Valahol megértem. Kipróbáltam én is bill-egérrel, mert kontrollerrel a recoil letartása borzalmas, ráadásul forogni is lassabb. Valóban jobban is ment így valamivel, de szerintem mégis maradok a kontrollernél, kényelmesebb hátradőlni a kanapén és úgy játszani.
Pláne, hogy hiába célzok jobban egérrel, ha két nyert kör után kapok állandóan olyan lobbikat, hogy gyakorlatilag akármit csinálok, 3 másodperc alatt bukkan fel valaki mögöttem és lő szitává.
-
petymeg
addikt
DMZ-ben a csapattársaknak hogy tudok megmutatni felvehető fegyvereket, érdekesebb tárgyakat? Meg ellenséget spottolni?
-
Kobe
veterán
autosprint is bugos ?
egyre durvábban előjön az, hogy ellenfélre lövésnél egész egyszerűen nem kezd el lőni a fegyó, félig leereszti célzáshoz, majd félúton visszarántja az ellen meg sérülés nélkül ledarál
ez így wtf ?egér nem hibás, semmiylen másik gameben nem csinál iylet
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!