Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Az utóbbi hetekben hanyagoltam a multit, meguntam. Asszonnyal DMZ-zgetünk mostanság.Nem vagyunk profik, sokszor küldetés közben a botok is kifektetnek. Tegnap viszont rápróbáltunk a chemist-re. Elsó próbára lement és kijutottunk az M13B-vel. Majdnem letettem a hajam.
Igaz, a követlező körben az exfil helikopter tövében szedtek ki minket két lövésből.
-
Acheron
őstag
A 2019 -ben az elején több pálya benne sem volt a HC -ban, ami a Core -ban igen, később hála az égnek bekerültek. Szóval igen, ilyesmire simán lehet számítani.
Jelenleg leginkább a színesebb - szélesebb pálya kínálatot hiányolom. Fegyverből van elég, még ha a kedvenceim nincsenek is bent, van itt is, amivel jó játszani. De pálya az nagyon kellene még.
De egyelőre örüljünk annak, ami van - pár új pálya azért érkezik. Nem sok, de a semminél ez is jobb. -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #7894 üzenetére
Ha a Dome és a Museum gyakran ismétlődik majd, számomra nem lesz gond. Pláne ha dedikált 24/7 is előfordulna belőle. De szerintem ez az elképzelés felejtős. Viszont még mindig nem értem ezt a gyenge eresztést, ezt a kevés map-ot. Pláne, hogy ez egy új Season. BP-t letojom, gondolom mekkora "fantasztikus" újítások lesznek benne. Batman ruha, eldobható klopfoló, ultra gagyi skinek, Velociraptor függő a fegyveren, hasonlók. Még egy darab eredeti ötletet nem láttam, visszamenőleg sem, ezekben a Battle Pass-okban.
-
markknight
veterán
válasz
viperabácsi #7888 üzenetére
Ja, azt hittem a multiról van szó, warzoneba meg dmz-be engem is likvidálnak.
-
KaitouP
nagyúr
A holnapi nappal kezdetét veszi a Season 2, ebből az apropóból pedig alább egy recap arról, hogy mi is várható (az információkat egyúttal az összefoglalóban is megtaláljátok):
Battle Pass
Az új szezon új Battle Passt, és egyúttal új jutalmakat is jelent. Ez a szezon összesen 20 szektort kínál több mint 100 jutalommal, melyek túlnyomó része igényli a fizetős Battle Pass kiváltását, de természetesen akad teljesen ingyenes jutalom is. Ilyen például az öt új fegyver:● KV Broadside Shotgun (Sector B4-ben található)
● ISO Hemlock Assault Rifle (Sector B11-ben található)
● Dual Kodachis melee weapon (Sector B13-ban található)
● Crossbow (Path of the Ronin kihívás teljesítésével vagy bundle vásárlásával szerezhető meg)
● Tempus Torrent marksman rifle (Szezon közepén jön)Az ingyenes fegyvereken kívül egyéb kozmetikai cuccokhoz már szükséges lesz megvásárolni a Battle Passt, ami ezúttal is 1.100 CoD Pontba kerül. Aki az első Battle Pass összes jutalmát begyűjtötte, és nem költötte el a kiszedhető CoD Pontokat, "ingyen" veheti meg az új BP-t.
Új pályák és játékmódok
● Dome (6v6) - Igazi klasszikus az eredeti MW3-ból
● Valderas Museum (6v6) - A játék bétája alatt lehetett kipróbálni, jogi okokból máig nem volt játszható
● Zaya Observatory (Battle Map)
● Al Malik International (Battle Map)
● Ashika Island - Warzone 2
A térképek mellett olyan játékmódok is visszatérnek, mint az Infected, Gun Game, Grind, Drop Zone, All or Nothing és a One in the Chamber. Grátisz, hogy a játékosközösség nyomására a Tier 1 játékmódját - ami inkább a 2019-es MW Realism módjára hasonlított - felváltja a szériában jól megszokott Hardcore mód.Új Operator
Ha új szezon, akkor új karakter: ezúttal a Daniel "Ronin" Shinoda nevű Operator teszi tiszteletét a játékban, de üröm az örömben, hogy a karakter bőrébe csak akkor bújhatnak a játékosok, ha megveszik az új Battle Passt, vagy vásárolnak egy olyan bundle-t, amiben a karakter benne van.Új Raid epizód
Az előző szezonban bemutatkozott az új Raid játékmód, ami - ahogy a nevéből is következtetni lehet - masszív csapatmunkát igényel. Az új epizód folytatja a Campaign mód történetszálát, és visszatér Price, Farah és Gaz is.Ranked Play
A korábbi részekben is rendre jelen lévő, még kompetitívebb küzdelmeket ígérő Ranked Play is elindul a második Seasonben, méghozzá a kezdés napján, tehát február 15-én. A játékmód egyedi jutalmakkal is kecsegtet, melyekről és megszerzésükről ITT, az ajánlott loadoutokról pedig ITT olvashattok.Path of the Ronin Event
A szezon kezdetével egy időben egy új event is várja a játékosokat, ami az új karakterhez, Roninhoz kapcsolódik. Összesen 7 kihívást lehet teljesíteni a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben egyaránt, tetszés szerint. Ilyen például 15 meccs megnyerése multiplayer módban vagy 5 alkalommal a Top 10-ben végzés Warzone 2-ben. Érdemes ezekre odafigyelni, mert az új Crossbow fegyver is az event kihívásainak teljesítésével szerezhető meg.
Perk balansz
Finomhangolást is végeztek a fejlesztők, a Perkeket is átdolgozták kicsit. A Season 2 kezdetével már kevesebb idő kell a Bonus és Ultimate Perkek aktiválásához.UI frissítés
Sokan kifogásolták a megjelenést követően a kezelőfelületet, így kicsit átdolgozták a UI-t is. A Camo menü elérését könnyebbé tették, ahogy a Social Tabét is. Új My Bundles képernyő került be, és mostantól "quick equippelni" is lehet erről a képernyőről, illetve a Battle Pass és a Store menüpontok alól is. Lesz reticle preview a Store és a Gunsmith menüpontok alól, utóbbit ráadásul tovább csiszolták a logikusabb attachment felszerelés eléréséért. Rovarírtás is történt, ami számos hibát javít, köztük a hanggal kapcsolatos problémákat is.KEZDÉS: FEBRUÁR 15.
-
viperabácsi
addikt
válasz
markknight #7887 üzenetére
Próbáld ki a DMZ-módot. Nekem kb 4 napja 1 szer sikerült kijönni a helivel. Igaz agyatlanok voltak a táesak is rohangáltak össze vissza , nem foglalkoztak a másikkal.
-
markknight
veterán
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #7880 üzenetére
Bàr màs lenne, de nem az.
Kèpzeld el, mikor estènkènt, mire mindenki elszenderül, odaûlõk a gèp elè, ès kifogok egymàs utàn nèhàny ilyen szop@tòs napot. Mondjuk hètfőtől-szerdàig. Megèrte fent maradni, nem?
Aztàn csütõrtõktől-vasàrnapig meg szinte minden lobbyban 2-es, 3-as K/D, feladatok teljesìtve, gyakorlatilag mèg cintànyèrral ès fakanàllal is. Undorìtò ez a system.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Szellem. #7882 üzenetére
Köszi, és sajnos teljesen igazad van, ritkaság az ilyen élmény
Társaim nagyon jól játszottak, mindenki hozta a legjobb teljesítményét és figyeltünk egymásra.
Ha tudom, hogy ilyen lesz rögzítem a teljes játékmenetet és tolnám fel yt-ra, érdemes lenne visszanézni, végig szórakoztató, izgalmas, pörgős -
BITBOYS
addikt
DMZ tegnap este,
Rég nem volt ilyen élményem ebben a játékban, Verdansk idején volt hasonló
Random társakkal mentünk, az elején csak céltalanul bolyongtunk és csináltuk a jelölt küldetéseket, ki mit akart éppen.
Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy rá vagyok tapadva a monitorra mert rendesen beindult az adok kapok. Botok, ellenfelek, helikopter, kocsi, kamaz minden jött ránk vagy mi szaladtunk bele egy már kibontakozott harcba. Akkor darálás indult be, hogy már szinte visítottam a röhögéstől, a csillagok háborúja sehol nem volt ahhoz képest
És még nem volt vége, mert közbe bementünk egy radioaktív területre, pontosabban beszorítottak, na ott aztán még jobban beindult a harc.. a sárga ruhás emberkét vadászták, akit én megtaláltam teljesen véletlen és csak védekezésből ugyan de kiszedtem. A mindenki által vágyott M13 ott hevert előttem, gondoltam kiviszem mert nekem nincs meg.
Társaim rendesen ugráltak mikor felvettem és mutattam nekik, majd jelöltem a legközelebbi kimenekítési pontot.. mondanom se kell jött utánunk a falka, a k.pontig egyfolytában kaptuk a sorozást.. megint kocsik, botok, helik, kamaz
Na jó, nem szeretnélek fárasztani titeket.. nem megyek bele a további részletekbe.
Lehívtuk a helit de a lenyíló ajto előtt elestem, ennyi... nincs sárga M13és aki kiszedett minket brutál meggazdagodott +M13-al jöhetett ki, mármint ha engedték neki
pokollá változott a terület.
Szóval rohadt jó volt még így is, ilyennek kellene lennie ennek a játéknak. -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #7878 üzenetére
Ez így van. Saját vélemény: ha "rád akaszkodik", akkor 5 - 15 meccsen keresztül is képes szívatni (ha kilépsz, több meccsen át tart, de lehet kevésbé fájdalmas) - ilyenkor eldöntheted, hogy végigszenveded -e az SBMM -el spékelt játékokat ö- hat meccsen keresztül, vagy kilépsz 10 - 15 -ször (pl mikor kezdés után rögtön leoszt mondjuk halált úgy, hogy semmit nem tudsz tenni ellene, az jó trigger...). Utána elenged, egy darabig lehet játszani normálisan, sőt, ha nagyon halálra szívatott, lehet, hogy néhány csodakört is ad "ajándékba".
De amíg "rajtad van a rontás", valóban nem tudsz vele mit kezdeni - nincs az az isten, hogy face to face játékban te emeld fel előbb a fegyvered (amit korábban írt egy fórumtárs, hogy mintha késleltetve lenne a mozdulata - tipikus SBMM jelenség), vagy nem tudsz úgy spawnolni, hogy ne az enemy előtt legyél. Jó példa: minap a shipmenten egy srác az egyik konténerből indulva futotta körbe a pályát, végig pályaszélen mozogva. Háromszor spawnoltam épp előtte kb öt méterrel (minden alkalommal máshol, de minden alkalommal épp előtte kb ugyanolyan távolságra) - amikor negyedszerre is épp elé rakott be, azzal a lendülettel léptem is ki. Öreg vagyok már bohócnak, nem kellenek az ilyen játékok.
Pár kör után aztán helyreállt a rend.
De ezt már olyan rutinszerűen kezelem, hogy csak az ilyen extrém példák tűnnek fel, mint amit az imént említettem. Az általános hülyeségével már nem is foglalkozom, így nem is zavar különösképp - szép plusszos K / D -ket lehet hozni még fegyver goldozással együtt is - még jobb lesz, ha annak végre, és végre a kedvencekkel lehet menni kedvenc stílusban.
Kár is ezen rugózni minden alkalommal - ez ilyen, ezzel kell együtt élni.
Mindez persze az én meglátásom, lehet a valóság merőbben más -
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #7874 üzenetére
Valamennyit dob rajta a 144hz, 60-hoz kèpest, annyit, hogy smooth-abb a jàtèk, olyan fegyverrel mèsz ami fekszik, stb.. De a skill-t nem befolyàsolja, nem leszel sem jobb sem rosszabb tőle. Egyszerűen olyan lobbykba dob be, ahol èppen akkor jòl megy a jàtèk. Viszont az SBMM-et nem lehet megkerülni 144hz-en sem, sem feljebb.
-
laceszgamer
addikt
3080Ti-t használok, ezzel sima 6v6 multiban betonstabilan van 144FPS, egyedül a ground war meg invasion módban van néha beesés, olyankor 110-120 körülre esik. Elvileg van OC mód is 165Hz-el, de annyira nem szórakoztam vele, meg nem hiszem, hogy az már anynit számítana, hogy megérje vele " kínozni ".
-
válasz
laceszgamer #7864 üzenetére
Én 100Hz-en tolom, nemsokára váltok 165Hz-re, kíváncsi leszek, hogy lesz-e olyan ugrás, mint anno a 60-ról 100-ra váltásnál....szerintem nem, a 100 azért már elég smooth, de majd kiderül.
A másik dolog, hogy mi fogja meghajtani 165 fps-el a játékot, mert a 3070Ti, 100-120 fps-et tud max. -
markknight
veterán
Nem úgy volt, hogy reggel van update?
A régi COD-nál valami ilyesmi rémlik (2019) na mindegy, este majd belemerülök
Ráadásul most látom, hogy nem 14-én hanem 15-én van update.. Ahh
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7867 üzenetére
Hát az nagyon ráférne a játékra, mármint egy új UI, meg remélem valami értelmes Farah skin jön, még ünnepkkor vettem valami felére árazott csomagot amiben volt egy adag elölthető akármi is, amiből lehet venni ezeket a pakkokat de eddig semmi olyan nem volt ami érdekelne, meg ugye BP-re is kelleni fog az 1000 vagy 1300, szóval angyon drágát nem is vehetek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #7866 üzenetére
Sokan szkeptikusak, én erre mindig azt mondom, hogy ülj le elé, nézd meg. Van egy munkatársam, az is szkeptikus volt, megpróbáltam szemléltetni a képfrissítés gyorsasága okozta folyamatosabb képet, és továbbra sem értette, hogy ebből hogyan lesz előnyös egy multiplayer játékban.
Innentől kezdve felesleges is tovább magyarázni.
A camo-k megtekintéséhez nincs rövidebb út, de ha minden igaz, akkor az S2-vel jön UI update is, talán reszeltek ezen a dolgon is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP #7865 üzenetére
Hát ezek szerint akkor érezni tényleg erősen esetemben, elég szkeptikus voltam ezzel az egésszel, mármint amiket hallottam, hogy mennyire más világ főleg multi esetén a nagyobb képfrissítés, aztán simán csak monitort akartam amúgy is cserélni, gondoltam akkor már egye fene, legyen 144, mit veszíthetek.
Amúgy egy gyors kérdés: A fegyver camo oldalhoz hozzá elhet valami rövidebb úton is férni, hogy meglessem a challangeokat, mert ugye most úgy megyek végig, hogy mintha készíteni akarnék egy loadoutot, kiválasztom hozzá a fegyvert, aztán testreszabás felül át a customize, aztán bal alul elsőre nyomva utána jön be a camos-s lap ahol látom mik a feladatok. Elég körülményes ez így,.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laceszgamer #7864 üzenetére
Nagy segítség, ha érzed is a különbséget. Ha van skill, akkor hozzáad, ha nem, azon semmi nem fog segíteni, a magasabb képfrissítés sem. Viszont az SBMM okozta szopatáson ez sem fog változtatni, és amikor így lesz, akkor tökmindegy, hogy milyen megjelenítőd van.
-
laceszgamer
addikt
Idén most toltam először a játékot, gondoltam egy kis gyakorlás holnap S2 előtt, annyi apró változás volt a dolgokban hogy közben 60-ról 144Hz-re váltottam, hát nem tudom, hogy én felejtek gyorsan vagy csak az " újdonság " ereje, de mintha egy totálisan másik játékkal játszanék. Sosem tartottam magam tip-top játékosnak, de még magam is meglepődtem, hogy mennyire jól megy most úgy hogy majd 2 hónap kimaradt. Nem tudom most tényleg lehet-e a 144Hz számlájára írni, de ha ez a gyakorlatban ekkora előny tényleg, akkor kb legális cheat szinten mozog.
-
-
nutella1
őstag
válasz
Casanova* #7860 üzenetére
Nem, ez még véletlenül sem lagcomp, amiről beszél. Köze nincs a net kapcsolathoz. Te még nem tapasztaltad a sok buherátor programod mellett, hogy többször is előfordul, mikor a hitreg random, másképp/hátrányodra működik? Ez egy létező jelenség. És kurv@ra nem lagcomp.
-
deadwing
addikt
válasz
nutella1 #7726 üzenetére
Nekem az a fura, hogy mások nem látják amit mi a haverokkal rendszeresen? Ez nem SBMM, hanem lutri játék. Mi azt érzékeljük, mintha lenne egy véletlenszerű sorsolás, ami alapján egyes embereknek ront a szerver, valószínűleg időt. Ha én kapom épp ezt, azt veszem észre, hogy kb felemelni sincs időm a fegyvert, már halott vagyok egy szemtől szembeni harcnál. Olyan mintha fél másodperccel később reagálna a karakterem mint az ellenfélé. Aztán másik meccs, na akkor meg a haverom szív ugyanezzel, nekem meg éppen akkor adja mint állat. Kb koncentrálnom sem kell, enemy jár úgy, mint én az előző meccsen. És ami durva, hogy ezt csak és kizárólag a COD-ban érzem, de az összes részben amivel eddig játszottam. Szóval mintha szándékosan lenne ez ilyenre írva. Vagy nevezzük csak szerver lagnak? Nem tudom, de nagyon dühítő tud lenni.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
viperabácsi #7853 üzenetére
Nem, nem felejtettél el játszani. Sajnos az SBMM senkit nem kímél.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
viperabácsi #7853 üzenetére
ha berak a darálóba azt én se szeretem
-
viperabácsi
addikt
válasz
BerserkGuts #7852 üzenetére
Szét qr az ideg nem értem , elfelejtettem játszani ?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
viperabácsi #7850 üzenetére
welcome purgatory
-
soo277
őstag
válasz
viperabácsi #7850 üzenetére
Én is voltam bent reggel DMZ zni,(pc)de nem volt probléma
,mentem jó pár kört
-
viperabácsi
addikt
Mi van itt srácok ?? DMZ-ben reggel 5 meccsből 5 0 killel véget ért
Mit műveltek már megint ? Xbox series x en vagyok NINCS SHOW BANNOM.
A társak is otthagytak , de egyszerűen nem tudtam 1 ellent sem leszedni ők meg 1 lövéssel engem ! Ja és ezek botok voltak nem játékosok. -
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #7844 üzenetére
sok az olcsó kínai programozó
itt már csak a profit lényeg mint minden multi cégnél gyorsan össze ollózzzák olcsón bár régi időkhöz képest még elég jó minőségben, mert régen a grafika meg az egyszerűség az valami borzalmas volt.
Persze az 1 rész megállta a helyét a 2 még elment, de a tankok nagyon gagyik voltak aztán egyre lejjebb csúszott a minőség codWWII-nél tértek rá erre a minőségi grafikára megint
-
csákány.
aktív tag
válasz
markknight #7845 üzenetére
Egyáltalán nem sajnálom őket, sőt... És abban igazad van, hogy a multik sokszor visszaélnek az erőfölényükkel.
De én inkább a ti folyamatos panaszkodásaitokat nem értem(tisztelet a kivételeknek)!
Mert tele van hibával a game, nincs tartalom - ilyen sz@rt, és csak ennyit kaptunk a pénzünkért stb.
De pl. ha családfenntartók vagytok, és esetleg elviszitek a családot kajálni egy normális étterembe, akkor simán ott lehet hagyni ennek a game-nek az árát, és az csak egy egyszeri kellemes esti étkezés (jó esetben), és mégsem sírjátok tele a fórumot, hogy mennyibe került és csak egyszer ehettem. Ez a játék - minden hibájával együtt azért okoz kellemes pillanatokat akár hónapokon keresztül is!#7840nutella1 és #7846Dave567: nem tudom a sajnálatot honnan vettétek, de nyugodtan mosolyogjatok csak rajta.
-
markknight
veterán
válasz
csákány. #7844 üzenetére
Ne a kis kkv-kból indulj ki, itt egy multiról beszélünk. Azért sajnálni még nem kéne őket
Bőven a garasoskodás, vásárlók átverése témát kezdik feszegetni, meríteni ki.
De persze, utána kellett volna olvasni. Mert nekem kötelességem a boltban vásárolt dolgoknak is utánajárni, hogy mi van benne, milyen az összetétele stb.
Szerencsére engem nem károsítanak (bár bőven átvertek) , a 2019-es COD óta nem vettem semmit tőlük, itt azt hittem valami nagyot kapunk és hát csalódtam nagyot. A többit már csak leárazás után, bagóért 1-2 éves csúszással fogom beszerezni. A Fortnite & Apex bőven jobb számomra, nem vagyok egy COD fan
-
csákány.
aktív tag
válasz
Dave567 #7838 üzenetére
Hát igen, ez a Z+ generáció gondolkodásmódja - akik "mindent is" azonnal akarnak, és természetesen hibátlan minőségben! Ez egyszerűen lehetetlen! Gondolom, hallottál már arról, hogy "aki dolgozik, az hibázik is"! Egy ilyen game azért nem egy faék-egyszerűségű dolog, aminek az elkészítésében nem sok hibalehetőség van! Rengeteg olyan sarkalatos pontja van, aminek a hibája rontani tudja az össz-játékélményt! És nem egyszer több studio együttes munkája adja a végső eredményt, de akár egy studion belül is biztos el van osztva, hogy egy team a játék milyen összetevőjéért felel. És bizony a végső összefésülés sokszor nem ad, nem is adhat hibamentes eredményt - főleg ilyen határidőkkel! Ezért mondtam, hogy ha talán a cod-közösség nem akarna season-onként világmegváltó, "azonnali orgazmust okozó" fícsöröket, map-okat, akkor talán lenne ideje a studionak az alap dolgokkal is foglalkoznia! Persze ők sem engedik el mostanában ezt a minden évben új cod-dolgot, mert egy pénzéhes banda, de egy ilyen nagy bonyolultságú projekt nem lehet hibamentes! Ez az én véleményem! Nem kell egyetértenünk, és ezek után is elintézheted az egészet egy "kutyát nem érdekli"-oldják meg szófordulattal - lelked rajta!
Én 20+ éves fps-múlttal a hátam mögött még nem találkoztam hibátlan játékkal! -
Dave567
addikt
válasz
csákány. #7798 üzenetére
Végig gondolta már azt valaki, hogy a kéréseiteket mennyi idő energia "leprogramozni"?!
Végig gondoltad már, kutyát nem érdekli. Ez a feladata..... Ezért kapja a pénzt..
Nagyon remélem belefutsz egy olyanba, akinek fizetsz jó sok pénzt, aztán majd egy Szart kapsz a fizetségedért, ő meg vígan veszi a méregdrága dolgokat.
Majd akkor is ezt írd...Én sokkal nagyobb gondnak vélem, a csalók jelenlétét a játékban, és a sz@r - laggos szervereket!
Gondolom tudod milyen munka, ezt is megcsinálni....
-
soo277
őstag
válasz
BerserkGuts #7835 üzenetére
Szerintem ezt a kártyát túl tolták egy kicsit,haverom ajánlotta(neki 3090van)de veri mindenben
-
BerserkGuts
addikt
az szép és milyen az új kártya?
Én is gondolkodtam a cserén de nem tudom mennyivel lenne jobb meg csak ennél játéknál érzem hogy jobb lenne a több fps de inkább csak warzone-ban.
A codmwII az jól megy.Konzolos irányítás nekem se tetszik ez az egyedüli ok amiért még pc maradt játékra
-
soo277
őstag
válasz
BerserkGuts #7832 üzenetére
Hát igen,megvettem a 4070ti ,ebböl vehettem volna a kölköknek 2 ps5 is
,de nekem az istenért nem áll rá a kontra a kezem
-
BerserkGuts
addikt
Régóta ez van hiába a millás gép amikor a 200e konzol is ugyan azt tudja a pc már pénzkidobás ha csak gaming a cél
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #7827 üzenetére
Nyilvánvaló átverés, mert ha nem is jött ki "hivatalos" kommunikáció, azt bizonyosan sugallták, jó sokáig, hiszen erről szólt a net, hogy kétévente lesz új rész. Komolyan azon gondolkodom, hogy felszámolom a hardvereim, mert ennyire gyenge eresztésekhez elég lesz bőven a konzol. Annyira felhígult a játékipar, hogy ezekhez a lufi, hangzatos, állítólagos AAA+, széthype-olt gémekhez nem kell sok százezres, millás konfig. Nincs tartalmi, sem minőségi élvezet. Röhej. Visszafele fejlődünk.
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Xbox series x - alatt másnak is beszaggat az invasion multi mód? Ennyire rosszul optimizált? Ha kapok egy találatot / sérülést úgy leesik az FPS hogy a kedvem elmegy az egésztől.
Régi 4K-s 60Hz-es tv-n játszom, így nincs 120FPS módom, lehet azzal megoldódna ez a gond?Nem mindig jön elő, próbáltam kikapcsolni az on demand texture-t, de ugyanúgy csinálja.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #7825 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sosem volt hivatalosan megerősítve hogy 2 évre szánják ezt a részt, ez a pletyka akkor kezdett el erősen terjedni, amikor megkezdődött a Microsoft általi Activision felvásárlás, és tervszerűen említették, hogy lehetne 2 éves egy CoD játék aktív életciklusa.
-
KaitouP
nagyúr
Egy új pletyka szerint idén novemberben a Modern Warfare "univerzumban" érkezik egy új, teljes értékű Call of Duty játék a Sledgehammer fejlesztésében. Lesz bétázás és korai hozzáférés is a játék kampány módjához.
Forrás: [link]
-
sz.atesz89
tag
-
markknight
veterán
válasz
BerserkGuts #7816 üzenetére
“Fosnájt” ide-oda, abba a játékba 1 év alatt több kreativitás szorul mint ebbe 10 év alatt.
-
nutella1
őstag
válasz
BerserkGuts #7816 üzenetére
Azt nem hibáztatom, mert nem szeretné önmagát még véletlenül sem komolyan venni. Viszont ez igen. Itt ez a gond.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nutella1 #7815 üzenetére
szerintem az inkább a fosnájt azt 25milla játsza naponta
ezt csak 3-4 max de csökkeni szokott 1-2-ig amikor kifogy az érdeklődésmeg ez inkább komolyabb nem olyan lófasz agyament hülyeség mert legalább valamihez hasonlít mintha fegyverek lennének nem gumilabdával dobálóznék egy superman jelmezben az oviba
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #7814 üzenetére
Totálisan egyetértek, erre nem is tudok mit írni. Csak annyit, hogy meg kell tanulni elfogadni, hogy a sok zombinak a nagy újnak kikiáltott nulla is tetszik, mert ez a világ ilyen, a műanyagot is felértékeli, sőt, dicsőiti. Csak mert hagyományokkal rendelkezik. Az igénytelenségből is lehet sikert kovácsolni. A középszerűség látszólag szépen, ízlésesen tálalva: "menő".
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #7813 üzenetére
Persze hogy elhitetik magukkal, miután a cégek is elhitetik az emberekkel, hogy kell. Kell az új telefon 600-700K magyar királyi forintért (lásd Samsung S23 széria topikját), kell az új, nagy tévé, kell minden. Vegyél, vegyél, vegyél. Nincs ez másképp a játékiparban sem, legalábbis az ilyen nagy szereplők esetén. Az indie-knél még van lelkesedés, alkotás szeretete, meg miegymás.
-
nutella1
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
csákány. #7806 üzenetére
Azért lett jó a Call of Duty is, mert a Medal of Honort is készítő tagokból formálódott később az Infinity Ward. Aztán az EA szépen lassan kivéreztette, majd megszűntette a címet, és sok évvel később is csak egy VR kacatra futotta, aztán azóta is kuss van.
És ez a különbség a két kiadó között... mind a kettőt ugyan azért a profithajhász, hanyag, a játékosokat hülyének néző hozzáállásért lehet bírálni (jogosan), csak az EA lépten-nyomon tönkreteszi azt, amije van, míg az Activision ha kvázi zéró kreatív erőfeszítéssel is, de életben tudja tartani a szériát, és meg tudja vetetni (folyton eladási rekordokat döntögetve) a játékait.
-
nanorambo
őstag
válasz
hitchins #7804 üzenetére
Megértem, hogy a Sony ennyire kapaszkodik a codba, de a helyükben rég elkezdtem volna fejleszteni a saját multiplayer fps-üket. Anno volt egy playstation exkluzív multi fps az volt a címe, hogy MAG. Kegyetlen jó volt.
A Sony helyében ezt csinálnám igazi sony minőségben. Multiplatformként live service támogatással. -
hitchins
őstag
válasz
csákány. #7803 üzenetére
Valahol igazad van de,
Sajnos az a problema hogy nem igazan van konkurencia amit lehetne valasztani helyette.
BF sajnos gaz.Mondjuk lehet ideje lenne feltamsztani a Medal of Honort. Volt egy ket ultragaz resze de en szerettem.
Mondjuk en elorelato voltam lemezest vettem. Ha nagyon unom eladom.
Egyelore elvagyok. -
csákány.
aktív tag
"Szimplán megint hülyére vettek mindenkit."
Na mármost, ahol egyszer megsz@pattak, és újra visszamész oda, akkor valójában belekalkulálod, hogy ismét meg leszel .....
A felnőtt ember informálódik, dönt és viseli döntései következményeit! A többi csak szájtépés!
Amiben igazad van, az a minőség...mert a szerverek tényleg néha katasztrofálisak, és a Ricochet-en is lenne még mit csiszolni!#7799 Deck: természetesen nem védem az Activisiont, hiszen gennyesre keresik magukat, de azt is be kell látni, hogy mindenkivel nem tehetnek jót egyazon időben!
Ha mindenképp "utalhatnékod" van, privátban adok számlaszámot, nálam jó helye lenne -
nutella1
őstag
Nem sajnos, mert a BF-et érthetetlen módon elhanyagolják. Ott már annyira ostobára vették a volt játékosbázist, hogy annak szépen megitták a levét. De gondolom ezt nem kell neked mondani, hiszen tudod. Azonban itt is a felé tendálunk, mert vég nélkül nem lehet palira venni az embereket. A Titanfall-ban még reménykedtem. Szót nem érdemel. Nem volt komoly próbálkozás. De csak történik majd valami. Örökké nem fogják tudni ugyanezt a blőd módon felépített szamárságot eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!