Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #6598 üzenetére
Passz, engem szerintem globálisan bannoltak valahogy, mert bármit csinálok, nem tudom használni Prime-ot. (a valós jelszavamra is mindig azt írta ki pár hónapja, hogy nem jó, ha megváltoztattam, akkor az újra is azt, hogy nem jó
)
#6599 Tomko78
Most akkor mondjam azt, hogy én idióta megvettem a spéci távcsöves snipert (mármint azt a bundle-t, amiben benne van/volt: Raptor-FVM40), mert kellett nagyon, erre 10 perccel később olvasom, hogy már elérhető sima fejlesztéssel is...
-
Szellem.
nagyúr
Teljes mértékben. Abszolút bannolva leszel. Szóval, gyorsan leszedni a szoftvert és eladni a cuccokat. Venni helyette egy Tesco-s egeret, stb.
Sőt! Még a gépedet is formattálják.Viccet félretéve hagyd el. Én nem foglalkoznék vele a helyedben. Nonszensz lenne, hogy egy hivatalos szoftver miatt bant kapnál.
-
ƵøŁĭ
veterán
Hello!
Logitech G PRO X Superlight egerem és G PRO fejhallgatóm van G-Hub szoftverrel. Most akkor ezért bannolnak?
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch #6580 üzenetére
P*csába, a hópelyhet pedig imádom. Gyah.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kill_switch #6580 üzenetére
Awww
-
boogie84
veterán
Mesterurak: voice chat hangerőt hol tudom állítani? Frissítés óta nem találom.
-
Még valami: mennyire kell erős gép neki, mert az előbb felraktam a 2009-es MW2-t, de 80fps-nél nem nagyon megy jobban (legmagasabb beállítások), le is daráltak a kölkök.
Gondolom ez még rosszabb lesz....mindegy legfeljebb leveszem a grafikát....
Utolsó hülye kérdés:
22-ig van az akció, utána viszont kezdődik a Steam Winter Sale, szokták ezt akciózni olyankor vagy ez 80€ a vault edition-ért korrekt?Acheron: köszi-köszi....ez jó hír.
-
Üdv.
A kisebbik lányom szeretné a játékot karira.
(beleunt az Apex Legends-be, meg sok a hülye is, free game...).
A vault edition most 80 pénz Steamen, a kérdés, hogy meddig tart a season 1, és van-e esélye befejezni a végéig.
A másik kérdés (bocs, a 2009-es CoD-val játszottam utoljára): a season passba itt is vannak tokenek, amiből meg lehet venni a kövi sp-t vagy azok mindenképp real pénzért mennek?Köszi.
-
-
ricogsm
őstag
Üdv Urak!
nem emlékszem volt e már, hogy itt a Shipment pályán úgy vettem észre, hogy nem számolna minden ölést? Pár ellent leszedtem látom, hogy pirosra vált a kereszt de nem számolja a kill-t. -
Kobe
veterán
Keshez nem szamolja a platinum challenget….de jo
-
boogie84
veterán
Mesterurak: voice chat hangerőt hol tudom állítani? Frissítés óta nem találom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kiezTe90 #6556 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit PS5-ön. Netlaggnak érzed?
Amúg minden új hiba tapasztalás esetén érdemes nézni a Trello Boardot , hátha jelezték már és felvették known issues státuszba.
-
kiezTe90
senior tag
Én nemtudom csak nálam van baj?
Már letöröltem a játékot, újraindítottam a routert de ennek ellenére néha olyan lagg van, hogy megáll a játék 2-3 másodpercre. Ami most ezen a gyors pályán nagy baj. Xbox Series x-en nyomom, eddig semmi baj nem volt. A mostani frissités után produkálja ezt a jelenséget. -
-FLY->
őstag
Ingyenes dolog nagyon faxa, riot shildet kell bugoltatni feltétlenül, mert anyja-apja testvérek ugye...
-
heihachi
addikt
Warzoneban ha elindul az interrogation akkor ne nyirjak ki a tarsaitok meg veletlenul se az ellenfelet... Orokre interrogation allapotban maradsz. Megis mennyire lenne nehez meghivni a folyamat kozben az isEnemyAlive() fgv-t?
-
Linem
senior tag
válasz
viperabácsi #6547 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
Kapcsolódnék az M13 B -s vonalhoz . Ha megszereztem , utána elvesztettem , most multi free hétvégén , tudom használni . Fel is húztam max szintre, de a Blueprint-jét azt nem kaptam meg ?
Más A Vault edition pack mit tartalmaz a símához képest ?
Látom most akciózták mind két verziót . Nekem már meg van a BP csinálva ( megvettem 1100 codpoint ért ) .Így lehet jobban járnék a síma verzióval ?A BP-n kívül ad valami pluszt a Vault ? -
kiezTe90
senior tag
Na most akkor meddig tart a dupla xp dolog?
Mert múltkor mintha valaki linkelte volna itt a fórumon, hogy 19.-ig, de nem találom, aztán lehet csak álmodtam -
Acheron
őstag
válasz
ricogsm #6533 üzenetére
Próbáld egy másik assault rifle -el esetleg (
)
Kilépni nem kötelező, csak lehetőség van rá, ha gyorsabban akarod feloldani. Végig is tolhatod a meccseket (ha jól megy, felesleges is kilépni)
Én teljesen simán játszottam, eszemben sem volt ez a fegyver, csak csináltam a camo küldetéseket. De mivel AR -t húztam, és meccsenként nyilván lövök vele legalább két ellent (kivéve amikor nem), így 15 meccs után dobta az üzenetet, hogy Chimera feloldva.
Szóval semmi extra - told a meccseket egy AR -el, meccsenként ölj vele legalább kettőt, és done. Ha 4/15 van, akkor már csak 11 meccs kell...
#6534ricogsm: Ha kilövöd a voice chat -et, akkor nem kell meccsenként mute all -t nyomni. -
ricogsm
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
radi8tor #6520 üzenetére
A fegyver receiver (avagy a "bázisát", ami a jellegét adja) részét tudod átállítani vele valamelyik másikra, a fegyver saját Weapon Platformján belül. Például épp a Chimera a használt fegyver, de ezzel a gyorsgombbal 1 gombnyomással tudsz váltani a BAS-P-re vagy M13B-re.
Továbbá, azokat az attachmenteket, amiket éppen azon a fegyveren használsz amiről váltasz egy másikra, applikálja a kiválaszott fegyveren ha az használható rajta.
-
Acheron
őstag
válasz
heihachi #6528 üzenetére
Ha jól emlékszem, meccs közben a TAB -al megnyitod a játékos listát, a név mező bal szélén kattintva lehet egyesével némítani, aki zavar. Az elején még szórakoztam vele, utána letiltottam az egész voice chat - et a francba, a sok óbégató, háttérzajos, zenehallgató "sikertermék" legyalulta az agyam játék közben.
-
heihachi
addikt
Sikerult kivenniuk a azt a lehetoseget, hogy egyesevel lehetett a party tagokat mutolni amikor ramegyek a partyra warzoneban. Most vagy az egesz partyt mutolom vagy senkit. Hol lehet egyesevel mutolni a csapattagokat, atkerult valahova?
-
nutella1
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Valaki mondja már meg, hogy ez a gomb itt mire jó?
Én mondjuk Kastovia-t csinálom de ott is van egy ilyen.
-
adrian94
őstag
AR-el 2 kill 15 meccsen. -
Szellem.
nagyúr
válasz
ricogsm #6516 üzenetére
Elmentem a Shipmentre. Beállítottam egy Assault Rifle-t, Kastov 545/Orion kiadást és 15 meccsen keresztül megöltem vele 2-2 embert. Pontosabban sokkal többet, de 2-öt kell meccsenként, 15-ször.
De, feljebb leírtuk neked. És végig sem kell játszanod a meccseket. 2 embert megölsz, kilépsz, jön a következő meccs és így tovább. Szóval, 15X2 ember és megvan. -
hitchins
őstag
Raidet tolja valaki? Gondolom ott nincs mentes? Ugy ertem ha kilepunk akkor holnap mar nem lesz last checkpoint mint a story-ban. Itt ujra kell kezdeni?
Egyikunknek el kellett menni es kilepett. Mint utolag kiderult az mar a palya vege volt. Konkretan az utolso ajto.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
nutella1 #6510 üzenetére
Az első nap amikor este nagy nehezen lejött a frissítés, akkor nekem sem volt bajom. Tegnap este minden egyes Shipment alkalmával, csak az első Custom Loadoutom volt meg, a többibe alap M4 volt és be kellett újra tennem a fegyót. Jött a következő meccs, megint eltünt. 10-kor már marad minden a régiben, de a frissítés elötti fegyerverek már nincsenek meg csak az első.
-
nutella1
őstag
Érdekes, nálam nem tüntek el még a Loadauts-ok, pedig esküszöm várom
#6511: Nálam megmaradtak, azóta frissített néhányszor.
Úgy látszik egy bug visszájáról is elsül.
De miért nincs Hardcoooooore, mi ez a fos-szemét Tier 1? S ha már az, oda miért nem teszik be a Shoothouse-t vagy a Shipmentet? S miért kellett kivenni a Shoothouse-t a Shipment érkezésével? Valaki ezen élvezkedik a kiadónál, hogy telibe szivatják a játékosokat? Ez így ilyen: [link] -
BITBOYS
addikt
Ilyet se láttam még a saját boxomon.. 12-25 latency
Már csak a Shipmentre kellene bejutnom, eddig 1x sikerült mert szinte csak a másik két pályát adja be folyamatosan. Van esetleg erre valami beállítás vagy megoldás?
Free multival tolom. -
kill_switch
senior tag
válasz
Szellem. #6496 üzenetére
Érdemes felhúzni, mint korábban is volt, itt is az lesz, hogy jönnek a nerfek meg a buffok, hol jobb lesz, hol rosszabb. Ha jól gondolom ez a Kilo volt MW1-be, az elején az sem volt nagy szám, idővel meg meta fegyvert csináltak belőle. Aztán megint kuka. Jobb mindent az elején felhúzni, hogy ne akkor kelljen ezzel foglalkoni mikor megjön a buff és mindenki maxon csavarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes