Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Aki nem oldja fel a Chimerat nem veszít vele sokat. Egy kalap kaki ez a fegyver.
-
Kobe
veterán
válasz
geckowize #6490 üzenetére
Kb igen, jol erted, de csak a skint es attachmenteket menti, a fegyvereket szerencsere nem engedi unlockolni ezaltal…..
Bemesz a Social menube, megnezed az osszes letarolt jatekos Showcase-jet, a Recent menuben asszem az utolso 200 jatekos adatait tarolja, ramesz az Inspect weapon gombra annal a usernel akinek tetszik a camoja es onnan atkattintasz a sajat Edit ahowcase gombodra es nyomsz egy Gunsmith-t, akkor behuzza a donor fegyveret skinestol, matricastol, attachmentestol mindenestol, es onnan mar csak egy Save custom mod-ot kell nyomni rajta es meg is van neked is a skin, matrica,innentol kezdve a Showcase gyakorlatilag egy free for all bevasarlolista lett, kibaszarintva azokkal akik fizettek barmiert
-
geckowize
őstag
Ez azt jelenti, hogy a mostani trialban résztvevő MW2-vel nem rendelkező free2play playerek bemennek showcase-be, és a showcase weapon gunsmith-énél bármilyen fegyver bármilyen attachmenttel és camoval elérhető és el lehet menteni custom modként? Vagy showcase-ben csak más player showcase weapon-jét lehet elmenteni?
Csak azért kérdezem, mert bár nekem megvan MW2, van néhány free2play ismerősöm akiknek lehet jól jönne 1-2 metafegyver WZ2-ben és hogy szóljak-e nekik.
-
Kobe
veterán
válasz
laragirl83 #6485 üzenetére
Abszolut nem kell privat match sem hozza. Meg a gold, platina, orion camot is unlockolni tudod, jatek nelkul akar,, sot meg a fietos fegyverstickereket meg minden bizbaszt le lehet lopni, siman showcaseben megnezed egy jatekos fegyojat es onnan betolti gunsmithbe, majd save…..
fenomenalis egy frissites, gyak kibactak a fizetos bundle vasarlokkal plusz camo grindelokkel, es meg a crasheket is sikerult visszahozniuk
-
Szellem.
nagyúr
válasz
laragirl83 #6485 üzenetére
Akkor lehet én vagyok az értelmetlen, de eddig is el lehetett menteni a buildeket. Nem?
Csináltam egy Custom Loadoutot és el volt mentve. Vagy nem egyről beszélünk? -
laragirl83
őstag
válasz
Szellem. #6484 üzenetére
El lehet menteni végre a buildeket, csak ennyi.
Amit viszont Corpuscle írt, hogy aki pl most freeben próbálgatja CoDot, kb lvl1es mókus, 4 perc játékidővel, lvl11es fegyókkal, bemegy privat match, ott elérhető minden attachment és fegyó, összerakja, elmenti, aztán multiban élvezkedik
-
Corpuscle
őstag
válasz
KaitouP #6482 üzenetére
Persze ez is bugos:
“There is also another bug in the game where you can create and save custom blueprints in Private Matches, and those become available to use in Public Match loadouts! Fun!”
Private-ban ugye bármilyen kiegészítőt rá lehet aggatni, nem kell unlock hozzá. Lehet indulni public-on fullos fegyverrel. -
KaitouP
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #6480 üzenetére
Kampány alatt nem.
-
Menő ez a free hétvége, végre minden fegyót fel lehet húzni, és nagyon jók a shotik továbbra is, élvezet velük játszani.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ezzel az application crash-el csinálhatnának valamit, vagy legalább vissza lehessen csatlakozni x időn belül
-
ricogsm
őstag
nem tudom hogy kell ezt a Chimera fegyvert megszerezni. Shipment játékon:
2 lövés 15 játékon keresztül?1. Raid assigmentet szereztem a napi kihívásban azt hol látom ha megvan?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
MikeWazowski #6465 üzenetére
Jó, most azért nem kell az anyámba elküldeni.
-
kiezTe90
senior tag
Xbox Series X-en másnap nincsenek mikro lefagyásai? Konkrétan a tegnapi frissités óta megáll a játék vagy 3 másodpercre, és elég gyakran.
Mit tudok ezzel csinálni? -
Szellem.
nagyúr
Ez egyre trágyább ez a játék. Beállítom a loadoutokat, erre elindítom a meccset és alap fegyver van berakva. Azzal kezdem a meccset, hogy újra beállítom.
-
Szellem.
nagyúr
Másnak is eltünt a loadoutja?Sőt, eltönt egy kastov545 fegyver ami ugye benne volt a BP-ben. Nem lehet beállítani.
-
Shadowfax
addikt
válasz
viperabácsi #6460 üzenetére
Nincs mit.
PS Store-ból már tölthető, 43.36 GB. -
Szellem.
nagyúr
Mi járhatott a költő fejében, amikor kitalálta ezt a Warzone Cup-ot?
-
Shadowfax
addikt
válasz
viperabácsi #6457 üzenetére
Ahogy oriic is írta, sajnos csak héttől lesz elérhető a Store-ban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
viperabácsi #6457 üzenetére
Nincs előtöltés ilyen trial hétvégéken.
-
Léc
tag
Sziasztok!
PC-n hogy lehet kiszedni ezt a #számok cuccost a nevem mögül?
-
Land
veterán
Köszi srácok! Hát ettem a kefét... Mindig idegörlő a camozás. De most már jöhet a valós játék. Örülök hogy hamar sikerült.
-
Shadowfax
addikt
Ma este héttől lesz (magyar idő szerint).
Here’s how to download Modern Warfare 2 free access:
Go to your respective console’s store – PlayStation, Xbox, Steam, etc
Search for “Modern Warfare 2 Free Access”
A free trial for Call of Duty: Modern Warfare 2 should be available to download
Download it, and launch the game to play
[link] -
Corpuscle
őstag
Polyatomic: complete 51 platinum challenges. Az újonnan érkezett fegyverek beleszámítanak? Vagyis kiváltható egy-két kevésbé szimpatikus alapfegyver?
-
heihachi
addikt
válasz
ricogsm #6442 üzenetére
A raid-hez kell, csak akkor mehetsz be, ha van raid assignmented. Vagy nyomsz warzone-t es top 20-ban vegzel, vagy DMZ-ben teljesitel idiota feladatot, vagy a napi kuldiket teljesited. Gyakorlatilag az eszkoz arra, hogy mas jatekmodra rabirjak a jatekosokat, akkor is, ha az rohadtul nem erdekli oket.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Egonyolc #6441 üzenetére
Pont ez a jó benne, nem kell a fent kempelő meg ugráló bohócokat lesni, lehet egy szintre fókuszálni, így is van elég irány amire figyelni kell. Az is kifejezetten jó, hogy kicsit mozdítottak a tereptárgyakon a korábbiakhoz képest, így a spawn killek is visszább vannak szorítva. A drill charge meg egyenesen felüdülés a konténerben kempelő huszárok ellen.
-
Chrys_
addikt
Shipment jó volt a Chimera megszerzésére, de inkább mást indítok helyette.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #6273 üzenetére
Úgy tűnik ez a hiba megoldódott frissités óta. Kisebb csodának élem meg a dolgot
-
heihachi
addikt
Ez a shipmentes baromsag a legertelmetlenebb legidegesitobb legkevesbe atgondolt legkevesbe a jatekhoz illo agyatlan baromsag amit szamitogepes jatekban valaha lattam.
Es akkor meg a raid assignment is... egyre nagyobb vicc ez a jatek.
-
ricogsm
őstag
Sokak által hiányolt XP idő merő is kikerült.
-
shotika
őstag
válasz
laragirl83 #6399 üzenetére
Thx
-
ricogsm
őstag
Ez a shipment pálya jó zuzatós.... pörgés ezerrel
-
ricogsm
őstag
válasz
Pickle Rick #6397 üzenetére
Nekem eltűnt a gold camo a fegyverről...
-
Phobion
őstag
válasz
Pickle Rick #6397 üzenetére
ugyanez itt is (ps5)
egyszerűe agyrém, hogy egy ekkora cég, hogy adhat ki ilyen moslék terméket -
nutella1
őstag
válasz
kiezTe90 #6412 üzenetére
Nem tudom a pajzsos dologgal jelenleg mi van, mert eddig ezzel csak Shipmenten kívül szembesültem. De a késes ostobaság még mindig él, meglegyinti mint a papírzsebkendőt és már fekszel is. Gyakorlatilag úgy néz ki, mint aki a levegőbe kaszabol. Ettől lesz még nevetségesebb az egész.
#6414: Oh, igen
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #6409 üzenetére
Csak addig használják a kést, amíg a challenge meglesz, én nem aggódom felőlük. De a balance a késnél azért tényleg jól el lett szabva, jó-hogy 1 méterről instant nem öl. Meg ez a faxság, hogy a pajzsos csóka 0,01 secundum alatt képes rád dobni a kést, és még közben a hátára veszi a pajzsot. WTF? Persze-persze.
Hiteltelen.
-
Kobe
veterán
Szerencsere megint folyamat kidobal, crashel
fenomenalis patch lett ez is
-
pelenka35
őstag
Battle pass mikortól változik?
-
kiezTe90
senior tag
Tárgytalan, olvasni kell
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #6400 üzenetére
Próbáld meg a Regio-t America-ra vagy Asia-ra állítani, hátha.. Nekem is fél óra alatt szedte le. Egyébként, szerintem egyáltalán nem gáz a Shipment, azon kívül, hogy mint mindig, csak az elmebeteg darálás és fegyverhúzás megy rajta. Végre újra nagyobb érzetet kelt a pálya, van időd helyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Whisky topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Óvodások homokozója
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync