Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
DMZ-re tudnék valakikhez csatlakozni? Minden nap nyomom 20-21 között, 7végén délütánonként is.
-
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski #5097 üzenetére
Arra gondolt ,hogy azokat a fegyókat is így fel lehet oldani, amiket egyébként a fegyver platformokon keresztül érnél el.
Például az AR AUG - abból lesz LMG és SMG AUG.
De csak az M13 az ami ténylegesen egyedi ilyen szempontból. Az csak DMZ.
A Battlepass féle Blueprint-ek is feloldják a fegyvereket.
Nekem így lett meg az automata glock. Mert a simát még egyáltalán nem használtam. -
zozika84
őstag
Hát srácok én durván rafüggtem a DMZ-re.
Amióta megjelent csak hozom ki a fegyókat, hogy unlockoljam őket (Bizon is így lett meg), és jó ha 2 multi meccset toltam -
Atla
senior tag
Én ezen is vagyok. Sajnos nem sokan játszanak itt se,de ha látom hogy bennt vagy valamelyik szobában,és nem öcsémmel tolom ,szivesen jövök.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. PS5-re megvettem a játékot. Végigvittem a kampányt és játszottam vele tizenpár órát multiban. 1 hete nagyjából el sem indítottam a játékot. Tegnap mivel volt egy kis időm ki szerettem volna próbálni PC-n a Warzone 2.0-t ugyan azzal a fiókkal amit PS-en is használok. Viszont PC-n egyáltalán nem talál játékot. Felmegy a keresés 200ms pingig és csak keres. PS5-n ha megpróbálom 58-73 ping körül talál meccset. Sőt PC-n DMZ-be is be tudok lépni. Lehetséges, hogy már az első indításnál Shadow ban-t kaphattam úgy, hogy még játékban sem voltam? Szinte szűz, friss és teljesen legális Windows 11 Pro van a gépemen minimális szoftverállománnyal ami kimerül a Precision X1(EVGA),Samsung Magician,Plex,Firefox,Kaspersky Antivirus,Geforce Experience programokban. Azaz semmi más nem fut a háttérben. Kell tartanom ilyenkor egy esetleges Perma Ban-tól? Lehet tenni ebben az esetben bármit azon kívül, hogy várok? Természetesen most sem és ezelőtt sem használtam soha csaló programokat.
-
batai15
félisten
válasz
redingitell #5083 üzenetére
és jönnek a sz@rhazi playerek két autóval és el ütnek.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Norbi8712 #5082 üzenetére
Ja, ebbe a túszmentős dologba tegnap mi is belefutottunk. Helikopter a ház tetején, de nem lehet felvinni a túszt. Nincs lépcső, nincs másik út csak a létra, de a létrán meg nem lehet felvinni.
Nyilván béta, de akkor sem volt elegáns, főleg amiatt, mert kiszúrt minket egy másik squad és amig mi azzal voltunk elfoglalva, hogy találjunk megoldást, hogy a túszt felvigyük a helikopterre, addig leabáltak minket.
-
Wans
aktív tag
-
Norbi8712
kezdő
Megint.
Van, amikor a Chemistet se találom, minimap-on jelzi a helyét, rá is álltam, de nincs sehol.
Nem kevés pénzt kérnek érte, erre másik módban kell feloldani egy alap fegyvert, röhej.
Ha nincs játékosbázisa, nem így kéne beleerőltetni a játékosokat.
Vagy legalább működne.Túszmentéses küldetés is problémás.
Egyik alkalommal a heli az egyik ház felett állt meg, nem tudtuk a túszt rárakni, mert ugye létrát tússzal a hátán nem mászik, lépcső meg nem vezetett a tetőre. -
Norbi8712
kezdő
Nálam most nem akar működni az m13-as feladat.
Háromszor elütöttem már, de nincs ott a fegyó. Az utolsó alkalomnál csak 1 kastov volt ott.
Tegnap jó volt, fel is vettem, csak valaki a kiviteli pontot kempelte.
Az ilyen nem tudom, minek játszik ezzel. -
ricogsm
őstag
válasz
LackoMester #5072 üzenetére
Mire váltottad be?
-
adrian94
őstag
Nem arról volt szó, hogy belekerül a Shipment is a játékba?
Vagy benne van, csak én nem találkoztam még vele?
-
LackoMester
addikt
Ma kellemeset csalódtam, a Vanguard- ból még maradt 1300 CP, és peglepődtem, h. betudom váltani Battlepass- ra. És még maradt is.
Ez igy OKé.
-
Kobe
veterán
hát ennél a chemistes M13B gründolásnál kevés elbaszottabb hülyeséget aligha találhattak volna ki
Néztem videket, de nem tom ki hogy csinálta meg autóval elcsapkodással mert engem pl a füst előbb öl meg, vagy ha oda is jutok hogy elcsapom, mire megtalálom / észreveszem melyik az ő fegyója, rég leszednek (a videóban ilyen 2-3 ellenfél lézeng, nálam vagy 20an jönnek)
-
ricogsm
őstag
válasz
MikeWazowski #5005 üzenetére
Laptopon próbáltam az Cold Warra tudok nyilatkozni,. Szépen elfutott rajta.
AZ MW2 meg minden low beállításon fog futni de fog asszem azon is teszteltem, mivel nagyon bugos volt a játék azt hittem a kártya okozta a bughalmazt.
Ha nincs más jó alternatíva. Dee ezt csak a laptopos szériáról tudom nyilatkozni.
Én dobnám a 1650-t. Mivel procit nem mondtál így lehet cpu limit lesz. -
válasz
MikeWazowski #5066 üzenetére
Nagyon cool megoldás
, én direkt nem néztem meg semmilyen videót, azt se tudtam hogyan néz majd ki, de gondoltam, csak észre fogom venni. Én a hagyományos módon közelítettem meg a dolgot, először felderítettem a terepet, majd amikor láttam, hogy mi kell hozzá, beszereztem azokat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Németh Péter #5063 üzenetére
Nem tudom milyen erős a boss, de én pl. úgy szereztem meg az m13 fegyvert kb. 15. alkalomra, hogy egy fegyverem sem volt.
Nem hogy gázmaszk vagy 3-as armor.... Csak az öklöm. Beszálltam egy teherautóba oda mentem a radioaktív területre és kocsikaztam. Ütöttem el az embereket, majd a bosst is, (tök kis sebességgel ütöd el akkor is meghal) gyorsan ki az autóból, fegyver felvesz, vissza kocsi és mentem hívni a helikoptert. Míg odaér, azt a pár npc-t az m13-mal kiiktattam és már szálltunk fel. Van erről sok videó és így a legkönnyebb.
-
Kobe
veterán
ha valaki tud, linkeljen már működő discord servert, mert amit ide bepakoltak, 0 aktivitással fut
néha azért jó lenne coopban csapatni -
Acheron
őstag
válasz
Németh Péter #5063 üzenetére
Az megvan, hogy ha már ott vagy, akkor jelzi. Azt hittem arra is van jelzés, hogy messziről lásd, érdemes -e elmenni még egyáltalán a zónáig, vagy már valaki kivette a prémium cuccost.
Tegnap egyébként vicces volt, belefutottam egy csapat botba, kb 20 - 30 fő lehetett egy csomóban, a folyóparton a vizet nézték, (de tényleg szorosan egymás mellett, mintha valami gyűlés lett volna). Ilyet még nem láttam korábban, általában egy nagyobb területen lézengenek ennyien. Nagyon mókásan néztek ki. De amint kibukkantam a sarkon, mind felém fordult és lőni kezdett. Mellélőni sem lehetett, amikor találomra beledurrantottam a tömegbe, de futni kellett, mert ilyen koncentrált tüzet nem lehet kibírni, majdnem ott hagytam a fogam. Persze utána máshol terítettek le. -
-
Acheron
őstag
válasz
Németh Péter #5056 üzenetére
Ahha, szóval több csapat is tevékenykedhet a map -on...
Eddig egyel sem találkoztam, de ez nem feltétlenül baj...
Majd rákeresek, hogy néz ki, amikor ott a boss, feleslegesen nem megyek lepofoztatni magam. -
ludxjk
csendes tag
Finall kill cam nálatok is szétakar esni? PS5
-
laceszgamer
addikt
Amúgy a Care Package-ból lehet még Juggernautot is nyitni, sikerült ma egy. Az volt a fura, hogy nem is kellett külön aktiválni hanem ahogy nyitottam a ládát azonnal rám is került az armor, meg a minigun.
Mondjuk annyira nem nagyon OP szerintem, de meglepetésnek jó volt.
Gunship viszont viszonylag gyakran jön, ha saccolni kéne olyan 25-30 nyitásonként egy van kb.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #5054 üzenetére
Mert nem adminnal telepítetted és a konfigok nem Users/admin mappában vannak. Gondolom.
De miért baj ez? -
laragirl83
őstag
Amúgy az miért van, hogy ha megkeresem telepített mappában cod.exe-t, és tulajdonságoknál bepipálom, hogy "run as admin", akkor nem indul a cucc?
-
Acheron
őstag
DMZ -ben mi a szöszt csinál az a sok bot a radioaktív zónában?
Tegnap mentem egy solo kört, elég sokáig elsunnyogtam, míg rájöttem, hogy máer nagyon kevés az idő. Elkötöttem egy páncélozott autót, azzal elporoltam a zónáig, affig igazán alig találkoztam ellenféllel, szórványosan lövöldöztek utánam az út széléről. A zónába már gyalog mentem, de odabent kismillió bot fogadott, és akármennyit kilőttem, csak jöttek sorban. Így aztán le is daráltak egy idővel, mielőtt megérkezhetett volna a másik főszereplő (self-revive kit meg ugye minek is lett volna nálam) Ez a bajos a soloban - nincs aki felélesszen, ha baj van.
Lehet ma is megyek egy karikát - de napi egy bőven elég ebből a mókából, inkább csiszolom a multin a fegyókat. Remélam az SP-R ma már goldozódik.
Hozzáteszem, sokan panaszkodnak a kemperekre, de pl az SP-R camo feloldást nehéz lenne enélkül megoldani: 30 kill fekve, 20 kill mounted. És ez csak egy marksman, az összes többinél és a snipereknél is hasonló. OK, volt olyan hasalós lövés, amikor ugrásból sikerült hasra vágódni és betalálni, vagy a sarkon kihajlásból egyből mountolni, de az ritka, többnyire bizony le kell feküdni, vagy le kell támasztani a fegyvert, és várni az ellenfelet, bármennyire nem tetszik is. -
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward Trello boardján olvashatjátok az bejelentett és/vagy kivizsgálás alatt álló, illetve kijavított hibákat: [link]
-
válasz
Bazsi1987 #5039 üzenetére
Vegyesen nyomom. Ha fegyvereket / felszerelést akarok kihozni, akkor bemegyek üres kézzel két másik randommal és megvárom, míg lelőnek valakit és akkor csak fel kell venni a fegyvereket. A kémikus M13B-re meg egyedül mentem be, ha már volt nálam minden. Amúgy randomokkal is jól el lehet lenni néha, de nem mindig. A közepes hátizsakkal ki lehet hozni még egy extra fegyvert is, de azt többnyire elfelejtem.
-
soo277
őstag
Kicsit amatör kérdés!de hogy kell soloba nyomni a Dmz T?
-
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Németh Péter #5037 üzenetére
Solozod?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Németh Péter #5037 üzenetére
"Egy csomó minden nem világos amúgy, pl. jók-e valamire a szerszámok, kannák, meg ilyenek."
Shopban el tudod adni és pénzt kapsz érte.
-
Játszottam pár napon keresztül a DMZ-vel, egész jó szerintem. Nyílván az M13B megszerzése is motivált ebben. Más a játék hangulata ebben a módban, kicsit olyan, mintha össze lenne gyúrva több játék egyben, van benne Tom Clancy's Ghost Recon, Far Cry, de van újdonság is.
Sajnos többször is kifagyott és olyankor buktam mindent, meg az AI intelligenciája is hullámzik. Hol egy helyben áll és várja a fejlövéseket, hol meg pro-játékosként ledarálnak.
Az tök jó, hogy ilyen nagy pályán lehet játszani, meg sosem ismétli magát, minden játék kicsit más. Bele lehet futni élő játékosokba is, sőt van olyan küldetés is, hogy vadászd le az ellenséges játékosokból álló osztagot.
Az furcsa, hogy az összegyűjtött pénzből egyszerűen XP lesz a kör végén, méghozzá 1000 pénzből 100XP. Egy csomó minden nem világos amúgy, pl. jók-e valamire a szerszámok, kannák, meg ilyenek.
Kis csiszolással tök jó játékmód lehet ebből.
-
Léc
tag
Van esetleg vmi magyar Discord csatorna vagy közösség ahol lehet csapathoz társulni coopokat megcsinálni vagy akár simán csak játszani?
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy amikor rá megyek a játék indítására csak azt írja, hogy Playing viszont nem jön be a játék, majd utánna mintha crash-elne és azt írja nincs elinditva a Battleneten. Mi lehet a gond? Alapvető dolgok mint a rendszergazda indítás, repair, vga driver frissítés, Windows frissítés megvolt… Semmilyen hiba üzenetet nem ír ki csak gyakorlatilag nem indul el.
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #5007 üzenetére
Nem feltétlen, én arra írtam, hogy a Vga-d nem tudja ki hajtani azt a procit, 9700-ról váltottam, mert nekem is gond volt a 2080Tivel.
Nekem is ennyi, csak én I7-2700k -val nyomom.
A játék felbontása is Ultra? -
b.
félisten
válasz
MikeWazowski #5025 üzenetére
vagy egy használt 3060 karit garanciával 120 tól már vannak jól + mellé egy 600 wattos minőségi táp, megvagy 150 ből,de láttam itt az aprón 3060 Ti--t is garival ennyiért.
-
Atla
senior tag
válasz
MikeWazowski #5025 üzenetére
Akkor már,ha nem akarsz tápot cserélni,egy 2060-al is jobban jársz,használtan fele annyiért.
[2060 vs 3050 video] -
Daffchy
őstag
Biztos keveseket érint, SX-en játszok bill+egér kombóval játszom.
A WZ indulása óta, amivel jött valami frissítés is, minden egyes játékindítás után újra be kell állítani a gombkiosztást...
Más talasztalta, esetleg van rá valami megoldás? -
Atla
senior tag
válasz
MikeWazowski #5015 üzenetére
Ne vegyél 3050-et. Amennyiben a DLSS-t nem használod nem sokat hoz majd.
A processzorod,még nem írtad le,pedig fontos lenne.
3060,esetleg 3060TI amit én ajánlanéék. -
lowzor
veterán
válasz
MikeWazowski #5015 üzenetére
A 3050 szerintem rohadtul nem éri meg, a 3060 nem sokkal drágább, és kb 40%-kal gyorsabb.
-
b.
félisten
Ehhez a részhez várható Zombi mód?
-
-
omfgk
veterán
Itt mindenki-mindenki ellen megy már.
PC-n az egeresek, PC-n a kontrolleresek (egyre többen vannak így), konzolon a kontrolleresek.
Azt tudom ,hogy most konzolon kontrollerrel már mind a 2 joystick-el kell célozni.
Mert a rotational aim assist csak így lesz kimaxolva.De sajnos sose lesz tökéletes a balance. 6v6-ban előnye van a kontrollernek, Ground War-ban vagy Warzone-ban inkább egér és bill a király.
Ez az új visual recoil is érdekesen próbál valahogy kompenzálni.#5015 MikeWazowski : Különböző update-k után szereti elállítgatni a preset-en belül a dolgokat. Tehát hiába ultra felül, lehet más az opciókon belül.
Érdemes egy reset tab-ot nyomni és utána Ultra.Nálam ilyen számok jönnek ki mint a videóban, egy 3080-assal. Pont ezért keresgéltem mert nem voltam megelégedve a számokkal. És látható ,hogy masszív az előnye az AMD-nek.
Ilyen korai Valhalla szinten van az arány. -
omfgk
veterán
válasz
MikeWazowski #5009 üzenetére
3050-es kártya tesztek alapján kéne ,hogy legyen kb 50-60% előnye a 3050-esnek az 1650 ellen.
Benchmarkban nézted? -
MikeWazowski
veterán
-
juve600
nagyúr
válasz
milyen procid van hozzá ?
-
omfgk
veterán
válasz
Itt a játékban lévő benchmark-al tesztelték kb az összes videokártyát.
https://youtu.be/hZ4JDDCnOi0?t=579
(középen ott a 3050)Tapasztalataim szerint megfelel a sima Multiplayeres számoknak.
Invasion-ben vagy Ground War-ban jobban terheli a procit a játék. De a 6v6 számok kb megegyeznek nálam a benchmark-os számokkal.3050-el ott lesz a DLSS. Ez is benne van a videoban, csak egy 3060-assal tesztelve.
A Quality 1440p-ben picivel jobban néz ki az élesítés miatt mint a sima TAA - élsimítás.
1080p-ben nem tudom ,hogy mi a helyzet. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, van aki nvidia 3050 karival játszik? Milyen beállításokkal és mennyi az átlag fps? A 1650-esem akarom lecserélni és áron alul eladni.
-
omfgk
veterán
válasz
mcwolf79 #5001 üzenetére
Senki nem kételkedik abban ,hogy nálad jól fut.
Csak valamiért szeretted volna ezt a PC-s probléma részeként letudni.És nagyon okosan próbáltál általánosítani a 3db példa alapján.
Érthető ,hogy hol beszéltünk el egymás mellett?Senki nem kérdőjelezte meg azt ,hogy nálad, vagy bárki másnál jól fut a játék. Senki.
De ,hogy érthető legyen a problémám, itt egy példa.
https://prohardver.hu/tema/call_of_duty_modern_warfare_ii_2022/hsz_1278-1278.html
Ezért nem értem , hogy a PC-s gyökér cheater bandát miért kell össze ereszteni a konzolon közösséggel ?!?Én egyetlen egy aimbot-ossal találkoztam eddig. 1db-al.
Ezek alapján kijelentem ,hogy nincs csaló probléma. Tehát nálad van a gond.
Add el a konzolt. Mert a PC - konzol crossplay a jövő.Neten ha körbenéz az ember konkrétan olyan példákat talál ,hogy a konzol újraindulgat MW2 alatt...
Ha akarod adok linket, hogy nekik is elmondhasd a 2-3 példádat az ellenkezőjére. -
mcwolf79
veterán
Na úgy látom rajtam kívül már legalább 2 embernek van valami Special edition XSX-e , amin normálisan fut a játék . Nem is fagy , nem is néz ki okádékul. (120 fps módban is jól néz ki) , nincs is tele bug-okkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready