Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Atish19

őstag

Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. PS5-re megvettem a játékot. Végigvittem a kampányt és játszottam vele tizenpár órát multiban. 1 hete nagyjából el sem indítottam a játékot. Tegnap mivel volt egy kis időm ki szerettem volna próbálni PC-n a Warzone 2.0-t ugyan azzal a fiókkal amit PS-en is használok. Viszont PC-n egyáltalán nem talál játékot. Felmegy a keresés 200ms pingig és csak keres. PS5-n ha megpróbálom 58-73 ping körül talál meccset. Sőt PC-n DMZ-be is be tudok lépni. Lehetséges, hogy már az első indításnál Shadow ban-t kaphattam úgy, hogy még játékban sem voltam? Szinte szűz, friss és teljesen legális Windows 11 Pro van a gépemen minimális szoftverállománnyal ami kimerül a Precision X1(EVGA),Samsung Magician,Plex,Firefox,Kaspersky Antivirus,Geforce Experience programokban. Azaz semmi más nem fut a háttérben. Kell tartanom ilyenkor egy esetleges Perma Ban-tól? Lehet tenni ebben az esetben bármit azon kívül, hogy várok? Természetesen most sem és ezelőtt sem használtam soha csaló programokat.

Új hozzászólás Aktív témák