- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
Kis update az ügyben, az utókornak (előzmény ott amire most válaszolok).
OTP vissza is utalta a pénzt (pontosabban törölte az eredeti vásárlást).Dec 9-én felhívtam az OTP-t, kértem egy ilyen chargeback-et, elmondtam mi a bajom...
Ügyfélszolgálatos egész jól értette a dolgot, végén vissza is olvasta ,hogy miként is foglalta ő össze írásban a problémámat (4-5 sorban).2 nappal később már volt is fent egy jegyzőkönyv az internetes felületen.
Na ott már húztam a számat egy kicsit, mert a viszonylag érthető 4-5 sorból lett egy 1 soros panasz. Gondolom az OTP-nél sem szeretnek olvasni, így minden panaszt inkább bedobnak egy már előre meghatározott opcióba/fiókba.
Itt már csak az volt ,hogy az ügyfél internetes vásárlás után nem azt kapta/nem kapta meg amit rendelt.De nem volt belőle gond, mert nem csak engem szart le az Activision (dec 6 óta áll a ticket a supportnál és nincs válasz) hanem az OTP-nek se válaszoltak
Volt elvileg egy 15 és egy 30 napos kivizsgálási határidő. Nem tudom ,hogy a 30 nap mikor érvényes (otp felületén nincs leírás, csak telefonon említették), de most amikor felhívtak és rákérdeztem, mondták ,hogy azért sztornózták az eredeti utalást mert nem érték el a másik felet.Gondolom 30 napon belül elbírálják, de ahhoz ,hogy haladjon is valamerre a dolog, féltávnál már nem lenne rossz elérni az eladót is. Na ez nem sikerült.
60 milliárd euróért nem jár support (ha jól emlékszem ilyen összegekkel dobálóztak az Activision felvásárlása kapcsán).
Az csak 100 milliárd felett van. Akkor is pakisztáni csókákkal. Nicht hablaty english.ui :
https://support.activision.com/ban-appealItt még mindig azt írja ,hogy review alatt állok. De a chargeback után szerintem kapok egy account ban-t a battlenet-en.
Csak az MW2019 volt rajta még, szóval ezzel nem okoznak gondot.
Ha valaki steam-re vette meg és ott van a fél élete, na az már gond lehet. -
geckowize
őstag
Szia,
Nem jelzett semmilyen in-game reportot.
rolio1: Elég valószínű, hogy átlátják, mivel a Ricochet elvileg kernel-level, ami igencsak rendszerközeli réteg. Sok false ban reportból összetett gyűjtemény alapján készített wiki page-en is írják a G Hubot, viszont ha haveromnak is fent van, akkor őt ugyan miért nem shadowbannolják?
Ha egy G Hub már shadowbant (neadjisten permabant) ér, akkor legyenek szívesek tisztán és világosan kommunikálni, hogy NE telepítsék a userek ezeket az egér- illetve RGB-szoftvereket, mert a Ricochet triggerelődik miattuk.
De nem, inkább kib*sznak mindenkit, akire 0,0001% esély is van, hogy cheatel, max megveszi még1x a gémet => profit. Gusztustalan.
-
-
malystryx
senior tag
Meg szabad kérdezni mit takar az OTP chargeback? Visszaigényelnéd a játék árát? Én ha meg tudnám tenni, abban a pillanatban megtenném, nem bánnám hogy elveszne minden, de gondolom erre nincs sok esély..
Köszi előre is.
Amúgy Uraim, a múltkorihoz nem akartam még több anomáliát írni, lassan egy A4-es lapot teleírok velük. A shotgun nekem mindig laggos, az is jó hogy csinálj battle rifle-el 5 fejlövést napiban, kiválasztva a fegyót, megvolt az első meccsen 3, semmit sem számolt be.
Volt olyan meccs, hogy az ellenfelek között volt 2 pisztollyal rohangáló John Wick, 2 lövés elég volt belém, de visszafelé a vector nem volt hatásos. Tengernyi hiba és műszaki probléma van. Kár hogy sokan megelégednek azzal ahogy most a játék áll, egy olyan tömeges refund kellene mint anno volt a CP2077-nél.
-
omfgk
veterán
Ha valaki esetleg elmélkedett azon ,hogy a reportok hatására van-e automatikus shadowban...
Hát van.
Pont ilyen üzenet jött tegnap este ismét (eredeti hsz-ben).
Account name warning (továbbra sem offensive a név) és chat warning. Nem foglalkoztam vele mert már 6-7 alkalommal jött. Csak legelőször csodálkoztam rá.
Ma megnyitottam a játékot és ismét account name warning (és megint pls rename...) és most már chat ban.Úgy tűnik ,hogy amikor ezt a listát végigkattintják az ellenfelek akik valahogy nem tudják lelkileg feldolgozni ,hogy lelőtték őket
akkor erről a kettőről küld csak ki értesítést az érintettnek. Többiről még egyszer sem jött.Invasion-t és SnD-t nyomtam az elmúlt 2 hétben.
Mindegy,, ez sem érdekelt, volt már ilyen, miután megnéztem a warning-okat, start és nem talál szervert. Szép lassan elpörög a számláló 180-200ms-ig és bevág a shadowban lobbyba.
Nagyot néztem...Na mindegy.
Kis utánajárás és elvileg ilyenkor arra kell várni ,hogy egy tényleges hús vér ember megnézze az account-ot ,hogy tényleg csalt-e az illető vagy sem. Ami állítólag 1 hét kb.
Mondjuk azt nem gondoltam volna ,hogy velem is megeshet.Van olyan akinek a videóit megnézem mert jó SnD taktikákat lehet eltanulni
például
https://www.youtube.com/watch?v=08MODHg6sXY&t=1s
na ő oké ,hogy kap shadowban-t.
De a cipőfűzőjét se tudnám bekötni 6v6-ban. Ezért is nézek ilyen taktikusabb videókat.
Az övét pár nap után feloldották.Valószínűleg az Invasion tette be a kaput. Ott ha jó körön van az ember akkor egy chopper Gunner + Gunship kombóval, a spawn miatt beszoríthatja az ember egymaga a teljes másik oldalt a kezdőjükre. Na ilyenkor akár 20 ember is reportolgathat...
Megvárom az 1 hetet, aztán ha tovább húznák akkor OTP chargeback lesz a vége és bekaphatja a sok snowflake (meg az activision ,hogy ilyen elmebajt csinál ,hogy konkrétan a picsogó játékosok reportjai alapján jöhet shadowban).
ui : Nem azért tettem be ,hogy valaki elhiszi-e ,hogy megérdemelt-e a shadowban vagy sem, csak azért ,hogy tudjuk, van automatikus x db report utáni ban.
Most az elmúlt 1 órában elég sokat keresgéltem.MW2019 van még a battlenet acc-on.
Azon nem volt ilyen. Pedig ott jobb voltam és összejött 3 vagy 4 nuke azért. Itt még nem voltam a közelében sem. Szóval hegesztettek a rendszeren (nem jó irányban). -
nutella1
őstag
Nyugi, màr règòta lètezik az a generàciò, aki kontrolleren nevelkedett. Azok mellett persze, akik a 2000-es èvek elejèn szàndèkosan nyergeltek àt konzolra. Nekik meg az a furcsa, hogy az olyan egyènek, akik a 90-es èvek eleje òta pc-n toltàk, nem szeretnèk elkèpzelni tovàbbra sem az èletet konzolon. Ez màr csak ilyen. Ezen is felesleges vitatkozni.
-
ricogsm
őstag
-
Mark85
csendes újonc
Köszi, na úgy néz ki, hogy megvan a megoldás.
Kb. 2-3 meccsenként volt egy fagyásom + néha 1-1 kisebb akadás.Azt találtam, hogy töröljük a köv mappát és megoldja (én átneveztem):
Call of duty > retail > sp22Megtettem, azóta kb. 20 meccs, semmi akadás és fagyás.
Hátha másnak is segít. -
-
Wans
aktív tag
Ja értelek, csak megakadt a kd arányon a szemem. Azt nem tudtam egyébként, hogy ott nincs sbmm.
A decoy gránátot én nem szoktam használni. (Nekem füst kell a pont foglalások miatt.) Viszont azt tudom, hogy engem sűrűn be szokott sz*patni. Tehát a hatása megvan. (Egyszer haverral játszottunk Embassy-n domi-t asszem. Valaki bedobta a pálya szélén a parkoló autók közé. Azt hittem valaki az autók között mászkál és onnan lövöldözik. Mint egy hülye kerestem, hogy hol az enemy + láttam közelben van haver, szóltam neki is, ketten kerestük aztán ezt a pattogó labdát táláltuk csak meg. Kár, hogy nem vettem fel.) Talán most kezdem legalább azt megszokni, hogy fönt a kis térképen a gránát a piros pötty, az enemy meg a rombusz. Bár annyira hasonlít a 2 egymásra, hogy ha éppen valami nagyobb akcióban vagyok, akkor nem veszem észre a kettő között a különbséget. Viszont gyakran szerintem a saját társam gránátja zavar be, azt meg nem tartom jó dolognak. A saját csapattársam nem szívasson már meg. Elég, ha jön egy hanghatás vagy valami bevillan és rögtön elvonja a figyelmet, ami vezethet ahhoz is, hogy kilőnek.
Ha ezt a hatást az ellenfél gránátja váltja ki, arra azt mondom oké, ha a csapattársamé az már szerintem nincs rendben.
-
Wans
aktív tag
Akkor, ha a botkill nem számít bele, csak a "bothalál", az szép k/d arány, elismerésem!
Én szinte csak normál 6v6-os meccseket nyomok. Előző MW nekem sokkal jobban ment. Ebben rengetegszer van, hogy én találom el előbb az ellenfelet, belelövök 2-őt, 3-at és utána én halok meg (killcamben is ugyanezt látom, amikor visszanézem). Valamit lehet rosszul csinálok... Mind1, már kezdem elengedni... Nekem egyébként hiányzik ebből a játékból a killchain perk, azzal azért lehetne a kd arányt szépíteni.
-
D013
aktív tag
Én az első 1-2 hétben rengeteg Invasiont mentem, nagyon sok fegyvert ott húztam ki és azt gondoltam hosszútàvon is ez a nekemvaló. A 6v6-ot csak elvétve toltam. Mostanára teljesen megvàltozott a helyzet, a jàtékidőmet sima 6v6-al kezdem, napi questek, fegyvert is itt húzok. Pl most a P90-et húztam fel 30-ra. Utàna megyek àt Warzoneba, Quadok, meg Third person triók. Tudom hogy sokan szindjàk a WZ2-őt, de szerintem fenomenàlis lett, jelenlegi állapotàban is. Gyorsabbnak hat így húzni a BP-t. Nàlam a sikeresessége a map miatt van, nagyon eltalàltàk, illetve hogy a tàvolsàgi TTK nem olyan mint anno Verdansk-on, hogy 15 perc szaladgàlàs utàn csak simàn kiszed valaki messziről és vége. Sokszor szednek le így is sajat hibàmból, de azért 2-3 kill az megvan mostmàr. A gulag meg hàt na, szokni kell, de màr 2szer volt doublekillem, szóval megszűnt a kezdeti szorongàs. Ennek ellenére amit igazàn vàrok az a Rebirth Island lesz, illetve reményeim szerint Fortune Keep. Nekem az a tökéletes balansz a sima MP és a Battleroyal között. Pörgős, mégis nagyobb valahogy a tétje mint egy sima multi pàlyànak. Bàr DMZ-be éppen csak benéztem 2szer, de nagy reményeim vannak felé, hogy a jövőben akár egy olyan móddà vàlik mint anno a WZ1 volt, hogy húzónév.
-
MikeWazowski
veterán
-
Dave567
addikt
Bugos, nekem is van olyan amit már az elején kimaxoltam fegyó, de kéri, hogy legyen mondjuk level 9-es, azt meg, hogy ha kompletten kész van??...
Az még durvább, hogy egy red-dothoz azt írtam, legyen az xy csipa 15-ös, tegnap félbehagytam, hogy ma folytatom, de már az BAS fegyver kell neki. -
omfgk
veterán
Reddit-en kapásból találtam hasonló hsz-eket, szóval senki ne lepődjön meg ha így jár.
-
Jakesz
addikt
Hát ez kabaré, ilyen report-rendszert sem láttam még. Persze egyszerűbb a fejlesztőknek automatizálni a warnt meg a bant nehány report után, mintsem minden reportot felülvizsgálni... Csak a gond ott van, hogy az ember közel 30 ezret kiad ezért játékért. Kicsit jobban játszik, megöl néhány 12 éves verpistikét, akik bosszúból egyből a reportra nyomnak. És akkor ezek utan jönnek ezek az üzenetek, majd az ember a drágán megvett játékában ezután félhet, hogy akar a következő report után ártatlanul kitilthatják??!! Agyamat eldobom.
-
Daffchy
őstag
Pontosan...
Így már sokkal barátságosabb amit írsz.
Én egyébként SX-en tolom, bill+egér kombóval, hamar meglett az 55-ös szint, de egyetlen alkalom volt amikor találkoztam véleményes esettel. Egy kill cam-es falon túli lekövetés, de az sem tuti cheater volt. Ha tényleg annyian lennének, hogy két kört nem lehetne lenyomni úgy, hogy ne tudjak érvényesülni, akkor engem is zavarna, de ettől távol állunk. Cross be van kapcsolva.
Minden gondját, baját látom a játéknak, de élvezem, nem baszom fel magam inkább, várok megoldódjon.
Bár System error hibát boxon most láttam életemben először...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest