Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
Kérdezném aki Xbox Series x-el nyomja, nekik is kidobja sys_err hibaüzenettel elég gyakran (értsd: óránként legalább egyszer, de van, hogy egymás után kétszer) vagy csak engem tisztel meg?
Valamint létezik, hogy laggol a játék? A netem az nagyon jó, még is vannak mikro laggok, ami néga zavaró. -
Wans
aktív tag
válasz
petymeg #4392 üzenetére
Sokszor van is olyan, hogy mint egy félkegyelmű járkálok körbe és keresem az embert aztan csak ezt a pattogó labdát találom. De szerintem nem csak az ellenfél gránátját, hanem a csapattársamét is szoktam néha kergetni. Még egyszer nem használtam, de aki dobálja ezeket és, ha ugyanazt látja, amit én azt nem tudom elhinni, hogy néha saját magát nem sz*patja be vele.
-
Wans
aktív tag
Ez így önmagában nem állja meg a helyét, amit írsz. Ha 1 db UAV van fönt az tényleg lassan frissít. De, ha megfigyeled, hogy egyszerre több uav van a levegőben, akkor a kis térképen a frissítés is egyre sűrűbb. Amiket én játszok játékmódok (tdm, kc, domi, hq, hp), azokban gyakran 3-4 uav is megy egyszerre. Nekem is az van beállítva, ráadásul hardline-nal, tehát sűrűn szoktam kapni és gyakran már akkor küldöm a következőt, mielőtt az előtte lévő lejárt volna. Ha úgy van, akkor már simán majdnem fél másodpercenként is tud frissíteni. De, ha lassú uav van, akkor is, ha látom, hogy a piros pötty a következő frissítésre mennyit és hova mozdult, akkor már ki lehet következtetni, hogy nagyjából hol lesz az ember, ha több uav van fönt, akkor aztán meg főleg. Csípőből sokszor ilyenkor nekem is már oda van irányba állítva a fegyver, ahol feltételezem, hogy lesz majd az ellenfél és gyakran nem is szoktam sokat tévedni, sőt van, hogy már azelőtt elkezdek lőni, mielőtt kiérnék a sarok/fal mögül, hogy tutira menjek. A minimap-et meg a játékot lehet egyszerre nézni. Ez az ember képességeitől függ, hogy mennyire. Akinek van hozzá olyan reflexe, rutinja, beidegződése... stb. az tudja nézni, nekem is megy. Nekem egy 24 colos monitorom van íróasztalon. Ott a fejet nem kell fordítani, csak egy pillantás kell a bal felső sarokba, annyi idő alatt meg nem maradok le semmiről, főleg amikor csak közlekedek a pályán és nem látok magam előtt enemyt. És arról nem beszélve, hogy nálam vannak sokkal jobb játékosok, akik orrba-szájba, éjjel-nappal csak fps játékokat nyomnak és azon belül is leginkább valamelyik cod-ot. Nem hiába használják sokan egyébként a counter uavot meg az idióta dummy gránátot, mert azokkal be lehet zavarni.
Az átvilágítós gránátot csak fölsorolás szintjén említettem, hogy mikkel lehet keresztül látni a falon. Tudom, hogy killcamben látszódik. Az advanced uav esetében meg kinek mi a ritka. Nekem naponta átlag egyszer szokott lenni az én csapatomban, de ha éppen óriási nagy harcokban vagyok meg állandóan foglalnak, robban minden körülöttem... stb. lehet észre sem veszem, hogy az enemy fölküld egy ilyet a levegőbe.
Mindezektől függetlenül nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs csaló, mert biztos van, de az szerintem túlzás, hogy tele lenne velük a játék. Én eddig csak gyanús esettel találkoztam, olyannal nem, akire tutira azt mondanám, hogy csaló. Még mindig azt mondom, hogy ha ennyire sok a wh-s, akkor hogy-hogy nincsen aimbotos? Olyannal eddig nem dobott össze. Nyilván a kettőt lehet külön használni a másiktól, de a tapasztalatok alapján az ilyen gennyládák nagy többsége használja az "erősebb" csalást is.
-
geckowize
őstag
válasz
nutella1 #4353 üzenetére
Szia,
Menürendszert és camorendszert szerintem válasszuk szét, nincs az az épelméjű ember a világon, aki azt mondja az MWII menürendszerére, hogy felhasználóbarát.
Viszont a camorendszer könnyebbségét úgy látom te sem tudod cáfolni.Megértem, hogy nem olyan átlátható a menüből a camorendszer, azért is linkeltem a spreadsheetet.
-
geckowize
őstag
válasz
adrian94 #4380 üzenetére
Szia,
Sima ping nem működik, kivették, mert ha megölt egy enemy és halálkor pingelted, akkor meccs végéig rajta maradt a live ping, így kb wh-t kínálva arra az enemyre a meccs hátralévő részére az egész csapatnak.
Viszont ha a Danger Ping-re külön beállítotok keybind-ot, akkor az működik, nem tudom kontrolleren be lehet-e ilyet külön. Nem live pingeli az enemyket, és sajnos meccs végéig ottmarad, úgyhogy ha mindenki össze-vissza danger pingel akkor nem csak haszontalan, de már idegesítő is lehet.
-
Laby
őstag
Szerdán indul a Warzone 2.0. Gondoltam megnézem Steam-en, hogy előlehet-e már tölteni, de a játékról semmi hír nincs még fent.
Akkor a Warzone 2.0-át mégsem lehet majd Steamből letölteni, és futtatni? -
Jakesz
addikt
Az UAV-os dolog max akkor életszerű, ha campel az illető. Ha mozgásban van, és úgy követi le a falon keresztül, akkor arra nincs magyarázat, egyértelmű csalás. Egyrészt 3 másodpercenként frissül az UAV helyzete, ami esélytelenné teszi a pontos lekövetést, másrészt nem is nagyon lehet ennyire pontos összhangban figyelni a minimapet és a játékot. Advanced UAV esetén csak az utóbbi igaz, de az amúgyis ritka, mint a fehér holló.
Az átvilágítós gránát használata esetén meg a killcam mutatja a pontos szituációt, szóval az sem okozhat csalásgyanút. -
adrian94
őstag
Kontrollerrel, hogy lehet pingelni (jelölni)? Beta-ban ha jól emlékszem a D-pad fel gombbal lehetett de most nem jelöl, hiába nyomom..
-
-
Acheron
őstag
Én még nem éreztem úgy, hogy csalókkal futnék össze (MW2019 -ben volt jópár, megismerem őket a mozgásukról), jó meccseket lehet futni egér + bill kombóval is. Az SBMM vastagon bekavar, az tény, és ezt sokan keverik azzal, hogy cheaterek "érkeztek". Pedig az SBMM abszolút érezhető a periodikussága miatt (bármilyen szofisztikált AI -t építenek mögé, ezen az alap 5 - 6 meccs / cikluson mindig elhasal, szánalmas próbálkozás
)
Ha már cheater, tegnap én éreztem magam annak (pedig nem), egy nagy füstfelhőben megjelent az ellenfelet jelző piros pötty, nyilván odadurrantottam, anélkül, hogy láttam volna bármit is, gyönyörű headshot lett
Csoda, hogy nem riportoltak, pedig csak vastag mák volt
-
BandiHUN
veterán
Recon drone az, én is használom, akin nincs cold blooded, azt lehet hosszú egérnyomásokkal jelölgetni, HA látja a drone, asszem 5mp megmarad, de újra lehet jelölni, és persze pontot ér. Hátránya, hogy lent addig kicsinálhatnak, viszont elég sokat lehet röpködni, bármikor ki lehet belőle jönni. Természetesen mindenkit mutat, ha nem is jelölhető mindenki, házon belül is, szóval pl. Discordon lehet infózni.
Falon át követőssel 1x találkoztam, még pénteken, de az baromi sokat is ölt, más nem volt eddig, sose kaptak el random fedezékben vagy ilyesmi. Szerintem nagyon nem mer csalni senki. Viszont gyengén felszerelt fegyóval kb. semmit nem érek az assistos konzolosokkal szemből, az is biztos, hacsak nem pl. rifle smg ellen. De így kommandózok, kerülök, megyek pont-ozni oldalról-hátulról, viszont ha annyi wh-s lenne, emiatt észrevenném, hogy kiszúrnak, de nem.
Nem hatékony, de még haladni kell a fegyókkal, a 120 fov is új
-
Wans
aktív tag
A wh-t, főleg ebben a mostani részben sztem nagyon nehéz tutira megállapítani. Állandóan megy az uav, néha advanced uav is, ami telibe mutatja minitérképen, hogy mit csinálsz, van olyan gránát, amitől világítasz az enemynek falon keresztül, sőt ma volt olyan, hogy vki nemtom mivel folyamatosan jelölgette az emberkét úgy, hogy egy piros pötty jelezte a falon keresztül, hogy éppen hol van ellenfél. Amikor a falon keresztül volt én is rálőttem a pöttyre és minden lövés hit volt. Ahogy mozdult az emberke úgy ment a piros pötty is. És még ezekhez jön a rutin is. Amíg az aimbotosok nem kezdik el szórni a fejeseket, addig nehéz megmondani, hogy mennyi csaló van. Pedig, ha van millió egy wh-s, akkor sztem aimbotosnak is kellene lennie, de azzal még egyszer sem találkoztam eddig. Biztos vannak csalók, de egyelőre szerintem a számuk elhanyagolható. Én még nem találkoztam eggyel sem vagy legalábbis olyannal, amire azt mondanám, hogy tuti az. Gyanús eset volt meg van, de az általában kb. 1 kill, utána tök átlagos az ember nekem.
-
Kobe
veterán
Van kulonbseg akozott amikor a sarokban hallod vagy lepcson hogy ott motoszkal es eleresztesz egyet (tarat, nem fingot) es akozott amikor killcamben latszik hogy epp hogy beszaladtal a latoszegebe 2 fallal / 2 emelettel arrebb es onnantol kezdve utanad megy es vegig millimeter pontosan lekovet / vagy mar akkor lefekszik rad varni
-
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #4365 üzenetére
Én nem állítom az ellenkezőjét, de 10 riportból 9 hülyeség.
Sajnos ezért nem veszi komolyan a Activision sem, mert látják, hogy miket riportolnak többségben.#4363 Kobe Én is falon át szoktam követni az ellenfelet, mert hallom, hogy merről fut, és felkészülök rá. Illetve ismerem már a helyeket, amiken át lehet lőni a spawn pontokra.
Ja... és engem is szoktak riportolni.
Legalábbis beírják a chat-re.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #4366 üzenetére
Én meg akkor érek rá.
#4368: Az Activison szerintem semmit nem vesz komolyan, nemhogy a reportokat. Azt viszont komolyan veszik, hogy a több ezer fő csíter kamu bannolásokról kommunikáljanak.
Engem is reportolgatnak, hosszú-hosszú évek óta, még videó is van fent rólam a youtube-on. De ennek semmi köze a kérdéskörhöz, pláne a valósághoz.
-
nutella1
őstag
válasz
LackoMester #4364 üzenetére
Éjjelente én is tapasztalok eléggé érdekes dolgokat. Fura, hogy napközben valóban kevesebben vannak. Elég naiv feltételezés lenne azt hinni viszont, hogy nincsenek, mint ennek ellenkezője is, hogy sokan vannak.
-
Kobe
veterán
válasz
LackoMester #4362 üzenetére
hát pedig van bőven
én kb napi 5 riportot tuti elnyomokcsávókám falon át követ, mondhatnád hogy hallatszol de amikor falon át próbál véletlen reflexből oda lőni ahol vagy, akkor azok elég beszédes jelek
és iylen 5-6 tuti akad egy nap
-
zzola
titán
Rengeteg a PC-s csaló , én ennyit még nem
láttam BF-ben sem… -
nutella1
őstag
válasz
geckowize #4343 üzenetére
A cseppet sem felhasználóbarát, és az eddigiektől eltérő menürendszere. Az a problémám vele. De lehet kellene még bele néhány kattintás, ide-oda klikkelgetés, belépkedés-visszalépkedés, hogy a totál-káosz jellegét fokozzák, és akkor aztán még kibogózhatatlanabb lenne. Aztán lehetne hozzá összerakni még 2-3 excel táblát.
-
BandiHUN
veterán
Szerintem lesz majd mentés, amikor jön a season1+shop extra fegyók, gondolom lesz veaponry, mint a Vanguardban, hogy mid van/mit vehetsz, onnan már piti dolog lenne.
-
Kobe
veterán
Fegyver kombinaciot nem lehet valahogy menteni? Ill nem is lehet majd? Csak loadoutot?
Arra gondolok h adott fegyo attachmentje, tuningja, stb, hogy ne kelljen mindig loadoutba pakolaskor 0rol konfigolni
-
pumpido
csendes tag
sziasztok van egy ps5 amihez megvettem az űj codot a monitorom tudja full hd 120 fps a 4k tévém majd 5 éves milyen hdmi elosztót tudtok ajánlani ? hogy ne keljen mindig át dugdosni a hdmit
-
BandiHUN
veterán
válasz
geckowize #4343 üzenetére
Szerintem teljesen baráti lett. A Vanguard level 70+a 3 utolsó skin adott kiegekkel feladatok nekem maga volt a pokol, mindent kiszinteztem, de csak 3 goldom lett összesen
Ja, MW2019-ben meg az Obsidian is meglett csomó mindenre+atomic vagy mi volt ott...
Mondjuk az is játszatta magát...Ez is fogja.
-
Wans
aktív tag
Az de faxa. Nekem minden crash után a steam csinált valamit a játékkal kb. 2 percig. (Játékfáljok ellenőrzése?) A sokadik crash után nyomtam manuálisan is egy játékfálj ellenőrzést, annak végén letöltött valami 18 megás patch-et. A játékba belépve újra végig kellett nyomogatnom a felhasználási feltételek elfogadását. Most újra kezdem tolni az ipart, kíváncsi vagyok, hogy ért e valamit.
-
geckowize
őstag
válasz
nutella1 #4324 üzenetére
Mi a problémád vele? Nem kötekedésből, kíváncsiságból.
Nekem jobban bejön mint az előző 3 game rendszere, mivel minden fegyverhez csak 4 camot kell feloldani, launcherekhez/meleehez meg csak 1-et, hogy a gold camo challenge megnyíljon. Ráadásul a megszerzett camo MINDEN unlockolt fegyverre egyből rárakható, nem kell ugyanazt a camot 51x kifarmolni.
A goldhoz meg csak 3 streakek kellenek, nem 5, mint a vanguard egyik high-level-unlock camojánál, amitől elhalt az agysejtjeim fele. (Launcherrel, meleevel csak 2 streak)
Platinumhoz meg csak longshotolni kell, most fog jönni szerdán Season 1-gyel a Shoot House hozzá. (Launcherrel destroyolni, meleevel meg 2 kill in 10 sec)
Polyatomichoz headshotolni, ami a CoD4-et juttatja eszembe, ott csak headshot challenge volt camokra, ha jól emlékszem 14 év távlatából 150 headshot kellett Blue Tigerhez, 250 headshot Red Tigerhez. (Launcherrel double kell, meleevel behind kill kell)
Orionhoz meg nincs külön challenge, ha megvan az 51 polyatomic, megkapod.
Én szvsz nem látok hátrányt, csak előnyt az előző 3 gamehez képest, de kíváncsi vagyok a véleményedre.
Ha annyi a probléma, hogy nem látod át, már linkeltem ide 2x is a camo tracker spreadsheetet:
Modern Warfare II Camo Challenge Tracker Template -
Wans
aktív tag
valószínűleg megtaláltam az első fegyvert, ami használhatatlan a játékban és nem azért, mert nem lehet vele jól játszani, hanem mert kifagy tőle a játék. az m16-ot kezdtem el húzni és amióta azzal tolom minden második meccsen crash. delelőtt az 556 icarus lmg-vel mentem. 2 órát játszottam vele 0 gamecrash. amióta meg ez van a kezemben állandóan kidob a játék.
ez most nekem új dolog vagy valamit rosszul csinálok?
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
A Slimline Pro optikát mivel lehet feloldani? Nem látok semmit amikor rámegyek.
-
omfgk
veterán
Akinek esetleg vannak 1-2 percenként fura megakadások (nem fps drop, hanem olyan mint a hdd-s időkben amikor valamit betöltött akció közben és persze kurva lassan), az kapcsolja ki az on-demand texture streaming-et.
Nekem ez most megoldotta.A másik amivel szarakodok az az élesítés. Mert ugyanolyan homályos a játék a TAA miatt mint az MW2019.
NV filterekkel rengeteget lehet javítani ezen és még az árnyékokon is lehet kalapálni (jobb lesz a visibility), viszont dupla akkora a teljesítmény veszteség mint az MW2019-ben.
Kb -15%. Látványban viszont ég és föld.DLSS féle élesítés kutyagumit nem ér.
DLDSR + DLSS szarul működik. És szintén nem élesít eleget.Szóval most úgy használom ,hogy 1440p + DLSS Quality, élesítés csak a minimumon és erre megy a filter Geforce Experience-ben.
Egyébként aki még nem látta, HUB féle videokártya teszt a játékban.
https://youtu.be/hZ4JDDCnOi0?t=633
Tegnap találtam és meg is magyarázta ,hogy miért van ennyire kevés fps-em egy 3080-assal.
Eléggé az AMD felé billen a pálya a játékban.A 3080-asom a 6800 mögött kullog. 3090Ti meg valahol a 6800XT szintjén van.
-
zzola
titán
Köszi srácok!
-
zzola
titán
Mentem most egy kör dominationt, 201-200-ra nyertünk. Ezt hogyan , ha 200-ig megy egy kör?
-
nutella1
őstag
Ez a Camo "rendszer".. Nem tudom melyik elmeroggyant találta ki, de azonnali hatállyal elküldeném a cégtől. Indoklás nélkül. Fel se hívnám, csak egy sms-t küldenék neki: az életben soha ne lássalak többé te loser.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Corsa02 #4250 üzenetére
Az Upscaling feletti Render Resolutiont veszi le 100-ról 37%-ra. Lehet, hogy nem számít, mert, ha be van kapcsolva az Upscaling, akkor nem aktív az a menüpont, de akkor is idegesítő volt.
De részemről már tárgytalan, mert meguntam a sz.rakodást és rendeltem egy Series X-et.
Ha jól tudom, akkor a "mentésem" megmarad Xboxon is az Activision account miatt igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- PS Plus előfizetések
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53