Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #4057 üzenetére
Én a botokat sem tudom ilyen gyorsan darálni.
"De biztosan van benne valami, mert ugye kevesebb erő kell az egér elmozdításához így finomabban lehet célozni. Gondolom én."
Szerintem is. Fps játkoknál, ahol ennyire számít a gyorsaság muszáj, hogy minél könnyebben lehessen az egeret mozdítani. Én nem vagyok profi esportoló, de a mostani egerem előtt volt egy kb. 130-140 grammos egerem. A mostani egy kb. 60 grammos egér. Nekem is egy SteelSeries qck+ van, azon is ég és föld a kettő közötti különbség.
Casanova* #4061Kb. 10 éve tört össze az üvegegérpadom. Azóta próbálom keresgetni, hogy van e, de eddig nem találtam. Így, hogy bedobtad ezt a videót, kivételesen találtam egyet. Most én is gondolkozok rajta erősen, de ha nem rakod be ide ezt a videót eszembe nem jutott volna, hogy vegyek.
Egyébként, ha van valami amit tudsz venni gamer pc-hez, és az időt álló is, az pont ez a fajta egérpad.
Csak, nem kell méregből ököllel ráverni, ha van aki jobb nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest