Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Wans

aktív tag

válasz MaddeNNNN #4057 üzenetére

Én a botokat sem tudom ilyen gyorsan darálni. :N

"De biztosan van benne valami, mert ugye kevesebb erő kell az egér elmozdításához így finomabban lehet célozni. Gondolom én."
    Szerintem is. Fps játkoknál, ahol ennyire számít a gyorsaság muszáj, hogy minél könnyebben lehessen az egeret mozdítani. Én nem vagyok profi esportoló, de a mostani egerem előtt volt egy kb. 130-140 grammos egerem. A mostani egy kb. 60 grammos egér. Nekem is egy SteelSeries qck+ van, azon is ég és föld a kettő közötti különbség.

Casanova* #4061

Kb. 10 éve tört össze az üvegegérpadom. Azóta próbálom keresgetni, hogy van e, de eddig nem találtam. Így, hogy bedobtad ezt a videót, kivételesen találtam egyet. Most én is gondolkozok rajta erősen, de ha nem rakod be ide ezt a videót eszembe nem jutott volna, hogy vegyek. :DDD

Egyébként, ha van valami amit tudsz venni gamer pc-hez, és az időt álló is, az pont ez a fajta egérpad. Csak, nem kell méregből ököllel ráverni, ha van aki jobb nálad. :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák