Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nutella1

őstag

válasz Acheron #10412 üzenetére

Próbáltam ezt a kilépkedés teóriát, elterjedt korábban a hiresztelés Twitteren és CharlieIntel-en is, ugyanez. Viszont sok valóságalapját nem találtam. Teljesen mindegy milyen fegyverrel mész, teljesen nem érdekes milyen játékmódban. Egy ideig működik a vélt felfogás, valóban, hiszen a pozitív eredmények után be is beszéled magadnak, aztán újfent összeomlik minden. Annak nincs értelme, hogy folyton kilépkedsz lobbykból, aztán benne maradsz néhányban. Olyan sincs, hogy utána nem szól bele érdemben az SBMM a party-ba, mert mindig beleszól. Matekozzon játék közben valaki más, számomra nem fontos a K/D arány azután, hogy önmagában a játék nem hiteles, hanem teljességgel hiteltelen. Nem fárasztom magam hiábavalóan. Ezek tények részemről, és nem csak szerintem. Kőkeményen bele van nyúlva a játékmenetbe, nem tudom a grafikonod ellenére sem elhinni, hogyan tudtad elhitetni magaddal ezidáig, hogy mégsem. Lehet és biztos ki lehet sakkozni, kőkemény, sziklaszilárd, kitartó türelemmel, amit továbbra is erősen kétlek, de miután semmi jelentősége nincs, és sem energiám, sem időm nincs egy fosul (vagy éppen nagyon okosan) megírt rendszer kijátszására, így az egész történet nem is érdekel. Nem ér annyit. Mi több, semennyit. Szórakozom csupán, mint Don Quijote a szélmalommal szemben. Viszont én egész pontosan tudom, hogy szembeszéllel nem jutok semmire. Igazán elengedtem, őszintén, mert semennyire nem fontos. Nem ámítom magam hosszútávon, te se tedd.

Új hozzászólás Aktív témák