- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
copying party ma estére nálam akkor ... :-)
-
Gergo28
tag
Én a cod4-en nőttem fel, amiatt is furcsább a tempó, meg nekem a színek és az árnyékok is másabb egyszerűen nem veszem észre az ellent vagy csak már későn, de ez igaz a többi pályára is csak itt jobban kijön nekem ( nem vagyok színtévesztő). Meg a 6v6 is furi persze így is ledarálnak mit a sz@rt, de annak idején 32 fős szerón játszottam viszont most elképzelni nem tudnám milyen lenne 32 fővel, mintha a méretarányok is másabbak lennének.
-
Xaels
félisten
válasz
Gergo28 #5189 üzenetére
Ooo. Van egy brigád akikkel játszani szoktam, ők már az újabb COD-okon nevelkedtek és megy rá rendesen a prüszkölés. Az elmúlt héten szinte csak Shoothouse 24/7 ment, TDM/KC meg a többi dara móddal, amitől már nekem volt herótom. Este beszabadultam Crash-re és hajnali 3-ig verettem. Sejtettem egyébként, hogy megy majd a rinya Crash miatt, mert a COD4 idején sem a Treyarch-os dara volt a térképek funkciója. Akkoriban még az SD ment leginkább, ott meg nem a Run N Gun volt az alap.
-
Gergo28
tag
És amúgy kinek hogy tetszik a Crash? Szerintem régen jobb volt csak hogy sztereotipikus legyek.
-
weri
senior tag
válasz
WaterWave #5187 üzenetére
En annak orulnek ha vegre ki lehetne valasztani melyik palyan, palyakon akarok jatszani es nem raeroltetni piccadly-ra meg sorolhatnam, mert nem minden player szeretne az osszesen jatszani :d Ez a wargaming hozza allas nem jon be nekem
A visibility meg mindig ocsmany. Alig lehet latni valamit, az enemy name plate meg sokszor besz*pat mert nem latok miatta semmit. Nem ertem minek kell bele... -
WaterWave
veterán
Örülök jönnek a hibakavítások, mert foglalkoznak a játékkal, de nem ilyen formában.
Másik beraktak nekem egy videot, azaz mindenkinek, amit minden indításnál szépen skippezni kell... Most ezt is miért kell? Lehet nem akarom megnézni vagy skippelni minden indításnál, mert engem nem érdekel..... -
GAbre
veterán
válasz
WaterWave #5182 üzenetére
Első indítás 2 perc mire belépett.
Most 2.ra eddig 3 unable
Tetszik a patch elsőre.
Úgyanúgy megy a videó és nyomhatom ki állandóan....
De minek kell indításba belebaszni 1 sztorivideót emberek?
Minden másra volt idő,de ilyen ordító hibát nem lehet javítani,hogy skippelve legyen videó?
GhostPetya:
Kollega arra próbál utalni,hogy máris kellett javítás,nem volt elég idejük eddig összerakni a season 1 passt.Gondolom én. -
WaterWave
veterán
válasz
KaitouP #5183 üzenetére
Az hogy nem képesek tesztelni semmit, hanem adják ki a patcheket össze vissza... Jó hogy nem minden nap van egy. Nem beszélve Ground War persze nem engedett be, gondolom arra is jön ki egy patch, de hogy ezt nem lehet letesztelni előtte vagy bármi, az érthetetlen számomra.
-
WaterWave
veterán
Kijött az 1.11, azért ez már tényleg vicc
-
GAbre
veterán
Így elvileg nem kéne állandóan elindulni a bejátszásnak?
Ha igen,és mégis állandóan elindul,másik megoldás?Gondoltam délelőtt rákérdezek a cod pontokra.
11-től volt admin chat elérhető.
Most megint felnézek,mondom elmúlt 11.Erre ugyanúgy nincs itt se admin chat,mint blizzardnál.
Kezdek gyanakodni,hogy nem akarnak szóba állni velem -
pulffy
őstag
Érdekes, azt hittem hogy 1 tier az 1 lvl de nem nagyon ,ezek szerint ha meg a 155 lvl akkor még közel sem lesz meg a100 tier...
-
Angel
újonc
A single player nagyon bejött.
-
Segal
veterán
válasz
Szeszkazán #5175 üzenetére
a pass-nál kell elérned az adott szintet
-
Szeszkazán
senior tag
Az új fegyókat hogy lehet unlockolni? Nem ír semmit csak hogy locked...
-
stuka20
senior tag
Nem csak a tizenéves korosztály szereti ezeket, rengeteg 30+ van, akik rajonganak értük. (nem csak a fegyó festésekre gondolok). Valakinek tetszik valakinek nem, nem kötelező használni. De én eddig nagyon kevés játéknál láttam, hogy valamilyen animés festéseket beletettek a játékba. (és ami nem custom) Most hirtelen a world of warships jut eszembe, amiben volt hasonló.Meg azt hiszem a csgo-ban van egy (?)
#no offense -
sittes79
addikt
Az normális, hogy nálam újra letölti az egész gémet? fck
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5166 üzenetére
Megnézem köszi jó tudni
-
-
raggg
senior tag
válasz
bulikavagyok #5155 üzenetére
Játszottál a patch óta? Többen panaszkodnak.
-
válasz
nagylaci6417 #5167 üzenetére
2 éve van piacon az X.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5166 üzenetére
3 évig garis?akkor vettem mikor megjelent
-
válasz
nagylaci6417 #5165 üzenetére
One X-ről van szó? Mert akkor az garis kell, h legyen! Regisztrációtól számítva 25-26 hónap gari van minden Xboxra. Az első szériás X-ek (nekem is az van), jövő január végéig garanciálisak.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5155 üzenetére
Soha nem csinálta most hallottam ahogy játszani kezdtem vele.gari meg már nincs rá több mint 2 éves
-
venom8888
őstag
Bent vannak mar a mapok ?
-
dombi81
senior tag
válasz
tonermagus #5146 üzenetére
Nem tudom ki a felelős ezekért a zakkant skinekért, de két választási lehetőség van:
1 Hibbant-nem normál az illető;
2. Gyerekeknek készül a játék, csak mi vesszük "komolyan". -
válasz
nagylaci6417 #5150 üzenetére
Ez nem a játék hibája hanem a gépedé - hívj hozzá futárt és küldd el Frankfurtba! Én most gariztattam az X-emet, mert már elég sok játék alatt hallottam a hangját. Most olyan halk mint újkorában - a tévé mellett nulla hangja van kb. A két hetes PS4 Pro-m a dashboardon sokkal hangosabb mint a két éves X-em játék alatt.
-
.LnB
titán
Erre 10 Finishing move-ra van ötletetek? Én hiába ütöm, késelem ezeket hátulról, egyet sem ad be.
-
Corpuscle
őstag
válasz
tonermagus #5146 üzenetére
Az operátorokkal egyelőre semmi gond nincs. Sőt, akad nagyon jó is.
-
tonermagus
aktív tag
válasz
BandiHUN #5139 üzenetére
Nekem sok COD játéknál itt ment el a kedvem az egésztől... Mármint amikor elkezdték full kretén szinten tolni a skineket.
Most is ezt látom sajnos. Az MW egy tök komor hangulatú, "valósághű" komoly játéknak indult, de már jönnek a hülye japán rózsaszín skinekkel.
A BO4-et nagyon sokáig nyomtam - Isten lássa lelkem szerettem is - de már szinte hányingerem volt attól, hogy mindenki csilli-villi ragyogó-villogó skinekben játszott, ami mellé rózsaszín-neonzöld-agyonanimált fegyver járt.
Kész cirkusz lett az egész. Kapásból hazavágták az egész játék komolyságát...
De ezt a játékot is ebbe az irányba fogják elvinni, ezek szerint ez kell a népnek...
Mondjuk nem csodálkozom rajta, mert az akciófilmekben a mai napig csípőből tüzel mindenki jobbra-balra rángatva a fegyvert mert a rendező szerint ez A nagyon "vagesz", hiába gondolom azt, hogy mennyivel menőbb ha a főhős annyira profi, hogy a vállához támasztja a puskatust és még az irányzékba is belenéz lövéskor. Szóval velem van a gond -
Segal
veterán
Na igen. Túl szép volt a fejlődés a szezon előtt
Mondjuk shoot house milliószor jobban bejött mint ez az új pálya de ott max 2 körbúl megvolt eleinte egy szint és a vége felé is max 4 (attól is függően épp milyen játékmódot kapott az ember) itt meg egyelőre pillanatok alatt elvérzek és a fejlődés is már az elején tragikus
Nekem "szerencsére" nincs cod pontom így el sem gondolkodok a pass megvételén. Elsőre a blue pack tetszett na mondom 500 pont és egész jól néznek ki benne a cuccok aztán amikor láttam hogy 4.99 az 500 pont akkor már nem is tetszett annyira
Majd kifarmolunk ebből a passból párszáz pontot (remélhetőleg) és max a következőnél veszek valami kis pack-ot (akkor viszont tutira nem lesz)
-
venom8888
őstag
Grand war t 5x inditottam ujra,de nem dobta be az uj palyat,es a kis palyakat sem dobta be .
-
raggg
senior tag
Tegnap játszottam egy keveset, ismét csalódtam, remélem nem riasztanak el rögtön a játéktól, a BO4-ben legalább 4-5 hónap után b*sztam csak fel magam.
Egyrészt: kétszer annyi XP lett egy szintlépés, mint volt. Lehet én vagyok hülye, de automatikusan megvettem a battle passt 1000 CP-ért, mert volt annyim (talán az előrendeléshez járhatott) és BO4-ben is nagyon szerettem végigtolni az operation-öket. A napi első győzelemért járó bónusszal simán megvolt átlag 3-4 meccsel naponta. (Persze nem kellett minden nap játszani). Aztán most látom, hogy nincs daily tier skip, és kétszer annyi idő lesz egy szintet meglépni. Nem oké. Értem, hogy utánaolvashattam volna, de akár ki is kommunikálhatták volna, hogy tudd...
Arról sem szólt a fáma, hogy a 3 pályát nem kapjuk meg egyből, ez tegnap le sem esett - gyanús volt, hogy csak Crash 24/7 van, de basszus...
A harmadik: a PS4 pro-m konkrétan majd fel robban játék közben. Eddig sem volt halk, megjelenés után is *va hangos volt, csavarig szétkaptam, kiszedtem a port, peccseltek is, kicsit jobb lett. Erre tegnap a patch után megint olyan hangos a gép, hogy beszélgetni alig lehet mellette, úgy, hogy nálam a lakásban kb. 15 fok van, mert nem bírom a meleget.. Eddig csak az Ace Combat volt hasonló, arra többen is panaszkodtak a neten (volt akinek restartolt a PS4-e a hő miatt), nálatok van ilyen? Vagy még lépjem meg az újrapasztázást is? Bármilyen más játék alatt kb. meg se mukkan a gép.
-
tibi206
tag
Én RTX kóddal kaptam 1100CP-t is. Szeptemberben regisztáltam be, lehet az is számít.
-
Wans
aktív tag
Sziasztok! Másnak sem akar fölcsatlakozni a szerverre a játék így reggel 10kor?
-
Dave567
addikt
válasz
bulikavagyok #5131 üzenetére
Én pc-n tolom haverommal Experiancer-vel optimizáltuk, és jó minden.
De ez a sebzés rendszer még mindig nem tetszik, folyamatosan hitelem az enemyt, lmg-vel b@szik meghalni..
-
válasz
zoltannagy #5123 üzenetére
Játszhatatlan??? Mit ba**tak el? Én tegnap toltam egy órát One X-en, és minden hibátlan volt.
-
adakiller
senior tag
annyira nagyszerű lenne ha a quickmatch filterben szűrni lehetne a pályákat is
-
zoltannagy
aktív tag
Jól el.aszták a frissítéssel, Xbox Onen is laggol így játszhatatlan. Akkor marad az WWII, ameddig helyre nem hozzák, úgy látom a jót is elcseszik...
-
RazoR
veterán
Nem teljesen tiszta nekem, hogy ha megveszem 1000CP-ért a battle passt akkor mit kapok érte? Mindent egyszerre ami a tier vonalon van?
-
ProEvoFan
nagyúr
Megnéztem a tier vonalat.Ami fölött nincs ott, hogy free, annál a tiernél hiába érem el a szintet, nem kapom meg az itemet ha nincs battlepassom?
A drágább battlepassnál csak annyi a különbség, hogy ad +20 tiert? -
oriic
HÁZIGAZDA
Na azért ide is beesnek azért az érdekesebb skinek.
-
venom8888
őstag
Ami a Battle Pass felso menuben van lockolt ccuccok,azokat csak a fizetosok tudjak kinyitni? Illetve van ahova az van irva hogy Free, de lockolt,azokat hogy lehet kinyitni?
-
bonat
senior tag
Mi van akkor, ha semmilyen formában nem tudtam játszani még a játékkal semmilyen módban, mert állandóan bezárja a játék magát.....
Grafikai beállításokat már Low-Normálra állítottam...volt sok Error üzenet..DXdiag...stb....
Valamikor a story videóból dob ki...
Van ötlete valakinek? -
GAbre
veterán
válasz
spanglee001 #5110 üzenetére
Hétköznap éjfél körül ne nagyon várd,hogy ugranak neked és segítenek.
Amúgy google!"Twitch Drops have now ended. Thanks to everyone who participated."
bonat:
Direct-x re/install(esetleg társai)? -
spanglee001
addikt
valaki írja már le magyarul hogyan lehet ezeket a twitch droppokat beszerezni.
fel is kell iratkozni követni is kell, prime is kell? mehet a tálcán is? -
GAbre
veterán
Gratulálok nekik,gép restart kellett,hogy jól működjön a játék,nem tudom miért,de oks.
Rámegyek coop-ra.
-Meghalok,spawn ejtőernyő nyit,mire leérek vmi már halott vagyok.
-Következő kör ejtőernyő nyit leérek az előző életem előtti löszer azaz 9 db golyó volt.
-Nah következő élet ejtőernyő helikopterhez esek,beszállok instant 4 enemy fekvés.
-Ok,következő spaw,lőszer nélkül....
És itt zártam be a játékot! -
GAbre
veterán
Cod pontot lehet valahol olcsóbban venni?
-
novakalex
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy az AK47 revolution (vagy vmi hasonló a neve) blueprintet hogyan lehet megszerezni?
Köszi. -
nagylaci6417
aktív tag
Ezeket az éjszakai pályákat nem lehet kikapcsolni
?10 ből 9-szer adja csak.idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest