Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Casanova* #6945 üzenetére

    A rush sem rossz azért,próbálj ki egy MP7-et 5mW lézerrel,gyors ADS-re hangolva,FMJ-vel,és azt is szeretni fogod,hogy körbefutod az ellent! :DDDMP5 is jó még ilyen rosszalkodásra,UZI is,igazából rájössz,mennyire sok idő megy el AR-el,mobility-t,ADS-t rontó amúgy középtávra kihegyezett kiegekkel,fedezékharcokkal,sarkon várással,sok pici sokra megy.Autoshoti szintén jó ilyesmire,gyors futás,becsúszkálás...
    Pisztoly is egy jó dolog,sokszor szopatnak ilyenek minket,én nem vagyok egy pisztolyos,csak ha feladat van rá,de olyankor el lehet lenni jól azzal is,lézerrel tök sokszor ad be fejest közelről hipfire.

    Míg nem ismered a másik oldalt,nem is tudod,milyen.
    Én mondjuk csak keveset rusholtam,azt is a könnyű fegyókkal,amik már középtávra nehézkesek,ott is a hipfire,kieg nélküli killek megszerzésére,de igazából nem az én világom,én is inkább erősségre,pontosságra szeretek pakolni.Cserébe sokszor van kevés killem,hiába nyerünk,és megesznek a rusholók,viszont nem félek pontra menni,elég jól megy a kemperkiiktatás,messzebbről ellőni pár kellemetlen ellenfelet,meg is védeni a pontot,hogy ne 2mp alatt veszítsük el,mert befut valaki,és szétszéledt a foglalóbrigád.
    Kicsit kempelni se szégyellek,ha úgy hozza ki a lépés :DDDFőleg mondjuk még begyűjteni +1-2 killt killstreakra,ott már óvatosabb vagyok.

    uregpapa: akkor passz,lehet nem frissített a wined,drivered,chipset,hang drivered?Ez is lehet gond.Nem ismerem az AMD cuccokat.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák