-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya72
aktív tag
Azért ez hihetetlen, tele a játék no recoil, halhatatlan csalóval, ja bocs az itt nincs, proval, de a retkes LMG-t nem számolja, hármasával-négyesével darálom le az ellent füstben, füstön át, de megakadt 11-en az a retek számláló.
-
Qtya72
aktív tag
Az új LMG-t hogy lehet megszerezni? Öltem füstön át, füstbe, semmit nem számol.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Unsupressed Barrel atachment mit jelent? -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mi az APC turrets, és Uzi-hoz a zárolt barrelt, hogy tudom feloldani? Standard issue stock rajta van, de 41AE 25 tár helyett csak 41AE 32-es tár van. Meccsenként 2 long shot meglőve, de nem számolja.
Előre is köszi.
Most számolta.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
Van megint shipment, melyik játékmódban?
-
Qtya72
aktív tag
Hú ez a frissítés, ez gyalázat, rég nem idegesítettem fel magam 1 szutykos játék miatt, hisz csak 1 játék. Nem hiszem el, hogy eddig 2-3 meccsenként volt 1 lelőhetetlen, most meccsenként 2-3.
.357-est csinálom, HC ship, gyerek áll, kempel, Tőle 3 cm-re, pisztoly az oldalába, lövés-semmi, lövés-semmi, na 3.-ra beadta, fut egyenes vonalba, mögötte állok ugyan ez. HC shoot, longshot, rajt a távcső, gyerek hasal, feje a célkeresztbe, levegő visszatart, lövés-semmi, lövés, észrevesz lelő. Ping 38. Tudom ez nem a játék hibája, Én vagyok szkíííííltelen béna játékos.
Bocs de ezt most ki kellett adnom magamból.
Már tudom, hogy tudok videót készíteni, ha lesz még ilyen felveszem. -
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7854 üzenetére
Én is No, többször is.
Időben szólnak, olyan mintha aug. 9-én 15 órakor rám szóltak volna, hogy 14:10-kor ne nyúljak oda, ahova nyúltam, mert megszabadulok a jobb kezem 1-es 2-es újjátol.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7850 üzenetére
Ez mit is jelent?
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7848 üzenetére
Mikor feldobta az üzit, elosztó lekapcs.
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7843 üzenetére
Safe módban indítva is ua.
-
Qtya72
aktív tag
válasz laragirl83 #7833 üzenetére
Én is nézegetem, csak sajnos nem értek englisül.
Újraindítottam gépet, ellenőriztettem a fájlokat, de ua.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
Marksman-ra nem adja meg a platinumot, hiába arany mind3.
-
Qtya72
aktív tag
Végül is igaz, ha szerencsétlenségemre rám érik a szapora, és nem ér annyit Nekem a játék,hogy büdös, barna alsógatyával toljam végig a meccset, vagy a pillanatnyi áramszünet ellen nem tudok venni egy szünetmentes tápot, vagy ha nem tudom elküldeni a búsba családot, ha hirtelen kell valami, vagy a gyógytornászt ha hirtelen betoppan, hogy van ideje Rám, vagy jön egy DEV ERROR, nyomjanak mindjárt 1 óra bannt, vagy mindjárt alaplapi bannt, az milyen jó.
Az olyan meccsekből meg, ahol egyszerűen nem hal az ellen -szerencsére ez ritkán van- hiába látszik úgy, hogy Én lövök először, és találom el, mégis Én halok, vagy ha gyanus az ellen kifogok lépni ezután is. Idegeskedjetek csak ilyen hülyeségeken.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
válasz BusinessGuy #6596 üzenetére
Ha az utolsó 2 mondatot elolvasod, és értelmezed, rájössz, hogy miért nem fogok videót készíteni.
Na jó leírom. Azért nem készítek videót mert nem érdekel. Ez ilyen, ezt kell elfogadni, vagy nem játszani.
A kulcsszó valóban a látszik, azért is nem azt írtam, hogy tutira, ezer-millió százalékra telibe lőttem.
Lényegében leírtad azt amit Én, csak más szavakkal.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
válasz BusinessGuy #6594 üzenetére
Pedig létező jelenség. Lobbynként változik, van, hogy normál 2-3 max 4 golyó az ellen, szinte HC-n érzem magam, következő lobby fél tár, és vagy Ő hal meg, vagy Én. HC-n is van, hogy csak sebződik, és elfut, pedig Nálam úgy látszik, hogy telibe lőttem. A különbség annyi, hogy engem ez nem zavar, játszok tovább. Ha nagyon durva kilépek, és irány másik meccs.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
1 quad feeds (4 uninterrupted kills in the kill feed)
Ez mit jelent, mit kell csinálni? -
Qtya72
aktív tag
válasz redingitell #4530 üzenetére
Emlékeim szerint számolja az RPG kill-t is, de lehet keverem. Meg talán a GL-t is, azt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Get 5 wins in any objektive mode. Ez mit akar pontosan, Legyek 5x a győztes csapatban, vagy legyek 5x első?
Ha az előbbi, akkor mi ebben a rekordokat döntögető nem tudom miben az objektive mód, mert dom, és hp győzelmet nem számolta.
Köszi. -
Qtya72
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #3475 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Most nézem, még csak 7 szinten van, és csak 4-et enged, holnap kipróbálom az MK14-et, arra már 6 szinten lehet 5 kieget tenni.[ Szerkesztve ]
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
A DMR az valami fegyver a játékban? Azt írja egy küldi ölj 70-et, 5 kieggel on a DMR. De nem találok semmi ilyet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla