- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #4591 üzenetére
-
Maxxy10
addikt
Mivel lehet megcsinálni a "Get 30 kills with using Pistol" weapon master küldetést?
Életemben nem voltam még ilyen ideges játékra....
Egyik kis pics@ pisztoly sem sebez... Elkezdem lőni megfordul és normál fegyverrel meg leszed -
Segal
veterán
Valaki nem csinalna a coop missionoket? Mert randomokkal ezt gyakorlatilag keptelenseg megcsinalni...
-
stuka20
senior tag
Olyan szépen lefagyott a játék, hogy még az alt + f4-gyel sem lépett ki. Ráadásul teljesen lefagyaszotta a gépet is.
-
Zin
őstag
Operator edition és a Standard között mi a kulonbseg ?
-
spanglee001
addikt
már nem is lehet sehogyse megvenni az endowent dlc-t?
-
v!ct0y
veterán
Beállítattam a játékot a GF experience-el és sokkal jobban adja a killeket... Mintha én látnám meg hamarabb az enemyt.
-
stuka20
senior tag
Az októberi eladások száma: [link] (ha már volt, akkor bocsi)
-
spanglee001
addikt
eltünt a store menü a játékból, megvettem volna az endowment packot
-
Segal
veterán
Már azt hittem lett élet lvl155 után mert elkezdett körbemenni a számláló de amint körbeért megállt újra
GhostPetya: Miket lehet majd venni a COD pontokból? Skineket? Azt tudom hogy lesz ingyenes meg fizetős skin is de vajon ezek hogy fognak működni? Több kinézete lehet majd a jelenlegi operátoroknak vagy csak simán mondjuk nadrágot cserélhetünk rajtuk, esetleg új fegyverskinek lesznek?
Azért azt kicsit sajnálom hogy lvl155 után nem adott valami kis apróságot a játék amit ki lehetne tenni a profilomra hogy látható legyen hogy anno elérte az ember. -
pulffy
őstag
válasz
spanglee001 #4568 üzenetére
Juj...
Köszi a választ. -
KaitouP
nagyúr
Az 1.09 frissítés megérkezése mellett (melyről volt itt szó korábban általatok) további híreket is kaptunk, ezek az alábbiak:
- Kiszivárgott az első Battle Pass szezon logója: [link]
- A klasszikus Crash nevű pályára vonatkozóan is találtak utalásokat: [link] -
pulffy
őstag
Skacok milyen fegyver, fegyverek a DMR?
-
redingitell
senior tag
válasz
jozefgucci1 #4564 üzenetére
Nálam rendben fut
-
dombi81
senior tag
válasz
jozefgucci1 #4564 üzenetére
Itt ugyanez: server disconnected. Jól sikerült a patch.
-
jozefgucci1
addikt
Nálam nem megy a játék szerver hibát dob . Más is jelezte a barátok közzül .
-
oriic
HÁZIGAZDA
Corpus irta h melyik platformra mekkora...
-
raggg
senior tag
válasz
spanglee001 #4560 üzenetére
Gyakorlatilag minden játékmód TDM jelenleg.
-
raggg
senior tag
válasz
spanglee001 #4557 üzenetére
Végülis nagyjából igazad van, de a hangos lépéshangok, a lassú ADS és a sokszor furcsa netkód azok javára billenti a helyzeteket, akik kempelnek, pont azért, mert az előbbiekből kettőt rögtön kiiktattak. Én sem vagyok az a kempelős fajta, nagyon óvatosan lehet azért haladni a pályákon, sprint az kb. kizárt, be kell szépen nézni mindenhová és használni a gránátokat... amíg van. De ha az lenne a célom, hogy előrébb végezzek a tabellán, akkor csak simán beülnék az officeba shoothouse-on. :-)
Szerintem ha időben tudják javítani ezeket a problémákat és betesznek pár jól megtervezett pályát (szerintem most a Shoothouse és Hackney Yard jó, illetve a Gunrunner még oké), akkor jelentősen nőhet az élvezeti faktor.
Személy szerint elvagyok még a játékkal, sőt: szívesen megszokom a lassabb gameplayt, de egy TDM azért ne időlimittel érjen már véget...
-
WaterWave
veterán
ps4-re 12.924 GB a patch 1.09
-
spanglee001
addikt
néhányan kicsit túltolják szerintem, nem eszetlenül kell menni, fedezék mögül kinéz és rohanás tovább ugrás csúszás gyorsan rákattintol az enemy fejére és olyan nincs hogy nem fekszik
ki kell ismerni a pályákat, pl hány másodperc mulva és hova dobd a gránátot hogy legalább 3 killed legyen, mikor kell kattintani a sniperrel, hogy pont elkapd az áthaladót, melyik sarkokra kell befordulni prefire-el
hol lehet némán a hátukba kerülni és némán leütögetni a kempelőket hátulról
mondhatjuk első codom, mert a bf egy szar lett a pubg meg már uncsivolt. nekem bejön a játék
-
sanya53
aktív tag
válasz
Provox OW #4555 üzenetére
Teljesen igazad van, én is rengeteget szenvedek a játékban, 4-5 kőrt szoktam menni. Nem bírom idegekkel a rengeteg kempmatyit. Pedig tényleg jól sikerült ez a játék. COD 4 és COD 6 óta nem volt egy sem ilyen jó. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok többet tölteni a játékkal. Sajnos tesznek róla, sokan, hogy ne legyen hozzá kedvem. A kempelésre rá kényszerítenek a társaim, mert senki nem megy előre mindenki bújik valami tárgy mellett vagy egy sötét sarokban és zoomolva várja az ellent. Számomra ez nem játék. Ha meg megyek előre egyedül akkor tudja mindenki mi fog történni, döglök halomra. Szóval inkább hagyom ezt a játékot. Nem ér annyit, hogy idegbeteg legyek. Könnyű azt mondani, hogy ne idegeskedjek és kempeljek én is. Hát nekem ez sajna nem megy.
A játék nagyon jó különben. Ahogy én látom itt az lehet a nagy probléma, hogy a mapok úgy vannak kialakítva, hogy mindenki bujkáljon, túl sok a tereptárgy, szerintem sokkal szellősebbre kellett volna csinálni őket és nem volna COD helyett bújócska a játék neve. Mert lehetne akár BÚJÓCSKA is. -
Provox OW
újonc
A kezdetektől kezdve, 2003 óta codozom. Sokáig az volt számomra az etalon. (Abban az időben felejthetetlen estéket töltöttünk el a játék mellett kb 15-en. Attól függően ki mikor ért rá.) Magyarországi viszonylatban top 10-ben benne volt a csapatunk és a clanbasen is rengeteg hivatalos meccset játszottunk. A cod2 nekem már nem jött be. A következő áttörést számomra az mw2 jelentette. Majd az mw3. Attól kezdve semmi, mivel akár a bo-k akár az összes többi cod nem tudott lekötni. Ellenben a mostani újra azt a színvonalat hozza mint legutóbb az mw2. Nekem is nagyon nehéz. Rengeteg a jó játékos, kétségtelen tény. Aki minden előélet, vagy mint az én esetemben hosszú kihagyás után ül neki játszani csak kínszenvedés az egész. Emiatt kár szidni a játékot.( A játékban eltőltött idővel arányosan nő az eredményesség!) De ettől függetlenül véleményem szerint 10 éve a legjobb cod amit kiadtak!
-
venom8888
őstag
Krisztusom. MI ez a 20Gb update? Be raktak 5 palyat? es 10+ uj fegyvert?
-
Zin
őstag
Hol erdemes a jatekot megvasarolni?
-
raggg
senior tag
Patch notes (angolul), nem másolom be az egészet, mert q*va hosszú:
https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/dzy5uc/112219_patch_notes/Ha minden igaz, 12 GB.
-
Laby
őstag
válasz
Dave567 #4544 üzenetére
Szerintem úgy van megírva a játék, hogy mindenkire ugyan úgy hat minden ugyan olyan lövés. Nem gondolnám, hogy külön figyeltek arra, hogy Dave567-ba kevesebb keljen, viszont dupla annyit keljen lőnie csórinak...
Valószínűleg jobb helyre céloznak, vagy erősebb fegyverrel (vagy erősebb betárazott lőszerrel) lőnek Rád.Nekem sok elcseszett játék után itt nagyon bejön a sebzés, pont ideális, nem kell bele abszolút sok, de nem is HC. Szerintem nagyon jól eltalálták.
-
Dave567
addikt
Hogy tudták így elcseszni a sebzést basszus, marha idegesítő hogy megint tankolni kell az enemyt, én meg 3-át kapok és fekszem.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
redingitell #4530 üzenetére
Emlékeim szerint számolja az RPG kill-t is, de lehet keverem. Meg talán a GL-t is, azt nem próbáltam.
-
Acheron
őstag
Igen, PC. Még nem vettem rá magam konzolra - talán jövőre, ha kijön a PS5.
Ami a másik dolgot illeti, remélem nem. Jó dolog ez a crossplay rendszer, bővíti a játékosbázist, nagy kár lenne, ha a PC -s csalók miatt sérülne ez az együttműködés
(#4532) RazoR: Köszi a tippet, ezt kipróbálom. Van érezhető hatása az erőforrásokra, hogy megy a felvétel? -
BandiHUN
veterán
-
Segal
veterán
válasz
stuka20 #4525 üzenetére
Abbol 25ot csinalj mert annyi kell az operatorhoz. Lehet kifogni afk-kat, meg sok a kemper ha elsore siman is olted a masodik talalkozaskor a korben mar tudhatod hogy nyugodtan olheted kivegzessel is.
Esetleg ground war modban menj valami piszok magas haz tetejere tutira lesz fent egyhelyben allo kemper. Csak egy kis ido kell hozza.
Nekem volt vagy 5-6 amikor mar felig megoltem es akkor az egyik csapattarsa engem olt meg es akkor nem adja meg. Na az a duhito. -
redingitell
senior tag
Itt mit használjak? Nagyon nem vágom
Using shrapnel
-
-
stuka20
senior tag
Eléggé vértizzasztó küldik vannak... pöppet felidegesít néha
-
Acheron
őstag
válasz
minimumgame #4521 üzenetére
Utólag bajos lenne realtime játék esetén.
Csak kilépés után jutott eszembe, hogy megtehettem volna - remélem, volt olyan, aki meg is tette. -
Acheron
őstag
Tegnap találkoztam az első sebezhetetlennel, ketten lőttük közvetlen közelről egy csapattárssal, a fickó pedig még ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy visszalőjjön, csak illegette magát. Gondolom kiélvezte a szitut
Nem tudom, mi lett utána, azzal a lendülettel kiléptem a játszmából. Utólag gondolkodtam, hogy fel kellett volna venni és jelenteni, remélem másnak több esze volt. -
raggg
senior tag
No, tegnap megjöttek a lépéshangok, valszeg süket voltam tegnapelőtt (mondjuk zenéltem hétvégén). Fülesben a boost high jött be a legjobban, most megint érezhetően "jó" hangosak a footstepek.
Amúgy meglett a Kilo arany, az a durva, hogy nekem nem tetszik ez az arany skin.
Most váltottam AK-ra, egyelőre nekem szokatlanul sok a recoil, de jól húz. Meg valami officer challenge miatt p90-ezek (75 smg headshot).
Ashton Williams, a Treyarch comm. managere belengette az új updatet egyébként:
"Finalizing notes for “the big update” you all keep asking about. Notes are a little over two pages long. Lots of good stuff in here."
[link] -
ralfee106
tag
az mi már hogy (asszem) 38-39 -es szinten vagyok és ma találkoztam hardpointon egy olyan pályával amit még sose láttam? Bétában benne volt ez a pálya, de játékban még egyszer sem dobta fel se hardpointban se domiban (ezt a kettőt játszom leginkább)
-
Wans
aktív tag
Én is elértem a 155-ös szintet ezzel a stattal:
Nekem eddig nagyon tetszik a játék, rég volt már olyan Cod, ami ennyire lekötött. Van egy kisebb társaság is már, akikkel össze szoktunk ülni nyomni, igaz mi most az [sd-re] kaptunk rá nagyon. Ráadásul a crossplay is óriási dolog, mivel így tudok az egyik legjobb haverommal is játszani.
-
nyinya
tag
válasz
dombi81 #4510 üzenetére
Igen, elég jól védhető pozíciók vannak, ami szerintem arra lett kitalálva, hogy a pontokat védjék. Nem pedig arra hogy ha HQ vagy Hardpoint van akkor fel pályánál levadásszanak. Hidd el sokan vagyunk így. A spawnon jó lenne változtatni mert tegnap kb 3x az ellenség szájába éledtem...
-
dombi81
senior tag
Voltak, vannak, csaknem 20 éve gamelek, de a pályák jellegéből fakadóan még nekik is kedveznek. Én is elkempelgetek, összejön bőven a pozitív stat. Nem erről van szó. Még nem is unnám a játékot, ha egymás után ötször nem ugyanoda tenne vissza. A spawnolás pedig maga a katasztrófa.
-
-
dombi81
senior tag
Azt lehet tudni, hogy DOM. játékmódban miért mindig ugyanarról a térfélről indulunk? Eddig úgy volt, ha egy csapat elérte a 100 pontot, térfelet váltott. Jó volt, hasznos, hiszen egy adott pálya kialakítását illetően előnyben vagy épp hátrányban lehetett az ellenkező fél. Mindenesetre eltérő körülmények között. Most ez megszűnt. Kempelni kempelek derekasan, ahogy a játék résztvevőinek 90%-ka. De még mindig azt mondom, kellene vagy 5 új pálya, hozzá a térfél választás, anélkül unalomba fullad.
-
Segal
veterán
Eleinte biztos nem mert mumden ellened fog szolni de kis kitartassal folyamatosan lehet fejlodni es ahogy elkezded kiismerni a palyakat plusz a fegyvereid is fejlodnek ugy egyre jobb lesz a jatek. Plusz tobb segedletet is szemelyre tudsz szabni ami megint csak segiteni fog de eleinte ezek sem elerhetoek.
Tehat ido kell hozza de ha belejossz akkor szerintem tetszeni fog -
RazoR
veterán
Váltottam IPv6-ról 4-re és a NAT openről moderate lett, portot kéne nyitnom, jól gondolom?
-
urbi73
senior tag
Jövőhónapban tervezem a játék megvételét ,de addigra már mindenki pro játékos lesz .Gondolom kezdő szinten nem lesz sok sikerélményem......
-
Bennyboy
őstag
Nekem egyedül akkor akad a multi amikor spawnolok. Ez általános bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged