- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Skacok van ez az Operation quest Mara, második lépésénél ölj 3at halál nélkül 3x. Nálatok az nem bugos, mert nem szamolja.
-
weri
senior tag
válasz
Nagy.Úr #5387 üzenetére
De még mindig jobb mint itt hogy smg sokszor pontosabb mint az AR és így rombolja a játékot. A 6v6-ot meg elhagyhatnák már szerintem TDM, DOM, KC modokban igazán. Olyan empty server hangulat van így....
Ráadásul ezért van többnyire kemp is mert sok player fél kimenni "keresgélni" az enemy-t, mert az van sokszor tényleg hogy a nagyobb pályákon nem találunk senkit.
Biztos sokan jártatok már úgy hogy 6v6-os meccsen az idő járt le nem pedig a pont lett meg.- Jó lenne még mindig ha választható pályás lobby lenne.
- Lehetne igazán egy KS és Perk nélküli mod, kompetitiv S&D-al spékelve (6v6/5v5/4v4/3v3).
- SMG-et oda nerfelni ahova valók, közel harcra...
- Sniper ne 1 hiteljen lábra meg kézre is....
- Visibility-n sokat kell javítani mert szörnyű még mindig szerintem....
Vagy legalább ezek a balance-ok kompetitiv modokra legyenek optimalizálva még az is jobb lenne, és az arcade modok meg legyenek olyanok amilyenek...
Szerintem nem vagyok egyedül akiken ezek hiányoznak./off
Látom értelmét hogy miért módosították a fegyvereket de ezen még fognak változtatni az 100. Mert pl. most már 3 helyett 4 hitesek a playerek pl Ghrewer 43-al. Ahol egyértelműen érezni lehet ezt a TTK változtatást az a range. Szerintem ennek az volt az oka hogy arra kényszerítség a playereket hogy mozogjanak, mert most így számomra élvezhetőbb lett a játék hogy nem kempelnek a supportok. Csak a hátránya is meg van. Nagyon nagy előnyre kapott így a Sniper mert azok a fegyverek nem lettek változtatva. Bár nem biztos hogy ez hátrány. Ezen kívül szerintem sokkal jobb a játék mechanikája a BF-nek mint a codnak. Biztos hogy itt is csúszik a hit reg, de ennek ellenére mindig meg kapom az adott cuffanást amit kapok valakitől, ellenben COD-ba csak annyit észlelünk sokszor hogy 1 hit és dead. A másik, nagyobbnak érződik cod-ban a pálya a kis player szám miatt mint a BF5-be. Pedig eddig mindig az utóbbi volt ebben az élen.... -
dombi81
senior tag
Azhir Cave 842-edszer, na megyek Tekkenezni, absolutelly boring
-
pulffy
őstag
A tier szinteknek xp kell, vagy game time?
-
moddingR
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
Bocsi a noob kérdésért, de jól látom, hogy nem lehet vissza beállítani a Crash-t vagy Vacant pályákat moshpitre? Most ugye a shoothouse van, azt is szeretem, de legszívesebben 2-3 pályát nyomnék moshpitbe rotában. Ezt nem lehet megoldani valahogy?
Még egy kérdés: Nem igazán értem ezt a battle pass fdolgot... mennek szépen a tierek, fejlődök de a reward lockolva van. Úgy van, mint PUBG-ben, hogy csak pár állomáson van ingyenesen megszerezhető cucc és a többit csak akkor kapom meg ha veszek BattlePasst?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Nagy.Úr #5387 üzenetére
Áhh dehogy!
[linkhttps://www.reddit.com/r/BattlefieldV/top/?t=week]Cod2 warozások, óta nem játszottam ezzel a szériával szval kíváncsi vagyok!
-
Nagy.Úr
tag
válasz
Pro!Petya #5385 üzenetére
Én is olvastam valami új TTK-t módosító patchről, de meguntam a játékot egy ideje és nem néztem rá azóta. Ennyire elcseszte a játékmenetet?
A Coddal most én is elvagyok egyébként, habár már közel sincs hozzá annyi türelmem mint tizenéves koromban.Objektív típusú módok szerintem elég szórakozást tudnak nyújtani.
-
lowzor
veterán
Az biztos, hogy sokkal jobban átgondolt. Mérföldekkel jobb K/D-m volt végig a Crash-en, mint az összes gyári pályán, azokon valamiért sokszor csak esek-kelek. Crash-en a killstreak-eket is csak úgy ontottam, pl a 3 nap alatt legalább 20 VTOL összejött rajta, a többi mapen jó, ha szökőévente 1x összejön. Az eddigi legjobb HQ-kat a játékban is azon toltam.
-
raggg
senior tag
Tegnap mentem végre pár kört a Crash-en, azért sokkal jobb dizájn mint az új pályák nagyobb része (pl. Azhir Cave, Piccadilly), főleg DOM-on. Van egy flowja és átgondolt. Azt mondjuk régen sem szerettem, hogy a toronyba fel lehet mászni, de ez már így maradt
szerk
Azt én sem bánom, hogy visszakerült a Shoothouse, mert a fegyver challenge-ket sokkal könnyebb ott megcsinálni. De amúgy simán rakhatták volna rotációban a crash-sel, gondolom lesz olyan 24/7 playlist is, ahol 3-4 pályát rotálnak. Én mondjuk nem panaszkodom, mindenkinek nem tudnak a kedvére tenni... -
ProEvoFan
nagyúr
Nerfeltek az rpgn?Nem adja úgy, mint eddig.
Kemper geciket támogatják? lol -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #5378 üzenetére
Ez úgy van kitalálva szerintem, hogy a matchmaking rendszer alapján dönt, hogy hova fogsz kerülni (a skilledet, a pingedet és még több dolgot figyelembe véve). Ha harmadszorra is a Piccadilly az éppen kezdődő legideálisabb, ahova kerülhetsz, akkor azon fogsz játszani és kész.
Ezen csak a dedikált szerverek segítenének. -
dombi81
senior tag
Nem kellene egyáltalán 24/7 map. Inkább adná be értelmesen, viszonylag egymás után azokat. Ám ha hosszútávon marad ez a mostani, elcsépelt pálya"rotáció", egész biztosan én is célba veszek egy gyorsabb, pörgősebb 24/7 térképet. Ez 100%. Főleg, hogy alig van időm játszani, legalább akkor had élvezzem.
-
regener
veterán
Ground War móddal kezdhetnének valamit, mert gondol egyet és a fél szerver pingje 150 lesz 50 alattiról, ekkor még mikrolaggol is és kinyírja az élményt, már ha épp nem fagy ki a szerver. A CUAV-ra jött patch pedig jó, mert kereshettem én az égen ha sehol sem volt. Amit még nem értek hogy ha a Karsk C pontja felett van a CUAV akkor az a két bázison miért hat még, ha nincs is akkora hatótávja?
-
lowzor
veterán
Sajnos az ilyen céltalan, darálós map-ekkel sosem versenyezhettek népszerűségben az értelmesebbek, mint a pl a Crash. Igen, valószínűleg ez lesz a helyzet a Shipment-el. Én a legrosszabb map-nek tartottam a COD 4-ben, kerültem is, ahogy csak tudtam. Az lesz igazán a shotisok paradicsoma.
-
KaitouP
nagyúr
Itt folyamatos igényfelmérés megy. A fejlesztők látnak mindent, avagy azt is, hogy egyes játékmódokra mennyi ember jut. Állandó jelleggel működtetni 600 féle játékmódot már csak azért se lenne értelme, mert 600 felé tizedeli a játékosokat, állandóan csak a népszerűbb módokra lenne elég ember, valamint a változatosságnak is betesz. Ezért megy rotációban valamennyi speciális játékmód.
-
Laby
őstag
Szerintem csak arról van szó, hogy nem akarnak minden pályának 24/7 verziót, mindig maximum 1 ilyen lehetőség van. WW2-ben is mindig csak 1 pályára szólt ez.
Az viszont meglepő, hogy Crash csak ilyen kicsi ideig volt, de gondolom ennek az az oka hogy kevesen játszottak rajta. Nekem a Crash egy tök átlagos CoD4 map volt akkoriban is, és nem vagyok oda most sem érte. Sőt, konkrétan ha választhattam volna a CoD4 pályák közül, akkor Crash a lista végén kullogna.
Ha most rotációba beadja, akkor örülök mert jó élmény azért játszani rajta, de 24/7-nek erős.
Ezt gondolom túl sokan gondolták még így, és inkább Shoot House lett visszarakva helyette.Arra viszont nagy lóvét mernék tenni, hogy amikor jön a Shipment, akkor az a Crash-nél sokkal tovább lesz 24/7 map (sajnos). Sőt, talán még a Shoot House-nál is tovább.
Shipment 24/7-el az a baj, hogy vannak emberek akik csak azon játszanak, és onnantól semmi hozzáadott értéke nincs a K/D és a SPM statisztikáknak a játékosoknál. Akik csak azon a pályán játszanak azoknak sokkal-sokkal egyszerűbb kicsinosítani ezeket a statisztikákat. -
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
Már rég kiderült,hogy különböző játékmódoknak más-más maprotációjuk van. Van erről valami info, leírás,hogy jelenleg ez hogy alakul? -
venom8888
őstag
Hogy lehet Tiert lepni, csak olni kell ?
-
lowzor
veterán
válasz
KaitouP #5364 üzenetére
Szimplán az baj, hogy kivették ahelyett, hogy mellérakták volna a Shoot House 24/7-et, és úgy mindenki ki lenne szolgálva.
Reméltem, hogy legalább a következő új map-ig megmarad ez az opció és élvezhetem a Crash-t legalább 1-2 hétig.
Most várhatok, hogy a 622-edik Azhir Cave után talán beadja valamikor. -
Segal
veterán
Én speciel örülök hogy visszakerült shoot house mert sokkal közelebb áll hozzám a közlekedek a pályán stílus de azt mondjuk én sem értem hogy ennek ellenére miért kellett kivenni a crash 24/7-et
Jó nekem nagyon nem jött be de attól még sok másik játékosnak örömet okozhatott és tényleg kényelmesen elfért volna. -
Xaels
félisten
Call Of Duty: Modern Warfare (2019) | Multiplayer Montage saját videóm amit PS4-en vágtam, nem profi munka és nem hosszú de van benne több pálya, játékmód és fegyver is.
-
raggg
senior tag
válasz
BandiHUN #5353 üzenetére
Vannak amúgy normálon is jó meccsek. Nyilván többen nyomják a meta fegyverekkel... szerintem a public szeró az ilyen, megszoksz vagy megszöksz :-) más játékban is van, hogy fogyatékos csapattársakat kapsz.
az tuti hogy az akna, C4, stb nagyobb teret ad a kempelésnek más játékhoz képest, de engem amúgy ahogy telik az idő egyre kevésbé zavar, egyre jobban kiszúrom meg megvan mikor hova nézzek kb.
-
zozika84
őstag
Sziasztok,
A mai napon megvettem a játékot (FAT PS4) És szeretnék csatlakozni a közösséghez: D3xter19841205 a nevem. Ja és ugyanitt keresek értelmes kontroller beállításokat is
-
KaitouP
nagyúr
Mai patch notes: [link]
-
RazoR
veterán
válasz
ProEvoFan #5350 üzenetére
Én az MW 1-2 és az első BO után elengedtem a COD-ot, pedig ezekben saját szervert béreltünk, saját klán volt, ment a war a többi klánnal, stb.
De a falon futós ugrabugra meg csillagharcos hülyeségek nem jöttek be, akkor átnyergeltem a BF-re de az is olyan irányt vett a 4 után, hogy inkább hagyjuk. -
BandiHUN
veterán
Akinek nem kell kemper(annyira) meg shoti,az jöjjön HC-zni!
Én teljesen elégedett vagyok,fasza minden
Egyébként pont az a jó,hogy sokféle varia van,játékmód,fegyver,stílus,én nem akarom elhinni,hogy milyen sok ember károg... -
NemMo
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5333 üzenetére
Azért bele lehet futni normális játékokba, ma nekem az egyik meccsen volt 15 zászló foglalásom és azért lehetett ennyi, mert mind a két csapat ment ezerrel foglalni. Azon a meccsen kemperből talán ha egy volt
-
Winaty
csendes tag
Sziasztok miért van az ,hogy elkezdek játszani multit vagy bármit és kb 3-5 perc után lerak asztalra és sehol semmi.ma jött valami update és azóta csinálja eddig semmi baja nem volt. Köszönöm előre is az értékes válaszokat!
-
RazoR
veterán
válasz
nagylaci6417 #5332 üzenetére
Ez életem első multi fps játéka, most tanulom, hogy hogyan kell célozni az egérrel....
-
RazoR
veterán
válasz
Értem én és sajnos így is van de az, hogy 50 hsz-ből 40 nem szól másról csak, hogy gyökér kemperek, fújj GW, mér akar a COD BF lenni, stb-stb. rohadt unalmas már és szerintem nem csak nekem.
Igen ez van sajnos, ha nem tetszik tessék más módot játszani, én pl. csak FFA és KC-t játszom többek között ezért is. Ott is vannak kemperek de én addig megyek míg meg nem hal.
Attól, hogy 153x le van írva nem fog változni semmi.....
-
Xaels
félisten
válasz
Igazad van részben, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Pl. mi van akkor ha ölök KC-ben és mennék is felvenni de nem jutok el odáig mert mindig lelőnek? Akkor büntit kapjak csak azért mert bénáztam? Ugyanez HQ-ban, sokszor halok meg a HQ-n mielőtt behúznánk így a meccs végén nincs sok foglalásom.
A másik a rage quit amit büntetni kéne. Mondjuk ha valaki kilép, a kövi meccset alap cuccokkal kellene kezdje mindaddig ismételve ezt amíg be nem fejez egy játékot.
De a legjobb az lenne ha a KD-t száműznék a DOM, a HP, HQ, SD és hasonló módokból.
-
KaitouP
nagyúr
MOST már újra elérhető a Shoot House 24/7.
-
dombi81
senior tag
válasz
Az a helyzet, hogy a játékban a legtöbb ember bexari, félti azt a gyönyörűséges k-d ratio-t. Épp ezért tökmindegy, milyen játékmódban álldogál, és még a végén el is hiszi magáról, nulla skillel, hogy ő mekkora nagy gémer. Miközben csak a szája nagy, de nem is akármekkora. Egyetértek, 24 órás bann kellene az összes ablakban kucorgónak, aki nem foglal pontot. Ám ez soha nem fog megvalósulni, mert a noobok pénzére is szüksége van az AC-nek.
-
Semmi nem bünteti azokat a bunkókat, akik bejönnek objektív játékot játszani, és nem csinálnak semmit csak kempelnek. Dom-ban pl ha 1 meccs alatt nincs 3 pontfoglalás, akkor bann dom játékmódból 24 órára, puff, mehet tdm-ben ücsörögni, KC-ban ha a killjeidnek legalább a felét nem szeded fel (már mint a bilétát) bann 24 órára abból a módból, olyan szépen tdm-ben találná magát az összes useless barom mint a huzat, és pikk-pakk élvezhető lenne az összes objektív játékmód. Csapatjátékosok szépen játszanának együtt objektív módokban, a nyomik meg ücsörögnének tdm-ben. Ennyi kéne, semmit több, de 2019-ben úgy látszik ez nem elvárható, mert gondolom a fejlesztők is tudják hogy a játékosok nagy része fogyatékos, és hát az ő pénzük is pénz, sőt ők többen is vannak mint a normálisok, szóval jóvanazúgy.
-
RazoR
veterán
válasz
nagylaci6417 #5329 üzenetére
Ez aztán az érvelés, idejössz megmondani a tutit aztán kihátrálsz....
-
raggg
senior tag
válasz
nagylaci6417 #5320 üzenetére
Persze. Végülis a black ops sem cod, mert lila benne a pisztoly. Az űrösek meg? Hát az hogy lenne?
A COD2 és COD4 után is van élet. De ha az tetszik, lehet azt is nyomni. Most komolyan, a COD kb. annyit jelent, hogy az Activision éppen aktuális multiplayer FPS játéka. Vagy most tényleg azt akarjátok, hogy olyan legyen mint a FIFA? Minden évben ugyanaz egy új menüzenével? Full áron? Egyébként a Battlefield sem mindig ugyanolyan. Sőt. De a CSGO sem olyan, mint az egyhat volt, meg a Quake Live sem olyan, mint a Q1.
Nekem sem ez lesz a kedvenc részem egyelőre, de nem érzem szükségét, hogy kétnaponta beírjam, hogy itt mindenki kempel és ez nem cod.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ebben a részben van, lesz zombi mód?
-
Xaels
félisten
válasz
nagylaci6417 #5316 üzenetére
Crash egy COD4-es kultpálya. Semmit nem változtattak rajta csak betettek pár ajtót. Ha az nem COD akkor mi? Hagyjuk már a rinyát.
-
RazoR
veterán
válasz
newmoonlight #5312 üzenetére
Van egy nagyon egyszerű megoldás a Te és a többi sírókázó ember problémáira: NE JÁTSZATOK EZZEL A JÁTÉKKAL!!!!
Személy szerint eléggé unalmas már napokon keresztül azt olvasni, hogy ez sz@r, az sz@r, minden sz@r! Ha ennyire sz@r az egész szerintetek akkor mégis miért játszotok vele?????
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a crasht. Ezt a camp parádét, ami ott ment. Köszi nem kell
-
soo277
őstag
-
Laby
őstag
Nálam pont nem ilyen gond van. Pár hete egyszer már játszottunk úgy konzolos srácokkal, és tök egyszerűen beállítottuk és ment rendben a dolog (más kérdés, hogy meglehetősen gyenge hangminőséggel). Most viszont egyáltalán semmilyen hangot nem sikerül állítanom a voice chat-en. Sem bejövő, sem kimenő hangot.
-
Laby
őstag
Ground War résszel teljesen egyetértek, de a küldetések jutalmával nem. Illetve oké, hogy ad mindig valamit, de számomra ezek a calling card meg a többi baromság annyira megfoghatatlan, hogy fogalmam sincs mi az öröm abban?!
Jobban örülnék, hogyha meglévő fegyverek variánsai lennének, vagy mint a WW2-ben lehetne minden fegyvernek +10% vagy +25% fejlődést elősegítő verziója.
Ezért nekem a doboz gyűjtögetős téma jobban bejött, mint ez a szívja fél napot idióta küldetésekkel, hogy kapjak érte egy calling card-ot amit nem tudok semmire sem használni... -
rankesz
veterán
Sziasztok!
RTX-hez járó kódot hol kéne találnom? Vettem egy kártyát alzánál novemberben, de nem fogok játszani a COD-dal, gondoltam eladom, viszont nem rémlik hogy találkoztam volna kóddal
-
Segal
veterán
válasz
minimumgame #5300 üzenetére
A szinted azért változott mert az 55 lesz a fix az utána levőek azok szezonálisak és max 155-ig lehet kitolni őket. Mivel most kezdődött a szezon1 ezért jött a lenullázás mindenkinél aki már nagyobb volt mint 55.
Laby: Nálam is voltak hang gondok konzolosnál. Pc-n ugye nem gond mert ott discord és probléma megoldva de konzolosnál vagy mindenkit hallottam akkor is ha csak barátra állítottam vagy senkit...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
minimumgame #5300 üzenetére
Szurok kozul kapcsold ki azt h csak az Activision accountokat mutassa a leaderboards.
A szinthez:
A szezon indulasakor mindenki level 55re esik vissza. Szintekrol van leiras osszefoglaloban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged