- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
stilo18 #17783 üzenetére
Valóban az
Akik csak snipereznek (ax50/hdr) és csillogó optikát használnak velük szemben az esetek 90%-ban én jövök ki győztesen. Nem egyszerű játszani vele, de ha megszokta az ember tényleg élvezet használni
Bár ami azt illeti közelharcra nem igazán használnám, mert kifingatnak egy pillanat alatt -
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #15930 üzenetére
Köszi. Az elmúlt 2 patch óta egyre nehezebben sikerül érvényesülni. Rengetegszer van olyan, hogy a többiek is csak értetlenkednek amikor nézik, hogy halok meg. A lagg miatt simán nyert szitukban borulok el, a ládák meg folyamatosan kibasznak velem és ami mostanában nagyon bosszant, hogy ránézésre kiesik valami használható majd átváltozik valami szarkupacra. Tegnap mondjuk 2-t sikerült nyerni, 2 különböző csapattal.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
stilo18 #14997 üzenetére
"SBMM is besorol majd valahova."
Addig örüljön míg a SBMM nem szól bele mert utána minden lesz csak nem happy, mikor majd kötelezően el kell veszítenie jó pár meccsett!!
Ez szerintem az egyik legrosszabb dolog az egész játékban.
Ilyenkor az ember hozhatja élete legjobb formáját akkor is veszíteni fog mert kap majd afk társakat vagy annyira kezdőket akik csak hátráltatják és az enemy természetesen meg klasszisokkal jobb.
BF után nekem is frusztráló még mindig mert ott konstans toppos voltam de akkor annak volt súlya és nyert a csapat , itt hiába van 2X annyi pontom / confirmem / foglalt pontom stb stb egyedül mint az egész csapatnak.... ha veszíteni kell veszíteni fogsz, mert ha egy ilyet ne adj isten mégis csak le carryzel akkor utána jönnek sorra az olyan meccsek amit az enemy már kapásból 100-150 fraggel vezet. -
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #6286 üzenetére
A pinget nem lehet befolyásolni, itt sem az a baj hanem a szar P2P kapcsolat, hogy egyik körben ugandában van a szerver, a következőben németben, míg azután lehet 3. kontinensen. Erre jön a lagkomp meg kitudja mi. Anno dediszerveres időkben játszottam 0 pinggel is amikor én voltam a szerver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest