-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Igen, vannak heti feladatok, most pl. a nyert TDM meccseket számolja. Első három csapat kap rewardot, fél óra dupla XP + calling card, aztán fél óra dupla XP, illetve negyed óra dupla XP. Két-három hete a nyert DOM meccseket számolta, akkor elsők voltunk a squaddal, szóval ha van elég aktív résztvevő, akkor közel sem esélytelen. De van ettől független weekly reward is, szintén dupla XP token és calling card volt eddig, így a squadozástól függetlenül is érdemes lehet használni az appot.
(#4742) venom8888 Nem keresek játszópajtikat, ez a squad nem arról szól. Egyébként is konzolos vagyok, nem használok Discordot.
+ Ha minden igaz, megérkezett a játékba a Gunfight Tournament tesztfázisa.
-
lowzor
veterán
Mekkora lenne, ha a Crash-t beletennék, és lenne egy Crash 24/7 menüpont.
Egész nap azon tolnám. -
dombi81
senior tag
Pedig van cheater gyerekek, itt délelőtt 64:4-et lőtt egy majdnem tehetséges ember. Akárhogy nem akarjátok, van csaló. 2001 óta játszom ezt a gémet, tudom miről beszélek.
-
lowzor
veterán
Mikor a sajátomat hívom be, akkor ne is lőjék...
-
venom8888
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4739 üzenetére
Van discord szerver, tele emberekkel magyarok,miert nem csatlakozol oda?
-
Laby
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4739 üzenetére
Hogy működik ez az app? Meg a squad-ok? Ott is kapsz küldetéseket amiért a játékban kapod az 2xp-t?
Vagy ott valami tournament van ha jól emlékszek, és csak a legjobban végző squad-ok kapnak? Ha igen, akkor ott nyilván nem ilyen hobby játékosok fognak nyerni. -
SH4D0W2011
őstag
Úgy látom olyan öten-hatan lennénk már a squadra, nem sok, de ha menetközben csatlakoznak majd páran, akkor jó lesz az szerintem. Még nem hoztam létre, közben arra is rájöttem, hogy a név amit kitaláltam - Phantom Squad - egyébként valami hackercsapat neve, így nem biztos, hogy akkora jó ötlet.
Csak olyan jól hangzott, meg benne van a ph.
A hétre már szerintem maradjunk a jelenlegiben, hogy ne egyből egy nap hátránnyal induljunk, aztán hétfő reggel megcsinálom. Egyébként mindenkinél van olyan biztosan, hogy nem tud minden nap lenni, nálam is a heti 4 munkanap kiesik, olyankor nem játszom, persze legyünk aktívak, de ebből nem hiszem, hogy problémát csinálnánk.
A blueprintekkel kapcsolatban meg tévedtem, mert bár az előnézeténél csak az alap fegyvert mutatja, a tegnap feloldott X16-os kinézete már más.
-
stuka20
senior tag
válasz
Maxxy10 #4734 üzenetére
Én realistic módban tervezem ghost + shield kombóval. Azért shield, mert jó párszor védett már meg, amikor épp a hátamon volt.
Amúgy bírom, amikor mindenki a csipásokat camperezi le folyton. Őszintén mit csináljon, fusson neki az enemynek szemből, mint én amikor 4x scope-pal 30 kill missionöztem?
Én nem szidok senkit, úgy fogom fel, hogy biztos küldiznek. Shotival én is campeltem néha, mert még hátba sem tudtam lelőni őket.A fenti dolgot én is támogatom. Bár nem napi szinten vagyok fent, mert sajna közeli haveroknak nincs meg a játék, így mással toljuk. (esténként vagyok én)
-
Csokishurka
őstag
Annyira jó hogy ez játék egyre rosszabb és rosszabb.
Most már hiába csinálok shader reinstalt 2 perc után kidob.. -
Maxxy10
addikt
"Execute 10 Finishing moves" ezt hol/hogy a legegyszerűbb megcsinálni?
-
boogie84
veterán
válasz
Eugene Roe #4703 üzenetére
A drón akkor sem tud spotolni ha van perked ellene. Cold-Blooded & Ghost. Ezzel a kettővel csak a Herrier fog észrevenni. De hogy az méé azt nem értem...
Extrém magas K/D-t egy sima Herrier lehívásával tud produkálni az ember. Mert annyira ballf..ok az emberek h ész nélkül mennek...
-
dombi81
senior tag
Az imént magyar honfitársakkal voltam egy lobbyban, dom-ban, hülére kempelték az agyukat. Na ezt nevezem én nem játéknak. Pontot persze nem foglaltak, azt minek? Csak a kemp. A meccset elvesztették, ahogy a stat-ot is. Még campelni sem tudnak.
-
shotika
őstag
Egyetértek, múltkor én is írtam, hogy semmivel se másabb ilyen tekintetben mint az előző részek. Csalók is, ha vannak, én még egyel se találkoztam (ami nem zárja ki, hogy nincsenek), de az biztos, hogy a sok évvel ezelőtti állapotokhoz képest üdítő a tudat, hogy nyugodtan le tudok ülni játszani anélkül, hogy valami fizetett progis csíra végigfejesezze a meccset. Annak idején már megjelenés napján tele voltak a szerók velük.
-
Segal
veterán
-
raggg
senior tag
Mikrofonnal ritkán tudok játszani (hétvégén leginkább), de vegyetek fel engem is nyugodtan. Aláírásban a ps azonosítóm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4719 üzenetére
Corpus, En, Petya, te. Ez alapbol 4 ember, a tobbiekrol nem tudom toljak e napi szinten.
De amugy felolem ok, viszont a sracok neveben nem beszelhetek, varjuk meg mit mondanak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4717 üzenetére
Ugy erdemes lenne ha a tagok azert aktivak is, hogy legyen azert reward a hetvegen. :D
Szerk:
Koszi tippet, Activision fiokkal belepve egybol jo. -
SH4D0W2011
őstag
Egy darabig nálam is bugolt, szintén kellett minden indításnál a ki-be jelentkezés. Aztán a PS fiók helyett az Activision fiókkal léptem be (kényelmesebb is, nem kell megvárni az sms-t a kétlépcsős azonosítás miatt), azóta nem produkált hibát.
Amúgy Petyának már felvetettem, de végül nem beszéltük tovább, szóval ilyen igényfelmérés szintjén megkérdezem: lenne igény egy prohardveres squad-ra? Nyilván ha kevés a jelentkező, akkor felesleges, mert úgysem leszünk a ranglistán sehol.
-
Zoltn
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Csokishurka #4700 üzenetére
CoD 4 ProMod , sírok mindjárt , de jó is lenne itt is , régi szép idők
-
Eugene Roe
őstag
Találtatok már Cheatert? Átkozott uav (minidrón) miatt nem könnyű megállapítani, hogy wh-e vagy sem. De szerintem tegnap találtam egy 36:4-es wh mestert. Házban voltam végig, úgyhogy nem láthatott a minidrón...
-
oriic
HÁZIGAZDA
COD Appot hasznalja valaki? Squadbol valahogy ki lehet lepni? Heti ranglistan az inaktiv tagok miatt mindig lecauazunk dobogorol, jo lenne atmenni masikba az ajandek calling cardok miatt.
Igy csak 15 perces XP jon.
-
jegenye77
addikt
Ps4 en milyen beállítással lehet a gond vagy mi okozhatja azt, hogy nagyon késik nálam a játék.
Többször előfordul, hogy én úgy látom, hogy én lövök először de közben már meg is haltam.
Visszajátszásban meg az van, hogy az ellenfél még először mellém is lőtt majd sikerült eltalálnia és én utána kezdem csak el lőni.
Ez nem kis késés!
Nagyon bosszantó, hogy 90% ban így megy.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest