Hirdetés
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Van már valami kiszivárgott gépigény?
Gondolkozom megvenni a játékot ha normálisan megy majd a gépemen.Köszi!
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
-
Csokishurka
őstag
Hát inkább nem részletezem milyen cifra káromkodásokat szoktam az ilyen “skilles” playerekre mondani.
Nem mondom, én is kipróbáltam és tényleg elég OP-k, de utána gyorsan le is álltam vele mert nem engedte az önértékelésem
De hát Vérpistikét nem érdekli csak jöjjön a kill...Annyira örülnék ha visszahozná nálam a régi cod4 vagy mw2 feelinget.
Apropó van már valami hivatalos gépigény? Jó lenne tudni el megy a minimumon a gépemen.
Mert neten találtam valamit, de az olyan hiteltelenül kicsi volt hogy..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Volt aki gyengébb konfiggal csapatta? Csak hogy mire számítsak
(Konfigom az adatlapomon összehasonlítás végett)
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Találtam egy ilyet, szerintetek?
Minimum Requirements, Predicted
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8320
Graphics: AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
System Memory: 8 GB RAM
Storage: 50 GB Hard drive space
DirectX 11 Compatible Graphics CardRecommended Requirements, Predicted
Processor: Intel Core i7-6700K 4-Core 4.0GHz / AMD Ryzen R5 1600
Graphics: AMD Radeon RX Vega 56 8GB or NVIDIA GeForce GTX 1070
System Memory: 16 GB RAM
Storage: 50 GB Hard drive space"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Lesz aki a nyílt bétát tolni fogja PC-vel?
Érdekelne milyen configgal tolta milyen bállításokkal és így mennyi FPS-e volt?
Ha a jelenlegi configommal nem lesz meg a 60 fps inkább meg se veszem."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz
gyuribácsi88 #811 üzenetére
Igen gondolkoztam egy proci updaten de nem most
És mire cserélted ha szabad tudni?[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Valakinek nincs fölös kulcsa PC-re? :)
-
Csokishurka
őstag
Megvettem a béta kulcsot
500 huf volt.
-
Csokishurka
őstag
Tyuhuuu végre már vártam. De igen a Tecent belerak annyira mikrotranzakciót hogy sejehuj. Már a pubg mobileból kiindulva. (Amúgy ahogy tudom a mobilos mikrotranzakciókból jóval több della jön be mint akrámelyik PC-s gémből)
-
Csokishurka
őstag
Nah nagy örömömre a gyenge kis konfigommal is elég szépen megy a játék. 100 körüli fps, igaz minden lowon van majdnem de így is elég szép a játék.
Maga játék pedig hát nem is tudom mióta vártam már ilyen frankó cod részt mint ez. Igazi MW1,2 feeling.
Egyetlen negaívuma a claymore :D
Eddig legtöbb egy 28 killes köröm volt :)"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1127 üzenetére
Hát a shield amit le tudsz pakolni az nem védi le a sebzést?
Nem teszteltem még mert ammoval csapatom.
Eddig az MP5 a nagy kedvenc, dettó olyan mint cod4be anno, imádom. MP7 milyen? Még nem teszteltem.
Hát a gaymore-t had ne fejtsem ki, hogy minek tartom aki azt használja. (Talán még ha sniperrel van az ember fia akkor megértem hogy használja azt de amúgy meg....a másik kedvencem amitől mégjobban falra mászok az a GL remélem az nem lesz benne. )"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz
Corpuscle #1140 üzenetére
Tegnap volt egy 24 killes köröm MP5-el. Silencer, Red dot, Angled grip, Ext. Mag, Laser (Nem tudom amúgy milyen alapból a hip fire de ezzel elég jól adja)
Nem tudom barrelel majd lehet MP5SD csinálni belőle de szerintem benne lesz.
Akkor az MP7-et majd ma megnézem.
Kiegészítőkbe én szerintem azokat fogom preferálni mik csökkentik vagy minimum nem növelik az ADS időt.
Fáj a szívem de hétvégén nem nagyon leszek gépközelbe, de végül is azért vettem meg hogy lássam megy a gépemen, is így hogy elég frankón megy remélem már nem nagyon fog változni a gépigény."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz
Acheron #1146 üzenetére
Hát az is gyönyörű lehetett, örülnék olyan modnak ahol ezek ki vannak kapcsolva. Tényleg szerverek lesznek? Az lenne még a jó.
Ebben egyetértünk meg kell tanulni kivédeni."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Nem rossz de nekem az MP5 lett a nagy kedvenc(Mint CoD4-ben). Kreáltam is egy jó loadoutot hozzá. Nem maxolta ki véletlenül valaki a MP5-öt, az lenne e kérdés hogy át lehet e alakítani MP5SD-re?
A SCAR-t szerettem volna még betesztelni, MW2-ben az volt a kedvenc AR-em."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
https://dotesports.com/call-of-duty/news/all-weapons-in-call-of-duty-modern-warfare-beta
Akit érdekel.
-
Csokishurka
őstag
Most a killstreakek közé nem kell belerakni a Tactical Nukot hanem ha eléred a 25 killt halál nélkül akkor aktiválódik?
-
-
Csokishurka
őstag
válasz
venom8888 #1396 üzenetére
Az biztos, hogy lesz minden. Hát igen az alap 18k, az nem kevés. De erre azt mondom megéri, a BO4-re már nem mondanám ezt, életem nagy hibája hogy megvettem a 90 euros verziót.
-
Csokishurka
őstag
válasz
KaitouP #1399 üzenetére
Hát nem is tudom, nekem jobban adta mint az MP7-t igaz azt full attacholva nem néztem még meg.
P90-et mindig is noob SMG-nek gondoltam azért lehet kihagyom, viszont a Bizon nagyon fog érdekelni codban még nem használtam. :)
Hát igen amikor Kar98-t megláttam lehet egy kicsit be is könnyesedett a szemem."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz
Acheron #1402 üzenetére
Maradni biztos hogy maradnak, nem hiszem hogy elvennének a betás fegyókból akármit is.
Több fegyver, hát biztos lesz benne ha mást nem akkor későbbiekben.HA jól ovlastam hsz-eket akkor nem lesz season pass szóval nem kell megvenni a drágább verziót ugye?
-
-
Csokishurka
őstag
Mivel wowozok is így az RNG-s doglokkal nincs túl sok problémám, mikor több hónapig farmolsz valamit :D
Cod4-ben farnkó volt, hogy játszottál és kaptad a küldönböző camokat.
Jó most már kicsit több lett mert warpaint meg nyuszitappancs a fegyóra....de lootboxal sincs bajom, kivéve hogy ha fegyót abból kell kiszedni az szerintem nem túl frankó."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Nah jó volt ez a kis béta. Annyi hogy azért elég sok FPS droppom volt.
De most a végén mondom megnézem ezt az odin fegyvert már, ez egy állat sajnálom hogy nem maxoltam ki.
Meg egy kérdés, próbáltam minden féle egérbeállítást mert nekem valamiért sehogy sem volt az igazi. Főleg mikor ADS nyomtam.
Ki hogy tudta beállítani hogy general sensi (értsd hip fire) ugyanannyi legyen mint az ADS sensi? Sok pubg óta megszoktam és ezt preferálom."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
« Annak is nagyon örülök, hogy itt nem lesznek quick scope mesterek, nagyon megöli a játékélményt. «
Ezt még ne szóld el :D MK2 Carbine hasonló szinten van mint egy sniper és láttam aki úgy tolta vele anno mint a qiuck scopos sniperrel csak éppen red dottal. Meg a aki 3x-os scoppal tolta sniperrel annak jó volt kisebb volt az ADS time.
De azzal egyet értünk, hogy rég votl ilyen cod rész, remélem végre rájöttek, hogy ez a jó irány :)Szerk.: csak hogy legyen már valami negatívuma a játéknak. A scopok csökkentik az ADS timot
Ez az egy ami nem jött be, meg hogy foglal egy külön attachment helyet de végül is logikus.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz
#13056512 #1542 üzenetére
Kicsit megnyugtat, mondom nem létezik hogy ilyen béna vagyok.
Hamarabb kezdem el darálni már van benne vagy 2-3 hit, jó igaz MP5-ből aztán megfordul és bedarál M4-el.
Sokadik után oké akkor megyek M4-el, majd akkor meg az SMG-sek daráltak be ugyanígy."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Nektek megy a mobile verzio? Nekem töltő képernyőnél megáll és cső
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Nah én is megvettem a gémet
. De ismerős küldte gift-ként.
Ez az XRK csomag akkor is jár?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen