Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- GeForce RTX 4070-esek az ASUS elképzelése alapján
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BerserkGuts
őstag
válasz
venom8888 #1197 üzenetére
+nem árt kikapcsolni a film effekt is
nem kell a sok kis fekete szemcse mert ha ezek benne vannak kevésbé észrevehetőek az ellenfelekTanulni kell a pályákat bár érdekes van aki ide született már az elejétől fogva ismeri az egészet mint a tenyerét mindig tudja ki hol van és hova kell menni
Érdekes az is hogy vannak nagyon nagyon gyenge játékosok is bár itt konzolosok voltak mind kb semmit nem tudtak hozzátenni átgázoltak rajtuk könnyedén
1 fecske meg nem csinál nyaratMondjuk ez a grund war mode vagy milyen BF utánzat eszméletlen szarul ment nekem is csak meghaltam szinte
12600kf/inno3D 4070ti X3/SamsungOdysseyG7/NH-D15S/Zalman i3+3db120mm/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX), Kingston A2000
-
mettek
addikt
válasz
venom8888 #1274 üzenetére
Az érdekes akkor mert én is 1440p-ben jatszom 2080super kártyával és olyan 120-130fps-em van.
Hozzáteszem a menüben a felbontásnak van egy csúszkája és az nálam alapból alacsonyan volt tehát hiába volt 1440p-re állítva csak fhd-ban renderelt. Ezt fel kellett húzni 100%-ra. Nézd meg te is hogy ez q csúszka hogy áll.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
KaitouP
veterán
válasz
venom8888 #1347 üzenetére
Ismétlem még egyszer: azzal játszanak, amivel te. Láttad hogy konzolosok vannak ellened. Mivel crossplay lehetőség van a játékban, ezért konzolos játékosok ellen is tudsz játszani. A matchmaking periféria alapján szűr és szed össze játékosokat. A nevek mellett írja a játék a lobby-ban, hogy melyik platformon és milyen perifériával játszik az adott játékos.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
-
Csokishurka
őstag
válasz
venom8888 #1396 üzenetére
Az biztos, hogy lesz minden. Hát igen az alap 18k, az nem kevés. De erre azt mondom megéri, a BO4-re már nem mondanám ezt, életem nagy hibája hogy megvettem a 90 euros verziót.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
birorichard
őstag
válasz
venom8888 #1536 üzenetére
ja, altalaban a 64 fos "kisebb" meretu mapokon jatszodo modok zabaljak a procit, bf is ott fogy el, de ez azert "normalis". btw ezen is biztos lehetett volna meg huzni meg (foleg h a kornyezet joreszt statikus), de nekem 4690k-n stock orajellel jatszhato volt.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz
venom8888 #1675 üzenetére
Egy visszatérő játékmód a Modern Warfare 2-ből, amiben különböző missziókat kell teljesíteni egyedül vagy másod/többedmagunkkal. A missziók különböző nehézségi fokozatokkal rendelkeznek, az egészen könnyűtől a nehézig.
God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun
-
Laby
senior tag
válasz
venom8888 #1884 üzenetére
Miből állna elolvasni azt amiről beszélgetünk folyamatosan? Meglehetősen idegesítő, hogy minden nap írsz, de nem olvasol semmit körülötted, hanem felteszel ilyen ügyefogyott kérdéseket amit pár kommenttel feljebb csomószor megbeszéltünk.
Attól hogy tippeim szerint kb. 12-14 éves vagy még használhatnád a fórumot értelmesen. -
mettek
addikt
válasz
venom8888 #2126 üzenetére
Fura hogy nem hallottad még. A korosztályomban (30-as) többektől hallottam és néha én is mondom. Ez egy viccesebb nyomatékosítása a mindennek. Pl én mindennel foglalkozom, mindennel is.
Hogy honnan indult nem tudom de beette magát a szlengbe, mint anno a ne oltsál.
Na de hogy témánál maradjunk pc-n akkor hajnali 3 az indulás?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Photoshop