- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz MikeWazowski #27985 üzenetére
Mert mióta WZ van azóta az lett "alapmotor", a kampány, a coop és sajnos a multi is ahoz töltődik le, nem pedig fordítva... Plusz ha jön WZ frissítés simán hazavág valamit a multiban, amit nem sietnek el javítani.
Én szerettem ezt a részt mikor kijött, míg a WZ meg nem jelent.
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Ha már téma a frissítés óta:
Call of Duty Warzone DLSS Quality and Performance Analysis -
regener
veterán
válasz jozefgucci1 #24982 üzenetére
Intelligent Standby List Cleaner?
-
regener
veterán
válasz norbertoth #24712 üzenetére
Mert azoknál több pontot ad ha a feladatot csinálod, mintha csak lövöldözöl.
-
regener
veterán
válasz phoenix1989 #24220 üzenetére
Lapozófájl mekkorára van állítva a rendszernek?
-
regener
veterán
A Warzonet miért nem lehet letörölni mint a többi elemet?
Csak azzal és a kampánnyal nem játszok pedig. -
regener
veterán
A PawnTakeSpawn kiszórja a jutalmakat: https://pawntakespawn.com/closingmoves
MW és BO kódokat itt: https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode/
Mobilos kódokat pedig itt lehet beváltani: https://www.callofduty.com/redemption -
regener
veterán
Az AS-Val (és úgy általánosságban az új fegyverek) csak akkor szedhető ki ha van valakinek BP-je?
Azaz vannak fegyverek amik nem érhetőek el már ha kihagytam egy hosszú időt?Persze nem a sok vagyont is elvivő tervrajz csomagokra gondolok
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Micsurin #22721 üzenetére
Hát azt már meg nem mondom, elég is volt egyelőre mindet most délután szedtem ki
#22722 lacy86
A társaság úgygondolta hogy nekem nem hagynak ott ép ládát, meg volt aki rögtön felment a hegyre és sniperrel vadászott, sok öröme lehetett benne remélem#22723 Linem
ISO+Kés+Dead Silence és csak futottam a késsel mint a bolond így mindig bejutottam, csak nem volt ott rögtönMindezek mellett még ha nem is tökéletes (régebben volt róla szó) a Tö részen elférne szerintem egy interaktív vagy éppen a "gyári" térkép.
-
regener
veterán
A gátnál én ezeket próbáltam csak (sárga és piros kör). Fent a sárga már lehet nem is tartozik hozzá.
A piros pedig egy olyan kisépület aminek a földszintjén mindig ottvan egy doboz és majdnem mindig volt az emeletén is egy ahová kintről lehet feljutni a lépcsőn. A fentiben volt nekem, de random persze. -
regener
veterán
Jött új email új feladvánnyal: [link]
Szerk.: Ez is a mobiloshoz ad akármit így offba vele
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ez az utolsó 2 kihívás igen könnyű volt.
-
-
regener
veterán
Az AK miért sebez ilyen "keveset"?
Olyan mintha egy M4 többet sebezne nála -
regener
veterán
Warzone-ban néha elkezd zavarosodni a kép és kiír valamit.
Erre valami magyarázatot kérhetek, hogy mi ez és mire jó? :) -
regener
veterán
PC-n, egérrel játszva miért rak össze 90%-ban CSAK PS4/XB1 gamepedesek ellen?
Délelőtt multiztam, csak egeres konzolosok és PC-sek voltak egyaránt velem és ellenem is, most viszont a lobby 90%-a mindig gamepades konzol, ami az aimlock miatt igazán undorító és míg én becélzom egérrel ő csak a lövés gombot nyomja. Legalábbis ennél több nem látszik a killcamből.Csalót pedig tegnap találtunk 2-t Warzoneban, még a killcam is pörgött.
-
regener
veterán
Szerintem a Rust élhetőbb a nagyobb mérete és több lehetőség miatt mint a Shipment. Tegnap benéztünk oda ismerőssel HC-n és normálon is, jó kis emlékidézős pálya.
-
regener
veterán
válasz Tomko78 #7544 üzenetére
Próbáld már ki hogy elindítod az ISLC-t a háttérben, akkoris kifagy-e.
Beállítások:
The list size is atleast: 1024 MB
Free memory is lower than: 2048 MB
ISLC Polling rate (ms): 2000Majd nyomsz jobbra egy Start gombot és lerakod kicsire (az óra mellé megy le, nem lesz a tálcán).
-
regener
veterán
Nerfeltek a RAM7en? Egy MP5-el 2 találat vagyok, pedig a 45ös tár volt a tagnak rajta, nem a többet sebző. Én meg fél tárat ráküldök mint egy barom és én halok rögtön... Nekem 38 neki meg 41 volt a ping.
-
regener
veterán
Gyors "izé" a lementett pillanatokból: videó
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #5561 üzenetére
Windowsban nézd meg hogy nem-e raktad alapértelmezett kommunikációs eszköz jelölést a hangszórókra, vagy ha ingame állítottad akkor indítsd újra hátha.
-
regener
veterán
Ground War móddal kezdhetnének valamit, mert gondol egyet és a fél szerver pingje 150 lesz 50 alattiról, ekkor még mikrolaggol is és kinyírja az élményt, már ha épp nem fagy ki a szerver. A CUAV-ra jött patch pedig jó, mert kereshettem én az égen ha sehol sem volt. Amit még nem értek hogy ha a Karsk C pontja felett van a CUAV akkor az a két bázison miért hat még, ha nincs is akkora hatótávja?
-
regener
veterán
A V-Tool és az EMP drón hangja bebugol és hallani azután is az egész meccsben ha nincs ott, ráadásul szakadozva.
Csak nálam ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,