- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz WaterWave #3591 üzenetére
Nagyon jo a claymore, nagyon... Vagy 3 ajto tavolsagbol mar robban. Az ajtok nem rombolhatoak... Gun Runner palyan tegnap 3 ember claymore + .725 shotival kempelte kozepen a hazat es szarra lottek mindenkit vele.
- Kell nekik a balance mert meg oli a jatekot es komolytalan lesz az egesz. A masik, jo lenne ha az ajtok tobbsege rombolhato lenne...
-Jo lenne ha be lehetne allitani quick play-be hogy melyik palyakon akarunk jatszani es nem ilyen wargaming style-ba hogy oda dob be ahova akar. Ma csak kb. 10 meccsbol vagy 6x szakitottam meg a keresest mert mindig a bridge-be akart be tenni... nekem semmi kedvem face to face fight-ra. Meg a buszos palyara is szivesebben megyek mint oda, pedig mind2 egy fos...
-Sokszor a palyakon empty server hangulatom van, ergo keves a 20 player kb. az osszes mapra nem hogy a 12.
-Palace-nak a ket vege nem tudom minek, ha spawnol oda akkor egy unalmas rusholas van a map kozepere ahol a fight zajlik. Ha csak kb. az a resz lenne a palya akkor szerintem egy showdown feelingu mappot kaptunk volna mert egyebkent szerintem nem lenne rossz palya.
-Arklov Peak: Neki se artana egy kicsi rovidites mert a map ket vegebe be lehet szoritani a playereket es az istennek se akarja sokszor attenni a rendszer a spawn-t. Egyeb irant egy mukodokepes mapnak tunik ha publicra szannam.
- Hackney Yard: Az osszes map kozul kb. ezt elvezem a legjobban talan.
- Azhir Cave: Sokszor tul sotet az amugyis rossz visibility-vel meg spekelve (pont olyan problema van most cod-ba mint a BF5-be volt eleinte. Rossz a lathatosag). Ettol fuggetlenul tobbnyire jo jatekaim vannak rajta.
- Grazna Raid: Szinten egy kicsit tul nagy palya, de ebben az esetben csak a "C" (Domination mod szerint) oldal veget vagnam le a mapnak kb. Egyebkent neha Strike feelingje van sztem a palyanak nehany reszen.
- Gun Runner: Jelenlegi unbalance miatt a sokszor ruined a claymore camp miatt pedig ez a masik olyan palya amit Hackney Yard utan szeretek.
- Piccadilly: ALT+F4
- Euphrates Bridge: ALT+F4 /format C:\ Szornyu....
- Rammaza: Eleg vegyes erzesem van errol a palyarol, tobbnyire negativ de annyira nem veszes. Ez egy jatszhato palya ettol fuggetlenul.
-St. Petrograd: Piccadilly-ra hajaz sokszor, nagyon kaosz kozeli harcok vannak benne... A map ket veget ennek is le vagnam, foleg az "A" (Domination mod szerint) oldalt mert ha oda be szoritanak, akkor 2 kaput kell letartaniuk es soha budos eletbe nem jovunk ki onnan... "B" site-ot sokszor szinte lehetetlen foglalni a sok ablak "kemper" miatt. Rossz helyen van, de nem is tudom hol lehetne jobb helyen.
A regi codos hasonlitgatasok meg valamilyen szinten irrelevansok mert ott is voltak zomevel rossz palyak, csak mivel nem ilyen rendszerben jatszottunk igy azokat a palyakat skippeltuk.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
BigStraw
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy kevés fegyver van? hiányzik a jó kis UMP, ACR.
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
GAbre
veterán
Elég idegesítő,hogy még 1 napi chalange-t se tudnak megcsinálni normálisan.
Hanem ott van beragadva hiába csinálja meg az ember...Unknown 9 awakening
-
WaterWave
veterán
válasz KaitouP #3594 üzenetére
Ez igaz... Kíváncsi leszek hogy oldják meg okosan, hogy mindenkinek jó legyen.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KaitouP
nagyúr
válasz WaterWave #3593 üzenetére
De ha belegondolsz, a korábbi részekben nem igazán lehetett ennyire könnyedén használni, mert spawnonként kaptál egyet és szia, volt tactical eszköz amivel késleltetni tudtad a robbanását (EMP grenade pl.), illetve a robbanását tekintve a tized másodpercek is sokat számíthatnak.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
WaterWave
veterán
válasz KaitouP #3592 üzenetére
De nem nagyon értem, hisz be lehet állítani, hogy 2 claymore-al induljon a spawn.
Lerakod a kettőt, aztán idő után le lehet rakni a ládát, ami ad utána egyet.
Ezt nem nevezném soknak.Látható, hol így hol ugy, egy golyóval felrobbantható.
Túl gyorsan robban? Ha elmennek előtte felrobban, ha később robbanna akkor semmit nem érne egy épület bevédése.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
KaitouP
nagyúr
válasz WaterWave #3591 üzenetére
Rettenetesen overpowered, a lethal eszközök 725 -ös shotgun-ja körülbelül. Könnyen elérhető, könnyen újratölthető, a golyón kívül nincs nagyon ellenszere, és túl gyorsan robban.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
WaterWave
veterán
válasz KaitouP #3589 üzenetére
claymore-al mi a gond? Mert a mostani állapotban tetszik, mi a baj vele? Folyton használom, csak azért kérdezem mire kell számítani mert nem örülnék ha nagyon belenyúlnának ezen részében.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Battlefield 5 grafikáját nem éri el.
Köze nincs a BF5 höz, ezt akkor értenéd meg, ha játszanál vele, ott a tereptárgyak törnek, más a játékmenet, a játék sebessége, COD az mindig hentes játék volt (spawn - mész - lősz), kicsit a ground warral próbáltak egy másik játékmódot csinálni, ami szerintem sikerült is, de aki ezt BF-nek véli az vak.Amit én kihagynék a játékból az a légitámadások. Borzalmas volt az előző cod részekben is, és itt is. Szerintem bosszantó.
Másik ami a ground warhoz kapcsolódik az a tank és a campelés.
A városi pályán a tank még nem zavaró, camp meg szintén nem, nagyok a távolságok a toronyházak között, viszont a másik pályánál én úgy érzem óriási gond. Itt a pálya szélén a hegyoldalban csináltak egy feljáró részt, teljesen értelmetlenül, oda megy fel a tank és ellövöldöz hosszú percekig. Nonszensz.Frissítések biztos jönnek majd minden hónapban, meg ugye kapunk majd új pályákat is, de összességében eszméletlen jó a játékélmény.
Nem beszélve én egy 5.1.2 hangrendszerben játszom, mondanom se kell hogy a bo4-hez képest olyat fejlődött a játék hangja hogy leesett az állam.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Maxxy10 #3587 üzenetére
Többek közt a közutálatnak örvendő 725-ös shotgun jelen állapotának megváltoztatása, különböző bugok illetve stabilitási problémák orvoslása, a footstep audio finomhangolása, weapon tuning illetve a claymore jelen helyzetét eszközölendő változások.
-
Csokishurka
őstag
Nincs:
C:\Users\Tomi\Documents\Call of Duty Modern Warfare
Azt írják hogy vegyem le róla az írásvédettséget, de mindig visszarakja és visszaáll a régi beállítás.
Pár fórumos pc-s arcot megkérhetnék hogyn ézze már meg hogy neki is irásvédett e a config.cfg fájl?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
KaitouP
nagyúr
Hír-szerda:
Az Infinity Ward fejlesztői azt nyilatkozták, hamarosan jön a weapon tuning frissítés: [link]
Trollkodóak az Infinity Ward napi üzenetei: [link]
A Call of Duty: Modern Warfare volt a legtöbb számban eladott játék októberben a PlayStation Store-on: [link]
Az új frissítés a játékosok által kért változtatásokkal még a héten megérkezik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
Én úgy vélem erősen a BF-re hajaz. Mintha az akart volna lenni, de valahogy mégsem sikerült. Tágasabb terek, rengeteg kemp, a grafikája is hasonló. A lassú mozgáskarakter. Kell ennél több? COD4, MW2-MW3. Pörgős volt, adrenalin szint folyamatosan emelkedett. Itt sokmindent nem érzek, azon kívül, hogy lopakodnom kell vagy épp egy sarokban meghúzódnom. Elvagyok vele, mert épp nincs más alternatíva, de semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz dombi81 #3575 üzenetére
Attól mert bekerült 2 térkép Ground War semmi köze nincs ennek a COD-nak egy BF játékhoz sem. Sokkal erőteljesebb a közelharc, nincsenek nagy terek, még Picadilly-n vagy Arkhov-on sem. Nincs rombolható környezet, és hiába az FMJ valahogy sokkal kevésbé tűnnek papírnak a falak mint korábban. Megmaradt a streak rendszer, a fegyver kiegészítős - perkes megoldás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Segal
veterán
válasz WaterWave #3579 üzenetére
Akkor kovetkezzen egy harmadik allaspont
Soha sem jott be a ww tema igy kihagytam az utobbi bf jatekokat. Illetve az bf1 megvan mert 5 euro volt de nem tetszett a multija.
A bfv viszont mindenbe tetszett kiveve a kor. Akkor mondtam hogy remelem a kovetkezo bf ugyanilyen lesz csak modern csuzlikkal.
Na szamomra most pont ezt nyujtja a cod. Meg is vettem"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WaterWave
veterán
válasz dombi81 #3575 üzenetére
Hihetetlen mennyire nem vagyunk egyformák... ww2 jó volt de sehol sincs ehhez.
Ez a mostani cod, messze a legjobb.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ProEvoFan #3577 üzenetére
Ilyen szinten túlgyorsítva nem volt. Messze nem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Eddig úgy voltam vele mint ahogyan azt többen is említették... futottam előre hátha ki tudok valaki szedni, de a jelenlegi játék konkrétan a futkározó játékosokat bünteti. Ez már a fegyver modifikációkon is látszódik, szinte minden csökkenti a mobility-t.
Úgy voltam vele, hogy megnézem a "másik oldalt" és végig kempeltem. Menet végére össze is jött egy laza 37/0 kill / death stat. Helikopterig kemp aztán, amint meg lett a killstreak már pattintottam is. Volt k***a anyázás rendesen...Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
dombi81
senior tag
válasz Hopkins95 #3574 üzenetére
Tetszik-nem, ez nem egy klasszikus COD. BF utánzat, némi COD elemekkel. Nem rossz, de a jótól is eléggé távol. Csiszolnak majd rajta, finomítanak, élvezhetőbb lesz, így igaz. De a jelenlegi jellegéből sohasem fog veszíteni. Finoman fogalmazva. Még a WWII elé is úgy ültem le, hogy alig vártam, hogy játsszak. Ebből viszont hiányzik az a bizonyos összetevő, a "varázslat".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dave567 #3571 üzenetére
A Battlefield V kapta is az ívet rendesen a fórumokon ezért, többek között tőlem is. Mai napig nem is vettem meg még, csak Origin Acess-szal játszottam. Attól, hogy az EA félkész állapotban erőltetette ki a játékot "live service" címszó alatt, attól még ne ez legyen az elfogadott. Ez mindegyik kiadóra vonatkozik, még a Rockstar sem lehet ez alól kivétel.
Érdekes módon régebben ki tudták adni készen, optimalizáltan a játékokat, a Quake motor ill. módosított valtozatai pedig vajsima teljesítményt produkáltak.Én most egyébként a játék jelenlegi állapotára hivatkoztam. Egyébként simán leírom ide, hogy bőven jobb állapotban van a játék a technikai oldalát nézve, mint a Battlefield V megjelenéskor. Legalábbis én a bétában ezt tapasztaltam.
Játékmenet szempontjából viszont elmarad a régi Codoktól és én ezt kritizáltam.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Tomko78
őstag
Távcsöves shotival lelő 3 km-ől vicc ez a játék , már lassan jobban lehet lőni messzire shotival mint sniperrel
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Dave567
addikt
válasz Hopkins95 #3566 üzenetére
És???? Ha pár cs.cska youtuber szidja, mert nekik nem jön be, akkor már rossz egy játék?
Ahogy látom pár BF-es is agyon fikázza az RDR 2 topicot, mert nem tudnak a megjelenés napján vaj simán játszani, de kérdezem, melyik játék indult az elmúlt pár évben tökéletesen??? Mert az ő agyon szentel játékuk se fut rendesen bő 1 év után, az előtte lévőről meg ne is beszéljek.
De biztos kap majd a játék pár javítást, hidd el csiszolnak még rajta.. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz nagyonjjo #3568 üzenetére
Akinek küldtem privatot leírtam mit hogy csináljon, magyar fiokra nem fog aktiválódni valószínűleg.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #3567 üzenetére
Point blank?
Amikor olyan közel van valaki hogy lekéselhetnéd, de inkább lelövöd.
Énis elkezdtem azt a küldetést már 3x, de 15-nél feljebb nem tudtam vinni, most megint nullán áll... -
spanglee001
addikt
mi az a blank kill?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
addikt
Azért ha már több Youtuber mint Drift0r vagy Jackfrags is felhívja a figyelmet a játék hibáira, akkor ott már nem biztos hogy a dokival van a baj. S én is ugyanezt tapasztaltam mint a doki és egyszer ugyanígy ragequiteltem.
(#3549) boogie84 na igen, miután én is meguntam hogy minden irányból kilőttek vagy lekilltreakelgek, én is beálltam egy pontra kempelni, megélőzvén hogy felcsesszem magam. Viszont igy nem is lett sok killem a végére, s a körnek meg hamar vége lett.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Pocok9b
aktív tag
-
Acheron
őstag
Régebbi részekben (MW2) a hátra akasztva részleges védelemet adott a hátulról jövő lövedéket ellen, illetve a háton lévő pajzzsal hasra vetődve a Predator cirkálórakéta támadást is túl lehetett élni (olyan videót is láttam, ahol a Harrier lövedéket fogta vele a játékos)
Gondolom itt is hasonló, még nem próbáltam.
Jó cucc, hozzáértő kezében nagyon veszélyes, de nem mindenható. Használat közben oldalról - hátulról védtelen, szemből az alul kilátszó lábfejekre lőve semlegesíthető, illetve a mellé - mögé beejtett gránát vagy gl lövedék is nullázza.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Koszi a valaszt
Akkor sajna meg nincs eleg szintem hozza (28as vagyok)
Gondolom majd ertesit a jatek ha elerhetove valik"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Bennyboy #3557 üzenetére
Én már rajta vagyok. Igaz csak vasárnaptól van meg a játék de már 29-es vagyok M4-el
Más:
Egy újabb hülye kérdés Van a játékban egy pajzs amit a játékosok maguk elé tudnak tartani vagy a hátukat védi. Az szinthez vagy operátorhoz kötött dolog vagy hol lehetne ilyesmit pakolni az operátorra? Mert sehol sem találom."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
venom8888
őstag
Mar nem azert, de a shoti az tenyleg idehesito. Kezdem unni.
-
regener
veterán
Arklov Peak mapon miért van TANK a TDM-ben?
RPG elintézte, csak tudtommal Wheelsont kap az ember GW módon kívül.
-
-
boogie84
veterán
Na végre!
Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni.
Ennél szebben senki sem fogalmazta meg itt a problémámat!
(#3543) Hopkins95által belinkelt bónusz videóban is érezte emberünk!Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje.
Szvsz biztos tesznek bele olyan kiegészítőket, hogy fent tartsák a "pörgős" játékmenetet h ne 100%-ban a régiek legyenek. De ne legyen igazam!!Piccadilly
DOM-on gyakolratilag nem tudsz kijönni sarokból, ha ellenfélnél van 2 zászló. Egy hosszú utca, vagy es sarok és kész. Van ugyan egy egérút, de azt is egy bemer lefogja. Ha lehetne választani én nem mennék azon a mapon.Azhir Cave
barlanga nem tudsz bejutni, mert a sötétben kuksoló parasztot úgysem látod meg Hopkins videója megint példa. Vak sötétbe mész be. Ha a fejed körvonala látszódik bentről már halott vagy ha benézel. Ennek ellenére nem rossz pálya.St. Petrograd
középső zászlót csak akkor kezdem el foglalni, ha egy rakétát beküldtem az egyik felső ablakba. Persze megkapom a noob rakétás kifejezést, de tudom h ott kempel. Ennek ellenére természetesen ha egyedül foglalom akk odaér a másik ellen.(#3543) Hopkins95
szvsz a multival úgy nincs akkora probléma, h élvezhetetlen. Mert ha jó a csapat, akkor simán élvezetes a játék sok foglalással/védéssel + jó K/D-vel. Persze sokszor együttállás van h szopóágon a csapat, ball...okkal melletted , kempelnek, adják a killstreakeket az ellennek, és tök mindegy hogy mit csinálsz a pályán tuti te is szopni fogsz!Tegna este pl már jó köröket mentem. Elengedem, hogy az ellen viszi a két zászlót, ha látom h a csapat ba...sz ( jószívű) , akkor elengedem a meccset és védek egy zászlót. Hátha így nem b..om fel magam.
Csak engem zavarnak a saját lépteim? Meg kell állnom, hogy halljam az ellent.
Igazán bedobhatták volna a 3 perk csoportba ahogy régen is!(#3548) sanya53
láttam már vagy 35-2-es statot mikor lejön neki minden killstreak, de úgy vélem csalót csak első nap láttam. Ő csak fejeseket osztott. Azóta nem.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni a játékot, csak félek, hogy sok lesz a csaló megint.
Azt hallottam, hogy figyelik a csalókat.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mi igaz ebből az állításból?
Mert minden évben azt mondják, hogy figyelik őket, de sajnos ez csak hazugság volt idáig. És nem szeretnék pofára esni, hogy megveszem a játékot és két hét múlva kukában landol. -
weri
senior tag
válasz birorichard #3545 üzenetére
En szerencsere mar megtanultam rajta jatszani, de ettol fuggetlenul otvar egy palya... De meg mindig 5x azon mint 1x a bridge.... Palace jo palya lenne ha nem lenne kib**zott nagy.
Remelem meg csinaljak a keresot legalabb olyanra hogy valaszthato legyen melyik palyakon akarunk jatszani mert ez WoT feeling se ott nem volt jo, se itt nem jo :dNem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
Laby
őstag
válasz Csokishurka #3529 üzenetére
Nincs ékezet az elérési útban?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
addikt
Már bocs, de ennek a játéknak vajmi kevés köze van a Battlefieldhez...
Az MW1-ről nekem is a pörgős játékmenet jut eszembe, bár én Cod 2-ővel sokkal többet játszottam. Cod 4-ből a Showdown és a Backlot pályák voltak amin többet játszottam és amire emlékszem, az utóbbit kedveltem a leginkább talán. Ami még ugye feltűnt nekem és másoknak is nyilván, hogy sokkal lineárisabbak voltak a régebbi pályák 3 iránnyal, az mennyivel jobb dizájn volt, mint ez a minden irányból meglátnak pályadizájn.
(#3482) boogie84
7 Things Modern Warfare Needs To Fix RIGHT NOW!Itt van pár dolog kiemelve, min kellene változtatni. Én lényegében pár napja ugyanezeket említettem a múltkori hír alatt, persze akkor mindjárt megmagyarázták nekem, hogy milyen isteni lett a multi.
Egy kis bónusz a végére(alig 1 perces csak): DrDisrispect summarizes the feeling of playing MW right now
[ Szerkesztve ]
-
Wans
aktív tag
válasz boogie84 #3539 üzenetére
Eddig is az összes cod-ban többségében voltak azok szerintem, akik egy objective játék módban inkább tdm-eztek. Ezért szerettem anno csapatban tolni, mert mindig mind a 6 fő ment a zászlókra (ja és, ha veszítésre álltunk akkor sem rage quiteltünk ki). Ez nem újdonság a codban. De játszottam BF-el is (nem szidom, nekem tetszett és toltam azzal is, de nekem cod most jobban tetszik) és ott is azért volt, h sikerült olyan csapatba kerülnöm, hogy mindenki mindent csinált, csak zászlóra alig ment valaki, a 32 fős csapatból rajtam kívül még ketten. Az emberek ilyenek. Többségnek az a győzelem, ha másik játékost lelövik és ennyiből áll nekik az egész. Nyilván azért jönnek sokan objective játékmódra, mert annak hosszabb a játék ideje, valamint az elfoglalandó pontok vonzák az embereket, akiket le lehet puffantani könnyen. Sztem ez a 2 fő ok.
DOM-ban is pl az a csapat szokot nyerni, amelyikbe a gép több olyan embert besorsol, aki a zászlóra megy (az a kb 2-3). Egyébként azzal nem értek egyet, hogy az szokot objective játékmódban az első lenni, aki csak killezik. Nekem pl DOM-ban hulladék sz*r statom szokot lenni (nagyon nehezen érem el az 1 vagy annál nagyobb K/D arányt) és mégis legtöbbször 1500-2000 ponttal több szokott nekem lenni annál, mint aki csak killezik.
Egyébként én így most már, hogy belenyomtam barrack szerint kb 1 nap 15 óra játékot azon a véleményen vagyok, hogy olyan sokan azért az átlagosnál nem kempelnek többen. Inkább a pályák tervezése az, ami miatt egy tapasztaltabb játékos többet hal meg az átlagnál, és a szerényebb képességű is hozza majdnem ugyanazt a szintet. Lásd, aki FFA-zik nézzétek meg, hogy milyen szoros meccsek szoktak lenni rendszeresen. Én pl a top3-ba alig tudok beférni pedig még a WW2-ben is 10-ből 8-9 meccset 2+ K/D aránnyal hoztam. 2+ K/D aránnyal pedig szintén alig nyer valaki itt. (Ez mondjuk köszönhető annak is, hogy a Dead Silence nem perk, hanem egy újratöltődő f@szság lett, amit ha lelőlenek el is vesztesz.) Egyszerűen egyik mapon sincsen olyan hely a pályán, hogy ha elindulok valamerre, akkor azon az úton minden egyes támadási irányt le tudjak fogni. Erre az átlag tapasztalt játékosnak nincsen kapacitása, mivel hátul nincsen szeme (valamint nincs akkora skillje, mint mondjuk egy shroudnak). Így aki megy előre szinte 90%, hogy van legalább 2 olyan irány, amit nem tud lefogni. Még aki tök béna annak is baromi egyszerű azt lelőnie akinek a háta mögé került, vagy csak nem abba az irányba néz, ami ezeken a pályákon nem bonyolult. Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni. Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje. De ettől függetlenül én ezzel is ki vagyok békülve. Vmint vki említette, hogy milyen rossz, hogy a hozzánk hasonló képességű játékosokat keres és dob össze. Én ezzel nem értek egyet. Egyrészt nem fair olyannal szemben, aki gyengébb, mivel akkor annak sem lenne semmi sikerélménye. A másik meg, hogy nekem így van kihívás benne. Ahhoz nem kell nagy tudás, hogy lefarmoljam a gyengéket...[ Szerkesztve ]
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
ffodi
veterán
válasz Dave567 #3540 üzenetére
Az MW1-ről olyan emlékeim vannak, hogy az klasszik pörgős CoD volt...valamint nincs itt semmiféle sírás, csak leírtam a véleményem, kifejtettem, miért nem tetszik (az, hogy lassabb egy dolog, az pedig, hogy miért lassabb, egy másik...).
"Az úgy már nem megy?"
Megy, csak nem élvezem... nem Battlefield-et akarok jatszani...[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
boogie84
veterán
HC-n pedig pontosan az van amit irtal! 5mp alatt akar 3x is halsz. Ha bemesz egyedul foglalni, vagy ramesz zaszlora instant halal. Ez mire jo?
Miert kell ezt meg gyorsitani?? Nem ertem!
Ez pobtosan run and kill. Nincs taktika csak ha kempelsz es kivarod mig kihullik a zaszlo melletti ellen es utana ha szerencsed van segit valaki foglalni.Ebben a codban mindenki, mindenki tdmet jatszik. Hq-n is, dom-on is! Azt hogy milyen formaban, R&K vagy kempelos nodon de ezt jatszak. Nem azt amilyen jatekmodot inditottak.
Mert ugye fejlodni csak a killekkel lehet.
Adna foglalasert 500 pontot, killekert 100at akk kur..a ciki lenne ha nem a legjobb k/d hatekos allna elol a tabellan.
Gyakran van ugy h 2. v 3. Vagyok csak , de 3x annyi foglalasom, vagy vedesem volt mibt a k/d huszarnak. Es megis tobb pontja van...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
lowzor
veterán
A Wheelson-al is szépet lehet darálni. A VTOL-al együtt elég szép K/D-t össze tudnak hozni.
-
birorichard
őstag
Ertem mit mondasz, es igazad van, nem konkretizaltam. Nagy szerepe van a reflexeknek, de leginkabb akkor, ha nem szemtol szembe losz valakivel, biztos megfigyelted mar, hogy mindig van egy olyan a lobbyban, aki sokat lo. Na ellene abszolut nincs jelentosege a gyorsasagnak, mert nagy a kesese hozza kepest mindenkinek, de ilyen elteresek mindenki kozott vannak, ami megjelenik egy f2f gunfight-ban, csak kevesbe szembetunoen. Ellenben persze olyan van, h elkapod a jatek ritmusat, fejedben vannak a spawn pontok, mikor fordul, honnan lehet varni, h erkeznek, ugyesen mozogsz a palyan, gyorsan lelovod, aki mondjuk meg nem vett eszre, akkor lehet rusholva is jokat menni, de amelyik jatek ezt erolteti, ott torvenyszeruen megno az eselye, h netkapcsolat meg az ezzel jaro kellemetlensegek/elonyok fogjak inkabb alakitani az eredmenyt, mint egy lassabb temponal. Elobbi meg egy jo alacsony ttk-val azert eleg frusztralo tud lenni.
En kb haromfelet szoktam menni. Van a keves eset, hogy szopoag vagy istencsaszar connection ~0.3 meg 2.0-10, de legtobbszor meg 1 es 2 kozott valahol, ezek a kill/death-ek kozul amire azt mondom, hogy en voltam az ugyes/bena, altalaban soha nem face to face, hanem valamit valamelyikunk benez. Az ilyen szemtol szembe erkezesek, az teljesen lutri, hogy sulnek el. A killcam-ban sokszor latszik, hogy ugy latja, hogy ra sem lovok, vagy csak sokkal kesobb mint o, holott tudom, hogy nem igy torent. Mikor en nyerek, gondolom nyilvan akkor is ez van, csak forditva es azt ugy en nem latom.[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön végig játszanám a Public match-es küldiket. Olyan embereket keresnék akik jártasak bennük :) Nekem még egyiket se sikerült. PSN: Soma1337_HUN
KöszönömAzt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
ffodi
veterán
válasz birorichard #3524 üzenetére
Ha hasonló PC-t és netkapcsolatot feltételezünk, akkor igen is döntő lehet a reflexed és a gyorsaságod komolyabb ellenfelek ellen, és ez a kis plusz a lényeg. Termeszetesen igazad van, nem annyira hangsúlyos a dolog, viszont annál talán hangsúlyosabb, mint ahogy te lefestetted.
-
raggg
senior tag
Spec opshoz van tippetek? Hát ez egy vicc de az operátorokat felnyitnám azért...
ragklaatPS
-
Csokishurka
őstag
Másnak is van olyan hogy nem ment el semmi bállítást?
Próbáltam levenni az írásvédettséget a mappáról meg fájlokról de még mindig nem ment el semmilyen beállítást"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
birorichard
őstag
"gyorsaságról, a reflexekről" - amit ennek hiszel, az kb a kapcsolatod fizikai minosege keverve a szerver altal pluszban rad osztott extra kesleltessel. nehogy felre ertsd, fogalmam sincs hogy jatszol, felolem lehetsz tok jo is, de egy interneten jatszott multis fps-ben reflexekrol beszelni csak egy bizonyos (jo alacsony) szintig lehet, azutan jon a technika. szerintem jobb, hogy nem a lagkompon mulik, hogy milyet jatszok, hanem azon is, hogy merre mozgok a palyan. am a 2v2 biztos porgosebb, meg ha tenyleg jonnek a korabbi map-ek, akkor azok is gyorsabbak lesznek, szoval biztos balanszolodik majd a helyzet. nekem bejon, hogy csak akkor gyorsul fel a jatekmenet, ha kozvetlen lovoldozes van, es nem 5 mp-enkent megy a die-spawn-die-spawn, de egy kicsit kreativabb, gyorsabb terkepek nekem is hianyoznak.
btw a kampany minosege, az eleg diverz multi, ground war, spec ops lehetosegek mellett azert kezdesnek en azt mondom, h ez egy tisztesseges palyamennyiseg/minoseg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csokishurka #3510 üzenetére
Ebr-t fejlesztgettem egy darabig, de felejtős.
-
félisten
Pontosan. Jó lett ez a COD de már most látom, hogy én nemsokára abbahagyom, mert nem az amit szeretek. Remek a körítés, remekek a módok, jók a fegyók, a hangok,a tartalom, csak ez mellett kellene az ami a régiben volt, a darálás és a kempelős noobok kilövése.
Én pontosan ez miatt nem játszok Battlefieldet, mert ott is adott volt a nagyon jó pálya,a jó fegyverek, szép grafika, de minden meccsem arról szólt, hogy F2F alig láttam valakit ki lő le, mert egy nullás kemper sniper feküdt egy háztetőn egész pálya alatt ( de tényleg egész végig. csak ha valaki leölte, amíg úja oda jutott addig mozgott).[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ffodi
veterán
válasz polgi803 #3487 üzenetére
Persze, csak egy CoD multi nem erről (kellene) szól(jon)....hanem a gyorsaságról, a reflexekről, a darálásról, a run and kill-ről, arról, hogy aki lassú és/vagy kempel bedarálják, aki pedig ügyes és gyors azzal jó meccseket lehet vívni.
Ezekkel a nagyszerű dolgokkal viszont jól belassították a játékot, kedvezve ezzel azoknak, akik eleve lassabban szeretnek játszani, "taktikusabbak", vagy kevésbé jók a reflexeik és kevésbé pörögnek. Erre jön még rá az SBMM is, ami a pörgést tovább csökkenti, mert hasonló kaliberű játékosokkal kerülsz össze...aztán mire megszokod őket, jön a következő kör, ahol már teljesen mások az ellenfelek... Egy "átlagos" játékosnak (ne értsd félre, nem rád gondolok itt ) ez valószínű pozitív dolog, mert jobban bejön neki a kempelős taktika, viszont aki a másik oldalhoz szokott, annak ez most nagy szívfájdalom.
Őszintén szólva én mindig is azt szerettem a CoD-ban, hogy a gyengébb/közepes játékosokat simán ledaráltam, az adta a killstreak-eket, melyek segítségével ledaráltam mindenkit (is), így a végén a feladatokból (pl. HQ foglalás) szerzett pontok mellett jó volt a K/D-m is, ami további játékra és csak mérsékelt káromkodásra késztetett. Most más a helyzet, folyamatosan anyázok, és a K/D is sokkal szarabb, ami idegesít, de ilyen feltételek mellett nem is lesz (jelentősen) jobb, amikor eleve arra van kihegyezve a dolog, hogy kb. 1.0 K/D-d legyen.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Csokishurka #3509 üzenetére
-
GAbre
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nagyonjjo #3508 üzenetére
Fizess közvetlen kártyával, csak 3Dsecure kártyát fogad el.
-
Csokishurka
őstag
Valaki tesztelte már a FN FAL-t vagy a EBR-14-t?
Mindkettő pötyögős amiket személy szerint nagyon csipázok. De a FAL-t nagyon gyengének érzem, pedig elég gyorsan tudok pötyögni, de akkor is van hogy 4-5 pötyögés kell az emberbe ami sok, sok automata AR-nek elég annyi és azok okádják ki a golyót.
Az EBR-14 meg nagyon jó mert fejes insta halál testre két lövés, de lassú a fira rateje és nem tudok gyorsan pötyögni vele ez emiatt bukó.
Valaki használja ezeket? Esetleg van rá valami jó attachment összeállítása?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz SH4D0W2011 #3475 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Próbálnék venni rus kódot.De webmoney-ra regeltem,de nem tudok fizetni,mert elvileg az wmz elvileg,nincs,de van,és ha meg fel akarom tölteni,akkor a felső lenyíló ablakot nem tudom előhívni.
Ha meg kártyával akarom,akkor meg beírás után felugrik az ablak,hol tudom cash-ben befizetni.
Alipay meg csupa kínai,talán nem is tudnék fizetni,kártyával közvetlen nem akarok fizetni,van esetleg valami javaslat? -
boogie84
veterán
Megjelenés óta játszom. Egész jól ismerhetőek már a pályák...
Nem mindig olyan gáz a helyzet, mint ahogy leírtam, de tegnap nagyon fel...tam magam.(#3484) wwenigma
ennyire azért nem gáz a helyzet,de tény h olyan gyors a játék h kapkodom a fejem...(#3487) polgi803
ezt próbáltam. Direkt sunnyogva mentem, feltartott fegyverrel, és épp h le tudom lőni amikor kiugrik elém.
Másik meg h vár a sarokban hallva h jövök arra nincs ellenszer..
Taktikázni nincs idő. Mert kinézek valahonnan, direkt nem ész nélkül szaladok ki, erre 1mp-en belül biztos h meglát valaki pálya másik végéből!
Ha kerülni próbálok (direkt kerülve a feltűnést) biztos h egy spawn lő le amikor már helyzetben vagyok.Hab a tortán h UAV nem lát! Persze mindig van egy b.zi mellettem akinek biztos nincs ilyen perkje.
Elképzelhető amúgy h kalap kaki volt a csapatunk és én csak azért is foglalni akartam. Tök felesleges.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
Kanczy
veterán
Eddig nekem is mindig helyreállt, de most nem... csinálom a "plant 5 bombs in SD or CA" missiont, és nem működik. Egyszerűen nem megy feljebb, pedig már négynél kéne lennie
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest