-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Hehe, tegnap ugyanez volt akármennyit toltam az ellenbe, nem akart exitálni, ellenben ha szigorúbban visszanézett rám, végem volt
Valami hálózati gond lehetett (nálam), mert az fps folyamatosan 90 fölött volt, de a kép szaggatott - ergo a hálózati adatcserével volt némi fennakadás. Be is szedtem vagy 50 death élményt
Azután átmentem HC -re, és láss csodát, az ellenfél a találatra valóban elhalálozik, nem lő vissza 5- 6 találat után (ami ugye alapból szokatlan is lenne egy valós helyzetben). Pluszban ugyan nem sikerült zárnom, de csak 6 elhalálozás száradt rám a végére. Szóval azt hiszem, áttérek HC módra.
-
raggg
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest