-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz KaitouP #5244 üzenetére
Sosem találkoztam órákon át történő másolással egy játék frissítésénél sem, de ha neked jobb lenne mondjuk 20 GB helyett 60-at letölteni tömörítetlenül pl. egy 5Mb-es netkapcsolattal, akkor próbáld ki valahol és ne káromkodj közben mert 2 napig tart és nem tudsz játszani. Gyerekesek vagytok basszus hogy 20 perc másolásért is a sírás megy.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz #91166208 #5004 üzenetére
Van (lesz) ingyenes és fizetős Battle Pass is, de ez utóbbi csak kozmetikai cuccokat ad.* Pályák, stb. ingyenesek lesznek, jól tudod.
*Illetve több CoD pontot lehet gyűjteni a fizetősben, ha az elsőre befizetsz és elég magas szintet elérsz, akkor jó eséllyel össze is gyűlik a következőre a belépő.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Csak simán az appban a ranglista, amit mutat, hogy éppen hogy állunk a heti feladattal. Fogalmam sincs, hogy mennyire van régiókra osztva a dolog, de biztos van valami.
(#4754) LorenzoHUN A HC-t sajnos nem tudom, hogy számolja-e ide, vagy külön van-e választva.
-
SH4D0W2011
őstag
Igen, vannak heti feladatok, most pl. a nyert TDM meccseket számolja. Első három csapat kap rewardot, fél óra dupla XP + calling card, aztán fél óra dupla XP, illetve negyed óra dupla XP. Két-három hete a nyert DOM meccseket számolta, akkor elsők voltunk a squaddal, szóval ha van elég aktív résztvevő, akkor közel sem esélytelen. De van ettől független weekly reward is, szintén dupla XP token és calling card volt eddig, így a squadozástól függetlenül is érdemes lehet használni az appot.
(#4742) venom8888 Nem keresek játszópajtikat, ez a squad nem arról szól. Egyébként is konzolos vagyok, nem használok Discordot.
+ Ha minden igaz, megérkezett a játékba a Gunfight Tournament tesztfázisa.
-
SH4D0W2011
őstag
Úgy látom olyan öten-hatan lennénk már a squadra, nem sok, de ha menetközben csatlakoznak majd páran, akkor jó lesz az szerintem. Még nem hoztam létre, közben arra is rájöttem, hogy a név amit kitaláltam - Phantom Squad - egyébként valami hackercsapat neve, így nem biztos, hogy akkora jó ötlet. Csak olyan jól hangzott, meg benne van a ph. A hétre már szerintem maradjunk a jelenlegiben, hogy ne egyből egy nap hátránnyal induljunk, aztán hétfő reggel megcsinálom. Egyébként mindenkinél van olyan biztosan, hogy nem tud minden nap lenni, nálam is a heti 4 munkanap kiesik, olyankor nem játszom, persze legyünk aktívak, de ebből nem hiszem, hogy problémát csinálnánk.
A blueprintekkel kapcsolatban meg tévedtem, mert bár az előnézeténél csak az alap fegyvert mutatja, a tegnap feloldott X16-os kinézete már más.
-
SH4D0W2011
őstag
Egy darabig nálam is bugolt, szintén kellett minden indításnál a ki-be jelentkezés. Aztán a PS fiók helyett az Activision fiókkal léptem be (kényelmesebb is, nem kell megvárni az sms-t a kétlépcsős azonosítás miatt), azóta nem produkált hibát.
Amúgy Petyának már felvetettem, de végül nem beszéltük tovább, szóval ilyen igényfelmérés szintjén megkérdezem: lenne igény egy prohardveres squad-ra? Nyilván ha kevés a jelentkező, akkor felesleges, mert úgysem leszünk a ranglistán sehol.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz dombi81 #4646 üzenetére
Szerintem nem, sőt most az ingame store is eltűnt az Endowment DLC-vel.
Amúgy mi értelme van ezeknek a feladatokkal feloldható blueprinteknek? Mármint azon kívül, hogy nem kell a kiegészítőkért szintezned, hanem van egy előre összerakott cucc, ami vagy jó neked, vagy nem. Ha jól láttam ennyi az egész, és csak az Operator kiadásos fegyverek kaptak egyedi külsőt. MWR-ben pl. tök jól néztek az ilyen Battle Hardened kinézetek, de WWII-ben is voltak szép fegyver variánsok. Itt meg egyelőre semmi, csak a camok, amik viszont nem izgatnak.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Én is pont ma fejeztem be, nekem is tetszett. oriic meg még valaki bátorítására megpróbálkoztam a veterán (pontosabban realism) nehézséggel, tényleg nem volt vészes. Így mindenféle bizbasz nélkül a képernyőn nagyon hangulatos, az éjjellátós küldetések meg egészen feszültek voltak. Jó, mondjuk nagyon sokat haltam, de annak a nagy része amiatt volt, hogy vagy hirtelen tűnt fel valami enemy, vagy olyan helyről lőttek ahonnan nem láttam, és viszonylag hamar meg lehet feküdni. Egyedül a nyuggernaut volt kicsit szívás. Viszont alapvetően tényleg nem érződik nehéznek, és checkpoint is viszonylag bőven van.
-
SH4D0W2011
őstag
Három operátor skin az Operator és Operator Enhanced Edition kiadásban volt, ez a Grinch az egyik, van egy Mountain Dew promós, illetve jár egy a Making Call of Duty Modern Warfare könyvhöz is. Több szerintem egyelőre nincs, arról meg még nem láttam pontos infót, hogy a jövőben hogyan lehet ilyeneket szerezni, de szerintem a season-ökkel fognak még érkezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Csokishurka #3509 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
válasz boogie84 #3316 üzenetére
Az én véleményem az, bárki bármit mond, hogy a konzolos valamennyire mindig hátrányban lesz egy PC-ssel szemben. Ott jobb lehet a hardver, magasabb fps-sel futhat a játék, nagyobb látószögben, plusz ott az egér, ami sokkal precízebb célzást tesz lehetővé. Én elhiszem oriic-nak, hogy neki jobban megy aim assit nélkül, én csak kipróbáltam régebben WWII-ben, hogy kikapcsoltam, és érezhetően rosszabban játszottam, szerintem a játékosok nagy részének kell ez a segítség. De amúgy az aim assist-ról is sok a tévképzet a fejekben, ami még mindig nem egyenlő az aimbottal (multiban legalábbis). De erről meg GhostPetya linkelt egy nagyon jó videót.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz BandiHUN #3222 üzenetére
Nekem meg pont emiatt nem jön be a játék. A 2v2 alpha tesztet tökre élveztem, az open bétánál úgy gondoltam, nehéz, de majd belejövök. Hát, nem. Ha nem digitálisan vettem volna, most erősen hajlanék rá, hogy túladjak a játékon, így viszont kivárom, mi lesz belőle, mást nem tudok csinálni. Sosem voltam az a taktikusabb típus, nekem az lassú, unalmas. Én menni szeretek, csinálni a feladatot, foglalni, stb., nem minden sarkon kukucskálni, ki kempel valamelyik ablakból vagy a doboz mögött. Mert itt a játékosok jó nagy része ezt csinálja, mert ezt érdemes. Túl gyors a time to kill, ha a másik hamarabb vesz észre mint te őt, vagy nem a meta fegyverekkel mégy, nem sok esélyed van. Én ezt nem élvezem sajnos.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Acheron #2884 üzenetére
A loadout-oknál be tudod állítani a fegyver blueprint-eket, az M4A1 mellett pl. lesz egy nyíl, meg egy 1-es szám, arra menj rá. Az operátor skinek szintén elérhetőek már az elején, nem tudom fejből, hogy melyik operátoroknál van, de a fejük környékén megjelenik, hogy milyen gombot kell nyomni a customization-höz.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Maxxy10 #2809 üzenetére
Elvileg december 31-ig él ez a promóció.
Hát ha holnap nem is, de ha a 25.-ei megjelenését nézzük, akkor 4 nap alatt ideért.Fura egyébként, mert még megjelenés előtt beváltottam 3 Totino's kódot is, ott a 3 ingame tárgy közül csak egyet kaptam meg, illetve a dupla XP-s token-eket sem, ezeket meg rövid idő alatt jóváírta.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz HaZsolt #2270 üzenetére
Itt próbáld: https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode
-
SH4D0W2011
őstag
Látom szerver problémák vannak, még jó, hogy "mindenki" "egyszerre" ugrott rá a játékra.
Amúgy Happy Launch Day! -
SH4D0W2011
őstag
válasz redhunter #2165 üzenetére
Tudom ám. Szerintem egy 6-7 óra elég, persze nem baj, ha hosszabb, csak ne legyen unalmas.
(#2166) k-adi: Szerintem a mi problémánk az, hogy az Acti még azoknak kedvez, akik fű alatt szerezték be a játékot vagy trükköznek, a többi normális vásárlót meg várakoztatják, mikor töknyóc lenne ha már őket is engednék játszani. A spoilerezést meg még csak véletlenül se kezdd el.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz zoltannagy #2122 üzenetére
Nem sajnos, még megy a visszaszámlálás, 12:32 perc.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz zoltannagy #2119 üzenetére
Igen, elvileg éjféltől már indul konzolon.
(Én titkon azért reménykedtem, hogy mától játszhatunk digitálisan is, ha már a tisztességtelenül hozzájutóknak kedveztek, de nem... )
-
SH4D0W2011
őstag
válasz redingitell #2064 üzenetére
PC-n szerintem nem lehet megnézni.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Acheron #2048 üzenetére
Most nézem, lehet már ezek is lent vannak, mert azt írja, hogy telepítésre vár. Még jó, hogy vártam éjfélig.
Nekem sajnos lesz két nap csúszás, mert péntek-szombat munkanap. Vasárnap belenézek kicsit multiba talán haverokkal, jövő hét elején letolom a kampányt, aztán az én tervem is hasonló. -
SH4D0W2011
őstag
válasz #91166208 #2029 üzenetére
Tudom, mi vagyunk az elenyésző, jelentéktelen kisebbség, de én veled értek egyet. Viszont szerencsére nem kötelező a crossplay, a beállítások között kikapcsolható. Emellett pedig input alapú matchmaking lesz, szóval ha más konzolon egerezik, azzal sem fog összeereszteni, hacsak nem egy olyan ismerőssel vagy partyban.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
PS4-re ingyenes Call of Duty®: Modern Warfare® - Going Dark Launch Theme.
Szerk.: Hát ez tényleg elég dark. Szerintem én inkább megvárom a másikat.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Akinek 1-2 hét alatt meglesz minden, annak túl sok szabadideje van.
Ezekért a küldetésekért egyébként el tudom képzelni, hogy járhatnak komolyabb dolgok is, akár fegyver variánsok, ha lesznek. Tudom, izgalmas a szerencsejáték, de egyben bosszantó is tud lenni, én pl. WWII-ben voltam annyira szerencsétlen, hogy megjelenés után egy évvel esett ki ládából a kedvenc fegyverem azon variánsa, amire nagyon vágytam. Így meg legalább látod, miért dolgozol, nem lutri az egész. Amúgy pont le is írtam nemrég a WWII topicban, hogy nekem pont ez a ládákért állandó Shipment pörgetés, hogy minél hamarabb meglegyen dolog ölte ki az élvezetet a játékból. -
SH4D0W2011
őstag
válasz Con Troll #1785 üzenetére
Az a baj, hogy ebből 3 kéne... Na majd még meglátom, azért köszi! (Nesze neked mikrotranzakció, megy itt anélkül is a pénz. )
És akkor a dupla XP-s Doritos angol Amazonról újra, lehet lesz még más is, aki nassolni akar.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz novakalex #1519 üzenetére
"Skinek". Nem külön fegyverek. Ha jól értelmeztem a bétázóknak járó shotgunról a posztot, akkor vannak blueprint-ek, ami a fegyvert és bizonyos kiegészítőket jelent. Ez is valami olyasmi lesz szerintem, hogy feloldja neked az M4-et meg pár kiegészítőt hozzá.
Tessék, blueprints.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
De nincs egy olyan partíciód, ahová fel tudtad volna dobni? Régen lehetett olyat, hogy indításkor kiválasztod, melyik rendszer induljon, már nincs ilyen? Nem kötekedésképp, csak látom a hozzászólásaidat, szóval gondolom érdekelt volna a béta, biztosan meg lehetne oldani. Tudom milyen egy belakott rendszert újra cserélni, én is utálom.
-
SH4D0W2011
őstag
oriic pont írta nemrég, hogy videókártyákhoz fognak adni kulcsot, azokból biztosan lesz eladó akár hardveraprón is.
Szerk.: az Operator Edition plusz operátor skineket és egy kés skint ad, ezek semmilyen előnnyel nem járnak, az Enhanced pedig ezek mellett 3.000 CoD pontot. Ha hidegen hagynak a skinek, bőven elegendő az alapkiadás, a pályák, fegyverek ingyen fognak érkezni a későbbiekben mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
"Arról nem is beszélve, hogy ha már le van töltve a játék, akkor a jövő heti early access PS4-nél már nem számít, mert a játék elindul és lehet vele ugyanúgy játszani akkor is, ha nem rendelte elő az ember PS-en. "
Na erre meg én nem gondotam. Tényleg nagyon reggel van még.
Btw, úgy látom ma bekapcsolják a minimap-et, de az ellenséges lövést nem fogja mutatni. Megemelik a szinthatárt 20-ra, szűrhetővé válnak a játékmódok keresésnél, és jön két pálya éjszakai módja.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz BandiHUN #797 üzenetére
Ace tett fel egy videót, egy pletyka/leak alapján jelentősen megváltozik/nem lesz prestige rendszer. Én pl. ezt nem bánnám, ha tényleg máshogy lenne megoldva, mert eddig csak azért nyomkodtam rá a prestige-re, hogy ne vesszen kárba az XP, ha már úgyis játszom, de ezt az elölről feloldani mindent újra X-szer a hátam közepére sem kívánom.
-
SH4D0W2011
őstag
Modern Warfare PS4 Beta Servers will NOT be going live on Sept. 10
"With tomorrow being Wednesday, September 11, the chance of the Beta going live on that day is slim to none out of respect for the day and its history."
-
SH4D0W2011
őstag
Már elérhető PS Store-ban, a többi meg úgyis mindegy, mert én dolgozom.
-
SH4D0W2011
őstag
Szimpla customization, hogy a játékos a saját ízléséhez alakíthassa kicsit akár a fegyverét, karakterét, stb. Ezt teszi hozzá.
Oké, ~15 éve a CoD: UO, CoD 2-ben jól megvoltunk ilyenek nélkül, akkor még csak a játékról szólt a játék, de változnak az idők, új trendek jönnek, és ma már szerintem nincs multis cím customization nélkül. Nyilván ha nem akarod, nem kötelező használni szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Egyetértek egyébként. Az ilyen fityegők nekem tetszettek, még ha totál értelmetlen kekszet is akasztottam a fegyverre, mégsem éreztem annyira soknak, mint a dinnyearcfestésű rózsaszínfegyveres táncikáló idiótaságokat meccs után, az azért elég illúzióromboló. Én is bízom benne, hogy a MW visszafogottabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fotók, videók mobillal
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM